Husk meg
Brukernavn
Passord

Tabellen på forsiden av ffksupporter.net

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 20 apr 09, 11:14

Både FFK og Viking skal da ligge over Bodø/Glimt og Enga pga målforskjellen. Samme feil var også tilstede forrige serierunde før FFK-Stabæk. Da skulle FFK ha ligget mye høyere enn de gjorde på tabellen her. Regnet med at det var en glipp forrige runde, men dette ser ut som et mønster, og da lurer jeg på hvor ligger feilen ?

---------------------------

Finn fram en helt ny kalender, for nå er det FFK-tid
-------
-I'll rip off your head and shit down your neck
Duke Nukem


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 20 apr 09, 11:25
Endret: 20 apr 09, 11:25
Endret av: Rey

Tabellen er faktisk korrekt i følge reglementet til NFF. Ved poenglikhet så rangeres den som har møtt til flest kamper øverst.

§ 5-3  Plassering på tabellen

(1) Lagene i en serie rangeres ved en tabell der rekkefølgen bestemmes av poengtallet.

(2) Har to eller flere lag like mange poeng, går det lag foran som har møtt til flest kamper.

(3) Står to eller flere lag fortsatt likt etter at antall oppmøter er tatt i betraktning, går det lag foran som har best målforskjell. Har noen av lagene fått registrert 0-0 etter §§ 13-2, 13-6 eller 14-10, skal resultatene mot de motstandere det gjelder regnes for 0-0 også for de øvrige lag som står likt.

(4) Står to eller flere lag fortsatt likt etter at målforskjellen er tatt i betraktning, går det lag foran som har scoret flest mål. Bestemmelsen i (3) annen setning gjelder tilsvarende.

(5) Står to lag fortsatt likt etter at antall scorede mål er tatt i betraktning, er resultatet av innbyrdes kamper avgjørende. Ved likhet i dobbel serie teller scorede mål på bortebane dobbelt. Står tre eller flere lag fortsatt likt etter at antall scorede mål er tatt i betraktning, avgjøres rekkefølgen av en tabell satt opp etter de innbyrdes oppgjør mellom disse lagene.

(6) Dersom rekkefølgen fortsatt ikke er avgjort etter (5), og det gjelder mesterskap eller opp- /nedrykking, skal den avgjøres ved kvalifiseringsspill.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f