Husk meg
Brukernavn
Passord

Tor-Kristian Karlsen slår tilbake: - Myten om farmerlaget

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 31 jan 09, 19:06

Opprinnelig postet av denialsander

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Hvor er det Karlsen har den fantastiske erfaringen fra å bygge opp en fotballklubb fra denialsander? Å vite alt om hvordan ting bør gjøres i blogger, er vel ikke det samme som å være gudbenådet i faget.

 

Eller mener du at det han har gjort er verdiløst i forhold til å kunne hente talenter, bidra til å forme laget (han har vel kanskje et poeng at vi har 6 midtstoppere og 1 høyreback?) og til å legge premissene for et Fredrikstad som i fremtiden har unge, kreative spillere som også kan gi klingende mynt i kassa - i tillegg til de eldre og rutinerte?

Neida han har sikkert ett godt nettverk, hadde vært supert å ha han som sjefspeider, men å bygge klubben? kanskje ikke? Hva vet jeg. I en drømmeverden, sikkert gode tanker. Unge kreative spillere, klingende mynt i kassa osv osv.... Vel, seks midtstopper og 1 back holdt til sølv ifjor, så han er vel ikke helt inkompetent han som satte foten i bakken heller?

 


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 31 jan 09, 23:04

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Neida han har sikkert ett godt nettverk, hadde vært supert å ha han som sjefspeider, men å bygge klubben? kanskje ikke? Hva vet jeg. I en drømmeverden, sikkert gode tanker. Unge kreative spillere, klingende mynt i kassa osv osv.... Vel, seks midtstopper og 1 back holdt til sølv ifjor, så han er vel ikke helt inkompetent han som satte foten i bakken heller?

 

Neida, han er overhodet ikke inkompetent han som satte foten i bakken heller. Absolutt ikke. Men jeg er ganske så bekymret over at FFKs stamme er "gammel" og ikke minst at mange av de er bosmanspillere. Sett i lys av at jeg ikke ønsker FFK å bli som Stjernen eller andre klubber som brenner seg på å bruke  mer penger enn de har håper jeg virkelig at klubben endrer litt kurs.

For mye av det som har skjedd tidligere er til å grine blod av... Stadheim, Vuorinen, osv - der snakker vi mange, mange millioner som ikke ble forvaltet godt. Bertelsen, Jonna, osv er tilsvarende spennende kjøp som har gitt klingende mynt (i Jonnas tilfelle var kanskje LSK i overant rause, men... ;))...

Det bør aldri bli slik at det ene skal utelukke det andre. En god satsing på unge, som f.eks. Lyn har gjort, må kombineres med edruelig økonomisk styring og kontroll - hvis ikke blir det bare å pisse i buksa for å holde seg varm.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 31 jan 09, 23:12

Personlig tror jeg TKK ville flytte vekk fra "Ghost City" (som Barsom kaller Fredrikstad) og benyttet derfor denne disputen til å sette ting på spissen. TKK som er vant med de store europeiske byene (han har vel leilighet i London også?) - fikk vel angst da han skjønte hvor han hadde valgt å bosette seg - etter kun noen uker i spøkelsesbyen. Hadde han flyttet hit om sommeren, hadde han nok moderert sin strategi og blitt lenger Wink


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 31 jan 09, 23:34

Hehe. Men med tanke på reiseprogrammet til TKK vet jeg ikke om han rakk å bo så mye som 3 uker i Fredrikstad engang... Cool

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 01 feb 09, 13:32
Endret: 01 feb 09, 20:24
Endret av: Magnum

Vel vel...

Nå har jeg fulgt med (og til dels vært med) i denne debatten siden den starta. Jeg ser at mange tar parti for den ene eller den andre, tendenser til å se ting i svart-hvitt, og til dels mangel på evner til å holde mer enn én tanke i huet på samme tid. Jeg har helt sikkert vært skyldig i det sjøl også, og jeg betrakter meg nok fortsatt mer på en av sidene enn i midten. Og hvem vet, kanskje får jeg grunn til å angre på det. Men jeg prøver å se på all informasjon som kommer ut i et helhetsperspektiv, og å holde i tankene at det er overveiende sannsynlig at det ikke er en kjeft som har vært en engel i denne saken.

Én ting lurer jeg dog på: Dere som (til dels ukritisk, virker det som) tar TKKs side, hva er det egentlig med mannen som appellerer så veldig?

Jeg stiller med et handikapp her, for jeg hadde ikke hørt om kællen før han kom til FFK (jeg skriver det på kontoen for en ganske snever fotballinteresse, hvor jeg egentlig driter i det meste som ikke berører FFK). Og jeg prøver å ikke nå ta noen forutsetninger om hvem som ljuger og hvem som snakker sant om hva som har skjedd, og om hvilken strategi som ville være den beste å følge.

Det som dog slår meg med TKK, er noe jeg oppfatter som (og unnskyld meg hvis jeg ser ut til å uttale meg i svart-hvitt igjen) en grenseløs arroganse og tro på egne ferdigheter. "Jeg har rett, alle andre har feil", "dere trenger meg, jeg trenger ikke dere", "uten meg kommer det til å gå rett til helvete", "dere bør holde kjeft, jeg kan si hva jeg vil". Nei, det er langt fra sitat av hva han har sagt, og ja, jeg er helt sikker på at det ikke er dét han har ment å si. Men det er dét jeg "hører".

Jeg skjønner at han har en lang og imponerende CV og god sjøltillit. Men insinktivt er jeg i utgangspunktet litt skeptisk til folk med den beskrivelsen. Kanskje pga. erfaring, ettersom sånne folk har kosta meg minst én jobb. Jeg skal ikke uttale meg om Karlsen, men i det nevnte tilfellet hadde det vært relevant å (litt tidligere) spørre seg om hvorfor CVen var så lang og imponerende. Bakgrunnen var vel da at de fleste hadde villet bli kvitt ham så fort som mulig, og ga gode skussmål som en takk for at han tok sin hatt og gikk videre til noen andre han kunne rasere.

(Å bli "sparka oppover" er noe som som regel er forbeholdt folk i maktposisjoner, på samme måte som å bli belønna med to-sifra millioner i fallskjerm for å ha gjort en dårlig jobb. But I digress...).

Som sagt, jeg kjenner ikke noe særlig til TKKs tidligere karriere, bortsett fra at jeg har forstått at han har hatt suksess som fotballspeider og har ment ting i en blogg hos TV2. Det eneste jeg har sett av ham er at han i løpet av en 2-månedersperiode har klart å legge seg ut med omtrent alle han burde ha samarbeida med - evt. at alle andre har lagt seg ut med ham, avhengig av åssen en definerer det. (Og igjen, jeg tar ikke her standpunkt til hvem som snakker sant eller ikke, eller hvilken strategi som i virkeligheten ble forsøkt innført. At samarbeidsklimaet var "dårlig" - for å bruke et understatement - er vel uansett hevet over de fleste diskusjoner).

Og dét imponerer meg i grunnen ikke så veldig.

---------------------------

Hater hat!


Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 01 feb 09, 14:46

Har fulgt debatten her inne og det er mange bombastiske meninger både om Anders Grønhagen (AG) og Tor Kristian Karlsen (TKK). Kanskje sitter jeg litt i glasshus og blir beskyldt for å mele egen kake (pga sønn på jr-laget) , men det er endel momenter som ikke har kommet frem... så jeg tar sjansen..

Senhøsten 2008 ble jeg og 2 andre foreldre kontaktet av TKK. Dette var like etter at det ble kjent at TKK skulle ta jobben som Sportdirektør i FFK. men en tid før han begynte i jobben.

Temaet var ståa rundt jr-laget til FFK. De siste årene har jr-laget levd sitt eget liv utenfor FFK-systemet. Trening i Østfoldhallen og kamper på Torp, Østfoldhallen, Lisleby og Begby. Kun 2 kamper er spilt på Nye Fredrikstad Stadion (Seriekamp moy Lyn og kvartfinale mot Strindheim). Sjelden kontakt med folk i den sportslige ledelsen i FFK.

Kort sagt kan man si at de har levd sitt eget liv i en koffert langt unna tippeligaklubben FFK. Ingen jr-spillere fikk hospitere på treninger med A-laget. Dette til tross for at mange av dem spilte fast på 2.div laget og bidro vel så bra som de som spilte fra a-stallen.

Etter sesongen er det ut med sisteårs jr-spillere fordi de ikke behersker nivået. Et nivå de aldri har fått sjekket om de behersker sålenge de aldri har fått delta sammen med de som setter standarden.

Dette var ting som ble diskutert i møtet med en sjokkert TKK. Han kom med lovnader om at det ville komme forandringer på dette i 2009. En forutsetning var at det var det det sportslige lederskapet i FFK som skal sette arbeidsbetingelsene for AG. Bl.a ved å pålegge hospitering eller andre tiltak for å integrere våre beste jr-spillere.

Så kan argumentene være at vi pr dags dato ikke har de gode spillerne i vår jr-avdeling. Slik man idag begrenser mulighetene for våre jr-spillere vil selvfølgelig påvirke valget til de jr-spillere FFK ønsker å hente utenfor Fredrikstadsbygrense. Flere spillere , som idag er på aldersbestemte landslag har valgt andre utfordringer i f.eks Sarpsborg 08 FF. Dette fordi de har får trene med de beste i klubben. Og her har faktisk Sarpsborg gjort en kjempejobb de siste årene.

Kan vi lære noe av dette ? Dette var faktisk noe av det TKK hadde satt øverst på dagsordenen. I år er det hentet inn spillere utenfor bygrensen og det er noen spennende profiler i årets jr-stall. Videre er blikket også vendt mot andre jaktmarker. Et marked jeg tror er stengt med TKK's exit.

Å tro at TKK vil virke som agent for FFK er noe vi kan glemme. De broene tror jeg er brent.

Det kan virke som om TKK prøvde å spise hele elefanten på en gang, istedet for å innføre dette gradvis. Man kan vel si at det var utolmoddigheten som felte TKK.

Noen karakteriserer TKK som arrogant. Jeg deler ikke det synet, selv om jeg fortstår at hans væremåte kan frembringe slike assosiasjoner. Noen bruker også hans alder og mangel på erfaring fra tilsvarende jobber. Hvis dette skal brukes som argument så vil samfunnet stå på stedet hvil, fordi man ikke får ta steget videre i karrieren. Man behøver ikke å ha spilt fotball på toppnivå for å fungere i en slik stilling heller. Her er det mer de menneskelige egenskaper som teller.

Evnen til å lede og engasjere mennesker rundt deg. Om TKK hadde de egenskapene vet jeg ikke.

Skal FFK som klubb overleve så kan man ikke være avhengig av "onkel Terje" hver gang vi trenger nye spillere. Vi må som alle andre klubber satse på egenutviklede spillere. Enten de kommer fra klubber innenfor bygrensen, eller fra andre steder i fotballverdenen. Samtidig er det også viktig at laget har en viss form for identitet representert av lokale spillere.

Men er ikke de lokale gode nok må vi selvsagt hente inn spillere fra andre steder.

Til sist så må vi åpne for hospitering. Dette gjøres i alle andre eliteserieklubber i Norge. Skal man bli bedre må man omgås med folk som er bedre enn deg.

Hva velger så FFK å gjøre ? Fortsette uten sportdirektør ? Internt opprykk ? Hente et annet usikkert kort ?

For undertegnede ser jeg bare en person som har forutsetninger for å klare denne jobben.

Han er kontroversiell og har sitt virke i en hockeyklubb et slagskudd unna....

 

 

 

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3491

Lagt til: 01 feb 09, 15:35

Flott innlegg Rafn og synd jr-laget ikke blir prioritert bedre. Jeg mener i likhet med flere at vi er avhengige av at yngre spillerere kommer opp, eller at Høili redder oss hele tiden. At Karlsen inser dette og ender opp med sparken er et tankekors.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 01 feb 09, 15:43
Endret: 01 feb 09, 15:47
Endret av: Plankekæll

Opprinnelig postet av Erikk

Flott innlegg Rafn og synd jr-laget ikke blir prioritert bedre. Jeg mener i likhet med flere at vi er avhengige av at yngre spillerere kommer opp, eller at Høili redder oss hele tiden. At Karlsen inser dette og ender opp med sparken er et tankekors.

Kanskje er det slik at hvis folk utenfra miljøet kommer inn og påpeker et par ting så er det på hue og ræva ut?? Var det ikke noe av det samme i Stjernen da? Svein Bergstrøm kom inn og prøvde etter beste evne (kunne vel holdt media utenfor dog) å rydde opp i økonomisk rot, men fikk regelrett avskjed på grått papir.

Man ska'kke komme her og komme her...

Nå er det mulig jeg er helt på viddene men...

Uansett var det et meget bra innlegg av Jan Rafn, han har vel mer greie på tingenes tilstand enn hvertfall 95% av oss bedreviterne her inne. Må si jeg synes det er skremmende å lese at FFK (og sikkert en del andre klubber) regelrett driter i fremtiden (dvs sine egne juniorspillere). Det er utrolig vanskelig å bli en god nok fotballspiller hvis du ikke får trent med gutter som er bedre/mye bedre enn deg selv. Det husker jeg godt selv fra da jeg selv sparket. Jeg lærte utrolig mye av å trene med gutta boys som var eldre enn meg. For ikke å snakke om den inspirasjonen det er.


Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 01 feb 09, 21:21

Her kan dere se hva LSK gjør med sine 17-18-19 åringer.

Dette er spillere som spilte på jr-laget til LSK i 2008.

Et lag vi (les FFK jr) slo 2 ganger i 2008. (1-0 i serien og 3-1 på Åråsen i 1/8 finalen i NM)

Men LSK var en værsting i 2008 i forhold til satsing på egne talenter. Henning Bergs inntreden har forandret dette.

En grunntanke han har med seg fra Lyn og sin tidligere sjef.

 

Forøvrig så har FFK gjørt et scoop ved å ansette Even Juliussen. Han har jobbet med jr avdeling i Skeid i mange år, og vi vet alle hvor mange talenter de har fått frem de site årene...

Men vi får håpe FFK kan videreforvalte de som kommer fra "Evens" støpeskje i årene som kommer...

 

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 01 feb 09, 23:16

Bra innlegg Rafn, og mange interessante tanker. Også greit å få et innblikk i hva som faktisk skjer innimellom. Jeg tror også TKK pekte på noe vesentlig og hadde fornuftige tanker om strategien fremover. Men tror samtidig (slik som du) at det var tålmodigheten hans som ikke strakk til. Å stille et kabinettspørsmål allerede etter to måneder, vitner vel om nettopp det. Hadde han hatt noe mer diplomatiske egenskaper og is i magen, tror jeg han kunne fått dette til. Med tanke på at halve lagets (samt trenerens) kontrakter utløper dette året.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 02 feb 09, 19:13

Opprinnelig postet av Rafn

Kloke ord 

Hvis flere med deg, som deler ditt syn, og som hør en røst som blir hørt i klubben kan ta opp dette så bør/må vel AG ta til fornuft? Jeg har selv hørt dette gjentatte ganger men mye tyder på at TKK er den første som med tyngde har konfrontert AG med dette. Dette kan du muligens bekrefte/avkrefte.

Jeg har opplevd at mange på dette forumet er rakse til å avfeie klubbens egne unge spillere som ubrukelige på A-laget. Dette til tross for at de aldri, eller veldig skjelden, får sjansen på "plassen sin". Selv er jeg på en del 2-lags kamper, og hvis dere som er så skråsikre på at de ikke er gode nok også hadde vært der og sett spillerne, ja så hadde det vært flere tilskuere på disse kampene.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 03 feb 09, 10:03

Er vel ingen som har gått ut så sterkt som TKK har gjort.

Det er heller ikke enkeltpersoners "jobb" (les : oss uten verv) å face dette mot AG.

Men meninger om det kan man jo alltids ha !

Det er klubben som arbeidsgiver som må sette kriteriene ( arbeidsinstrukser) for alle trenere i klubben. Trenerens jobb er å utføre dem og jobbe med det materialet han får til rådighet.

Har klubben en strategi med egenutviklede spillere så må dette ligge i A-treners arbeidsinstruks. Det er naivt å tro at en A-trener på eget initiativ henter opp spillere fra jr-stall ( med unntak av de helt ekstreme som Tarik...). Han vil heller ha inn nye spillere som han vet presterer fra dag 1.

Så feilen ligger ikke ensidig på AG , men kanskje mest på den som har laget hans arbeidsinstruks (eller .... ikke har laget....), og som har ansvar for at denne blir fulgt opp.

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 03 feb 09, 17:05

Jeg vil tro at Morgan Andersen i sin tid la klare føringer for dette, men at det ikke ble fulgt opp av vikarene som overtok.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Vitagen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 25 aug 09, 14:06

Opprinnelig postet av HotDream

Opprinnelig postet av Vitagen

Ramberg syter til Fredrikstad Blad.

Dette er ikke barneidrett. De som ikke er gode nok, bør selges. Dette er EI dårlig menneskebehandling. Synes det var helt korrekt av TKK å forsøke å selge de spillerne, med unntak av Kvisvik. Heia TTK, skjerpings Ramberg!

"- Jeg har vært i FFK i mer eller mindre hele livet mitt og hadde ikke forventet meg en slik menneskebehandling, skriver Ramberg i en sms til FB."

Og hvem var det som, etter å ha trent seg opp i FFK, dro og prøvespilte for LYN? DET er dårlig menneskebehandling.

Det er visst et par tre ting du har gått glipp av:

1. TKK er borte vekk. Bare å heie det, men første bud bør være å informere de innvolverte spillerne. Det gjorde ikke TKK.
Syns du det er greit om sjefen på jobben din vil sende deg til en annen arbeidsplass om 4 år p.g.a. at du er for gammel og ikke er god nok? Og at du ikke vet noe om det før du leser om det i ei eller annen avis?

2. Ramberg var god nok til å spille 21 kamper fra start og 2 som innbytter i fjor.

3. Og jo, det er på en måte barneidrett. Det er ihvertfall mange med barnets begrensninger som liksom er interessert...

3.

1.Jeg har ikke gått glipp av noe som helst. Selvfølgelig er det greit å bli sendt bort om man ikke er god nok. Man kan ikke forlange å beholde jobben sin fordi man selv mener man er god nok. Sjefen bestemmer.

2. Ramberg var ikke god nok, men eneste utvei.

 


ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 26 aug 09, 12:32

Opprinnelig postet av mygg

Opprinnelig postet av tomroar

leser man hans blogg, er det ikke noen tvil om at vi har mstet en kapasitet.  Synd han ikke modererte seg i noen måneder tid, så hadde alt løst seg av seg selv.  Skal FFK oppretholde det økonomiske nivået, så må det sannsynligvis være et spiller salg hvert annet år.

Mannen ba om å bli løst fra kontrakten sin i første oppoverbakke.

Dersom Karlsen skulle vært en mann for framtida burde han ha klart å holde ryggen rak gjennom denne uenigheten. Også en sportsdirektør må kunne klare å samarbeide med folk rundt seg. En del av å å fikse et samarbeide er å takle uenighet. Og å kunne kompromisse. Det er ikke minst en leders oppgave.

Jeg er ikke sikker på at kompromisser var Tor-Kristian Karlsens sterke side.

Da er det kanskje like greit at han tok hatten sin og gikk før konfliktene bredte om seg.

Tor-Kristian Karlsens fotballfaglige kunnskaper er antagelig betydelig større enn hans lederegenskaper.

 

HELT enig med deg. Holters og andre sin innvending mot Tom Nordlie er jo at han er "my way or the high-way" men TKK besviste jo at han er "like makt-syk" som TN visstnok skal være. Lederskap handler som du sier til 90% evenen å inngå og finne komprimisser. Har man ikke det, blir det i alle fall bråk.


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 26 aug 09, 18:15

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

 Lederskap handler som du sier til 90% evenen å inngå og finne komprimisser. Har man ikke det, blir det i alle fall bråk.

Derfor er Tom Nordlie en vandrende katastrofe. Han har ikke den evnen og klubb etter klubb har fått erfare det. Litt historie om TN har vel du også fått med deg... Eller?


ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 26 aug 09, 22:37

Opprinnelig postet av denialsander

Av alle dumme argumenter synes jeg det du bruker der nærmer seg toppen av kaka.

F.eks. En som ikke har vært flyger kan ikke bli sjef i SAS (nå skal det vel sies at envher idiot har kunnet bli sjef i SAS, så det er vel begrenset gyldighet på det eksemplet...Wink). En som ikke har vært IT-programmerer kan ikke bli sjef i et IT-selskap. En som ikke kan sprenge fjell kan ikke bli sjef i Mesta, osv, osv.

Slike argumenter er - satt på spissen - annenrangs ræl fra slitne fagforeningsfolk som ikke vet bedre. Det er skuffende å se noen bruke det i dag...

Med tanke på CV'en til TKK synes jeg det er hevet over enhver tvil at han har noe å fare med i en sportsdirektør-stol. Hvor mange andre (minst like) kvalifiserte sportssjefer finner du i Norge eller med norsk pass - og som for en passelig edruelig sum vil jobbe for FFK?

 

Hva er en sportssjef egentlig? En annen tittel for speider? For hvis det er det jeg tror så mangler han jo helt erfaring. Men hail to the king, TKK the one and only, bare så synd ingen i Norge  eller Europa for den sakens skyld skjønner hans genalitet og tilbyr han sportsjef/manager stolen. Hadde han hatt så mange tilbud så hadde han nok tatt ett av de, tror du ikke? Eller er det FFK eller ingen for han?

 TKK har mange gode kvaliteter han sikkert, gode tanker har han og, selv om ikke akkurat det var han som tenkte de først, men litt spesielt at han lanserer de som sine ideer når de praktiseres i mange klubber i Europa.

Han har jo ingen feil den mannen, han er perfekt for FFK, sånn bortsett fra at han ikke klarte å samarbeide med noen i ledelsen, kom på kant med de fleste etablerte spillerene, sportsapparatet og treneren. 

Det kaller jeg virkelig god ledelse. Han er i såfall en like god leder som Henriksen.  Jeg mener ikke man trenger å ha vært flyger for å være sjef i SAS, men jeg mener man bør ha vært sjef av en eller annen art og ha erfaring når man skal jobbe i toppledelsen til en bedrift med 150 mill i omsettning. Hvis det gjør meg til fagforeningsmann så deg om det. 

Men du mener kanskje SAS skal ansette tillitsmannen til cabinpersonalet som toppsjef i SAS du?? Han kan jo mye om fly og vet om mange gode arbeidsfolk.

Ledelse er ett fag, hvor man trenger både kompetanse innen produktet bedriften tilbyr, men først og fremst trenger man innsikt og erfaring i LEDELSE for å inneha en toppstilling innen faget. DET har ikke TKK, med mindre du mener blogging er ledelse-erfaring. Og sist men ikke minst, man bør være karismatisk og ha evne til å få folk til å dra samme vei som seg selv. Det manger både TKK og Henriksen. Ingen av de er karismatiske eller samlende, men Henriksen har i det minste litt erfaring.

 



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340