Husk meg
Brukernavn
Passord

Bråk/uenighet mellom Grønis og Karlsen

Flat Trådet Nøstet
Side 9 av 13 9

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 22 jan 09, 23:51

skal du betale for at vi skal høre det da eller ? Laughing

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 22 jan 09, 23:56

Det er tydelig at samspillet mellom trener og sportssjef er komplisert, vanskelig å få til, og knyttet opp mot personlighet osv...

Jeg tipper at TKK har kommet til klubben med udefinert mandat, men at han i kraft av sin erfaring og renomé forventa at han skulle kunne legge premissene for langsiktig sportslig satsning.

Grönhagen, derimot, har hatt forholdsvis frie tøyler, siden vi verken har hatt skarpt definerte visjoner om fotballutvikling, eller en sportssjef med skarpt definerte visjoner om fotballutvikling.

Når disse to utgangspunktene skal møtes i dag-til-dag-samarbeid er det klart at det blir clash. Jeg vil påstå såpass at dette høyst sannsynlig IKKE er noen av partenes feil.

Hvorfor gikk det derfor galt? Jeg har noen idéer om hvorfor:

FFK har ikke, som klubb, en sportslig visjon som innebefatter viktige punkter som hvordan egne talenter skal utvikles, hvor lenge en importert spiller skal spille i klubben, hva slags fotball vi skal spille, hvor aktive vi skal være mht spillerkjøp

Dette forårsaker at trener, siden han sitter i en nøkkelposisjon i en fotballklubb, vil styre det sportslige i stor grad, om ikke alt på en gang, så vil hans ansvar etterhvert akkumuleres til å bli en meget sterk stemme i dag-til-dag-avgjørelser som angår det sportslige.

Når man ansetter folk i et sportslig apparat må det ligge til grunn en gjennomtenkt, utdypa, og detaljert visjon om hvordan utvikling skal foregå, og dette må være et svært viktig premiss for at en gitt ressursperson takker ja til en jobb. Nyansatte må inngå i klubbens klubbens filosofi uten reservasjoner eller betenkeligheter. Først DA kan man få til et fruktbart samarbeid mellom trener og sportssjef, for her må alle dra i nøyaktig samme retning. Hvis ikke blir det en fortløpende "det blir meg eller han"-stemning, og dette gavner aller minst klubben det gjelder.

Det som for meg står klart som klubbens store første utfordring nå er å komme opp med en detaljert, gjennomtenkt og veldefinert fotballfilosofi. Den neste utfordringen blir å få med de ansatte på denne fotballfilosofi, noe som kan være svært vanskelig jmf en trener som har fått utforme sitt ansvar over lengre tid i mangel av definert fotballfilosofi. Det er selvfølgelig svært vanskelig å få med treneren på dette med mindre han brukes i nettopp utforminga av nevnte filosofi. Dette heter "medvirkning", er nedfelt i arbeidsmiljøloven, og er helt avgjørende for at folk skal samarbeide.

Det var i spriket mellom det treneren mente om fotballfilosofi og det klubben mente om samme sak (Drillo, TKK/Grönis, Morgan/KTE) som konfilktene ble født. Enkeltpersoner, uansett om de heter trener eller sportsdirektør skal ikke kunne lansere krav/ønsker  om filosofi som på noen måte skjærer med klubbens filosofi. Men dette er noe som må flagges FØR folk blir ansatt, ikke etterpå. Og her ligger hele nøkkelen til å få til en langsiktig OG kortsiktig satsning som går hånd i hånd.

Men først må vi komme opp med en detaljert fotballfilsofi, som i stor grad legger premissene for både trener og sportssjef. Vi må ha et sett med fotballverdier som alle er enige om, hvis ikke blir destruktive drakamper resultatet.

 


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 23 jan 09, 00:08
Endret: 23 jan 09, 00:10
Endret av: Asgeir

Opprinnelig postet av Shadar

Hvem er det som begynte med dette farmerlag-tullpratet? Tror dere virkelig at TKK ville gjøre FFK dårligere? Selv om jeg helst vil vinne allerede neste sesong, så foretrekker jeg langsiktig fremfor kortsiktig av prinsipp. For å gi et eksempel på hvor bra et såkalt "farmerlag" kan bli her til lands så kan man like gjerne trekke RBK opp av hatten med en gang. Da RBK var på sitt beste så var de et fantastisk farmerlag.Lyn som mange har trukket inn kom på andreplass (2004-2005?) med et mannskap på gj.snittelig 21.5 år. At det ikke har gått bedre med lyn i ettertid skyldes at de ikke har det samme engasjementet eller midlene som FFK.

Det er overhodet ikke snakk om å velge "kortsiktig/Grönhagen" eller "langsiktig/TKK". Det finnes virkelig ingen motsetning mellom de to perspektivene; hvis det er sprik mellom langsiktig og kortsiktig er det fordi man ikke har definert det ene eller det andre, og enkeltpersoner fyller et sett med oppgaver med tiltak som vedkommende føler er rett.

Hvis man ansetter folk som skal samarbeide med hvert sitt perspektiv (kort-/langsiktig) er det helt avgjørende at de deler den samme fotballfilosofien, de samme fotballverdiene og de samme visjonene. Det eneste problemet med TKK/Grönhagen har vært akkurat dette, de har ikke delt filosofi/verdier/visjoner.

I FFK har vi faktisk en fotballfilosofi. Den er sågar sterk, mye sterkere enn i de aller, aller fleste andre norske lag. Den er ikke definert noe sted, og den eksisterer som en spøkelse i systemet, som kicker inn med jevne mellomrom. Dette vil den fortsette å gjøre, INNTIL vi definerer den, begynner å lage korte og lange planer etter den, og ansette folk med den som premiss.

I FFK vil vi ikke ha leiesoldater som kommer og går fra kamp til kamp. Vi vil gjerne ha lokale spillere på laget. Vi skal spille offensivt, vi skal spille hurtig med ballen på bakken. Vi skal spille fair og rent, ha høy grad av sportsmanship osv. Alt dette er det mulig å nedfelle i en visjon som ligger i bånn av alle årsplaner, langtidsplaner, tiltaksplaner, budsjett osv osv. Men det er ikke opp til en trener å gjøre dette, ei heller en sportssjef med stort (muligens med god grunn) stort ego. Dette arbeidet er det klubben som må gjøre som helhet ved hjelp av alle gode krefter. Personlig mener jeg at klubbens medlemmer og tilskuere  er de helt naturlige stedene å begynne, for det er tross alt denne gruppa som legger det finansielle grunnlaget for en klubb som FFK.


math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 23 jan 09, 00:10
Endret: 23 jan 09, 00:14
Endret av: math

Veldig mange momenter som folk ikke ser her uavhengig av hvem som vant "maktkampen" og hvem av de involverte aktørene som har hvilke egenskaper og kvaliteter. Utgangspunktet for problemet ligger i sportdirektørfunksjonen. En funksjon som langt på vei er for stor for lille Norge, men som innføres av klubbene som en følge av en visjon om å "bli som resten av verden". Men når dette skal settes ut i praksis snubler man gang på gang. Bare FFK har vi sett det ved to anledninger, og vi kjenner jo alle konflikten Nordlie vs. Fjørtoft. Vi ser helt klart sportsdirektører i Norge som fungerer, men dette mener i hovedsak skyldes enkeltpersonene som har rollene i de klubbene, enn selve rollen (Bjarmann og Østenstad er f.eks trolig i sine roller mye på grunn av et hjerte for klubben). TKK er, som mange påpeker, trolig meget dus med sportsdirektørrollen og hierarikiet som kan eksistere i en fotballklubb. Han er nemlig vant med å jobbe i tyske klubber hvor denne rollen og hierarikiet er meget godt innarbeidet og akseptert. Men ser vi til andre land i Europa ser vi hvordan det stadig pågår en maktkamp mellom sportsdirektører og sterke managere. Det er nemlig et faktum at sportsdirektøren ofte legger seg opp i, og hevder og ha rett til å han ansvar for områder som manageren ser på som hans. Slike konflikter MÅ da TKK kjenne til etter lang fartstid i Europa?

I FFKs tilfelle her kan man sitte å tjase om hvem som gjorde hva og hvem som har hvilke egenskaper, hvem som burde blitt, gått osv. Men det er ikke først og fremst de spm jeg stiller meg. Etter all den informasjonen som har kommet fram, både bekreftet og ubekreftet, lurer jeg blant annet på hva styret i klubben tenkte da de ansatte TKK. Greit nok, han er dyktig i sitt talenfag og har konkrete og imponerede ting å vise til der. Men er det det samme som å være kapabel til å inneha en rolle som sportsdirektør? Jeg mener det er en forskjell på å tråle etter talenter for en klubb, og det og også være sportsdirektør. Sistnevnte rolle krever nemlig en del egenskaper som involverer klubbens daglige drift, hvor konflikter er en del av hverdagen. Flott at en ung leder har ting å vise til, har visjoner og tar tak i ting. Men med tanke på TKKs korte fartstid i klubben lurer jeg litt hvor det ble av diplomaten? Det eneste jeg finner av diplomati i Karlsens uttalelser om saken er evnen til å uttale seg tydelig om sin meningmotstander på en fin måte. Diplomati egenskap en sportsdirektør absolutt bør ha. Hvor på kant er det mulig å komme med en trener i løpet av to måneder? Visste ikke Karlsen hva han gikk til? Hvordan var hans kjennskap til klubben? Hadde han ikke gjort research?

Og når det gjelder Grønhagen: Sitter klubben egentlig på en stabeis av en trener man egentlig ikke lengre ønsker i klubben, men likevel ikke hadde baller til å bli kvitt da man til slutt måtte velge side?

---

Vil forøvrig gi heder til Asgeir for at han trekker frem det med visjonene som "bare ligger der" uten å være nedfelt.

 

 

---------------------------

math


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 23 jan 09, 00:15

Opprinnelig postet av math
I FFKs tilfelle her kan man sitte å tjase om hvem som gjorde hva og hvem som har hvilke egenskaper, hvem som burde blitt, gått osv. Men det er ikke først og fremst de spm jeg stiller meg. Etter all den informasjonen som har kommet fram, både bekreftet og ubekreftet, lurer jeg blant annet på hva styret i klubben tenkte da de ansatte TKK. Greit nok, han er dyktig i sitt talenfag og har konkrete og imponerede ting å vise til der. Men er det det samme som å være kapabel til å inneha en rolle som sportsdirektør? Jeg mener det er en forskjell på å tråle etter talenter for en klubb, og det og også være sportsdirektør. Sistnevnte rolle krever nemlig en del egenskaper som involverer klubbens daglige drift, hvor konflikter er en del av hverdagen. Flott at en ung leder har ting å vise til, har visjoner og tar tak i ting. Men med tanke på TKKs korte fartstid i klubben lurer jeg litt hvor det ble av diplomaten? Det eneste jeg finner av diplomati i Karlsens uttalelser om saken er evnen til å uttale seg tydelig om sin meningmotstander på en fin måte. Diplomati egenskap en sportsdirektør absolutt bør ha. Hvor på kant er det mulig å komme med en trener i løpet av to måneder? Visste ikke Karlsen hva han gikk til? Hvordan var hans kjennskap til klubben? Hadde han ikke gjort research?

Og når det gjelder Grønhagen: Sitter klubben egentlig på en stabeis av en trener man egentlig ikke lengre ønsker i klubben, men likevel ikke hadde baller til å bli kvitt da man til slutt måtte velge side?

Jeg tolker utfallet av konflikten dithen at styret til slutt returnerte til de fotballverdier vi har i FFK, og at de følte at TKKs planer ikke gikk så godt sammen med dem som de verdiene Grönhagen representerer, blant annet mht hvordan en spillerstal skal røktes. De fotballverdiene skal naturligvis foreligge idet man ansetter en sportsdirektør, hvis ikke vil samarbeidet aldri fungere optimalt.


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 23 jan 09, 00:21
Endret: 23 jan 09, 00:22
Endret av: Shadar

Opprinnelig postet av math

Og når det gjelder Grønhagen: Sitter klubben egentlig på en stabeis av en trener man egentlig ikke lengre ønsker i klubben, men likevel ikke hadde baller til å bli kvitt da man til slutt måtte velge side?

 

Det er min store skrekk. Men la oss håpe på det beste. Mye har blitt sagt om Alex Ferguson opp igjennom også, men at han gjør en god jobb er det ingen tvil om Cool

---------------------------

FFK - "Av Østfoldinger for Østfoldinger"


math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 23 jan 09, 00:23

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av math
I FFKs tilfelle her kan man sitte å tjase om hvem som gjorde hva og hvem som har hvilke egenskaper, hvem som burde blitt, gått osv. Men det er ikke først og fremst de spm jeg stiller meg. Etter all den informasjonen som har kommet fram, både bekreftet og ubekreftet, lurer jeg blant annet på hva styret i klubben tenkte da de ansatte TKK. Greit nok, han er dyktig i sitt talenfag og har konkrete og imponerede ting å vise til der. Men er det det samme som å være kapabel til å inneha en rolle som sportsdirektør? Jeg mener det er en forskjell på å tråle etter talenter for en klubb, og det og også være sportsdirektør. Sistnevnte rolle krever nemlig en del egenskaper som involverer klubbens daglige drift, hvor konflikter er en del av hverdagen. Flott at en ung leder har ting å vise til, har visjoner og tar tak i ting. Men med tanke på TKKs korte fartstid i klubben lurer jeg litt hvor det ble av diplomaten? Det eneste jeg finner av diplomati i Karlsens uttalelser om saken er evnen til å uttale seg tydelig om sin meningmotstander på en fin måte. Diplomati egenskap en sportsdirektør absolutt bør ha. Hvor på kant er det mulig å komme med en trener i løpet av to måneder? Visste ikke Karlsen hva han gikk til? Hvordan var hans kjennskap til klubben? Hadde han ikke gjort research?

Og når det gjelder Grønhagen: Sitter klubben egentlig på en stabeis av en trener man egentlig ikke lengre ønsker i klubben, men likevel ikke hadde baller til å bli kvitt da man til slutt måtte velge side?

Jeg tolker utfallet av konflikten dithen at styret til slutt returnerte til de fotballverdier vi har i FFK, og at de følte at TKKs planer ikke gikk så godt sammen med dem som de verdiene Grönhagen representerer, blant annet mht hvordan en spillerstal skal røktes. De fotballverdiene skal naturligvis foreligge idet man ansetter en sportsdirektør, hvis ikke vil samarbeidet aldri fungere optimalt.

Enig at det er elendig av styret å ikke sørge for en samkjøring mellom filosofi og ansettelse av sports.dir. ja. Mye som tyder på at man har vært "blendet" av TKKs talentkvalifikasjoner og status hos mediene, og man derfor har ansatt i hui og hast når man fikk nyss om at han var tilgjengelig. Men, hvis ryktene om at TKK fra 2010  ønsket å radere ut alt i stallen som bevega seg mot over 30 år stemmer, så stiller jeg et aldri så lite spørsmålstegn ved hans realisme i sine planer for klubben ...

 

---------------------------

math


math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 23 jan 09, 00:29

Du trekker frem Ferguson Shadar. Andre bestemte menn som ikke tar hva som helst fra en sportsdirektør er Benitez og Mourinho.

---------------------------

math


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 23 jan 09, 03:32

Opprinnelig postet av math

Du trekker frem Ferguson Shadar. Andre bestemte menn som ikke tar hva som helst fra en sportsdirektør er Benitez og Mourinho.

Jeg nevnte Ferguson fordi han er Number one, ikke bare "the special one" Wink. Benitez who?

---------------------------

FFK - "Av Østfoldinger for Østfoldinger"


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 23 jan 09, 07:00
Endret: 23 jan 09, 07:07
Endret av: dracula

Dersom intervju av TKK i F-B idag inneholder snev av sanhet, blir jeg mer og mer overbevisst om at TKK aldri skulle hatt noe i FFK og gjøre.

Han framstår som en sutrete oppblåst uprofesjonell guttunge, uten den minste sjølinnsikt.

" jeg er profesjonell, jeg vet best, jeg er enkel og forholde seg til osv" Det er til å grine av.

Profesjonelt er den linja Grønhagen velger, eventuelle diskusjoner / uenigheter tar man innad.

Ikke i media, hvor man framhever seg sjøl og kaster dritt på de som er uenige.

Synd at F-B bestandig lytter til og ofrer spalteplass til de som iikke klarer å tilpasse seg ett system, men må sverte andre.

At enkelte spesielt Holters som opptrer som reineste "klakkører" for TKK og tar alt han sier for sanhet, minner meg om den ensidigheten man fant i det gamle sanhetsorganet Pravda. Holters du bidrar så godt du kan med nesten alle midler til å undergrave FFK , skape misnøye osv.

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 23 jan 09, 07:55
Endret: 23 jan 09, 08:00
Endret av: Per Egil

Opprinnelig postet av dracula
Holters du bidrar så godt du kan med nesten alle midler til å undergrave FFK , skape misnøye osv.

 

Ja, fyttirakkern, Holters. Nå må du slutte å være så slem. Best å være snilll, vet du.

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 23 jan 09, 08:51

Opprinnelig postet av Shadar

Hvem er det som begynte med dette farmerlag-tullpratet?

Jeg har en følelse av at det er "classified information". Wink

---------------------------

Hater hat!


knut

A-lagspiller

Ble medlem: 18 jun 03
Innlegg: 522

Lagt til: 23 jan 09, 09:01

Opprinnelig postet av Asgeir

Alt dette er det mulig å nedfelle i en visjon som ligger i bånn av alle årsplaner, langtidsplaner, tiltaksplaner, budsjett osv osv. Men det er ikke opp til en trener å gjøre dette, ei heller en sportssjef med stort (muligens med god grunn) stort ego. Dette arbeidet er det klubben som må gjøre som helhet ved hjelp av alle gode krefter. Personlig mener jeg at klubbens medlemmer og tilskuere  er de helt naturlige stedene å begynne, for det er tross alt denne gruppa som legger det finansielle grunnlaget for en klubb som FFK.

her er vi helt klart inne på en fremtidsrettet måte å unngå denne type konflikt i fremtiden. hadde vi hatt en klar visjon nedfelt da vi var i ansettelsesprosessen, hadde begge parter hatt et ansvar i å se faresignalene. TKK burde da innsett at dette er ikke slik han ønsker å jobbe og styrt unna jobben (og tatt en speiderjobb i ffk i stedet :) )

forsøkte å google litt for å finne ut hvordan andre klubber i norge presenterer sin visjon. tenkte jeg skulle starte med rosenborg hvor gutta på brakka sitter og detaljstyrer trenerne som kommer innom klubben. for noen år siden var det vel til og med bestemt av styret at formasjonen skulle være 4-3-3. 'rosenborg visjon' gir 'Virksomhetsplan for Rosenborg barnehage' som første treff. gikk videre til hjemmesiden til stabæk hvor reklamemannen stenn jensen sikkert har dratt med litt teori om kommunikasjon inn i klubben, men nei. visjon blir nevnt en gang, og det er visjonen til et av selskapene som bygger den nye fotball/håndball-hallen. tromsøs visjon er ikke akkurat noe å skryte av. rett og slett ubrukelig.

hvis man vet hvor man vil, vil det være lettere å styre (til og med) ffk.

---------------------------

med ffk til champions league!


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 23 jan 09, 09:04

Opprinnelig postet av dracula

At enkelte spesielt Holters som opptrer som reineste "klakkører" for TKK og tar alt han sier for sanhet, minner meg om den ensidigheten man fant i det gamle sanhetsorganet Pravda. Holters du bidrar så godt du kan med nesten alle midler til å undergrave FFK , skape misnøye osv.

Nå syns jeg vel kanskje du tar litt hardt i. Kiss

Jeg er enig med deg når det gjelder TKK (ut fra den informasjonen jeg har og de inntrykka jeg har fått), og det skinner vel gjennom at Holters åpenbart har en annen oppfatning. Jeg syns da allikevel han har uttalt seg ganske diplomatisk og åpent og bragt fram alle synspunkter. Det har ikke vært, og er veldig sjelden, noen absolutter og kjepphester fra Holters side. Han har ofte klare meninger, men jeg oppfatter ham som alltid åpen for og med respekt for andres.

Hadde det vært flere som Holters i FFK-systemet, så hadde vi kanskje sluppet gårsdagen? Wink

---------------------------

Hater hat!


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 23 jan 09, 09:50

Dette var et bra innlegg som ligger nederst under denne linken...

http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article127089.ece

 

 Kanskje mistet FFK en god mann, i den rette kontekst er nok Karlsen suveren, men en sjef av som i løpet av to måneder i jobben har klart å stille ultimatum og forlate posten ville sannsynligvis tæret på omgivelsene på sikt, selv med et samlet styre bak seg - med eller uten Grønhagen.

 

 

---------------------------

Heia FFK


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 23 jan 09, 09:51

Hadde FFK hatt en plass fra 7 og nedover i fjor, så hadde gårsdagen vært en annen.

 TKK måtte tape pga 2. plass.

Visjonene til TKK tror jeg er rett vei å gå, halvparten av klubbene i Norge er på konkursens rand. DA må man begynne å tenke  anderledes. Det som skjedde i går ga en forsinkelse på iverksettelse av av en slik kurs , mulig at den ikke blir like bastant , men med en justering.

Tro også om man skal holde oppe interessen på sikt , må man se et innslag av lokale spillere, og ikke bare halvgamle innkjøpte fotball nomader.

Om FFK skal ansette en ny sportsdirektør, håper jeg de ansetter en med ben i nesa, det er jo en kjensgjerning at omtrent havlvparten av spillerene i en klubb må styres knallhardt. Sportsdirektøren bør være kontinuitetsbæreren som skal sørge for iverksette langsiktig strategi og ha kontroll på spillemateriellet. Trenere kommer og går på en annem måte, kortsiktig tankegang er vel normalen for den yrkesgruppen. Det er jo ikke unormalt, men det blir viktig å ha en i klubben som kan balansere dette.  


morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 23 jan 09, 11:10

....men er det noen som vet hva dette instrukset inneholdt, som fikk Grönhagen til å hisse seg sånn opp?


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 23 jan 09, 11:58
Endret: 23 jan 09, 11:58
Endret av: Holters

Dette hadde vært tidenes utfall nå:

- Grønhagen på vei ut

Da kan man i så fall begynne å snakke om å sitte igjen med skjegget i postkassa.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 23 jan 09, 12:09
Endret: 23 jan 09, 12:11
Endret av: Lex

En "hemmelig " avtale med TKK  Vi snakkes neste år. Ut ned Grønis og inn med Karlsen...

TKK sa jo det at det ikke var umulig for han og komme tilbake ved en senere anledning...

---------------------------

Heia FFK


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 23 jan 09, 12:30

Opprinnelig postet av dracula

Han framstår som en sutrete oppblåst uprofesjonell guttunge, uten den minste sjølinnsikt.

" jeg er profesjonell, jeg vet best, jeg er enkel og forholde seg til osv" Det er til å grine av.

At enkelte spesielt Holters som opptrer som reineste "klakkører" for TKK og tar alt han sier for sanhet, minner meg om den ensidigheten man fant i det gamle sanhetsorganet Pravda. Holters du bidrar så godt du kan med nesten alle midler til å undergrave FFK , skape misnøye osv.

 

I dette innlegget klarer du både å forankre den fraværende integreteten din og å beskylde en av de mest "profilerte" ildsjelene i supportermiljøet for å ungrave FFK med vilje. DET er til å grine av.

Om ordene du legger i munnen på TKK ovenfor: Han ER faktisk profesjonell (definisjonen av profesjonell er at man lever av det). Han har aldri sagt direkte at "jeg vet best" (selv om ikke det er utenkelig), og at han er enkel å forholde seg til er som han selv sier på grunn av at han er strukturert, metodisk og analytisk (På denne måten forhindrer man effektivt at andre irrasjonelle omstendigheter spiller inn).

---------------------------

FFK - "Av Østfoldinger for Østfoldinger"



Flat Trådet Nøstet
Side 9 av 13 9

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f