Husk meg
Brukernavn
Passord

«Wehrman slakter FFK-ledelsen»

Flat Trådet Nøstet
Side 10 av 13 10

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5434

Lagt til: 16 aug 08, 18:59

Det er penger til lønninger det er snakk om ja. Penger til spillerkjøp er ikke noe problem grunnet spillerinvest.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 16 aug 08, 23:10

ser de fleste her drar inn stadion og greier.. tenk dere godt om, når det storma som værst rundt stadion saken før den ble bygd. Terje Høili og co hadde absoultt alt klart for et nytt anlegg på Holmen.. Høili drar på ferie, og etter et par dager får han telefon om at Brynildsen har fått presset fram stadion på værste.. Hadde vi fulgt Høili så hadde FFK eid sitt eget anlegg og sluppet den horrible leia som de nå sitter med.. men det er en annen sak..

FFK har pr.dags dato ikke råd til en espen hoff og kasey wehrman i stallen sin, samtidig burde de også kvittet seg med spillere som  sliter, tegstrøm var horribel i dag,  west er ferdig så han er det vel bare å få ut, fofana, kouadio.. tja.. da har vi hvertfall kvittet oss med noe lønn..

Samtidig så er det jo typisk Wehrman og da og gå ut og kreve slikt nå. Kan bare nevne andre spillere som Czwartek, Gerrbrand og vår kjære hovedtrener Anders Grønhagen, de har alle kontrakter som går ut 08/09, men INGEn av dem klager på denne måten. Synes vi heller skal gjøre som FFK tenker, prøve på nytt etter sesongen,  javel så får han wehrman sykemelde seg da se, men vi har da Barsom som kan gå inn sentralt, thomassen, ramberg o.s.v + at vi kanskje kan hente en ny spiller, så får han godeste wehrman se at han ikke er så viktig kanskje.

Har alltid likt Wehrman bare så det er sagt, men her synes jeg han har gåt altfor langt, og kan egentlig minne meg om en annen kaptein her ifjor ved navn John Anders Bjørkøy!

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 17 aug 08, 00:23

syns forøvrig at Wehrman gjorde en forferdelig jobb idag mot Odd..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 15 aug 08, 16:59

Nå tror jeg folk må lande litt her i byen!!

 

FFK har iløpet av sesongen seilt opp som den store overaskelsen i TL. Tydligvis har dette gått til hodet på de fleste, sikkert endel i FFK styre/administrasjon, men mest av alt i hodet på supporterne. Det har vært kjent at klubben har slitt med økonomien i flere sesonger p.g.a. det og tilpasse seg en ny hverdag i TL samt ny stadion og fordi klubben trenger nye spillere, og for åha sagt det, FFK er ingen klubb eid av en rik mann, slik Chelsea er. Men tydligvis skulle man tro at det bare er å ringe han onkel terje. FFK prøver jo ikke å gøre noe annet enn å rydde opp i sin egen økonomi, samtidig som de kjemper for å hent inn gode spillere til klubben som kan heve kvaliteten iht målsetningne. Og om ikke klubbens rammer passer med det en eventuell spiller krever så er det ikke mulig å hente han inn. Når klubben gikk ut og lovde forsterkninger og de hevdet det var penger til kjøp så var det vel andre forutstninger feks lønnskrav fra spillere samt løpende utgifter som setter en stopper. Samt at ønske om å hente kvalitet kan være relatert til at klubben faktisk har rammer til hylle 2, men ikke hylle 1!!!


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 15 aug 08, 11:15
Endret: 15 aug 08, 11:17
Endret av: FFK1903

Jeg tror alle i FFK, Haugen inkludert, vet hvor viktig Wehrman har vært for laget, så jeg nekter å tro at det er viljen det står på. Hva vil skje om Wehrman får viljen sin og får lønnen han vil ha? Vil da andre spillere i klubben ty til samme metode? Og hva gjør Wehrman om et år? Samme greiene om igjen? Han har tross alt vært her et snaut år og vil allerede ha høyere lønn og lengre kontrakt, hva stopper han fra å ønske det samme om et år? FFK kan ikke skrive treårskontrakter og fornye disse hvert år heller.

Jeg vil heller ha et FFK uten Wehrman, enn et FFK uten lisens neste sesong, for å sette det på spissen. Jeg tror og håper likevel at dette ordner seg, det var jo ikke lenge siden Wehrman uttalte at uthalingen var litt hans egen feil også. Jeg tror også Høili & Co ordner opp, Høili selv var vel en av pådriverne for å få han til klubben i fjor? Grönhagen visste knapt om spilleren før han ble høyaktuell.

Egentlig unødvendig av Wehrman å dra dette opp nå, vi trenger ikke noe slikt hengende over klubben nå som tilsynelatende alt går på skinner sportslig. Gi nå mannen det han fortjener innenfor de rette økonomiske rammene til klubben, det betyr ikke nødvendigvis å gi han det han krever.

Det er selvsagt veldig lett å velge side og se på hva Wehrman har betydd for klubben på den ene siden, og en ledelse som ikke vil gi han kontrakt på den andre. Hadde alle detaljene blitt lagt på bordet tror jeg likevel det ville vært vanskelig å velge side i denne saken. Wehrman kan heller ikke sette seg over klubben ved å forlange at siden han er så viktig, så skal FFK risikere økonomien for å beholde han. Har ikke klubbene pengene, så er det uprofesjonelt av australieren å utgi FFK for å være gnine for å ikke gi han det han fortjener.


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

rødforalltid

A-lagspiller
Ble medlem: 10 mar 05
Innlegg: 252

Lagt til: 15 aug 08, 11:27

Når det gjelder Espen Hoff har det vel vært snakk om at spillerinvest skal dekke både overgang og lønn. Om dette er sant vet jeg ikke. Dette er noe jeg har fått greie på igjennom en kar som jobber i Fredrikstad Blad.

Så han skal bi heleid av spillerinvest. På samme måte som hardball gjorde for Brann.


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 15 aug 08, 11:47

Å få med Wehrman videre vil jeg anse som viktigere enn å signere Hoff. Wehrman er kaptein og har etter min mening vært den soleklart beste og viktigste spilleren vår i år- det blir bare tull å ikke signere ny kontrakt. De pengene må man klare å skrape sammen et sted!

For meg virker det som om steget fra liten, anonym klubb til hardtsatsende toppklubb har gått litt vel fort. Fra å leve på gamle Stadion og prøve å unngå nedrykk, er vi nå en klubb med en flunkende ny stadion som kjemper om medaljer i Tippeligaen. Og i tillegg til dette har vi begynt med en mye større markedsføring, nå får du det meste i FFKprodukter: mobil, ringetoner, trekk til data og iPod osv. Men var klubben egentlig klar for dette? Og har vi nok kompetente folk til å klare det?

Kasey uttaler jo i intervjuet at det er for få folk med fotballkompetanse i klubben, kanskje dette stemmer? Uansett, mister vi Kasey vil jeg si at det er det dummeste FFK har gjort. Dummere enn kjøp av Vuorinen og Stadheim. Man må klare å komme til enighet med Kasey og nedprioritere noe annet, så han får de pengene han vil! Med mindre han stiller helt urimelige krav..

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 15 aug 08, 12:03

Syns det beklagelig at de samme spillerne går igjen når det kommer til syting som skader klubben i media, de aller fleste spillerne i FFK hører man aldri et ord fra, kanskje ikke tilfeldig det er gamlingene som driver kampanjer i media.


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 15 aug 08, 12:27

Jeg forstår ikke at spillerne får lov til å uttale seg i media om kontrakter. Hender jo at spillere får munnkurv til pressen (f.eks Hæstad i beg. i VIF).  Skader jo klubben, burde vært mulig for klubben å nekte spillere å snakke om kontrakter til pressen. I verste fall ved kontratksinngåelse av nye spillere..

---------------------------

Rødhvitelite-ultrasmentalitet


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Grasrota

Juniorspiller

Ble medlem: 13 aug 08
Innlegg: 80

Lagt til: 15 aug 08, 14:06

Merkeilg opptreden av Wehrman. Ingen kaptein verdig å true med å være den første i livbåten.

Kasey har uten tvil vært en av lagets viktigste bidragsytere denne sesongen, men ingen er uerstattelige. Hvor mange timer han legger ned ekstra i uka fordi han er kaptein, aner ikke jeg. -Men at denne tittelen alene skal forsvare en markert høyere lønn enn for andre spillere, høres ut som sprøyt.

Jeg tenkte nesten det var en ære i seg selv bare det å bli utnevnt til kaptein for laget jeg. Her mener jeg Kasey, svekker sitt kanditatur til fortsatt å spille med kpt.bindet. Dersom han heller ikke har det i seg til å si nei når klubben tydeligvis (i følge nettavisens artikkel) har presset ham til å spille med skade, kan det hende han ikke er laget av kapteinsmateriale?

 

---------------------------

dommær a' dommær!


kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 15 aug 08, 14:11

Synes ikke det er det minste rart at folk blir forbanna og lurer på hva faan som skjer. Først sies det krystallklart at penger fra Tariksalg skal brukes til kvalitetsinnkjøp, og dyre meritterte spillere blir lansert og omtalt, forventlinger og krav får masse næring. Klubben sier den er god rute ifht sportslig målsetting, (topp 4 etc), vi kjemper om medaljer. Så springer det plutselig en bombe om at den spilleren ALLE sier har betydd mest for den fantastiske fremgangen det siste året får en tilbakemelding vedr hans fremtid som gjør ham så forbanna at han ønsker seg bort så fort sesongen er over. (Om han er rett sitert osv..) Samtidig ønsker klubben å få den forrige landslagstreneren inn i ledlesen, noe som sikkert ikke er en billig løsning. Man kan mene mye om spilleres lojalitet etc, men en spiller som reiser fra Australia til Norge for å spille fotball, gjør ikke det pga et stort hjerte for en klubb, men for å få mest mulig kroner og "heder" ut av oppholdet. Har han en klar oppfatning om at FFK ikke vil gi ham betingelser hans markerdverdi tilsier, er det takk og farvell. Sånn er det bare. Har stor forståelse for de som mailer sportslig ledelse og stiller spørsmål ved dette; status pr i dag er at Tarik er vekk, Kvisvik skal jages opp til Sarp, og nå er vår gigant, klippe og sjef dritt lei hele klubben og vil vekk. 


FFK Forever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 848

Lagt til: 15 aug 08, 14:24

Opprinnelig postet av kjo

Synes ikke det er det minste rart at folk blir forbanna og lurer på hva faan som skjer. Først sies det krystallklart at penger fra Tariksalg skal brukes til kvalitetsinnkjøp, og dyre meritterte spillere blir lansert og omtalt, forventlinger og krav får masse næring. Klubben sier den er god rute ifht sportslig målsetting, (topp 4 etc), vi kjemper om medaljer. Så springer det plutselig en bombe om at den spilleren ALLE sier har betydd mest for den fantastiske fremgangen det siste året får en tilbakemelding vedr hans fremtid som gjør ham så forbanna at han ønsker seg bort så fort sesongen er over. (Om han er rett sitert osv..) Samtidig ønsker klubben å få den forrige landslagstreneren inn i ledlesen, noe som sikkert ikke er en billig løsning. Man kan mene mye om spilleres lojalitet etc, men en spiller som reiser fra Australia til Norge for å spille fotball, gjør ikke det pga et stort hjerte for en klubb, men for å få mest mulig kroner og "heder" ut av oppholdet. Har han en klar oppfatning om at FFK ikke vil gi ham betingelser hans markerdverdi tilsier, er det takk og farvell. Sånn er det bare. Har stor forståelse for de som mailer sportslig ledelse og stiller spørsmål ved dette; status pr i dag er at Tarik er vekk, Kvisvik skal jages opp til Sarp, og nå er vår gigant, klippe og sjef dritt lei hele klubben og vil vekk. 

 

støttes 110 %

---------------------------

RHE Ultrasmentalitet


F.ringen

Bedriftsspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 21

Lagt til: 17 aug 08, 01:30

Alltid to sider av en sak. Det har jeg lært meg, men nå er jeg jævlig usikker.. ¨Hva Wehrman får til på banen i dag kan diskuteres. Det er vel ikke typisk en kamp for FFK uansett. Odd spiller kun støttepassninger til egne backer som videre slår Henning Berg pass opp i banen. At ikke Odd spiller 8-0-2 er for meg en gåte, men nok om det.  Det som faktisk gjør meg litt frustrert er utspillet til Wehrman etter kampen...  Han likt som Kvisvik viser tydelig at det kun er penger som betyr noe for han. Det er ikke bra. Ikke bra i det hele tatt. Slike spillere er med på å ødelegge FFK og ikke minst tippeligaen. Jeg mener at det allerede har gått for langt. Ta Hoff som et eksempel:

Han krever  høy lønning(mest sannsynlig) for å skrive under.. Vi har da valget mellom å.signere han og betale veldig dyrt for det. 

 Eller rett og slett drit i han pga at det koster for mye på bekostning av annet. 

I og med at det er så mye penger inn bilde så mener jeg bestemt at vi bør drite i han....Rett og slett.

 

Wehrman begynner jeg å føle litt det samme for nå.  Sammen Piroja er han den viktigste spilleren i laget, men han rekker ikke Raio til knea en gang.. Ikke som klubbspiller og ikke med hjertet utapå drakta..
Han har ingen rett til å kunne sammenlignes en gang..... Er dette den nye trenden vi kommer til å se innen norsk fotball?
At spillere går ut i media for å få seg bedre betalt? Det er ikke Wehrman ene og alene at vi har gjort en så god sesong vi har gjort til nå. Se på Fernando. Jeg velger å kalle han det. Flott navn,, Han ble hentet til klubben og ingen hadde forventninger til han. Jeg mener han som spiller har vokst ekstremt mye utover sesongen. Han gir alt i dueller og løper i 2 * 45 uansett. Kunne sikkert tenkt seg mer penger han også. Det hadde han fortjent.. For å ikke snakke om Raijo.
Hører vi klaging? Nope.. Vi gjør ikke det..

 

Jeg håper Haugen har baller i denne forhandlingsprosessen. Baller nok til å gi Wehrman en bra deal, men ikke på bekostning av resten av laget.. Samme gjelder Hoff. Bare glemm fyren.. La han heller fortsette ut i Lyn for så få sin "sign on fee" i en annen klubb. La disse "dollarhaiene" seile sin egen sjø og sats heller på spillere som virkelig vil være her.
Er rimelig sikker på at når slike spillere blir luket vekk så får laget en helt annen harmoni også..

Det aller beste hadde selvsagt vært om alle tjente likt, spillte likt og trente likt. (veldig kommunistisk) Da ville det nok ikke vært mye problemer å bruke dyrbar tid på. Er selvsagt kun ønsketenkning, men tror det alikevel er fullt mulig å få noe i nærheten. Ingen problem egentlig. Vi trenger i bunn og grunn bare 11 spillere som blør for drakta og ser på det som en ære å spille for FFK..

 

 


JipJap

A-lagspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 749

Lagt til: 17 aug 08, 03:12

Opprinnelig postet av F.ringen
langt innlegg

 

Sier meg enig i mye her, blir litt lei syting i media over ditten og datten.

Velkommen til forumet forresten.


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 17 aug 08, 06:17
Endret: 17 aug 08, 06:37
Endret av: FlightOfTheRat

Jeg hører mange gode argumenter for måtehold og fornuftig forsiktighet her. Jeg ser gode poenger for å ikke gi etter for spillernes tidvis grådige krav.

Men jeg blir ikke helt overbevist. Det er litt mye snakk i generelle vendinger. Trådstarter er inne på om vi ser en ny trend. Andre steder snakkes det om at hvis klubben gir etter for noen få spillere så vil mange komme etter med forhøyede krav. Jeg kjøper ikke dette helt.

Wehrman er ingen trend. Han er Wehrman, og spørsmålet er hvor langt FFK skal strekke seg akkurat nå for å beholde akkurat ham. Det hevdes at andre spillere vil komme etter med nye krav. Hvorfor skal de det? Wehrman forhandler på grunnlag av at han er den han er og bidrar som han gjør. Andre spillere kan da ikke be om høyere lønn fordi Wehrman er god? Andre må forhandle utfra hva de selv har å bidra med.

Wehrman er en internasjonal proffspiller. En innkjøpt leiesoldat. Det er bare å venne seg til det. Slike typer tenker på seg selv og fremtiden sin. Usmakelig som det kan virke så er det egentlig bare helt naturlig at de gjør det. Jeg synes i grunnen ikke det er det minste galt, skal jeg være ærlig. Hvem er det som egentlig tenker mer på sin egen arbeidsgiver enn på seg selv?

Det finnes penger til å dekke utgiftene her. Det er mulig at de "betydelige beløp" Høili snakker om i utgangspunktet var ment til kjøp av nye spillere. Men er pengene stilt til FFKs rådighet så må da klubben kunne overføre noe av disse pengene til lønnsbudsjettene, og sette av hva det måtte koste å gi Wehrman den kontrakten han forlanger? Det betyr kanskje at man ikke kan kjøpe alle de nye spillerne man ellers hadde håpet på, kanskje må en eller to gå tapt. Men så beholder man en spiller som fungerer veldig godt i laget, i stedet for å få inn usikre kort. Det kan være vel så lurt (skjønt det beror jo på hvem klubben har i sikte å signere), vel så god bruk av de pengene.

FFK trenger også påfyll av norske spillere som det lukter framtid av. Og laget trenger kantspillere. Når et prakteksemplar av en slik spiller er tilgjengelig på markedet så er det bare tull av FFK å snakke om at de heller kan få tre utlendinger for de samme pengene. Hvis jeg ser en trend i FFK så er det at det finnes veldig få norske spillere som har mer enn to-tre år igjen av karrieren.

Jeg vil driste meg til å råde FFK til å droppe å kjøpe ny spiss nå. Tarik kan ikke erstattes uansett (med det mener jeg at det samspillet Tarik hadde med resten av laget, Gardar spesielt, ikke kan erstattes i høst uansett hvor god nykommeren er). Bruk heller pengene på å beholde Wehrman, kjøp Hoff, og gi unggutten Trulsen spilletid i masser. Det tror jeg er den aller klokeste investeringen FFK kan gjøre i dagens situasjon.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 17 aug 08, 11:16

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Jeg hører mange gode argumenter for måtehold og fornuftig forsiktighet her. Jeg ser gode poenger for å ikke gi etter for spillernes tidvis grådige krav.

Men jeg blir ikke helt overbevist. Det er litt mye snakk i generelle vendinger. Trådstarter er inne på om vi ser en ny trend. Andre steder snakkes det om at hvis klubben gir etter for noen få spillere så vil mange komme etter med forhøyede krav. Jeg kjøper ikke dette helt.

Wehrman er ingen trend. Han er Wehrman, og spørsmålet er hvor langt FFK skal strekke seg akkurat nå for å beholde akkurat ham. Det hevdes at andre spillere vil komme etter med nye krav. Hvorfor skal de det? Wehrman forhandler på grunnlag av at han er den han er og bidrar som han gjør. Andre spillere kan da ikke be om høyere lønn fordi Wehrman er god? Andre må forhandle utfra hva de selv har å bidra med.

Wehrman er en internasjonal proffspiller. En innkjøpt leiesoldat. Det er bare å venne seg til det. Slike typer tenker på seg selv og fremtiden sin. Usmakelig som det kan virke så er det egentlig bare helt naturlig at de gjør det. Jeg synes i grunnen ikke det er det minste galt, skal jeg være ærlig. Hvem er det som egentlig tenker mer på sin egen arbeidsgiver enn på seg selv?

Det finnes penger til å dekke utgiftene her. Det er mulig at de "betydelige beløp" Høili snakker om i utgangspunktet var ment til kjøp av nye spillere. Men er pengene stilt til FFKs rådighet så må da klubben kunne overføre noe av disse pengene til lønnsbudsjettene, og sette av hva det måtte koste å gi Wehrman den kontrakten han forlanger? Det betyr kanskje at man ikke kan kjøpe alle de nye spillerne man ellers hadde håpet på, kanskje må en eller to gå tapt. Men så beholder man en spiller som fungerer veldig godt i laget, i stedet for å få inn usikre kort. Det kan være vel så lurt (skjønt det beror jo på hvem klubben har i sikte å signere), vel så god bruk av de pengene.

FFK trenger også påfyll av norske spillere som det lukter framtid av. Og laget trenger kantspillere. Når et prakteksemplar av en slik spiller er tilgjengelig på markedet så er det bare tull av FFK å snakke om at de heller kan få tre utlendinger for de samme pengene. Hvis jeg ser en trend i FFK så er det at det finnes veldig få norske spillere som har mer enn to-tre år igjen av karrieren.

Jeg vil driste meg til å råde FFK til å droppe å kjøpe ny spiss nå. Tarik kan ikke erstattes uansett (med det mener jeg at det samspillet Tarik hadde med resten av laget, Gardar spesielt, ikke kan erstattes i høst uansett hvor god nykommeren er). Bruk heller pengene på å beholde Wehrman, kjøp Hoff, og gi unggutten Trulsen spilletid i masser. Det tror jeg er den aller klokeste investeringen FFK kan gjøre i dagens situasjon.

 

der skrev du det for meg. wheldig enig

---------------------------

Pølsekøen Ultras-to i brød for faen og kaffe med melk.
Kom hjem Roger!!!! Kom hjem


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5541

Lagt til: 17 aug 08, 11:24

Opprinnelig postet av Vlad

Det finnes penger til å dekke utgiftene her. Det er mulig at de "betydelige beløp" Høili snakker om i utgangspunktet var ment til kjøp av nye spillere. Men er pengene stilt til FFKs rådighet så må da klubben kunne overføre noe av disse pengene til lønnsbudsjettene, og sette av hva det måtte koste å gi Wehrman den kontrakten han forlanger?  

der skrev du det for meg. wheldig enig

Her tar dere feil. Pengene er ikke satt til klubbens disp. Spillerinvest kjøper spillere og lønner dem ikke. Hvor mange ganger må det forklares for at man skal forstå?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 17 aug 08, 15:13

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Her tar dere feil. Pengene er ikke satt til klubbens disp. Spillerinvest kjøper spillere og lønner dem ikke. Hvor mange ganger må det forklares for at man skal forstå?

[/quote]

Hvor mange ganger må jeg forklare at det i en normal verden er fullt mulig å flytte penger fra ett budsjett til et annet da?

Hvis FFK har en slik adminsitrativ struktur som gjør det umulig å overføre frisk innsprøytet kapital beregnet på spillerkjøp over på lønninger (ikke hele det "betydelige beløpet", men en del av det), da er det sant som Wehrman sa (antagelig i et sinnesutbrudd) at FFK er en klubb av amatører. Alle bedrifter som styrer seg selv klarer å forvalte økonomien sin på en slik måte at de kan bruke pengene de har der det trengs. Det burde FFK også klare. Bare en amatørklubb kan si at "nei de pengene er ment til spillerkjøp, de kan vi ikke bruke til lønninger." Kan man vel. Det er bare å gjøre det. Hvis pengene først finnes så må klubben kunne bruke dem som de trengs mest.

Hvis ikke som sagt klubben har låst seg i en administrativ struktur som umuligjør den slags fleksibilitet. Men så galt kan det vel ikke være, eller hva? For i så fall har jo Wehrman helt rett!

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold



Flat Trådet Nøstet
Side 10 av 13 10

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340