Husk meg
Brukernavn
Passord

Nå forsvinner Kvisvik?

Flat Trådet Nøstet
Totalt 9 sider Alle

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 apr 08, 19:01

Kvisvik på vei bort fra Fredrikstad

Raymond Kvisvik har via sin agent Stig Lillejord gitt beskjed til Fredrikstad om at han ikke ønsker å benytte seg av opsjonen på ett år til i klubben.

www.nrksport.no/fotball/eliteserien/1.5463715


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 apr 08, 19:04

Syns alt går i sirkel på forumet her, jeg.. Vi diskuterer egentlig mest Værste-saken, Raymond Kvisvik, Zoran, ultras, Plankehaugen og Plankehaugenhesten..

Tror ikke det er noe dramatikk i dette, er vel bare noen som har lagd storm i et vannglass. Dessuten, ingen er uerstattelige!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 22 apr 08, 19:15
går ann

Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 22 apr 08, 19:21

Molde kampen.. FFK er meget stillestående, ingenting fungerer, Barsom blir utvisst, Kvisvik kommer inn.. sentrer en genial pasning til tarik som setter inn 1 - 1.. Like etter jobber Tegstrøm frem en sjanse etter Kvisvik pasning, og FFK vinner 2 - 0..

Igår, Bodø Glimt, FFK er stillestående, IKKE en dritt fungerer, BArsom er svak, og er etter mitt syn ikke no toppforsterkning.. Alle sover og ikke gjør en dritt.. Kvisvik og Tegstrøm kommer inn, Kvisvik slår corner til Piiroja som header inn 1 - 0.. Kvisvik slår en genial pasning til Tarik, som legger inn til Tegstrøm som scorer 2 - 0.. Og FFK vinner på en dag som er DRITT..

Kvisvik er MER viktigere enn vi tror, han har gått ned, tatt seg sammen og er genial.. Synes han trenger å starte ett par kamper, mens Barsom trenger ett par kamper på benken.. Syns per morten haugen bør ta seg sammen og knalle til en kontrakt som Kvisvik signerer, istedety for å drive det pisset her som foregår nå, føler klubben har falt ned i amatørmessig standard igjen etter at Morgan forsvant to skritt frem og fem tilbake.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 apr 08, 19:32
Endret: 22 apr 08, 19:33
Syns det er bedre at han kommer sulten inn i kampene jeg. Det er sjelden han brilliere i en hel kamp uansett, det er som regel et øyeblikks magi han redder seg inn på en ellers dårlig dag som regel. Han orker jo ikke mer enn en halvtime uansett, så hvorfor ikke bruke han den siste halvtimen? ;)

For min del kan ha få spille i FFK ut sesongen og få lov til å dra andre plasser. Det har tydeligvis vært en del taktikk inn i bildet her. Først vil han ha ny kontrakt, jeg mener ledelsen gjorde helt rett for å se hvordan (kropps)formen til Kvisvik var utover vårsesongen. Han krevde ny kontrakt der og da, noe han ikke fikk. Sutret så til media et par måneder før han skjønt at han faktisk ikke kom til å få noen kontrakt før han har bevist noe.

Etter fire serierunder spekulerer han kanskje i at han har vist nok til at en annen Tippeliga-klubb slenger mye penger på bordet for å signere han, som jo frister. Det virker nesten som han er furten og forsøker å si at "hvis dere ikke vil ha meg i vinter, så får dere meg ikke nå". Jeg tviler på at så mange klubber er villig til å gi han superlønn. Han har sine øyeblikk av magi, som gjør at han gjerne stjeler overskriftene og som gjør at han slipper litt lettere unna en dårlig innsats enn andre spillere. Han er en mediayndling og får en del gratis for det. Han kan jo spille elendig en hel kamp, så slå til med en genial pasning og bli belønnet med en plass på rundens lag.

Nei, Kvisvik passer best som superinnbytter, mulig det går en liten faen i han når han blir benket og yter litt ekstra når han først kommer innpå.

JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 22 apr 08, 19:32
Endret: 22 apr 08, 19:42
Galskap og komplett blokkering i hodet på styret og trenere om Kvisvik får gå. Han er FFK`s viktigste spiller og vi når aldri topp 6 i år uten han. La Kvisvik få spilletid og ny kontrakt!

---------------------------

FFK og Leeds United


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 22 apr 08, 20:33
Endret: 22 apr 08, 20:34

Hva i all verden er det som foregår i hodet på Kvisvik.

Etter sutringa i vinter, signaliserte han at han ville brette opp armene og kjempe for plassen.

Nå da han begynner å vise , gamle takter i 1-2 kamper begynner sutringa igjen.

Han fikk da sjangsen i hele kampen mot RBK, men synes virkelig ikke at han tok så jævla godt vare på den.

Kvisvik er god å ha som superinnbytter, gamle friske føtter når de andre begynner å bli trøtte. Synes FFK har brukt han fornuftig så langt, men dersom han ikke er fornøyd og tror på feitere kontrakt andre steder la han endelig gå.

Ingen er uunværlig, ei heller Hr.Kvisvik.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 22 apr 08, 20:39

Kvisvik gidder vel ikke bruke resten av karrieren sin på å være super reserve. Forståelig nok.... Hitill har han kommet inn og sørget for 6 poeng hjemme. Den ene kampen han startet vant vi....


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 22 apr 08, 20:44
Hm, erindrer at agenten (eller noen andre) sa sist dette var oppe at den opsjonen var ulovlig, og dermed ugyldig?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5393

Lagt til: 22 apr 08, 20:47
Du husker helt rett. Syns derfor det er rart at han kommer med det nå.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


frecjoha

A-lagspiller

Ble medlem: 02 mai 04
Innlegg: 382

Lagt til: 22 apr 08, 22:00

Nok et PR stunt fra Kvisvik for å fremskynde kontrakt forhandlingene.

Jeg som mange andre ønsker ikke at Kvisvik skal dra, men allikevel tar jeg dette helt med ro.

Kan aldri tenke meg han forsvinner!

 

---------------------------

FFK mot nye høyder...


Glenn Glitter

Juniorspiller

Ble medlem: 22 aug 07
Innlegg: 125

Lagt til: 22 apr 08, 22:44
Hvor skal han gå... Hjem til Greåker ?

---------------------------

Rude, stewed and tattooed


madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 22 apr 08, 22:59
Gutta bak Spillerinvest setter vel foten ned og sørger for at kvisvik får det han vil ha om ikke så alt for lenge vel.... Han klarer å spille underholdende fotball og det alene trekker også tilskuere... får nå se ;P


Begynner å bli LITT lei av at det alltid skal være noe "negativt" rundt klubben.... ja, ser på det at "super-ray" forsvinner som en negativ ting...


---------------------------

Hyl.
Tippeligaen? Første Divisjon? Andre Divisjon? Jeg bryr meg ei - Laget er fortsatt Fredrikstad og det er supporterkulturen jeg deltar i, likegyldig av divisjon. Gi oss Zoran tilbake!

- FFK / LFC / Østsiden -


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 22 apr 08, 23:02

Er ikke dette litt typisk da. FFK avventer helt korrekt formutviklingen til Kvisvik for å vite om han fortsatt er kapabel til å levere varene etter en yo-yo sesong. Han kommer inn to ganger hjemme og er med å redde poeng og  får menigmann i gata med seg, "han må vi bare med videre". Plutselig har han et forhandlingskort på handen igjen, dette må utnyttes.....

Akkurat som halve Fredrikstad nå tror at FFK skal bli seriemestere (4 kamper er spilt) så har Kvisvik imponert i ca. 23 1/2 minutt i 2008. Rike klubber har kanskje råd til å signere med et slikt utgangspunkt, FFK er ikke der og forholder seg fortsatt til sin strategi, man avventer utviklingen for å se hva mannen står for og er verdt.

Så hvis Kvisvik er desperat etter ny kontrakt nå så greit, det er hans valg. FFK trenger en god Kvisvik, hvor god han er vet de som ser ham daglig best. Håper inderlig han fortsetter sitt gode spill og gjør seg fortjent til en god kontrakt med FFK, ikke en "lottokontrakt".


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 22 apr 08, 23:03
Endret: 22 apr 08, 23:05
Kvisvik har en svært anstrengt personlig økonomi. Det er grunnen til disse utspillene. Han ønsker å signere en ny klubb når han kan gjøre dette i sommer. Saken er at han da regner med å kunne innkassere en sign on fee. Denne fee`n og inntekter fra en kommende bok han planlegger lansert skal redde hans økonomi. Etter Kvsviks eget utsagn (dog via bekjente) skal vistnok Sarpsborg være en av klubbene som er villige til å gi han en kraftig sign on fee. Sarpeklubben regner vistnok dette som en god investering ettersom de da vil få flere folk på tribunen og langt mere medie omtale. Kvisvik kjenner sin verdi på markedssiden. Videre skal vistnok kvisvik også være tiltenkt en rolle på markeds siden i klubben etter den aktive karrieren er over.

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 23 apr 08, 00:19
Endret: 23 apr 08, 00:32

Kvisvik på vei til Strømsgodset?

---------------------------

Frihet for Ultras!


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 23 apr 08, 00:55

Forhandlingsteknikk!

Lite er mer effektivt enn å skremme en potensiell kunde (FFK) med at tiden for å sikre salgsvaren (Kvisvik) er i ferd med å gå ut.

Er som når Amazon skriver at det kun er 3 bøker igjen på lager av den boken du vurderer å kjøpe. At det er en lastebil på vei med nye eksemplarer sier de ingen ting om....

Kvisvik får et nytt kontraktsforslag, alt annet er galskap! Men etter en bra kamp er det naturlig nok god timing for agenten til å rasle litt med sablene igjen.


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 23 apr 08, 01:15
Hvis vi ser på saken her nå, Raymond er 34 år, hvor mange år har han igjen 2, maks 3 år?!
Nå veit jeg ikke lønna hans, men den ligger vel godt rundt millionen et sted.

Hvorfor ikke bare gjøre fred med Raymond en gang for alle, gi han en 2 års kontrakt, med en opsjon på 1 siste år + en markedsjobb i FFK etter endt karriere. Dette vil gagne alle parter. Raymond får det som han vil, og FFK får ro rundt han. Uansett, jojo eller ei, Raymond er FFKs desidert viktigste spiller, ikke nødvendigvis bare som spiller, men som produkt/gledesspreder osv. Hans humør og sprell står for personligheten i oss Østfoldinger, og det alene er verdt hver eneste krone.
Jeg ser faktisk ikke noen grunn til å vente lenger, ja kanskje det vil se ut som Raymond vant til slutt, men det er kanskje like greit!

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 23 apr 08, 02:55

Man kan jo skjønne Kvisvik 100%. Han har jo ligget bak 6 poeng alene så langt. I fjor var han vel på banene i 32 av 36 poeng eller noe.

Mannen kan spille til han er 40 med  det nivået som er i Norsk fotball. Han er gull for FFK - og det bør fler akjønne snart!!!! 


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 23 apr 08, 07:15

Opprinnelig postet av FFK1903

Nei, Kvisvik passer best som superinnbytter, mulig det går en liten faen i han når han blir benket og yter litt ekstra når han først kommer innpå.

Raymond er ikke fornøyd med å være innbytter og det forstår jeg godt. Han har vist i kamp etter kamp helt siden han kom til oss at han er meget viktig for laget, særlig i den offensive delen av spillet. Det virker også som om han tilfører de andre spillerne et løft ved å være på banen. Å si at han slipper billigere unna dårlige prestasjoner enn andre får stå for din regning. Det er ikke mange spillere som får mer dritt enn Raymond, noe en masse innlegg her på forumet er et godt bevis på.

La Raymond få spilletid og en ny 3 års-kontrakt. Vi trenger ham.!!


wergis

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 995

Lagt til: 23 apr 08, 08:11
Gi nå denne mannen en kontrakt! Han er FFK utad på godt og vondt

---------------------------

«Hvis det ikke fantes fotball, ville vi alle vært frustrerte fotballspillere.» (Mick Lyons)


AHA!! vinner av tabellkonken 2006!!


Kris

Knøttespiller
Ble medlem: 16 aug 07
Innlegg: 39

Lagt til: 23 apr 08, 08:36
Jeg syns dette blir syting fra Kvisvik sin side. Dette er vel et rop om at han trenger penger, og jeg syns ikke FFK skal fungere som en vedledighetsorganisasjon. Helt enig at Kvisvik har gjort det bra når han har kommet inn som innbytter. Men han holder ikke i 90 min og da fortjener man heller ikke en kontrakt vert millioner. Hvis han er SÅ gira på å få kontrakt, hvorfor i allverden blir han ikke mer seriøs og trener mer? For han er ikke blitt så fantastisk mye lettere på tå denne sessongen.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 apr 08, 08:54
Opprinnelig postet av HotDream
Å si at han slipper billigere unna dårlige prestasjoner enn andre får stå for din regning. Det er ikke mange spillere som får mer dritt enn Raymond, noe en masse innlegg her på forumet er et godt bevis på.


Vel, han hadde ingen god sesong i 2006 blant annet, men det alle snakker om er cupfinalen hvor han var god. Han stjeler overskriften en gang i blant som han blir husket for når alt skal summeres opp. Hvem snakker om alle de dårlige prestasjonene Kvisvik gjorde i 2006? Ingen, de fleste husker cupfinalen, årets siste kamp.

Jeg føler det går tre, fire kamper mellom hver gode Kvisvik-kamp. Hva fikk han ut av RBK-kampen der han fikk starte? Den er glemt nå etter superinnhoppet mot Glimt. Andre spillere må prestere i tre, fire kamper på rad for at en dårlig kamp skal bli "tilgitt", for Kvisvik holder det med et øyeblikks magi i form av en genial pasning som ender i scoring.

Å gi Kvisvik en treårskontrakt nå tror jeg vil gjøre at han faller tilbake til gamle synder. Han fikk seg et aldri så lite spark i ræva etter sesongen i fjor, han ble stilt krav til av Grönhagen, noe som kanskje var nytt for han. Vi så også resultatet, en slankere Kvisvik enn på lenge, nettopp fordi han visste at han måtte kjempe om plassen. Får han en treårskontrakt å hvile seg på, så tror jeg han faller tilbake igjen som spiller.

Kvisvik blir veldig hypet opp av media for hver gang han viser noe ekstraordinært. For å trekke en sammenligning noe langt. Det minner litt om hypingen av Ronaldinho for et par sesonger siden, der produsere heller viste gjentatte repriser av hvordan Ronaldinho trikset opp ballen ved et innkast enn å vise interessante situasjoner i kampen like før. Noe av skryten er fullt fortjent, andre ting han får skryt for er det andre som gjør også. Husk, journalister skriver gjerne mer positivt om spillere som stiller opp når de spør om et eller annet. Kvisvik stiller vel omtrent på alt som har med media å gjøre, og får betalt tilbake i form av positive omtaler.

Jeg skjønner at Kvisvik vil ha en treårskontrakt med fet lønn på slutten av karrieren, men jeg skjønner faktisk ledelsen i FFK enda mer som vil ha visse garantier for at Kvisvik faktisk kan levere varene i tre år fremover. Det blir i hvert fall helt feil å basere dette på sesongstarten nå.

trillan

Juniorspiller

Ble medlem: 29 okt 05
Innlegg: 165

Lagt til: 23 apr 08, 09:21
Dumt hvis Kvisvik finner veien bort fra FFK.
Vi mister en enorm passningsfot, pluss at jeg tror Kvisvik vil falle veldig, sånn som Brenne og Bjørkøy.
Kvisvik var veldig god på Mandagen, og han får sine øyeblikk hvor han dribler og legger fine passninger til de oppe.
Jeg håper Kvisvik blir DER i byen!

---------------------------

En for alle, og alle for en!


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 23 apr 08, 09:34

FFK1903

Ok å mene at Kvisvik er hypet men han har i alle fall vært en av de viktigste årsakene til at FFK leder tabellen så langt denne sesongen med to innhopp som har sterkt bidratt til å sikre seiren i like mange kamper.

Kvisvik bør få en 3 årskontrakt som i stor grad er bonusbasert i forhold til prestasjoner og om mulig (som det sikkert ikke er) matchvekt og trensingslys.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5516

Lagt til: 23 apr 08, 09:45

Kvisvik har vist med de innhoppene han gjorde mot Molde og Glimt at han er en meget god fotballspiller. Men, jeg skjønner det om klubben har betenkeligheter med å gi en spiller full lønn siden han tydeligvis ikke trener nok til å holde en hel kamp. Dette er jo rett og slett ganske uhørt. Kan ikke si han fremstår som noe godt forbilde for de yngre spillerene heller.

En annen ting er at Kvisviks agent ikke er en man bør ta altfor alvorlig.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Superkjegle

A-lagspiller

Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 246

Lagt til: 23 apr 08, 10:17
Vi får håpe dette bare er spill for galleriet for å få fortgang i kontraktsforhandlinger.

Jeg er redd for at Raymond faktisk ikke har råd til å spille videre for FFK, pga gjeld ol.
Hvis han trenger noen mill i sign-on fee for å komme seg på pluss sida så må han over til en annen klubb.

Er vel 33 ennå, men blir 34 i høst, så spørsmålet er vel om noen gidder å punge ut de mengdene han faktisk trenger..

Det er vel ikke mye tvil om at Raymond hever FFK laget med kreative fremspill, og at han er verdt gull hvis man bruker ham smart (som jeg nok synes Grönis har gjort).

---------------------------

GÅ SJÆL RHINO!


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 23 apr 08, 11:02

Opprinnelig postet av endre
Hvorfor ikke bare gjøre fred med Raymond en gang for alle, gi han en 2 års kontrakt, med en opsjon på 1 siste år + en markedsjobb i FFK etter endt karriere. Dette vil gagne alle parter. Raymond får det som han vil, og FFK får ro rundt han. Uansett, jojo eller ei, Raymond er FFKs desidert viktigste spiller, ikke nødvendigvis bare som spiller, men som produkt/gledesspreder osv. Hans humør og sprell står for personligheten i oss Østfoldinger, og det alene er verdt hver eneste krone.

Jeg er enig. Man kan kanskje si at Raymond syter (det har blitt nevnt, men det er merkelig lite klaging på det i sammenligning med alt som ble sagt om Rami og Jonna). Men jeg syns det er vel mye høyt spill fra begge parter her, og jeg skulle ønske noen bare kunne skære gjennom og få saken ut av verden. En avtale som den endre skisserer her, synes jeg personlig burde være en fornuftig løsning.

Men verken jeg eller noen andre her er jo dessverre i noen posisjon hvor vi kan være med på å ha innflytelse over noe sånt, og vi kan bare håpe. SKULLE Raymond forsvinne, så lever vi vel videre allikevel. Men jeg ville synes det er veldig synd.

---------------------------

Svensk magi!


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 23 apr 08, 11:24

Raymond trenger penger. Derfor er spillet i gang. Personlig håper jeg FFK forlenger kontrakten hans, men det er alltid en mulighet at desperate lag i bunnen på tabellen handler i sommer. En solid sign on fee pluss en fet to års kontrakt kan friste. FFK trenger en GOD og SERIØS Raymond, ikke en treg,fet og lat Raymond.

 

 

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 23 apr 08, 13:56
Det er ingen tvil at en Kvisvik i slag er gull verdt. Hvor mange kommer på rundens lag etter kun å ha spilt en omgang ??
Det jeg blir litt "pissed" av er de stadig tilbakevendene spekulasjonene om han skal forsvinne eller ikke.
Mannen tjener garantert bra I FFK, han har fått massevis av hjelp til å sette opp huset sitt av PH
Hva mer kan en voksen spiller som Kvisvik forlange ??
Kvisvik har ikke mange åra igjen av sin aktive fotballkarriere og ønsker sikkert å få mest mulig ut av den, men det får jaggu være måte på!!!!!!!

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 23 apr 08, 16:00
Endret: 23 apr 08, 16:31

Opprinnelig postet av endre
Hvis vi ser på saken her nå, Raymond er 34 år, hvor mange år har han igjen 2, maks 3 år?!
Nå veit jeg ikke lønna hans, men den ligger vel godt rundt millionen et sted.

Hvorfor ikke bare gjøre fred med Raymond en gang for alle, gi han en 2 års kontrakt, med en opsjon på 1 siste år + en markedsjobb i FFK etter endt karriere. Dette vil gagne alle parter. Raymond får det som han vil, og FFK får ro rundt han. Uansett, jojo eller ei, Raymond er FFKs desidert viktigste spiller, ikke nødvendigvis bare som spiller, men som produkt/gledesspreder osv. Hans humør og sprell står for personligheten i oss Østfoldinger, og det alene er verdt hver eneste krone.
Jeg ser faktisk ikke noen grunn til å vente lenger, ja kanskje det vil se ut som Raymond vant til slutt, men det er kanskje like greit!

 

Var det ikke 3,5 mill i året han ønsket seg under juletreet?

Om han har kontrakt ut sesongen, hvordan kan han være på vei ut allerede til sommeren da? Nei, håper ikke FFK lar seg presse her. Da legger det føringer på alle kontraktforhandlinger. Gjør ett par gode kamper, og bestem lønna selv. Var det ikke ca 20 mill FFK trengte til vidre drift?

 

PS

Jostein Flo benekter Kvisvikovergang

http://www.f-b.no/article/20080423/FFK/374138357/1220/NYHET  Ikke umulig att dette er ren taktikkeri av Stig Lillegjordet. Faan, ikke la de tjene på slikt drittforhandling.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 23 apr 08, 16:32
Opprinnelig postet av stjernengutt

Opprinnelig postet av endre
Hvis vi ser på saken her nå, Raymond er 34 år, hvor mange år har han igjen 2, maks 3 år?!
Nå veit jeg ikke lønna hans, men den ligger vel godt rundt millionen et sted.

Hvorfor ikke bare gjøre fred med Raymond en gang for alle, gi han en 2 års kontrakt, med en opsjon på 1 siste år + en markedsjobb i FFK etter endt karriere. Dette vil gagne alle parter. Raymond får det som han vil, og FFK får ro rundt han. Uansett, jojo eller ei, Raymond er FFKs desidert viktigste spiller, ikke nødvendigvis bare som spiller, men som produkt/gledesspreder osv. Hans humør og sprell står for personligheten i oss Østfoldinger, og det alene er verdt hver eneste krone.
Jeg ser faktisk ikke noen grunn til å vente lenger, ja kanskje det vil se ut som Raymond vant til slutt, men det er kanskje like greit!

 

Var det ikke 3,5 mill i året han ønsket seg under juletreet?

Om han har kontrakt ut sesongen, hvordan kan han være på vei ut allerede til sommeren da? Nei, håper ikke FFK lar seg presse her. Da legger det føringer på alle kontraktforhandlinger. Gjør ett par gode kamper, og bestem lønna selv. Var det ikke ca 20 mill FFK trengte til vidre drift?

De som legger mest penger under juletre-kvisvik får mannen. Her er det bare snakk om penger. Mannen er i økonomiske vanskeligheter. Så det er kanskje ikke så rart.

Spørsmålet er da. Skal FFK være med i budrunden og gjøre Kvisvik til en av landets best betalte spillere? Er han verdt det?

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!
Bygg på stadion til 20 000!

Be Loyal Be Proud Be Stokie!


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 23 apr 08, 17:04
Ingen tvil om Kvisvik er viktig (innimellom), selv om det bare er med noen øyeblikks magi, avgjør han kamper.

Skal man bare se på det og glemme resten.

Han har vist holdninger omtrent over hele spekteret som er bedrøvelige .

Det er vanskelig å veie opp hvor viktig han er de 30 minuttene han holder på banen med de to avgjørende pasningene mot "alt det andre".

Han er faktisk ikke så god hver eneste kamp, det er innimellom.

Litt usikker på om Kvisvik sitter med særlig gode kort på hånda nå mtp å presse klubben, hvilke signaler vil det sende ut.

Vanskelig sak dette ...

endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 23 apr 08, 17:41
"Om han har kontrakt ut sesongen, hvordan kan han være på vei ut allerede til sommeren da?"
Han er ikke paa vei ut til sommeren, men har lov til aa snakke med andre og skrive kontrakter osv.

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 23 apr 08, 17:43

Opprinnelig postet av endre
"Om han har kontrakt ut sesongen, hvordan kan han være på vei ut allerede til sommeren da?"
Han er ikke paa vei ut til sommeren, men har lov til aa snakke med andre og skrive kontrakter osv.

Det kan jo skje. Hvis han skriver kontrakt med en ny klubb er det ikke usannsynlig at de vil forsøke å løse ut de siste seks månedene. Kom det ikke også en regel som sa noe om at spillere over 28 år, kunne heve kontrakten hvis det var under så og så mye igjen av den?

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 apr 08, 17:48
Opprinnelig postet av Kent

Ok å mene at Kvisvik er hypet men han har i alle fall vært en av de viktigste årsakene til at FFK leder tabellen så langt denne sesongen med to innhopp som har sterkt bidratt til å sikre seiren i like mange kamper.

Kvisvik bør få en 3 årskontrakt som i stor grad er bonusbasert i forhold til prestasjoner og om mulig (som det sikkert ikke er) matchvekt og trensingslys.



Ja, de to innhoppende har gjort at vi har snudd kampene vi har slitt i, ingen tvil om det. Men å komme med slike utspill etter en times god fotball og én kamp fra start på det jevne. Har virkelig en times god fotball nok til at ledelsen bør gi etter for presset? De neste tre kampene kan han være helt ræva, for så å spille glimrende en halvtime og stjele overskriftene på ny. Det er helt riktig av ledelsen å stå fast på valget de har tatt, nemlig å legge til grunn en hel vårsesong på hvordan han gjør det, ikke to sterke innhopp.

Han har sine øyeblikk hver eneste sesong, men det er sjeldent så mange høydepunkter å trekke frem, han stjeler bare mye overskrifter når han først er i gang. En bitteliten pekepinn kan jo være å se resultatene på årets spiller-pollen på nettstedet her. I de tre sesongene han har vært her har han fått 0, 2 og 2% av stemmene. Han spiller som har prestert jevnt over hele sesongen ville fått mer enn et par stemmer, selv om den avstemningen selvsagt har altfor for få stemmer til å være en noe mer enn en liten indikasjon.

En prestasjonsbasert lønn hadde vært en god idé (om ikke tre år lang, så kanskje to), men noe sier meg at Kvisvik aldri i livet ville ha signert noe slikt. Han vil mest sannsynlig kreve en god fastlønn fremfor å få betalt når han gjør jobben sin. Den formen Kvisvik er i nå er vel kanskje det beste han vil ha i løpet av tiden igjen i FFK. Hvem tror at Kvisvik i en alder av 36-37 år vil være topptrent? Det går bare en vei med formen til Kvisvik er jeg redd, og det er nedover. Høydepunktene blir færre og færre, og de dårlige prestasjonene kommer oftere.

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 23 apr 08, 20:16

Opprinnelig postet av endre
"Om han har kontrakt ut sesongen, hvordan kan han være på vei ut allerede til sommeren da?"
Han er ikke paa vei ut til sommeren, men har lov til aa snakke med andre og skrive kontrakter osv.

 

Ok

 

Demokraten vinklet det som om, han var på vei bort, kanskje allerede til sommeren. Da er det jo bare å holde han her ut sesongen. Så får han grine seg til en sign onfee i særp eller no.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 23 apr 08, 20:49

raymond i form på banen er selvfølgelig en forsterkning på laget vært. men jeg synes det begynner å bli for mye utenomsportslige ting rundt han. begynner å bli lei den sutringa hans. hvis ffk gir han en kontrakt bør det være en klausul om at han blir behandlet for spilleavhengiheten hans.

for min del så håper jeg han skjerper seg å blir i klubben. men vi kan ikke gi han en superkontrakt. gi han 1.2 mill i året. er han ikke fornøyd så la han gå.


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 24 apr 08, 00:42
Opprinnelig postet av scheien

men vi kan ikke gi han en superkontrakt. gi han 1.2 mill i året. er han ikke fornøyd så la han gå.

1.2 mill i året vil være en meget god kontrakt for en 34 år gammel (som han er til høsten) Raymond Kvisvik etter mitt syn.


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 24 apr 08, 01:28
Opprinnelig postet av Fjedjik

Opprinnelig postet av endre
"Om han har kontrakt ut sesongen, hvordan kan han være på vei ut allerede til sommeren da?"
Han er ikke paa vei ut til sommeren, men har lov til aa snakke med andre og skrive kontrakter osv.

Det kan jo skje. Hvis han skriver kontrakt med en ny klubb er det ikke usannsynlig at de vil forsøke å løse ut de siste seks månedene. Kom det ikke også en regel som sa noe om at spillere over 28 år, kunne heve kontrakten hvis det var under så og så mye igjen av den?

Stemmer, hvis kontrakten var 2 år gammel eller mer. Desuten minns jeg at Raymond bare har kontrakt til sommeren og ikke ut sesongen....

---------------------------

Et lag skal rykke direkte ned fra TL i år, og det skal bli HamKam...
----
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?
------
FFK - Østfolds stolthet


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 24 apr 08, 09:16
Kvisvik har kontrakt ut sesongen, men regle er slik at han kan skribe under ny kontrakt med 3 måneder igjen, hvis jeg ikke husker feil. Selv mener jeg Kvisvik viser tegn til desperasjon her, det skinner igjennom at han er i ferd med å bli grådig, samt at han øyner slutten av sin karriere og skal tyne maks ut av dette. Godset er vel et lag som er totalt avhengige av 11 mann som jobber og sliter i samfulle 90 minutter, og jeg tror Ohr er en viktigere spiller for et slikt lag enn Kvisvik. Greit at Raymond fortjener skryt for sine prestasjoner, men hadde ikke de 10 andre på laget jobbet og slitt for å begrense baklengsmålene, hadde ikke pasningene hans betydd en dritt. Synes han trekker totalinntrykket av seg selv litt ned i søla med denne oppførselen, men det kan være en mulighet at agenten hans lider av munndiare også...

---------------------------

-Elsker alle-


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 24 apr 08, 10:19
Og uten egenskapene til Raymond hadde kanskje ikke jobbinga til dem andre betydd en dritt. Vi hadde garantert hatt færre poeng uten Raymond så langt i sesongen. Et lag trenger forskjellige spilletyper og raymond er blant dem beste i sin sjanger. I tillegg til å være en god fotballspiller betyr også hans smittende humør mye, ifølge Wehrman.

Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 24 apr 08, 12:16

Og hvis man skal være så firkantet, kan man si at disse kampene hadde endt 0-0.

Har ikke påstått at Kvisvik er overflødig, synes bare fokuset på en enkelt spiller kommer litt ut av proposjoner.

---------------------------

-Elsker alle-


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 24 apr 08, 19:56

I følge NRK Østfold, kommer ikke FFK til å gjøre noe med kontrakten til Kvisvik før vårsesongen er ferdig.


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 24 apr 08, 20:39

Opprinnelig postet av FFK1903

En prestasjonsbasert lønn hadde vært en god idé (om ikke tre år lang, så kanskje to), men noe sier meg at Kvisvik aldri i livet ville ha signert noe slikt. Han vil mest sannsynlig kreve en god fastlønn fremfor å få betalt når han gjør jobben sin. Den formen Kvisvik er i nå er vel kanskje det beste han vil ha i løpet av tiden igjen i FFK. Hvem tror at Kvisvik i en alder av 36-37 år vil være topptrent? Det går bare en vei med formen til Kvisvik er jeg redd, og det er nedover. Høydepunktene blir færre og færre, og de dårlige prestasjonene kommer oftere.

Skal det liksom være basert på årets sesong? Å jo da, det har vært lang tid mellom høydepunktene og jevnt over bare dårlige prestasjoner på Kvisvik i år ikke sant? Herregud. Ja han er ute etter penger, og er kanskje litt grådig (litt forståelig med avsluttende karriere, og en del gjeld), men det har ingenting med spillet på banen å gjøre. For det har vært godt.


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 24 apr 08, 20:39
Opprinnelig postet av Patrioten

I følge NRK Østfold, kommer ikke FFK til å gjøre noe med kontrakten til Kvisvik før vårsesongen er ferdig.

Det har de jo uttalt fra dag én omtrent, så det er ikke noen nyhet.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 24 apr 08, 21:56
Opprinnelig postet av Supreme NTM
Skal det liksom være basert på årets sesong? Å jo da, det har vært lang tid mellom høydepunktene og jevnt over bare dårlige prestasjoner på Kvisvik i år ikke sant? Herregud. Ja han er ute etter penger, og er kanskje litt grådig (litt forståelig med avsluttende karriere, og en del gjeld), men det har ingenting med spillet på banen å gjøre. For det har vært godt.


Når jeg skriver at høydepunktene blir færre, tror du jeg snakker om nåtid eller inn i fremtiden da? Tror du at Kvisvik kommer til å gjøre det bedre i årene fremover eller dårligere?

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 25 apr 08, 13:46
Opprinnelig postet av Patrioten

I følge NRK Østfold, kommer ikke FFK til å gjøre noe med kontrakten til Kvisvik før vårsesongen er ferdig.

Godt. Voksent og edruelig av styret.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


RuneT

A-lagspiller

Ble medlem: 18 nov 06
Innlegg: 466

Lagt til: 07 mai 08, 15:58
Opprinnelig postet av f-b.no
– De bør ikke drøye for lenge om de vil ha meg med videre.

Raymond Kvisvik kan være på vei til en dansk toppklubb, melder TV2 på sine nettsider.

Hvorfor kan ikke bare klubben si enten ja eller nei til Kvisvik. Er så lei av å lese om at Kvisvik skal bort eller at han presser FFK til å signere ny kontrakt!
Jeg vil gjerne ha Raymond i klubben, men for fetens skyld kan man ikke få en slutt på dette Hotel Cæsar spillet!!

---------------------------

FFK for alltid!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 07 mai 08, 16:08
Hvorfor skal de si ja eller nei?

Kvisvik har allerede en kontrakt å forholde seg til, og det må han bare respektere. FFK sier de vil vente til sommeren før de eventuelt forlenger. Dersom de allerede har bestemt seg for å ikke forlenge, så forstår jeg godt at de ikke sier det. Jeg tviler Kvisvik da ville ha vært topp motivert frem til sommeren.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 07 mai 08, 16:44

Gir min fulle støtte til FFK styret i denne saken.

Kvisvik har en kontrakt (les gjerne jobb) han må forholde seg til.

Det bør være hvordan han klarer å forholde seg til denne, og hvilken form /innsats han viser som bør kunne tilsi ny kontrakt eller ikke.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 07 mai 08, 16:53
Kvisvik har skuffa meg. syns han ikke har gjort noe annet en å preike om den kontrakten siden jul. Det at han ikke spiller fast har vel noe med innsatsen og gjøre. Han har ett klokt hode ja og han kan snu en kamp, men det er ikke ut som han er den rette lenger. Tror vi bør finne en som er bedre sånn at vi er med i toppen nå

---------------------------

http://keiko99.net


Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 07 mai 08, 19:03

Opprinnelig postet av keiko99
Kvisvik har skuffa meg. syns han ikke har gjort noe annet en å preike om den kontrakten siden jul. Det at han ikke spiller fast har vel noe med innsatsen og gjøre. Han har ett klokt hode ja og han kan snu en kamp, men det er ikke ut som han er den rette lenger. Tror vi bør finne en som er bedre sånn at vi er med i toppen nå

går ann raymond!!


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 07 mai 08, 20:41

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 07 mai 08, 20:42

Opprinnelig postet av keiko99
Kvisvik har skuffa meg. syns han ikke har gjort noe annet en å preike om den kontrakten siden jul. Det at han ikke spiller fast har vel noe med innsatsen og gjøre. Han har ett klokt hode ja og han kan snu en kamp, men det er ikke ut som han er den rette lenger. Tror vi bør finne en som er bedre sånn at vi er med i toppen nå

Enig. Etter utalesene hans i vinter¨, så trodde jeg virkelig at han skulle ta opp hansken og jobbe seg inn på laget. Ser ut til at det var bare taktikk fra hans side for å vinne supporterenes hjerte. Greit nok, jeg kunne godt tenkt meg å ha med Kvisvik videre, men den avgjørelsen er det FFK som må ta ut i fra det han presterer på trening/kamp...

---------------------------

Finn fram en helt ny kalender, for nå er det FFK-tid
-------
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 07 mai 08, 21:58

for min del kunne gjerne kvisvik vært spilleren odd ønsker å bytte bort espen ruud med! http://fotball.bt.no/eliteserien/article107104.ece

ruud en klasse hback/hving. stiller i samme klasse som bobbie friberg de cruz, og kan spille i de samme posisjonene. vi trenger enda en forsvarsspiller all den tid martinsen ikke kommer tilbake, ergo er ophaug 3valg som stopper, cwartek eneste alternativ igjen da som hback. og han variere noe voldsomt, samt legger opp etter sesongen,

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 07 mai 08, 22:21
Opprinnelig postet av bateman

for min del kunne gjerne kvisvik vært spilleren odd ønsker å bytte bort espen ruud med! http://fotball.bt.no/eliteserien/article107104.ece

ruud en klasse hback/hving. stiller i samme klasse som bobbie friberg de cruz, og kan spille i de samme posisjonene. vi trenger enda en forsvarsspiller all den tid martinsen ikke kommer tilbake, ergo er ophaug 3valg som stopper, cwartek eneste alternativ igjen da som hback. og han variere noe voldsomt, samt legger opp etter sesongen,

Her er det vel snakk om en Viking-spiller mot Espen Ruud. Kanskje floppen Austnes mot Ruud? Eller så kan det være en forsvarspiller som Odd er ute etter pga at de har slitt med forsvarspillet så langt i Adeccoligaen.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!
Bygg på stadion til 20 000!

Be Loyal Be Proud Be Stokie!


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 07 mai 08, 23:20

Fotballstjerner taper penger

Raymond Kvisviks og Azar Karadas` selskap i minus igjen.

Selskapet til de to eks-kollegene i Brann har tapt til sammen 1,3 millioner i 2004, 2005 og 2006.

Kan tyde på at Kvisvik er på pengejakt

www.na24.no/naeringsliv/article1795807.ece


TurnipZ

Juniorspiller
Ble medlem: 13 feb 07
Innlegg: 140

Lagt til: 08 mai 08, 22:04

Jeg slo opp "UPROFF" i ordboka. Der var det bare bilde av en halvfeit fotballspiller med lite hår...

---------------------------

Forza ACF
Forza ACF Forza ACF Forza ACF


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 09 mai 08, 09:20
Opprinnelig postet av TurnipZ

Jeg slo opp "UPROFF" i ordboka. Der var det bare bilde av en halvfeit fotballspiller med lite hår...

Å? Prøver du å være morsom på andres bekostning? Legg ut bilde av deg da, så vi får se hvor proff du ser ut. Turnips er vel en grønnsak?

Eller kort sagt: Den der var unødvendig!


jorhan

Juniorspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 159

Lagt til: 09 mai 08, 09:52

Begynner også å få en vond smak i munnen av dette her. Det er ikke i mange klubber Kvisvik kunne hatt det så bra som han har hatt det her. Det ble tydligvis ikke stillt mange krav til ham under Eggen. Folk har bygd hus for ham og klubben hjalp han ut av et økonomisk uføre som han var i. Og så klager han så mye som han har gjort? Usmaklig!

Kvisvik presterer altfor sjeldent til å utrope han som en spiller FFK må ha og ikke kan unnvære. La ham gå men hadde helst sett at han ikke går til en annen norsk klubb.

 

---------------------------

jorhan


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 09 mai 08, 10:16
Opprinnelig postet av jorhan

Begynner også å få en vond smak i munnen av dette her. Det er ikke i mange klubber Kvisvik kunne hatt det så bra som han har hatt det her. Det ble tydligvis ikke stillt mange krav til ham under Eggen. Folk har bygd hus for ham og klubben hjalp han ut av et økonomisk uføre som han var i. Og så klager han så mye som han har gjort? Usmaklig!

Kvisvik presterer altfor sjeldent til å utrope han som en spiller FFK må ha og ikke kan unnvære. La ham gå men hadde helst sett at han ikke går til en annen norsk klubb.

Hjalp klubben Raymond ut av et økonomisk uføre? Forklar forklar.

Raymond er ikke uunnværlig nei (ingen er det), og FFK skal få bestemme hans skjebne helt uten innblanding fra meg.
Jeg for min del håper han blir i FFK, men om han forsvinner, hvorfor vil du ikke han skal gå til en annen norsk klubb?


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 09 mai 08, 11:03
Kvisvik er i perioder god og det er ingen tvil om det.
Det som blir for dumt for min del er den "sytingen" som kommer fra den mannens side. Klart han forsøker å melke mest mulig ut av de få årene han har igjen som aktiv eliteseriespiller, en karriere som allerede nå virker som er på hell i og med at han fremdeles ikke har fast plass i førsteelveren til FFK.
Hvilken annet eliteserielag ville satse på en lagtidskontrakt med denne mannen??
Personlig tror jeg ikke det er mange !

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 09 mai 08, 11:05

Synes FFK har handlet riktig i forhold til Kvisvik så langt. Men nå fortjener han ett svar. Kvisvik har tenkt å spille fotball i flere år videre. Derfor må han nå få vite hva FFK vil. Hvor langt dem vil strekke seg, om dem vil ha han med videre i det hele tatt. Eventuellt hvor lang kontrakt. Hvis ikke må han undersøke andre arbeidgivere akkurat som alle oss andre, når en arbeidskontrakt nærmer seg slutten...

   Personlig håper jeg dem tilbyr han kontrakt med dem betingelsene han har idag, men kun ett år av gangen. Så får Kvisvik avgjøre om det holder for han. Kvisvik har betydd voldsomt mye for at vi har full pott hjemme så langt i sesongen....


jorhan

Juniorspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 159

Lagt til: 09 mai 08, 11:13
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av jorhan

Begynner også å få en vond smak i munnen av dette her. Det er ikke i mange klubber Kvisvik kunne hatt det så bra som han har hatt det her. Det ble tydligvis ikke stillt mange krav til ham under Eggen. Folk har bygd hus for ham og klubben hjalp han ut av et økonomisk uføre som han var i. Og så klager han så mye som han har gjort? Usmaklig!

Kvisvik presterer altfor sjeldent til å utrope han som en spiller FFK må ha og ikke kan unnvære. La ham gå men hadde helst sett at han ikke går til en annen norsk klubb.

Hjalp klubben Raymond ut av et økonomisk uføre? Forklar forklar.

Raymond er ikke uunnværlig nei (ingen er det), og FFK skal få bestemme hans skjebne helt uten innblanding fra meg.
Jeg for min del håper han blir i FFK, men om han forsvinner, hvorfor vil du ikke han skal gå til en annen norsk klubb?

Kan ikke gå ut med hvem dette er men denne personen farer ikke med løs prat. Han fikk jo ganske mange penger da han kom fra Brann. Hvorfor skulle Brann velge å la ham gå? Han gjorde det jo veldig bra i Brann på denne tiden.

Overgangen kom i stand mye for å hjelpe Kvisvik. Det har jeg ment hele tiden. Det kom jo som et sjokk på veldig mange at han byttet klubb. Hvem trodde vel at Kvisvik skulle forlate Brann til fodel FFK? Det var mye økonomi som gjorde at Kvisvik byttet klubb.

 

Grunnen til at jeg helst ikke vil se Kvisvik på en annen norsk klubb er at han er i enkelt kamper helt glimrende og da kan du banne på at han er det når han møter FFK!

 

 

---------------------------

jorhan


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 09 mai 08, 12:23
Drillo uttalte også at han ikke ønsket Kvisvik til FFK (var han som var hovedtrener da) men at styret i FFK og Kvisvik selv var veldig interesserte i en overgang.

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 09 mai 08, 13:38
Det jeg syns er teit er den banneren om at kvisvik bør få ny kontrakt.  Det er sååå på tryne at jeg finner ikke ord. Hvorfor ha sånn banner oppe når spilleren ikke klarer og kjempe seg inn på laget annet en og sutre og sutre

---------------------------

http://keiko99.net


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 09 mai 08, 16:26
Er enig, men det må vel skrives på kontoen for dårlige TIFOer denne sesongen, og som forøvrig diskuteres i en annen tråd..

---------------------------

Finn fram en helt ny kalender, for nå er det FFK-tid
-------
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?


Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 10 mai 08, 08:56

FFK ledelsen bør forandre mening

BEHOLD RAYMOND Pål Andrè Czwartek (til venstre) og Hans Erik Ramberg håper at FFK velger å beholde Raymond Kvisvik – Han gir mye til fellesskapet, mener de.

Jeg er faktisk enig, selvom han klager litt nå bør han gis ny kontrakt. Jeg ønsker å ha Kvisvik i klubben

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 10 mai 08, 09:09
Dokka ikke til en vær pris, men på en måte er kvisvik en spiller som kan komme inn og snu en kamp med sitt kloke hodet, men som jeg sier ikke til en vær pris

---------------------------

http://keiko99.net


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 mai 08, 10:08
Er det ingen som forstår at Raymond er så mye mer for laget enn det han viser på fotballbanen? Pluss at han og Tarik er FFK ute blandt folk som har andre briller enn de som skriver her inne. Forsvinner de to så er FFK nærmest et profilløst fotballag. Dessuten så må vel lokal tilhørighet bety noe? Neste sesong så er det svært tynt med spillere med lokal tilknytning, Det er synd. Jeg tror at Raymond også kan bidra for FFK etter at han slutter å spille på toppnivå. Det ville være dumt å "kvitte" seg med ham!

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 10 mai 08, 11:09
Det er mange gode grunner til å beholde Kvisvik, men vi vet jo ikke hva for økonomiske betingelser Kvisvik har overfor FFK. Da er det ikke så lett å kreve at FFK skal skrive kontrakt med han, eller?

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!
Bygg på stadion til 20 000!

Be Loyal Be Proud Be Stokie!


Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 10 mai 08, 11:40
J**la Per Morten Haugen. få den j**la gnomen ut av klubbhuset, for vi har ikke råd til å vente som han sier.

paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 10 mai 08, 11:44

Hjernedødt av Pac og Ramberg,trodde det var slike ting som skulle tas internt


eliot

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 637

Lagt til: 10 mai 08, 11:44
Opprinnelig postet av Thor Gunnar
J**la Per Morten Haugen. få den j**la gnomen ut av klubbhuset, for vi har ikke råd til å vente som han sier.
  Dette bestemmer han selvfølgelig helt alene.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 10 mai 08, 12:04

Opprinnelig postet av keiko99
Dokka ikke til en vær pris, men på en måte er kvisvik en spiller som kan komme inn og snu en kamp med sitt kloke hodet, men som jeg sier ikke til en vær pris

Helt enig, han kan bli til den lønna han har nå. Skal han ha 1 mill. til, la han gå.


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 10 mai 08, 12:04

Syns det er dumt av Pål Andrè og Ramberg å gå ut med dette. De kan ta det internt med ledelsen, og så heller gå ut og kritisere hvis Raymond ikke skulle få ny kontrakt. For FFK har vel aldri avfeid at han får ny kontrakt, bare ventet og sett på prestasjonene hans? Noe jeg syns er en helt grei ting å gjøre. Han er gammel i fotballsammenheng og er ikke kjent for å ha den beste kondisjonen, da forstår jeg at FFK vil se åssen han presterer før de skriver ny kontrakt.

Men samtidig føler jeg at det er dumt å la Kvisvik gå. Han har mye å tilføre laget, det er helt klart. Både som spiller og som menneske, for jeg er glad for at det fins sånne typer som ikke er helt a-4, men som tør å være seg selv. Kvisvik og Enerly er to strålende eksempler. Dessuten betyr Kvisvik mye penger i medieoppmerksomhet, han er utvilsomt en av lagets største profiler.

På treningsfeltet er det godt å ha sånne spillere, som kan løsne opp humøret litt og dra et par vitser. Men så spørs det hvor positiv og smilende Raymond egentlig er, eller om han bruker all sin tid på å være negativ ovenfor Grönhagen. De fleste ser at det er et anstrengt forhold der, spesielt etter Grönhagens uttalelser etter Odd-kampen i fjor.. Går han rundt og er negativ(ikke noe jeg påstår, bare en tanke) er det ingen vits i å ha ham her. Da kan det fort bli en situasjon, lignende den vi hadde med Bjørkøy og Shaaban.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


MLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mai 05
Innlegg: 435

Lagt til: 10 mai 08, 12:44
Opprinnelig postet av Lemmy

Syns det er dumt av Pål Andrè og Ramberg å gå ut med dette. De kan ta det internt med ledelsen, og så heller gå ut og kritisere hvis Raymond ikke skulle få ny kontrakt.

Helt enig. Veldig dumt av Pål André og Ramberg å gå ut i media med en oppfordring til ledelsen om å gi Kvisvik ny kontrakt. Står også i Dagbladet, men mye av det samme som står skrevet i f-b.no.

---------------------------

Tarik på landslaget!


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 10 mai 08, 12:55
Relativt snodig at spillere går ut i media å hevder Kvisvik bør få kontrakt fordi han er en morroklump og "lokal", for noe mer er han ikke for øyeblikket...

Hadde han hatt en gnistrende vår på banen ville jeg forstått det, men det kan ikke selv de ivrigste Rajmånnfans påstå..

Jeg har blitt lei hele kællen og håper han selges til sommeren, men jeg tror rett og slett ikke noe på den "interessen" for han fra andre klubber, det må i tilfelle være Godset ;)

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 10 mai 08, 13:05

Opprinnelig postet av bjorn
Relativt snodig at spillere går ut i media å hevder Kvisvik bør få kontrakt fordi han er en morroklump og "lokal", for noe mer er han ikke for øyeblikket...

 ;)

Idiotisk sagt. Raymond bør få kontrakt fordi han er fantastisk spiller med spisskompetanse. Vi hadde neppe fått 6 poeng på dem to første hjemmekampene uten ham. Og selvom ikke vi fikk sett det sedvanlige finspillet hans borte har han bidratt til 4 poeng, og jobbet mer enn han antagelig noen gang har gjort.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 10 mai 08, 14:02
Vet vi hvor mye han tjener og hvor mye han forlanger i forhold til ny kontrakt?

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 mai 08, 14:07

Opprinnelig postet av benksliter`n
Det er mange gode grunner til å beholde Kvisvik, men vi vet jo ikke hva for økonomiske betingelser Kvisvik har overfor FFK. Da er det ikke så lett å kreve at FFK skal skrive kontrakt med han, eller?

Første steg bør jo være å tilby ham en kontrakt da, for det de syns han er verdt. Så får vi se om kravet er større enn tilbudet. All spekulasjon her inne om flere millioner i årslønn o.s.v. er jo bare teit. Ingen her som vet en dritt.


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 10 mai 08, 14:09

Opprinnelig postet av Erikk
Vet vi hvor mye han tjener og hvor mye han forlanger i forhold til ny kontrakt?

Er det ikke denne summen som verserer : Nåværende, 1,5 mill., og vil ha 2,5 ?? Det er slik jeg har forstått det. Om disse summene er riktige har jeg ikke peiling på. Jeg har da ikke sett kontrakta hans. Og tvilsomt om det er mange andre her inne som har sett den heller.


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 mai 08, 14:13

Opprinnelig postet av keiko99
Dokka ikke til en vær pris, men på en måte er kvisvik en spiller som kan komme inn og snu en kamp med sitt kloke hodet, men som jeg sier ikke til en vær pris

Enig i det. Det er bare det at du og resten av gjengen her inne ikke vet en dritt om hva prisen er. Ja jeg vet; det har sikkert stått noe jalla i avisa om hvor mye det vil koste å ha Raymond. Så da "vet" vi jo.........


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 10 mai 08, 14:22

Det kan faktisk virke som PAC og Hansi egentlig snakker likemye om sine egne muligheter i klubben.

Mottoet er jo behold de erfarne lokale ( for nesten enhver pris) , for de er jo det viktigste for lagets identitet.

Når det gjelder mer typiske klubbspillere kan jeg til tider være enige, men angående en "økonomisk " nomade som Kvisvik virker det vel krampaktig. (etter m in mening selvsagt).

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 10 mai 08, 14:23
Endret: 10 mai 08, 14:28
Opprinnelig postet av HotDream
Ingen her som vet en dritt.

Tror du undervurderer folket her inne... Det er mange her som vet mye.

Er det noen som er overrasket over at det er akkurat Ramberg og Czwartek om går ut med dette?

Firerbanden, som inkluderer Bjørkøy, har jo vært de minst fornøyde under Grönhagens ledelse helt siden starten.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 10 mai 08, 14:27
Endret: 10 mai 08, 14:29
Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av HotDream
Ingen her som vet en dritt.

Tror du undervurderer folket her inne... Det er mange her som vet mye.


Fordi han ikke vet så vet ingen andre heller ... :)

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 10 mai 08, 14:27
Opprinnelig postet av dracula

Det kan faktisk virke som PAC og Hansi egentlig snakker likemye om sine egne muligheter i klubben.

Mottoet er jo behold de erfarne lokale ( for nesten enhver pris) , for de er jo det viktigste for lagets identitet.

Når det gjelder mer typiske klubbspillere kan jeg til tider være enige, men angående en "økonomisk " nomade som Kvisvik virker det vel krampaktig. (etter m in mening selvsagt).

Og en annen ting, Kvisvik er vel ansatt som fotballspiller og ikke klovn...

---------------------------

Finn fram en helt ny kalender, for nå er det FFK-tid
-------
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 mai 08, 14:34

Opprinnelig postet av bjorn


Fordi han ikke vet så vet ingen andre heller ... :)

He he, det kunne jo tenkes at det var omvendt . Fordi jeg vet, så vet jeg også at det jeg har lest her inne om kontrakten til Raymond er svada fra ende til annen.


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 mai 08, 14:36
Opprinnelig postet av Bob Page

Og en annen ting, Kvisvik er vel ansatt som fotballspiller og ikke klovn...

Jøss Bob, jeg trodde du forstod mer enn som så. Så feil kan man ta. Hørt om miljø?


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 10 mai 08, 14:54
Det beste for FFK ville være om han tok det året det er opsjon på ved %spilletid, selv om alle RaymondFK fans sikkert ikke vil være fornøyd med det...

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 10 mai 08, 14:51
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Opprinnelig postet av Erikk
Vet vi hvor mye han tjener og hvor mye han forlanger i forhold til ny kontrakt?

Er det ikke denne summen som verserer : Nåværende, 1,5 mill., og vil ha 2,5 ?? Det er slik jeg har forstått det. Om disse summene er riktige har jeg ikke peiling på. Jeg har da ikke sett kontrakta hans. Og tvilsomt om det er mange andre her inne som har sett den heller.

Kvisvik tjener under en mill, og kommer neppe til å forlange mer heller...


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 10 mai 08, 15:00
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Opprinnelig postet av Erikk
Vet vi hvor mye han tjener og hvor mye han forlanger i forhold til ny kontrakt?

Er det ikke denne summen som verserer : Nåværende, 1,5 mill., og vil ha 2,5 ?? Det er slik jeg har forstått det. Om disse summene er riktige har jeg ikke peiling på. Jeg har da ikke sett kontrakta hans. Og tvilsomt om det er mange andre her inne som har sett den heller.

Kvisvik tjener under en mill, og kommer neppe til å forlange mer heller...

Det virker ikke slik utifra det som er kommet ut i media ??


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 mai 08, 15:06

Opprinnelig postet av bjorn
Det beste for FFK ville være om han tok det året det er opsjon på ved %spilletid, selv om alle RaymondFK fans sikkert ikke vil være fornøyd med det...

Raymond vil ha en lenger kontrakt enn ett år. Han blir ikke yngre med årene han heller og vil gjerne sikre fremtiden sin. Det samme som er grunnen til at vi fikk tak i Wehrmann. LSK ville bare gi ham ett år mens FFK ga ham lenger kontrakt. Tror ikke LSK akkurat er så fornøyd med at de lot ham gå, og tror heller ikke vi blir så fornøyd om Raymond skifter klubb...

Og et lite tips: sarkasme er en kunst som må beherskes for å virke.


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 mai 08, 15:07
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Det virker ikke slik utifra det som er kommet ut i media ??

Det var det med å "spise" det som media serverer da Rune.... Ikke lurt.


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 10 mai 08, 15:31
Opprinnelig postet av HotDream

Opprinnelig postet av bjorn
Det beste for FFK ville være om han tok det året det er opsjon på ved %spilletid, selv om alle RaymondFK fans sikkert ikke vil være fornøyd med det...

Raymond vil ha en lenger kontrakt enn ett år. Han blir ikke yngre med årene han heller og vil gjerne sikre fremtiden sin. Det samme som er grunnen til at vi fikk tak i Wehrmann. LSK ville bare gi ham ett år mens FFK ga ham lenger kontrakt. Tror ikke LSK akkurat er så fornøyd med at de lot ham gå, og tror heller ikke vi blir så fornøyd om Raymond skifter klubb...

Og et lite tips: sarkasme er en kunst som må beherskes for å virke.




Det skal jeg huske, sjefen ... i mellomtiden får de vise gi Raymond æren for sommersola m.m


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 10 mai 08, 16:31

Opprinnelig postet av Holters


Er det noen som er overrasket over at det er akkurat Ramberg og Czwartek om går ut med dette?

Firerbanden, som inkluderer Bjørkøy, har jo vært de minst fornøyde under Grönhagens ledelse helt siden starten.

Var akkurat det jeg tenkte også! Tror skiftet mellom Eggen og Grönhagen var relativt stort. Noen tok det på en god måte, andre på en dårlig. Jeg mistenker Ramberg, Kvisvik, Bjørkøy og Czwartek for å være litt konservative, tror de fort blir litt sånn "alt var bedre før"aktige..

Bare en spekulasjon, men kan det være fordi de er litt eldre, norske spillere som har vært litt bortskjemte? Spillere som feks. Piiroja, Gerrbrand, Shaaban og Tarik har jo taklet det kjempegodt, og med unntak av Tarik er jo alle utenlandske. Men Tarik er ung og har utenlandske gener i seg..

Tror den "firerbanden" er litt konservative, og at de følte seg litt tråkka på når de ble kritisert for dårlig kondis og holdninger. Bare spekulasjoner, men det skulle ikke forundre meg om jeg har litt rett i noen av dem..

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 10 mai 08, 16:52
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Det virker ikke slik utifra det som er kommet ut i media ??

Det var det med å "spise" det som media serverer da Rune.... Ikke lurt.

Hva skal vi diskutere utifra da da ?? For min del kan Kvisvik bli, men ikke for enhver pris. Samme sier også keiko99, og det er jeg enig med han i.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 10 mai 08, 17:15
Jeg er også enig i at han bør bli, men ikke for en hver pris.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 10 mai 08, 17:31

Å......

det skal være godt når "Kvisvik-såpeoperaen" er opp og avgjort.

Dette her begynner å bli litt slitsomt, det får ende som det blir.

Jeg har tillitt til FFK-ledelsen at de velger en løsning som er best for klubben.

---------------------------

100 hektoliter mussa på stampen og tippeteikn ein


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 10 mai 08, 17:37

Det er vel ingen som egentlig er uenige i at man ønsker at Kvisvik fortsetter i FFK.

Uenigheten dreier seg om "nettopp ikke for en hver pris".

Kvisvik som alle andre må yte og vise kvalitet så får de en kontrakt deretter.

Dette tror jeg også gjelder Kvisvik hos FFK, tror ikke han har noen spesiell særstillig hverken positivt eller negativt.

Hvilken jeg personlig mener er rett.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 10 mai 08, 19:34
Kvisvik er utvilsomt en viktig spiller for oss, og det ville være dumt å la han gå fra oss. Har litt sansen for den litt late holdningen hans og, det er bare sånn personligheten hans er. Han har dårlig kondis, men er en spiller som kan avgjøre kamper med den fantastiske pasningsfoten sin

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 10 mai 08, 22:11

Opprinnelig postet av Holters

Tror du undervurderer folket her inne... Det er mange her som vet mye.

Er det noen som er overrasket over at det er akkurat Ramberg og Czwartek om går ut med dette?

Firerbanden, som inkluderer Bjørkøy, har jo vært de minst fornøyde under Grönhagens ledelse helt siden starten.

Vi har ikke alle tilgang til inside information, vet du, Holters. ;-) Jeg, for eksempel, som syns jeg følger ganske bra med FFK, har aldri hørt noe om "firerbanden" vs. Grönhagen, sjøl om det jo var åpenbart at Bjørkøy ikke var happy (men jeg har ikke helt skjønt HVORFOR), og at Kvisvik sikkert ikke har vært like happy for alle Grönhagens kommentarer om ham.

Ramberg og Czwartek? De har vel i hvert fall PRESTERT bedre under Grönhagen enn de noen gang før har gjort.

Hvis noen har lyst til å dele med seg av litt om alt de vet, så blir det sikkert satt pris på. :-)

---------------------------

Svensk magi!


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 11 mai 08, 11:23

Ramberg gikk vel ut allerede etter et par måneder med Grönis som trener og klaget på spillestil og opplegg på trening. Finner ikke artiklen/intervjuet på FB, der han kritiserer spillestil etter noen dårlige treningskamper, men finner litt av den påfølgende debatten her inne:

http://www.ffksupporter.net/forum/emne.php?trad=118894&side=17#120136

Jeg har hatt et inntrykk av at Jonna, Ramberg og Kvisvik har vært misfornøyde - de ble jo alle plassert et godt stykke unna "klippekortplassen" de hadde under Eggen og Grönis har jo henta inn spillere i alle deres posisjoner.

PAC har jeg ikke hørt noe om, så  det kan jeg ikke si noe om.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 11 mai 08, 16:32
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Hva skal vi diskutere utifra da da ?? For min del kan Kvisvik bli, men ikke for enhver pris. Samme sier også keiko99, og det er jeg enig med han i.

Da er vi jo alle enige


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 11 mai 08, 16:52
Opprinnelig postet av denialsander

Jeg har hatt et inntrykk av at Jonna, Ramberg og Kvisvik har vært misfornøyde - de ble jo alle plassert et godt stykke unna "klippekortplassen" de hadde under Eggen og Grönis har jo henta inn spillere i alle deres posisjoner.

PAC har jeg ikke hørt noe om, så  det kan jeg ikke si noe om.

Kan det tenkes at under Eggen så var det litt mindre folk å velge på i stallen, og at det er grunnen til at noen hadde det du kaller "klippekort"?  Å styrke stallen var uten tvil en nødvendighet om vi skal henge med i toppen, uansett om treneren heter Grønhagen eller noe annet. Det tror jeg erfarne profesjonelle fotballspillere som bl.a. de 4 nevnte forstår godt og f.eks. Ramberg har da tydelig vist at han mener alvor med å ta opp konkuransen om en plass på laget.PAC spiller jo bedre enn på lenge på denne tiden av året og Raymond er Raymond; alt fra brilljant til dårlig som han alltid har vært.

At det eksisterer noe "firerbande" i spillergruppa stiller jeg meg meget tvilende til, men det gjør kanskje hverdagen mer spennende for noen å lansere teorier om "bander" og andre skumle sammesvergelser i spillergruppa til FFK? Og å svare på spørsmål med ærlige svar ala Ramberg er jo selvfølgelig bevis på at han er med i en bande....


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 11 mai 08, 17:14
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av denialsander

Jeg har hatt et inntrykk av at Jonna, Ramberg og Kvisvik har vært misfornøyde - de ble jo alle plassert et godt stykke unna "klippekortplassen" de hadde under Eggen og Grönis har jo henta inn spillere i alle deres posisjoner.

PAC har jeg ikke hørt noe om, så  det kan jeg ikke si noe om.

Kan det tenkes at under Eggen så var det litt mindre folk å velge på i stallen, og at det er grunnen til at noen hadde det du kaller "klippekort"?  Å styrke stallen var uten tvil en nødvendighet om vi skal henge med i toppen, uansett om treneren heter Grønhagen eller noe annet. Det tror jeg erfarne profesjonelle fotballspillere som bl.a. de 4 nevnte forstår godt og f.eks. Ramberg har da tydelig vist at han mener alvor med å ta opp konkuransen om en plass på laget.PAC spiller jo bedre enn på lenge på denne tiden av året og Raymond er Raymond; alt fra brilljant til dårlig som han alltid har vært.

At det eksisterer noe "firerbande" i spillergruppa stiller jeg meg meget tvilende til, men det gjør kanskje hverdagen mer spennende for noen å lansere teorier om "bander" og andre skumle sammesvergelser i spillergruppa til FFK? Og å svare på spørsmål med ærlige svar ala Ramberg er jo selvfølgelig bevis på at han er med i en bande....

Ta med Brian West også, det er de som er igjen etter Eggen forsvant. De forsvinner nok, en etter en. Raymond er nok første mann ut, alle skjønner jo at kjemien mellom  han og Grönhagen er ikke bra. Begynte jo i fjor, når Grönhagen uttalte seg om vekten hans.


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 11 mai 08, 19:07

Når Grønis klagde på vekta hans var det med et lite glimt i øye, nja eller hva han sa. Media syntes dette var spennende og blåste det opp. Det fantastiske er da at folk tror Raymond, "kødden over alle kødder" skulle bry seg om det..... tull.

Her er det noe som ikke kommer frem + at Ray er ikke god nok for 90 min.

Super innbytter blir han til han orker mer.

---------------------------

Heia FFK


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 11 mai 08, 19:27
Opprinnelig postet av Lex

Når Grønis klagde på vekta hans var det med et lite glimt i øye, nja eller hva han sa. Media syntes dette var spennende og blåste det opp. Det fantastiske er da at folk tror Raymond, "kødden over alle kødder" skulle bry seg om det..... tull.

Her er det noe som ikke kommer frem + at Ray er ikke god nok for 90 min.

Super innbytter blir han til han orker mer.

Hans Erik uttalte til media at Raymond ble såret av det Grönhagen sa, vet ikke hvem man tro på.


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 11 mai 08, 19:33

Opprinnelig postet av HotDream
Kan det tenkes at under Eggen så var det litt mindre folk å velge på i stallen, og at det er grunnen til at noen hadde det du kaller "klippekort"?  Å styrke stallen var uten tvil en nødvendighet om vi skal henge med i toppen, uansett om treneren heter Grønhagen eller noe annet.

...

Og å svare på spørsmål med ærlige svar ala Ramberg er jo selvfølgelig bevis på at han er med i en bande....

For all del, det var færre gode spillere i konkurrerende posisjoner (til Ramberg, Kvisvik, Jonna og PAC) i stallen under Eggen. Men det hadde vel også litt med Eggens prioriteringer å gjøre? Han kjøpte jo inn spillere - men ingen som konkurrerte med noen av dem...

En ting er å svare ærlig. En annen er å ikke gi ting tid til å sette seg før man gjør seg opp en mening - det var ankepunktet mitt mot Rambergs ærlighet såpass tidlig etter Grönis` ankomst.

PAC hadde et solid innhopp nå sist og Ramberg har spilt veldig bra iår. Får håpe de to er på gang. Kvisvik synes ikke å være kampfit for mer enn 30-40 minutter og vil nok forbli en superreserver til han forsvinner.

Jeg tror FFK kommer til å tilby han en god kontrakt, men ikke god nok for å dekke sine økonomiske behov og ønsker... Derfor tror jeg han forsvinner. 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 11 mai 08, 19:50
Tror det kommer til å stå på kontraktslengde. Vil tro Kvisvik ønsker å skrive en 3 årskontrakt for å sikre seg ut karrieren, men er usikker på om FFK vil (og bør) forlenge med mer enn 1 år. Så kommer alt an på hvilke alternativer Kvisvik får i sommer...

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 11 mai 08, 20:07

Opprinnelig postet av Costanza
Tror det kommer til å stå på kontraktslengde. Vil tro Kvisvik ønsker å skrive en 3 årskontrakt for å sikre seg ut karrieren, men er usikker på om FFK vil (og bør) forlenge med mer enn 1 år. Så kommer alt an på hvilke alternativer Kvisvik får i sommer...

Du har nok rett. Lengden på kontrakten han eventuellt blir tilbudt vil ha alt å si. Tror ikke Raymond har særlig lyst til å flytte på seg nå, om han ikke er nødt. En 3-års kontrakt med helt normale betingelser (ikke noe fantasigreier som det vi leser om i media) vil nok være nok til at han blir. Håper FFK gir ham det tilbudet....


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 11 mai 08, 20:08

Raymond sikler nok etter en sign on fee fra en annen klubb, kanskje han presser FFK med det?


Jegærn

Knøttespiller
Ble medlem: 09 apr 07
Innlegg: 29

Lagt til: 11 mai 08, 20:16
Har hørt at Raymond har en grunnlønn på rundt 600,000,-   Også er det sånn at han får en sum hvis han starter kamper. Er jo ikke så moro å være innbytter da tror jeg.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 mai 08, 20:32

Hvilke andre tippeligalag er det som kommer til å friste med en treårskontrakt mon tro? Godset? Kanskje vi får solgt han for noen kroner og får kjøpt Austnes fra Viking for en billig penge og får han tilbake til formen i fjor :)

Skriver FFK kontrakt, så håper jeg det blir en prestasjonsrettet lønn. Da får han kjempe for lønna i hvert fall. Gi han en bonus for hver assist og mål, antall kamper han spiller etc. Noen fast treårskontrakt på rundt millionen tror jeg blir sløsing med penger.


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 11 mai 08, 20:43

Opprinnelig postet av Jegærn
Har hørt at Raymond har en grunnlønn på rundt 600,000,-   Også er det sånn at han får en sum hvis han starter kamper. Er jo ikke så moro å være innbytter da tror jeg.

 Da er det jo bare å brette opp ermene, trene seg fit og stå på som f__n. Da kommer lønna også...

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 11 mai 08, 20:59
Opprinnelig postet av Costanza
Tror det kommer til å stå på kontraktslengde. Vil tro Kvisvik ønsker å skrive en 3 årskontrakt for å sikre seg ut karrieren, men er usikker på om FFK vil (og bør) forlenge med mer enn 1 år. Så kommer alt an på hvilke alternativer Kvisvik får i sommer...
Ham-Kam med 1.1 mill sof. 2 siste år sammen  med Ringberg. Ryktene går i Hamar. Dattera og svigersønn bor der og hører litt av hvert. (de er FFK). Det er vel bare de og Strømsgodset som kan gjøre sånn.

Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 12 mai 08, 01:11
Opprinnelig postet av denialsander

Opprinnelig postet av Jegærn
Har hørt at Raymond har en grunnlønn på rundt 600,000,-   Også er det sånn at han får en sum hvis han starter kamper. Er jo ikke så moro å være innbytter da tror jeg.

 Da er det jo bare å brette opp ermene, trene seg fit og stå på som f__n. Da kommer lønna også...

Problemet for Raymond er at Grønis uttaler omtrent hver gang han blir intervjuet at nøkkelen til å vinne kamper er å legge ned et hardt grunnarbeid samt at han har sansen for spillere som kan legge ned et hardt grunnarbeid.

Raymond kommer aldri til å bli en slik spiller samme hvor mye han trener og spiser havregrøt. Så kanskje det beste for Raymond er å finne seg en ny klubb med en annen trener.


TurnipZ

Juniorspiller
Ble medlem: 13 feb 07
Innlegg: 140

Lagt til: 12 mai 08, 02:15
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av TurnipZ

Jeg slo opp "UPROFF" i ordboka. Der var det bare bilde av en halvfeit fotballspiller med lite hår...

Å? Prøver du å være morsom på andres bekostning? Legg ut bilde av deg da, så vi får se hvor proff du ser ut. Turnips er vel en grønnsak?

Eller kort sagt: Den der var unødvendig!

Var det en ordre? Og nei, jeg kommer ikke til å sende deg bilder av meg selv. Hvorfor? Fordi dette er vel ingen date-site? Å kom igjenn a!

---------------------------

Forza ACF
Forza ACF Forza ACF Forza ACF


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 12 mai 08, 07:48

Spillere på vei ut

– Vil det føre til at det også blir spillere som må ut til sommeren?
– Vi har tidligere sagt at vi maksimalt skal ha 23-24 spillere i troppen. Nå har vi 24. Det betyr at noen må ut dersom andre skal inn, men slik har fotballen blitt. Derfor kommer vi til å vurdere stallen fortløpende, sier Haugen til f-b.no/article/20080507/FFK/440969139/1252

Kanskje det er Raymond han tenker på?


Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 12 mai 08, 16:16
Jeg tipper det er West som forsvinner iallefall. Syns det er kjempetrist at han ikke har funnet tilbake til formen, han var min favoritt i FFK.

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 13 mai 08, 13:30
Opprinnelig postet av TurnipZ

Var det en ordre? Og nei, jeg kommer ikke til å sende deg bilder av meg selv. Hvorfor? Fordi dette er vel ingen date-site? Å kom igjenn a!

Det var ment som et spark i ræva til en som skriver dritt. Hvem? Ja nå kan du gjette nå!?. Det er ikke nødvendig å bli ufin og sjikanere folk her inne. Er du så feilfri sjøl? Trukke det nei... Tøfft å slenge skitt å samtidig være anonym. Bøsing du...


Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 14 mai 08, 15:31
Endret: 14 mai 08, 15:35
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av TurnipZ

Var det en ordre? Og nei, jeg kommer ikke til å sende deg bilder av meg selv. Hvorfor? Fordi dette er vel ingen date-site? Å kom igjenn a!

Det var ment som et spark i ræva til en som skriver dritt. Hvem? Ja nå kan du gjette nå!?. Det er ikke nødvendig å bli ufin og sjikanere folk her inne. Er du så feilfri sjøl? Trukke det nei... Tøfft å slenge skitt å samtidig være anonym. Bøsing du...

Helt enig med HotDream. Synes noen av sleivsparkene mot Raymond har tatt helt av, særlig den fra turnip`sen.

Det virker ellers som om folk er sjokkert over at en smått aldrende fotballspiller med milliongjeld forsøker å sikre seg best mulig kontraktsmessig og økonomisk fremover. Halloo???!!!

Det er sikkert kult å være proff fotballspiller, men samtidig en mye tøffere tilværelse i forhold til arbeidsgiver enn de fleste av oss er vant med.

Ingen tror vel at FFK akkurat gir ved dørene, så at Raymond spiller ut kortene slik han synes det passer best for ham, er helt OK for meg.

Det har også blitt en slags vedtatt sannhet at Raymond har blitt så "sutrete". Jeg kan ikke huske å ha sett ham sutre så mye, jeg, selv om det sikkert ikke er særlig motiverende å slite ræva si på benken.

Jeg synes også han gjør mye bra når han kommer seg på banen, og det er vel uansett det viktigste.

Samtidig håper jeg FFK ikke gir etter for kontraktspresset fra Raymond (selv om jeg altså synes det er helt greit at han prøver seg), og at Raymond likevel blir i klubben. Han kan fort være forskjellen på tap og seier.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 14 mai 08, 16:37
Litt sært å tenke på at hvis han ga alt og gjorde det vi viste han kan når han fikk sjangser, så vil jo alle se at han fortjener ny kontrakt.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 14 mai 08, 18:08
Litt off topic, men hva han Radio sidekommentatoren til Bergström, hvem er det? Han klaget noe voldsomt på Kvisvik under kampen mot Mysen.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


pølse

A-lagspiller

Ble medlem: 15 mar 04
Innlegg: 525

Lagt til: 14 mai 08, 18:44
Christian Brevik tror jeg han heter..

---------------------------

These pretzels are making me thirsty!


paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 14 mai 08, 20:20
La Raymond få en ny kontrakt på 2 år men da må han respektere lite spilletid og godta at han er best som superinnbytter

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 14 mai 08, 20:51
Opprinnelig postet av paco
La Raymond få en ny kontrakt på 2 år men da må han respektere lite spilletid og godta at han er best som superinnbytter


..Og ikke gnåle om en alt for høy lønn. De penga trenger vi til den nye superspissen vi vil ha.

---------------------------

Jon Syversen: 400 millioner fluer kan ikke ha feil; bæsj smaker godt....

"si vis pacem para bellum"


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 14 mai 08, 21:23
Synes breviken er ett fint tilskudd

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!


MortenH

Bedriftsspiller

Ble medlem: 08 apr 08
Innlegg: 24

Lagt til: 15 mai 08, 11:07
Christian Brevik, 87-modell fra Kråkerøy.
Opprinnelig postet av Liraren
Synes breviken er ett fint tilskudd
Helt enig. Han satt og imiterte Bergstrøm i tre år på vgs, morro at han nå gjør det på radion.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 16 mai 08, 00:49
Opprinnelig postet av Espen
  Helt enig med HotDream. Synes noen av sleivsparkene mot Raymond har tatt helt av, særlig den fra turnip`sen.

 

Det virker ellers som om folk er sjokkert over at en smått aldrende fotballspiller med milliongjeld forsøker å sikre seg best mulig kontraktsmessig og økonomisk fremover. Halloo???!!!

 

Det er sikkert kult å være proff fotballspiller, men samtidig en mye tøffere tilværelse i forhold til arbeidsgiver enn de fleste av oss er vant med.

 

Ingen tror vel at FFK akkurat gir ved dørene, så at Raymond spiller ut kortene slik han synes det passer best for ham, er helt OK for meg.

 

Det har også blitt en slags vedtatt sannhet at Raymond har blitt så "sutrete". Jeg kan ikke huske å ha sett ham sutre så mye, jeg, selv om det sikkert ikke er særlig motiverende å slite ræva si på benken.

 

Jeg synes også han gjør mye bra når han kommer seg på banen, og det er vel uansett det viktigste.

 

Samtidig håper jeg FFK ikke gir etter for kontraktspresset fra Raymond (selv om jeg altså synes det er helt greit at han prøver seg), og at Raymond likevel blir i klubben. Han kan fort være forskjellen på tap og seier.

Har ikke orket å engasjere meg så mye i denne runden av Raymond-debatt, men disse meningene fra Espen kan jeg stille meg helt og fullt bak. 

Vet det er litt lenge til jul, men jeg i år ser jeg gjerne at Kvisvik hjelper FFK til et uventet seriegull, og som takk får alle sine økonomiske sorger slukket for lange tider fremover. Klarer nissen det så jeg skal jeg være helt fornøyd med bare myke pakker i år for min egen del.  

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 16 mai 08, 20:40
Opprinnelig postet av denialsander

Ramberg gikk vel ut allerede etter et par måneder med Grönis som trener og klaget på spillestil og opplegg på trening. Finner ikke artiklen/intervjuet på FB, der han kritiserer spillestil etter noen dårlige treningskamper, men finner litt av den påfølgende debatten her inne:

http://www.ffksupporter.net/forum/emne.php?trad=118894&side=17#120136

Jeg har hatt et inntrykk av at Jonna, Ramberg og Kvisvik har vært misfornøyde - de ble jo alle plassert et godt stykke unna "klippekortplassen" de hadde under Eggen og Grönis har jo henta inn spillere i alle deres posisjoner.

PAC har jeg ikke hørt noe om, så  det kan jeg ikke si noe om.

 

Jeg står fortsatt på at Ramberg ikke kritiserte noen spillestil. Men han forklarte dårlige resultater i treningskampene, med att det tok tid før systemskiftet fikk satt seg i troppen.

Hvorpå veldig mange "hugget" hodet av ham, og la han for hat, som motstander av Grøniss. Mener selv å¨kunne lese, og utifra avsintervjuet, kunne jeg ikke tolke kritikk. Men hørte ikke intervjuet som var på radio om jeg ikke husker helt feil?

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 18 mai 08, 11:39
Opprinnelig postet av stjernengutt
   

Jeg står fortsatt på at Ramberg ikke kritiserte noen spillestil. Men han forklarte dårlige resultater i treningskampene, med att det tok tid før systemskiftet fikk satt seg i troppen.

Jeg forsto heller ikke hvordan det Ramberg sa kunne tolkes som kritikk av Grønhagen. Det var en snarere en irettesettelse av dem som måtte ha trodd at pangresultatene skulle komme feiende inn døren straks en ny trener var på plass.

Det skulle vel vært mye forlangt at Grønhagens blotte tilstedeværelse skulle gjøre hele forskjellen. Det er vel gjerne slik at en trener må gjøre en jobb først før man kan se resultater av det som er gjort. Mulig at Tom Nordlie er et unntak fra dette, men der virker det som om hans blotte tilstedeværelse over tid ødelegger for laget uansett hva slags jobb han gjør...

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Sarpingen

Juniorspiller
Ble medlem: 11 okt 06
Innlegg: 88

Lagt til: 18 mai 08, 14:35
På Fossefallets forum hevdes det at Kvisvik allerede er klar for Sarpsborg Sparta. Det vises til "troverdige rykter" uten at det spesifiseres ytterligere.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 18 mai 08, 15:03

Opprinnelig postet av Sarpingen
På Fossefallets forum hevdes det at Kvisvik allerede er klar for Sarpsborg Sparta. Det vises til "troverdige rykter" uten at det spesifiseres ytterligere.

Dette tror jeg ikke på. Det ville være det samme som å "trappe" ned karrieren, og så vidt jeg har forstått av media så virker det som om Kvisvik har behov for gryn, da går han nok ikke til Sarp.

Forresten forstår jeg ikke den store engstelsen som er ute og går mht til Kvisvik og at man da har færre lokale profiler.  Jeg har tro på at FFK via byprosjektet og College kommer til å få fram en del lokale profiler i årene som kommer. Ingen er uerstattelig, selv om jeg helst ville se at Kvisvik spiller mye og lykkes med magiske pasninger i et vinnende FFK i ennå flere år.

"Rykter går inn av høyre øre og ut av munnen og forblir tåkelagt svada inntil det motsatte er bevist"  (Sitat fra Willy René)

---------------------------

100 hektoliter mussa på stampen og tippeteikn ein


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 18 mai 08, 17:08
Opprinnelig postet av Sarpingen
På Fossefallets forum hevdes det at Kvisvik allerede er klar for Sarpsborg Sparta. Det vises til "troverdige rykter" uten at det spesifiseres ytterligere.


Kvisvik er ute etter penger og sikre seg for noen år framover, tvilsomt det er noe hente i Særp, no offense ;)

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 18 mai 08, 19:14
En annen ting er at Kvisvik fremdeles ikke er bossmann-spiller. Dermed kan han ikke skrive under noen kontrakt enda...

---------------------------

Finn fram en helt ny kalender, for nå er det FFK-tid
-------
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 18 mai 08, 19:18
Opprinnelig postet av Bob Page
En annen ting er at Kvisvik fremdeles ikke er bossmann-spiller. Dermed kan han ikke skrive under noen kontrakt enda...

FFK kan jo ha solgt ham, men med et ønske om å holde det hemmelig frem til overgangsvinduet åpner.

Sparta må jo være en av de klubbene som faktisk vil være villige til å betale litt for Kvisvik, og som kan få til en god lønn. Han er fra byen, han er en merkevare, og de sliter i bunnen av Adeccoligaen, der det skrikes etter forsterkninger. Det er nok ikke utenkelig at næringslivet i byen kunne inngått et spleiselag for å få til denne overgangen.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 18 mai 08, 21:43

Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Bob Page
En annen ting er at Kvisvik fremdeles ikke er bossmann-spiller. Dermed kan han ikke skrive under noen kontrakt enda...

FFK kan jo ha solgt ham, men med et ønske om å holde det hemmelig frem til overgangsvinduet åpner.

Sparta må jo være en av de klubbene som faktisk vil være villige til å betale litt for Kvisvik, og som kan få til en god lønn. Han er fra byen, han er en merkevare, og de sliter i bunnen av Adeccoligaen, der det skrikes etter forsterkninger. Det er nok ikke utenkelig at næringslivet i byen kunne inngått et spleiselag for å få til denne overgangen.

Hvor mye tror du de må ut med?


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 18 mai 08, 21:46
Opprinnelig postet av Patrioten

Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Bob Page
En annen ting er at Kvisvik fremdeles ikke er bossmann-spiller. Dermed kan han ikke skrive under noen kontrakt enda...

FFK kan jo ha solgt ham, men med et ønske om å holde det hemmelig frem til overgangsvinduet åpner.

Sparta må jo være en av de klubbene som faktisk vil være villige til å betale litt for Kvisvik, og som kan få til en god lønn. Han er fra byen, han er en merkevare, og de sliter i bunnen av Adeccoligaen, der det skrikes etter forsterkninger. Det er nok ikke utenkelig at næringslivet i byen kunne inngått et spleiselag for å få til denne overgangen.

Hvor mye tror du de må ut med?

Jeg tipper Sparta slipper billig unna, hvis dette skulle være aktuelt, men tviler på disse ryktene.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!
Bygg på stadion til 20 000!

Be Loyal Be Proud Be Stokie!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 18 mai 08, 21:48
Endret: 18 mai 08, 21:48
Absolutt maks 1-1,5 mill.

Kvisvik er 33 år, blir 34, og kan signere gratis i sommer for spill fra neste  sesong.

Men jeg tror en klubb som Sparta kan være villige til å betale litt for å klare seg i 1. div.

Prisen er ren skjær spekulasjon fra min side.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 19 mai 08, 01:58

For å oppsummere:

- Sparta har et skrikende behov for forsterkninger for å unngå nedrykk

- Kvisvik vil være en soleklar og genial forsterkning for Sparta, og er i tillegg enda mer lokal der enn han er i FFK

- FFK er usikre på Kvisviks fremtid og kan ha interesse av å la ham gå for et pent beløp, som Sparta kan ha råd til å betale

- Sparta kan tilby Kvisvik det Kvisvik aller mest vil ha foran både penger og edelt metall, såvidt jeg har forstått, nemlig garantert spilletid, 90 minutter hver kamp

 

Hvis dette skjer kan jeg ikke se noen klare tapere, utover oss FFK fans som lar oss fascinere av Kvisvik til øyet blir stor og vått. Jo, jeg kan tro på dette. Jeg kan til og med leve med det om det skjer, tror jeg. Selvsagt vil jeg umiddelbart savne Kvisvik veldig, men så vil jeg slippe skuffelsen hver gang Kvisvik ikke er med i startelleveren. Jeg vil i alle fall unnlate å gi FFK tyn for å la Kvisvik gå, hvis det blir som dette. Hadde Kvisvik derimot gått til Strømsgodset eller et annet TL-lag, så ville det vært en helt annen historie. Men trapper Kvisvik ned en divisjon for å få mer spilletid så gjør han det av kjærlighet til fotballen, og det skal han gjerne få gjøre for min del. (Han går ikke til Sparta for å bli rik, det skjønner alle, så da er vi kanskje ferdige med de tåpelige spekulasjonene også...)

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 21 mai 08, 09:39
en ny side fra kvisvik, men tenk om han hadde gjort dette lenge før en akkurat nå du

---------------------------

http://keiko99.net


Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 21 mai 08, 17:11
Kvisvik til Moss
Jeg syns heller han bør få ny kontrakt, om ikke er det bedre om han går ti Sarpsborg.

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


MLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mai 05
Innlegg: 435

Lagt til: 21 mai 08, 18:28

Opprinnelig postet av Dokka
Kvisvik til Moss
Jeg syns heller han bør få ny kontrakt, om ikke er det bedre om han går ti Sarpsborg.

Moss har vel ikke økonomi til å matche Kvisviks lønnskrav.

---------------------------

Tarik på landslaget!


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 21 mai 08, 19:07
Opprinnelig postet av MLarsen

Opprinnelig postet av Dokka
Kvisvik til Moss
Jeg syns heller han bør få ny kontrakt, om ikke er det bedre om han går ti Sarpsborg.

Moss har vel ikke økonomi til å matche Kvisviks lønnskrav.

De har visst råd til det meste. Se bare stadionplanene.


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 21 mai 08, 20:00
SELG!SELG!SELG! drittlei hele kvisvik og såeoperaen rundt ham! vært en fan av kvisvik i alle år men når en feit(ingen må bli støtt her, poenget er at fotballspillere for å kunne prestere på best mulig nivå bør/må ha de fysiske attributtene som kreves) 33år gammel fotballspiller krever 3(!) års kontrakt er det nok for undertegnede. Hadebra raymond, takk for alt.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 21 mai 08, 20:14
Som jeg spekulerte i en annen tråd:

- Kvisvik får neppe fornyet kontrakt, så han er ferdig etter sesongen. Kanskje blir han solgt i sommer, men jeg tror Kvisvik er mindre attraktiv på markedet enn han selv hevder.

Kvisvik løper mindre enn noen gang, og holder ikke nivået lenger, selv om han glimter til i ny og ne. Tidligere spilte Kvisvik en kanonkamp etterfulgt av 3-5 middelmådige, og det er ikke godt nok lenger. FFK anno 2008 er rett og slett et bedre lag enn da Kvisvik ankom i 2005.

Nå må det satses på spillere som har et høyere bunnivå, presterer jevnere og som forhåpentligvis også er bedre enn 2008-modellen av Kvisvik. FFK benytter Kouadio og Ramberg fordi de vurderes som bedre fotballspillere, og det vil nok høyst sannssynlig bli hentet inn en høyrekant i sommer.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 21 mai 08, 20:39
Han har holdt kjeft i media de siste ukene nå i hvert fall. Da han gjorde to gode innhopp så var han omtrent daglig ute og klagde. Merkelig det der :)

Hadde vi hatt Eggen som trener så hadde vel Kvisvik spilt fast ennå og fått en fireårskontrakt er jeg redd.

MLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mai 05
Innlegg: 435

Lagt til: 21 mai 08, 21:39
Opprinnelig postet av Rune Haugen

De har visst råd til det meste. Se bare stadionplanene.

Mulig Kvisvik ingår i de planene

---------------------------

Tarik på landslaget!


paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 22 mai 08, 00:08
Opprinnelig postet av bateman
SELG!SELG!SELG! drittlei hele kvisvik og såeoperaen rundt ham! vært en fan av kvisvik i alle år men når en feit(ingen må bli støtt her, poenget er at fotballspillere for å kunne prestere på best mulig nivå bør/må ha de fysiske attributtene som kreves) 33år gammel fotballspiller krever 3(!) års kontrakt er det nok for undertegnede. Hadebra raymond, takk for alt.
Helt enig

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 22 mai 08, 08:35
Kan vi ikke bare smugle en RBKdrakt på Ramond da? Gjør vi det, så vil sikkert Cluj betale 12 mill. De har jo altfor mye penger tydeligvis

---------------------------

RHE- Ultrasmentalitet- www.rodhvitelite.com


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 mai 08, 12:56

Blå-hvitt comeback for "Super-Ray"?

Kvisvik frir til Østfold-klubbene n Vil bli boende i Saltnes n Kan skrive ny kontrakt 1. juni

Alt tyder på at Raymond Kvisviks (33) dager i FFK er talte. Nå kan det gå mot et blå-hvitt comeback for Sarpsborgs beste fotballspiller.

www.sa.no/sport/ssf/article3554950.ece


RuneT

A-lagspiller

Ble medlem: 18 nov 06
Innlegg: 466

Lagt til: 23 mai 08, 12:48
Opprinnelig postet av Patrioten

Blå-hvitt comeback for "Super-Ray"?

Kvisvik frir til Østfold-klubbene n Vil bli boende i Saltnes n Kan skrive ny kontrakt 1. juni

Alt tyder på at Raymond Kvisviks (33) dager i FFK er talte. Nå kan det gå mot et blå-hvitt comeback for Sarpsborgs beste fotballspiller.

www.sa.no/sport/ssf/article3554950.ece


Tror nok Raymond har større sjanse for å få mer spilletid i Adeccoligaen enn i Tippeligaen. Like greit det, for jeg føler vi har nok av kvalitet i klubben nå til å fylle Raymonds sko.

---------------------------

FFK for alltid!


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 23 mai 08, 22:41

Opprinnelig postet av RuneT

Tror nok Raymond har større sjanse for å få mer spilletid i Adeccoligaen enn i Tippeligaen. Like greit det, for jeg føler vi har nok av kvalitet i klubben nå til å fylle Raymonds sko.

Og det er nok derfor han går. Hadde Kvisvik vært veldig opptatt av å tjene store penger så hadde han nok hatt en annen økonomi idag. Kvisvik er mer typen til å gjøre som han lyster, og han har lyst til å spille 90 minutter hver kamp. Det lyser av ham lang vei. Så han forsvinner nok til en klubb hvor han får det. Desverre synes jeg, men det får så være.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 23 mai 08, 22:56
Men hvorfor er det så stas å spille 90 minutter når han ikke klarer det på en skikkelig måte? Å komme inn de siste 20 minuttene og gjøre en kjempejobb mot slitene motspillere er han jo god på.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 24 mai 08, 08:36
Sjølbildet.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 24 mai 08, 12:46

Opprinnelig postet av dracula
Sjølbildet.

 

Tja du sier noe, men med det argumentet er det snodig at Solskjær var så jævlig dyktig på det, samt at han ble ufattelig populær p.g.a sine holdninger til det å være super-reserve... Men det har kanskje noe med selvinnsikten å gjøre også? Ikke vet jeg...

---------------------------

Rød/Hvit til jeg dør

Uansvarlig forumbruker, uten rettigheter og blottet for ansvar...

"kom aldri med noen forutsigelser, spesielt ikke om fremtiden" - S. Goldwyn


TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 24 mai 08, 13:27

Tror faktisk Kvisvik vil komme til å slite veldig med holde 90 min i vikarligaen jeg. For en spiller som han kan faktisk den divisjonen der være vel så vanskelig som tippeligaen. Er mer kick and run og mange spillere med stor løpskapasitet og god fysisk form men som mangler det "lille ekstra" (fotballhode, teknikk etc) på å holde en god tippeliga standard, feks Bjørnar.

Lurer på hvor langt Raymond kunne ha nådd hvis han hadde vært dønn seriøs og treningsvillig, er ganske sikker til at det fort kunne blitt en av de større europeiske ligaene og mange landskamper på ham da.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 24 mai 08, 13:45
Enig med deg. Kvisvik hadde et enormt talent og med bedre holdninger tror jeg han kunne kommet langt som spiller. I Adeccoligaen vil han ha et stort navn, men etter hva jeg kan se en spiller mostanderne ville passe ekstra godt på.

Råden

Bedriftsspiller
Ble medlem: 29 jun 07
Innlegg: 21

Lagt til: 26 mai 08, 09:01
Opprinnelig postet av Patrioten

Blå-hvitt comeback for "Super-Ray"?

Kvisvik frir til Østfold-klubbene n Vil bli boende i Saltnes n Kan skrive ny kontrakt 1. juni

Alt tyder på at Raymond Kvisviks (33) dager i FFK er talte. Nå kan det gå mot et blå-hvitt comeback for Sarpsborgs beste fotballspiller.

www.sa.no/sport/ssf/article3554950.ece

Tipper det blir gul-sort comeback for Raymond jeg...i Adecco...


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 26 mai 08, 12:14
Endret: 26 mai 08, 12:32
Opprinnelig postet av Råden
Tipper det blir gul-sort comeback for Raymond jeg...i Adecco...

Det tipper jeg også... Magefølelsen sier at Kvisvik og Czwartek kommer til å havne der...

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 26 mai 08, 12:19

Tror dere ikke Ray tar til takke med 1. års kontrakt med FFK med no bonusordning for assist evt. mål da.

Må være nedtur å dra til moss...

 

Czwartek gir seg vel etter denne sesongen?

---------------------------

Heia FFK


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 26 mai 08, 12:32
Opprinnelig postet av Lex
Tror dere ikke Ray tar til takke med 1. års kontrakt med FFK med no bonusordning for assist evt. mål da.

Tror ikke han blir tilbudt en kontrakt. Har ingen kilder på dette. Bare magefølelse. Tror Kvisvik blir ut sesongen og forsvinner da...

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


MLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mai 05
Innlegg: 435

Lagt til: 26 mai 08, 12:37
Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Lex

Tror ikke han blir tilbudt en kontrakt. Har ingen kilder på dette. Bare magefølelse. Tror Kvisvik blir ut sesongen og forsvinner da...


Hørte i helga at Kvisvik ville bli tilbudt ny kontrakt med lavere lønn. Men hva skal man tro?

---------------------------

Tarik på landslaget!


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 26 mai 08, 12:44
Endret: 26 mai 08, 12:45
Opprinnelig postet av Erikk
Enig med deg. Kvisvik hadde et enormt talent og med bedre holdninger tror jeg han kunne kommet langt som spiller. I Adeccoligaen vil han ha et stort navn, men etter hva jeg kan se en spiller mostanderne ville passe ekstra godt på.


Kvisvik har aldri vært rask. Ikke i Bergen, ei heller i Wien (var det ikke Rapid Wien han spilte for, da?). Det er utrolig vanskelig med trening å gjøre en langsom spiller rask, så i praksis er hurtighet, i sin generelle form noe man har fra fødselen av. Når det gjelder hurtighet er det altså med Kvisvik ikke så mye å gå på.

OK, så hva med utholdenhet? Jeg tipper at Kvisvik har helt greit O2-opptak, ett O2-opptak som er tilstrekkelig for fotball, for han har trent godt i vinter, også med stramt opplegg, kost osv. Men det skorter kanskje litt på vilja, og at det igjen påvirker løpsvillighet utover i annen omgang når han starter. Det er altså andre ting enn trening som er nøkkelen til prestasjon når det gjelder utholdenhet.

Da står vi igjen med følgende: Psyken. Forutsetninger. Sjølinnsikt.

Kvisvik har pengeproblemer, men til tross for det gjør han faktisk en meget bra jobb når han kommer inn, han presterer faktisk, utfra de begrensede forutsetningene, og det er imponerende i seg sjøl. Men Kvisvik har nok også et ego som krever spesielle forutseninger for å kunne prestere virkelig godt.

Personlig synes jeg vi skal skrive kontrakt med Raymond for ytterligere to år, og heller forsøke å få på plass de noen av de forutsetningene han trenger for å prestere, for vi vet alle at Raymond kan være en fantastisk spiller som kan vende et tap til en seier osv. Problemet er at det virker som om Raymonds personlighet ikke funker noe særlig sammen med Grönhagen, og at akkurat det legger en demper på hva Raymond kan få til. Det er nok det største problemet for Raymonds framtid i FFK.

Jeg tror at Raymond snart innser at han aldri vil få noe sign-on-fee i nærheten av det han faktisk trenger, og at han ikke vil få tilsvarende lønn i noen annen klubb i Norge, og at han vil gå på en ny kontrakt. Og en ny kontrakt kan få positive ringvirkninger for både samarbeidet med Grönhagen og Raymonds prestasjoner generelt.

Dette er forøvrig bare noe jeg tror, jeg har ingen kontakter i trener-teamet eller noe sånt.

wergis

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 995

Lagt til: 26 mai 08, 15:01
Jeg tror Kvisvik blir i klubben.. Kvisvik blir kjøpt opp av spillerinvest 100% og Høili betaler lønna.. Han har jo allerede kjøpt huset til Raymond så....

---------------------------

«Hvis det ikke fantes fotball, ville vi alle vært frustrerte fotballspillere.» (Mick Lyons)


AHA!! vinner av tabellkonken 2006!!


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 26 mai 08, 15:11
det jeg håper er at Kvisvik får en ny kontrakt. Gi han gjerne en totalpakke med høyere lønn, men gjør da mesteparten prestasjonsrettet slik at han må prestere noe for lønna.

Å beholde kvisvik er nok viktig for spillergruppa ref tidligere avisartikkler og muligens også for hvor mye FFK er i media. Ser jo ofte at de velger å intervjue kvisvik når det er noe med FFK.

Så alt i alt tror jeg FFK tjener på å beholde Kvisvik også sportslig. Han viser jo at han er god når han kommer inn mot slitne motstandere.

SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 26 mai 08, 17:50

hørt rykter om at Raymond har snakket med både sarpsborg sparta fotballklubb (teit navn :P ) og moss fk..

har også hørt at høili IKKE har kjøpt huset til raymond..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 26 mai 08, 21:54

Opprinnelig postet av Erikk
Men hvorfor er det så stas å spille 90 minutter når han ikke klarer det på en skikkelig måte? Å komme inn de siste 20 minuttene og gjøre en kjempejobb mot slitene motspillere er han jo god på.

Jo, men nå bryr vel ikke Kvsivik seg så mye om hva du eller jeg mener er "skikkelig" fotball/innsats? Gutten synes det er gøy å spille fotball - og da synes han det er mer gøy å spille 90 minutter enn 20. Så enkelt tror jeg det er.

Det eneste som kan få Kvisvik til å bli ut sesongen er hvis han aner muligheten til å i det minste få en medalje i år. Lukter han gull så kan det nok fort være han blir. Da er kanskje 20 minutter i hver kamp godt nok...

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 29 mai 08, 09:00

Kamp om Kvisvik

- Vi skal selvsagt prate med ham, sier Bjørn Inge Nilsen

1. juni starter det som kan bli et race om Raymond Kvisviks underskrift.

www.demokraten.no/article3571379.ece


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 29 mai 08, 10:10
Mye rødt og hvitt på kontoret til Bjørn Inge Nilsen. Det er positivt.

---------------------------

Svensk magi!


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 29 mai 08, 10:41

Opprinnelig postet av wergis
Jeg tror Kvisvik blir i klubben.. Kvisvik blir kjøpt opp av spillerinvest 100% og Høili betaler lønna.. Han har jo allerede kjøpt huset til Raymond så....

Det stemmer ikke at Terje har kjøpt huset til Raymond.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 29 mai 08, 11:15
Endret: 29 mai 08, 13:14

Opprinnelig postet av wergis
Han har jo allerede kjøpt huset til Raymond så....

Intelligent tullprat!

Basert på det som er sagt og skrevet i media vil å selge huset bare forverre situasjonen for Kvisvik!



Flat Trådet Nøstet
Totalt 9 sider Alle

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f