Husk meg
Brukernavn
Passord

Nå forsvinner Kvisvik?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 9 1

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 apr 08, 19:01

Kvisvik på vei bort fra Fredrikstad

Raymond Kvisvik har via sin agent Stig Lillejord gitt beskjed til Fredrikstad om at han ikke ønsker å benytte seg av opsjonen på ett år til i klubben.

www.nrksport.no/fotball/eliteserien/1.5463715


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 apr 08, 19:04

Syns alt går i sirkel på forumet her, jeg.. Vi diskuterer egentlig mest Værste-saken, Raymond Kvisvik, Zoran, ultras, Plankehaugen og Plankehaugenhesten..

Tror ikke det er noe dramatikk i dette, er vel bare noen som har lagd storm i et vannglass. Dessuten, ingen er uerstattelige!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 22 apr 08, 19:15
går ann

Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 22 apr 08, 19:21

Molde kampen.. FFK er meget stillestående, ingenting fungerer, Barsom blir utvisst, Kvisvik kommer inn.. sentrer en genial pasning til tarik som setter inn 1 - 1.. Like etter jobber Tegstrøm frem en sjanse etter Kvisvik pasning, og FFK vinner 2 - 0..

Igår, Bodø Glimt, FFK er stillestående, IKKE en dritt fungerer, BArsom er svak, og er etter mitt syn ikke no toppforsterkning.. Alle sover og ikke gjør en dritt.. Kvisvik og Tegstrøm kommer inn, Kvisvik slår corner til Piiroja som header inn 1 - 0.. Kvisvik slår en genial pasning til Tarik, som legger inn til Tegstrøm som scorer 2 - 0.. Og FFK vinner på en dag som er DRITT..

Kvisvik er MER viktigere enn vi tror, han har gått ned, tatt seg sammen og er genial.. Synes han trenger å starte ett par kamper, mens Barsom trenger ett par kamper på benken.. Syns per morten haugen bør ta seg sammen og knalle til en kontrakt som Kvisvik signerer, istedety for å drive det pisset her som foregår nå, føler klubben har falt ned i amatørmessig standard igjen etter at Morgan forsvant to skritt frem og fem tilbake.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 apr 08, 19:32
Endret: 22 apr 08, 19:33
Syns det er bedre at han kommer sulten inn i kampene jeg. Det er sjelden han brilliere i en hel kamp uansett, det er som regel et øyeblikks magi han redder seg inn på en ellers dårlig dag som regel. Han orker jo ikke mer enn en halvtime uansett, så hvorfor ikke bruke han den siste halvtimen? ;)

For min del kan ha få spille i FFK ut sesongen og få lov til å dra andre plasser. Det har tydeligvis vært en del taktikk inn i bildet her. Først vil han ha ny kontrakt, jeg mener ledelsen gjorde helt rett for å se hvordan (kropps)formen til Kvisvik var utover vårsesongen. Han krevde ny kontrakt der og da, noe han ikke fikk. Sutret så til media et par måneder før han skjønt at han faktisk ikke kom til å få noen kontrakt før han har bevist noe.

Etter fire serierunder spekulerer han kanskje i at han har vist nok til at en annen Tippeliga-klubb slenger mye penger på bordet for å signere han, som jo frister. Det virker nesten som han er furten og forsøker å si at "hvis dere ikke vil ha meg i vinter, så får dere meg ikke nå". Jeg tviler på at så mange klubber er villig til å gi han superlønn. Han har sine øyeblikk av magi, som gjør at han gjerne stjeler overskriftene og som gjør at han slipper litt lettere unna en dårlig innsats enn andre spillere. Han er en mediayndling og får en del gratis for det. Han kan jo spille elendig en hel kamp, så slå til med en genial pasning og bli belønnet med en plass på rundens lag.

Nei, Kvisvik passer best som superinnbytter, mulig det går en liten faen i han når han blir benket og yter litt ekstra når han først kommer innpå.

JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 22 apr 08, 19:32
Endret: 22 apr 08, 19:42
Galskap og komplett blokkering i hodet på styret og trenere om Kvisvik får gå. Han er FFK`s viktigste spiller og vi når aldri topp 6 i år uten han. La Kvisvik få spilletid og ny kontrakt!

---------------------------

FFK og Leeds United


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 22 apr 08, 20:33
Endret: 22 apr 08, 20:34

Hva i all verden er det som foregår i hodet på Kvisvik.

Etter sutringa i vinter, signaliserte han at han ville brette opp armene og kjempe for plassen.

Nå da han begynner å vise , gamle takter i 1-2 kamper begynner sutringa igjen.

Han fikk da sjangsen i hele kampen mot RBK, men synes virkelig ikke at han tok så jævla godt vare på den.

Kvisvik er god å ha som superinnbytter, gamle friske føtter når de andre begynner å bli trøtte. Synes FFK har brukt han fornuftig så langt, men dersom han ikke er fornøyd og tror på feitere kontrakt andre steder la han endelig gå.

Ingen er uunværlig, ei heller Hr.Kvisvik.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 22 apr 08, 20:39

Kvisvik gidder vel ikke bruke resten av karrieren sin på å være super reserve. Forståelig nok.... Hitill har han kommet inn og sørget for 6 poeng hjemme. Den ene kampen han startet vant vi....


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 22 apr 08, 20:44
Hm, erindrer at agenten (eller noen andre) sa sist dette var oppe at den opsjonen var ulovlig, og dermed ugyldig?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5394

Lagt til: 22 apr 08, 20:47
Du husker helt rett. Syns derfor det er rart at han kommer med det nå.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


frecjoha

A-lagspiller

Ble medlem: 02 mai 04
Innlegg: 382

Lagt til: 22 apr 08, 22:00

Nok et PR stunt fra Kvisvik for å fremskynde kontrakt forhandlingene.

Jeg som mange andre ønsker ikke at Kvisvik skal dra, men allikevel tar jeg dette helt med ro.

Kan aldri tenke meg han forsvinner!

 

---------------------------

FFK mot nye høyder...


Glenn Glitter

Juniorspiller

Ble medlem: 22 aug 07
Innlegg: 125

Lagt til: 22 apr 08, 22:44
Hvor skal han gå... Hjem til Greåker ?

---------------------------

Rude, stewed and tattooed


madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 22 apr 08, 22:59
Gutta bak Spillerinvest setter vel foten ned og sørger for at kvisvik får det han vil ha om ikke så alt for lenge vel.... Han klarer å spille underholdende fotball og det alene trekker også tilskuere... får nå se ;P


Begynner å bli LITT lei av at det alltid skal være noe "negativt" rundt klubben.... ja, ser på det at "super-ray" forsvinner som en negativ ting...


---------------------------

Hyl.
Tippeligaen? Første Divisjon? Andre Divisjon? Jeg bryr meg ei - Laget er fortsatt Fredrikstad og det er supporterkulturen jeg deltar i, likegyldig av divisjon. Gi oss Zoran tilbake!

- FFK / LFC / Østsiden -


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 22 apr 08, 23:02

Er ikke dette litt typisk da. FFK avventer helt korrekt formutviklingen til Kvisvik for å vite om han fortsatt er kapabel til å levere varene etter en yo-yo sesong. Han kommer inn to ganger hjemme og er med å redde poeng og  får menigmann i gata med seg, "han må vi bare med videre". Plutselig har han et forhandlingskort på handen igjen, dette må utnyttes.....

Akkurat som halve Fredrikstad nå tror at FFK skal bli seriemestere (4 kamper er spilt) så har Kvisvik imponert i ca. 23 1/2 minutt i 2008. Rike klubber har kanskje råd til å signere med et slikt utgangspunkt, FFK er ikke der og forholder seg fortsatt til sin strategi, man avventer utviklingen for å se hva mannen står for og er verdt.

Så hvis Kvisvik er desperat etter ny kontrakt nå så greit, det er hans valg. FFK trenger en god Kvisvik, hvor god han er vet de som ser ham daglig best. Håper inderlig han fortsetter sitt gode spill og gjør seg fortjent til en god kontrakt med FFK, ikke en "lottokontrakt".


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 22 apr 08, 23:03
Endret: 22 apr 08, 23:05
Kvisvik har en svært anstrengt personlig økonomi. Det er grunnen til disse utspillene. Han ønsker å signere en ny klubb når han kan gjøre dette i sommer. Saken er at han da regner med å kunne innkassere en sign on fee. Denne fee`n og inntekter fra en kommende bok han planlegger lansert skal redde hans økonomi. Etter Kvsviks eget utsagn (dog via bekjente) skal vistnok Sarpsborg være en av klubbene som er villige til å gi han en kraftig sign on fee. Sarpeklubben regner vistnok dette som en god investering ettersom de da vil få flere folk på tribunen og langt mere medie omtale. Kvisvik kjenner sin verdi på markedssiden. Videre skal vistnok kvisvik også være tiltenkt en rolle på markeds siden i klubben etter den aktive karrieren er over.

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 23 apr 08, 00:19
Endret: 23 apr 08, 00:32

Kvisvik på vei til Strømsgodset?

---------------------------

Frihet for Ultras!


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 23 apr 08, 00:55

Forhandlingsteknikk!

Lite er mer effektivt enn å skremme en potensiell kunde (FFK) med at tiden for å sikre salgsvaren (Kvisvik) er i ferd med å gå ut.

Er som når Amazon skriver at det kun er 3 bøker igjen på lager av den boken du vurderer å kjøpe. At det er en lastebil på vei med nye eksemplarer sier de ingen ting om....

Kvisvik får et nytt kontraktsforslag, alt annet er galskap! Men etter en bra kamp er det naturlig nok god timing for agenten til å rasle litt med sablene igjen.


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 23 apr 08, 01:15
Hvis vi ser på saken her nå, Raymond er 34 år, hvor mange år har han igjen 2, maks 3 år?!
Nå veit jeg ikke lønna hans, men den ligger vel godt rundt millionen et sted.

Hvorfor ikke bare gjøre fred med Raymond en gang for alle, gi han en 2 års kontrakt, med en opsjon på 1 siste år + en markedsjobb i FFK etter endt karriere. Dette vil gagne alle parter. Raymond får det som han vil, og FFK får ro rundt han. Uansett, jojo eller ei, Raymond er FFKs desidert viktigste spiller, ikke nødvendigvis bare som spiller, men som produkt/gledesspreder osv. Hans humør og sprell står for personligheten i oss Østfoldinger, og det alene er verdt hver eneste krone.
Jeg ser faktisk ikke noen grunn til å vente lenger, ja kanskje det vil se ut som Raymond vant til slutt, men det er kanskje like greit!

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 23 apr 08, 02:55

Man kan jo skjønne Kvisvik 100%. Han har jo ligget bak 6 poeng alene så langt. I fjor var han vel på banene i 32 av 36 poeng eller noe.

Mannen kan spille til han er 40 med  det nivået som er i Norsk fotball. Han er gull for FFK - og det bør fler akjønne snart!!!! 


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 23 apr 08, 07:15

Opprinnelig postet av FFK1903

Nei, Kvisvik passer best som superinnbytter, mulig det går en liten faen i han når han blir benket og yter litt ekstra når han først kommer innpå.

Raymond er ikke fornøyd med å være innbytter og det forstår jeg godt. Han har vist i kamp etter kamp helt siden han kom til oss at han er meget viktig for laget, særlig i den offensive delen av spillet. Det virker også som om han tilfører de andre spillerne et løft ved å være på banen. Å si at han slipper billigere unna dårlige prestasjoner enn andre får stå for din regning. Det er ikke mange spillere som får mer dritt enn Raymond, noe en masse innlegg her på forumet er et godt bevis på.

La Raymond få spilletid og en ny 3 års-kontrakt. Vi trenger ham.!!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 9 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f