Husk meg
Brukernavn
Passord

FM 2008 - Demoen er ute!

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 30 sep 07, 12:15
I dag ligger demoen til det nye Football Manager tilgjengelig for nedlasting. Jeg regner med at det er mange her på forumet som kommer til og laste ned demoen, og selvsagt skaffe seg fullversjonen når den kommer ut (20.okt?).

Tenkte jeg kunne starte denne tråden slik at vi kan diskutere demoen i tiden som kommer - hva vi liker/ evnt ikke liker, hvilke resultater vi oppnår, tips om taktikker, etc etc.

Selv holder jeg på å laste ned demoen i skrivende stund. Er nå på 85% (fila er svææær, 523 MB).

Demoen kan blant annet lastes ned på FMNorge

---------------------------

www.nettpuben.blogspot.com ----- www.rdhvitby.blogspot.com


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 30 sep 07, 22:15
Faen, jeg tørr ikke laste den ned........jeg må lese til eksamen..........ÅÅÅÅHHHH, det er så jævlig fristende! Helsike!

---------------------------

Quis qustodiet ipsos qustodes?

NEI TIL HETS AV BRH!

FFK Forever:
Hva med å ta opp hesten på tribunen, så kan unga få seg en ridetur og de gamle tantene kan få seg litt kjepp! Så blir alle fornøyde!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 09 okt 07, 13:20
Endret: 09 okt 07, 15:00
Endte på 5. plass med FFK uten å legge for mye vekt på taktikk, samt jeg rørte ikke treningen, slik jeg ville ha gjort dersom det var fullversjonen.

Jeg kjøpte følgende spillere:
- Espen Ruud (Odd Grenland) 15 millioner
- Ygor (Start) 9,25 millioner
- Daniel Sjölund (Djurgården) 6 millioner
- Atle Roar Håland (12 millioner)
- Patrik Lomski (Turun Palloseura) byttet mot Faton Hoti

Og solgte følgende:
- Rami Shaaban (Lyn) 12 millioner
- Patrik Gerrbrand (Hammarby) 12 millioner
- Raymond Kvisvik (Odd Grenland) 8 millioner
- Brian West (Honka) 6 millioner
- Faton Hoti

Synes FFK-spillerne har riktige attributter og posisjoner. Selv juniorspillerne er godt dekket, om jeg tør si det selv. Er tross alt jeg (+ finpuss fra Costanza) som har gjort jobben for FM08.

Johan Sjöberg mangler. Anders Beck er fortsatt på vei inn fra Selbak i 2008. Tamas Szekeres er i stallen, men uten kontrakt. I tillegg er Fofana og Kouadio på utlån fra West Ham... Lurer på hvordan gutta i SI klarte å få til det.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 10 okt 07, 12:38
Ja, ingen andre som har testet denne godbiten?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 10 okt 07, 12:50
jo jeg har prøvd jeg, men noen har tatt det bort

---------------------------

http://keiko99.net


Rasle

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1077

Lagt til: 10 okt 07, 12:55
Opprinnelig postet av Holters
Ja, ingen andre som har testet denne godbiten?


Liten vits å spille bare èn sesong... Er i 2019 med Sarpsborg FK på FM 07 nå og har ikke tenkt til å gi meg enda.
 

---------------------------

Cupmester 2006
15 september 2002: FFK-Kvik Halden 7-1


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 10 okt 07, 19:25
Hva er nytt i forhold til FM 07 da? Regner med at det er noen finjusteringer fra tidligere versjoner. Ellers er jeg litt skuffa over Rasle her.. Sarpsborg FK..?? hva er det for noe tull..?? hehe

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
Fredrikstad Stadion - Felt P, Rad 7, Sete 11.

KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 10 okt 07, 19:31
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
Hva er nytt i forhold til FM 07 da? Regner med at det er noen finjusteringer fra tidligere versjoner.

LONDON (27. Juli 2007) - SEGA Europe Ltd. annonserte idag at Football Manager™ 2008 (PC og MAC) vil bli å finne i butikken før julen 2007. Football Manager™ 2008 vil bli den kommende utgaven av den prisvinnende spillserien Football Manager, utviklet av velrenomerte Sports Interactive. Den kommende utgaven av Football Manager™ vil være fullstendig oppdatert for den kommende sesongen, og vil gjøre det mulig for spilleren å velge sin favorittklubb eller -landslag, og føre det til suksess gjennom cuper, ligaer, Europeiske turneringer og internasjonale turneringer. Spillet vil ha over 5000 spillbare lag fra over 50 nasjoner.

Tilbakemeldinger fra fansen etter utgivelsen av forrige Football Manager har, som vanlig, blitt tatt svært seriøst av Sports Interactive, noe som har ført til at over 100 nyheter til FM08, inkludert et helt nytt veiledningssystem, som skal hjelpe nye brukere gjennom de ulike aspektene ved spillet. Dette gjør Football Manager™ 2008 til tidenes mest brukervennlige utgave av Football Manager™. Mer erfarne brukere vil kunne velge bort denne funksjonen.

"Med Football Manager™ 2008 hever vi nok en gang nivået hva gjelder managerspill" sier Miles Jacobson, administrerende direktør i Sports Interactive. "Ved hjelp av en rekke små endringer, samt endel større, blant annet en total endring hva gjelder ledelse av landslag, samt et nytt nytt system for kampdagen (kalt Match flow), gleder vi oss virkelig til å se reaksjonene fra fansen når spillet slippes."

Med flere nye funksjoner, videreutvikling av gameplay, samt en detaljrikdom slik kun Sports Interactive kunne gjort det, vil Football Manager™ 2008 kunne tilby en managersimulator uten sidestykke. For å skjerpe appetitten til fansen, har SEGA og Sports Interactive offentliggjort hovednyhetene i Football Manager™ 2008.

Nye funksjoner for Football Manager™ 2008 (PC/MAC)

Kampflyt: Den største endringen i kampmotoren siden Sports Interactive introduserte 2D. Denne fuksjonen vil bringe større atmosfære til kampdagen med forhåndsstoff om kampen, team talks, motstanderens spillerinstrukser, kampen i seg selv, pausen og etter kampen. Disse følger nå hverandre slag i slag, der muligheten for å sette kampen på pause forsvinner. En mini-radar vil fortelle deg hva som skjer mens du gjør endringer underveis.

Landslagsledelse: Det å lede et landslag har blitt endret totalt for Football Manager™ 2008, inkludert forbedring av media, spillere som trekker seg fra landslaget, spillersamhandling, speiding av spillere, videreutviklet shortlist, valg av kaptein, samt at spillerne nå vil ha ulik moral på klubb- og landslag.

Brukervennlighet: Et mye rener skin, et helt nytt hjelpesystem til å hjelpe nybegynnere gjennom de ulike aspektene av spillet. Et nytt notatsystem, bedre plassering av knapper for lettere navigasjon, samt oppdatert manual og læreprogram. Videre, de nye trenerrapportene gjør det enklere å overta et nytt lag, mens det nye kalendersystemet gir deg alle de viktige datoene gjennom sesongen. Alt dette for å gjøre Football Manager™ 2008 til Sports Interactives mest brukervennlige spill noensinne.

Tillit: Spilleren kan nå enkelt fortelle styre og fans hva han syns om lagets ytelse i kamp gjennom den nye tillit-seksjonen. Denne gir ikke bare spilleren en tilbakemelding på hva styre/fans mener om utvikling i turneringer, men også om økonomi og nye kjøp.

Overganger: En ny måte å ta hensyn til alle aktuelle bud på spillere, permanent såvel som lån, inn såvel som ut. Det nye systemet gjør det enklere å sammenligne bud og akseptere eller avslå dem.

Kampmotoren: En sterkt forbedret kampmotor, som igjen benytter seg av fotballhjernen til Ray Houghton (tidligere landslagsspiller for Irland), samt verkøy benyttet av virkelige managere, for å gjøre det så virkelig som mulig. Mulighet for å endre mål på banen, for å optimalisere en spesiell spillestil, har også blitt lagt til spillet.

Priser: En overhøvling av prisutdelingssystemet i spillet er ikke bare mer presist nå, men har også ført til nye spillerpriser, som Gullstøvelen, og "Beste Ellever", som viser tidenes beste (i spillet) startellever for klubber og landsslag.

Økonomi: For å gjenspeile forandringene i den moderne fotballen, har Sports Interactive også oppdatert de finansielle områdene av Football Manager™ 2008, inkludert mer informasjon tilgjengelig for manageren, inkludert inntekter fra kampdag, sesongbilletter, investeringsmidler, sponsorer, bonuser, samt muligheten for å flytte penger mellom lønninger og transfermidlene, slik at du som manager får litt hjelp til å skape det ideelle laget.

Fansdager: Styret kan nå arrangere såkalte fansdager for å gi en boost til synkende tilskuertall, eller for kamper som er kjent for å gi lave tilskuertall. Blir disse dagene en suksess vil du se at folk strømmer til stadion i legre tid.

Media: Media har kommet mer med enn tidligere. I tillegg til større detaljer i eksisterende media og en ny nyhetsseksjon som skal hjelpe deg til å finne ut viktige hendelser i alle turneringer.

Spillerbilder: Alle spillere vil bli utstyrt med bilder laget ved hjelp av FaceGen, for å gi spillerne mer personlighet, såvel som muligheten for å se spilleren bli eldre ettersom du kommer lengre i spillet.

Hurtighet: Lagring og lasting av spill er nå merkbart raskere. Det samme gjelder nettverksspill, taktiske endringer og kamprapporter.

fmnorge.com/forum/viewtopic.php

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


reddevil

Knøttespiller
Ble medlem: 27 apr 04
Innlegg: 40

Lagt til: 10 okt 07, 20:23
Releasedato er 19 oktober! Løp og kjøp!

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 10 okt 07, 20:23
har kjøpt det jeg, men venter på kjøps datoen

---------------------------

http://keiko99.net


ffkfmv

A-lagspiller

Ble medlem: 16 des 04
Innlegg: 327

Lagt til: 10 okt 07, 20:36

Opprinnelig postet av Holters
Endte på 5. plass med FFK uten å legge for mye vekt på taktikk, samt jeg rørte ikke treningen, slik jeg ville ha gjort dersom det var fullversjonen.

Jeg kjøpte følgende spillere:
- Espen Ruud (Odd Grenland) 15 millioner
- Ygor (Start) 9,25 millioner
- Daniel Sjölund (Djurgården) 6 millioner
- Atle Roar Håland (12 millioner)
- Patrik Lomski (Turun Palloseura) byttet mot Faton Hoti

Og solgte følgende:
- Rami Shaaban (Lyn) 12 millioner
- Patrik Gerrbrand (Hammarby) 12 millioner
- Raymond Kvisvik (Odd Grenland) 8 millioner
- Brian West (Honka) 6 millioner
- Faton Hoti

Synes FFK-spillerne har riktige attributter og posisjoner. Selv juniorspillerne er godt dekket, om jeg tør si det selv. Er tross alt jeg (+ finpuss fra Costanza) som har gjort jobben for FM08.

Johan Sjöberg mangler. Anders Beck er fortsatt på vei inn fra Selbak i 2008. Tamas Szekeres er i stallen, men uten kontrakt. I tillegg er Fofana og Kouadio på utlån fra West Ham... Lurer på hvordan gutta i SI klarte å få til det.

 

Anders er jo på utlån til Trosvik fra Selbak

---------------------------

www.performance07.no


ffkfmv

A-lagspiller

Ble medlem: 16 des 04
Innlegg: 327

Lagt til: 16 okt 07, 09:50

Opprinnelig postet av Holters
Endte på 5. plass med FFK uten å legge for mye vekt på taktikk, samt jeg rørte ikke treningen, slik jeg ville ha gjort dersom det var fullversjonen.

Jeg kjøpte følgende spillere:
- Espen Ruud (Odd Grenland) 15 millioner
- Ygor (Start) 9,25 millioner
- Daniel Sjölund (Djurgården) 6 millioner
- Atle Roar Håland (12 millioner)
- Patrik Lomski (Turun Palloseura) byttet mot Faton Hoti

Og solgte følgende:
- Rami Shaaban (Lyn) 12 millioner
- Patrik Gerrbrand (Hammarby) 12 millioner
- Raymond Kvisvik (Odd Grenland) 8 millioner
- Brian West (Honka) 6 millioner
- Faton Hoti

Synes FFK-spillerne har riktige attributter og posisjoner. Selv juniorspillerne er godt dekket, om jeg tør si det selv. Er tross alt jeg (+ finpuss fra Costanza) som har gjort jobben for FM08.

Johan Sjöberg mangler. Anders Beck er fortsatt på vei inn fra Selbak i 2008. Tamas Szekeres er i stallen, men uten kontrakt. I tillegg er Fofana og Kouadio på utlån fra West Ham... Lurer på hvordan gutta i SI klarte å få til det.

 

Var bra ferdighetsfilter på spillerne til FFK syns jeg.. Bra jobba.. Men fy faan så irriterende at styret bare godtar bud som kommer inn uten  at man får bestemme det selv. Gjorde styret det da du spilte og? Brått så hadde styret mitt akseptert to bud på tarik, et på 10 mill og et på 29 mill, heldigvis valgte tarik den klubben med høyeste bud ;) Men likevel irriterende..

---------------------------

www.performance07.no


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 16 okt 07, 12:10
De aksepterte automatisk et bud på Tarik fra Trabzonspor på 57,5 millioner kroner, samt et på Shaaban på 16 millioner.

Men skal sies at dette ikke er noe nytt. Den funksjonen var i FM07 også.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


ffkfmv

A-lagspiller

Ble medlem: 16 des 04
Innlegg: 327

Lagt til: 16 okt 07, 17:32
ååh. Det kan ikke jeg huske å ha vært borti på FM 07. Menmen.. Men fikk et inntrykk av at 08 går helhetlig en god del raskere enn 07. eller er det kun fordi jeg spilte en demo? synes 06 og 07 har vært litt tregt til tider.. Og det har ikke no med dataen å gjøre ... hehe

---------------------------

www.performance07.no


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 19 okt 07, 00:07
Da har spillet kommet ut, noen som har startet?

---------------------------

Quis qustodiet ipsos PHstyret?

"Corripe Cervisiam" !

FFK Forever:
Hva med å ta opp hesten på tribunen, så kan unga få seg en ridetur og de gamle tantene kan få seg litt kjepp! Så blir alle fornøyde!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 19 okt 07, 00:11
Opprinnelig postet av Snæbbis
Da har spillet kommet ut, noen som har startet?

Har kommet til dag 2.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 19 okt 07, 00:39
jeg har spilt 12 kamper og ligger på 2 plass

---------------------------

http://keiko99.net


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 19 okt 07, 21:48
Endret: 19 okt 07, 21:58
Ja, da var tippeligaen over. Jeg havnet på 4. plass med FFK og tallene 14-2-10, 45-28, og 44 poeng. Brann vant med sine 55 poeng (17-4-5, 48-25).

Av signeringer som storspilte for meg, vil jeg foreløpig anbefale:

- Patrik Lomski (Turun Palloseura) 800K
- Bogdan Stancu (Unirea Urziceni) 2,5M

Begge er to kanongode spisser med stort potensial.

Disse virker også veldig lovende, og har spilt godt:

- Yegor Filipenko (BATE) 1,2M <-- bunnsolid stopper
- Eduardo (Bahia) 3,25M <-- solid stopper, men kan brukes over alt! Spilt mye venstreback.
- Mika Ääritalo (Turun Palloseura) 4,25M <-- vært mye skadet, men åpnet godt.
- Jukka Lehtovaara (Turun Palloseura) 750K <-- billig og god keepererstatter for Shaaban.
- James Troisi (Newcastle) 7,75M <-- Tarikerstatteren min på venstre/høyre kant.

Kjøpte noen andre også, inkludert to stk for 30 mill hver, men de har ikke slått til enda (Yago Bellom og Bruno Mezenga). Surt at de dyreste kjøpene kanskje viser seg å være bomkjøp.

De største salgene var:
- Tarik Elyounouss (til Brann for 44 millioner + klausuler)
- John Anders Bjørkøy (til Lyn for 18 millioner)
- Rami Shaaban (til Djurgården for 12 millioner)
- Raio Piiroja (B. Jerusalem for 11 millioner)
- Patrik Gerrbrand (Hammarby for 9.75 millioner)
- Brian West (Marítimo for 7,5 millioner)

Wehrman fikk for øvrig 9 gule kort på 17 kamper (!). En som innhopper.

I Euro-cupen har jeg kommet i gruppe med Tottenham, Ajax, Partizan og Litex. På veien dit slo jeg Legia (3-1 sammenlagt) og CSKA Sofia (5-3 sammenlagt)

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


danan2

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 19 okt 07, 22:59
Har skaffet meg FM 08 i dag. Det er faktisk første gangen jeg har spillt FM, måtte jo prøve det ut. Tror nok det kommer til å ta en god stund før jeg klarer å mestre det, virker avansert. Kan medele at min første kamp ble 0-1 tap mot Sparta Sarpsborg

GurrBass

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 jul 05
Innlegg: 1827

Lagt til: 19 okt 07, 23:10

Hvor mye penger får du til å kjøpe spillere for da?? Når du starter spillet liksom..

Skal kjøpe det i morgen,fikk ikke tid til å kjøpe det i dag pga overtidsjobbing!!

---------------------------

FFK,klubben i mitt hjerte :-)



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f