Husk meg
Brukernavn
Passord

Støtt Zoran

Flat Trådet Nøstet
Side 10 av 10 10

SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 12 sep 07, 08:09
Nå har det kommet i Fredrikstad blad også... http://www.f-b.no/article/20070912/FFK/709120015/1009/AKTUELT

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 12 sep 07, 08:51

Lurer på en ting. Er det Zoran eller FFK vi holder med? Virker som enkelte her er mer fan av Zoran enn klubben. Greit nok, Zoran er er artig skrue, som har bidratt med mye. Men lets face it. Han har enkelte ganger fremstått som en "sangdiktator". Han pusher på for å få igang sang (og det er bra), men er ofte veldig lite diplomatisk når han skal få med seg "latsabber" ute på fløyene. Og så er spørsmålet: Har han fått for stor plass? Blitt for dominerende? Svaret er desverre ja. Hvordan i huleste kan du hevde noe sånn om en entusiastisk fyr som Zoran, tenker du muligens nå. Vel, fordi mye når det gjelder stemningen på tribunen har stått eller falt på Zoran. Det er forsåvidt ikke bare hans feil. Resten av gjengen har latt ham bli en så markant skikkelse. Dette vil alltid være en "fare" når man har mer eller mindre valgt denne sangvarianten (en forsanger som står og leder foran resten) framfor den mer "engelske" varianten som innebærer flere forsangere spredt rundt blant fansen, som drar igang sanger fra sine respektive plass på tribunen. Og hvis det stemmer at resten av de utestengte tilhører BRH, så har dem vel seg sjøl og takke. Mulig de hevder at de ikke er casuals, men så lenge de med sitt ytre, (påkledning etc), minner veldig om slike grupperinger, så er det ikke lett for folk som ikke kjenner dem så godt å vurdere dem som noe annet. Jepp, det var vel det. Nuff said!

For Fredrikstad!

---------------------------

math


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Slettet
Slettet av bruker eller moderator

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 12 sep 07, 09:09
Opprinnelig postet av math

Lurer på en ting. Er det Zoran eller FFK vi holder med? Virker som enkelte her er mer fan av Zoran enn klubben. Greit nok, Zoran er er artig skrue, som har bidratt med mye. Men lets face it. Han har enkelte ganger fremstått som en "sangdiktator". Han pusher på for å få igang sang (og det er bra), men er ofte veldig lite diplomatisk når han skal få med seg "latsabber" ute på fløyene. Og så er spørsmålet: Har han fått for stor plass? Blitt for dominerende? Svaret er desverre ja. Hvordan i huleste kan du hevde noe sånn om en entusiastisk fyr som Zoran, tenker du muligens nå. Vel, fordi mye når det gjelder stemningen på tribunen har stått eller falt på Zoran. Det er forsåvidt ikke bare hans feil. Resten av gjengen har latt ham bli en så markant skikkelse. Dette vil alltid være en "fare" når man har mer eller mindre valgt denne sangvarianten (en forsanger som står og leder foran resten) framfor den mer "engelske" varianten som innebærer flere forsangere spredt rundt blant fansen, som drar igang sanger fra sine respektive plass på tribunen. Og hvis det stemmer at resten av de utestengte tilhører BRH, så har dem vel seg sjøl og takke. Mulig de hevder at de ikke er casuals, men så lenge de med sitt ytre, (påkledning etc), minner veldig om slike grupperinger, så er det ikke lett for folk som ikke kjenner dem så godt å vurdere dem som noe annet. Jepp, det var vel det. Nuff said!For Fredrikstad!

 

Men det at noen ikke liker måten han har gjort jobben som forsanger på, kan vel ikke være grunnen til utestengelse? Da hadde det vel vært nok med å velge en ny forsanger? Har PH noe i sine vedtekter om hva som skal til for utestengelse/suspensasjon? Hva slags fullmakter eller retningslinjer har styret i en slik sak?  I en etterhvert såpass stor organisasjon som PH må slike ting være nedfelt, og da må vel noen kunne si HVA i PH`s eller klubbens regelverk/vedtekter e.l. Zoran har forbrudt seg mot???


math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 12 sep 07, 09:11
Akkurat det er jeg helt enig i. Mulig de tenker at jo mer detaljer jo mer debatt om hvorvidt de har forbrudt seg eller ikke. Dunno  ...

---------------------------

math


Svein

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 653

Lagt til: 12 sep 07, 10:28
Jeg har også meldt meg ut av PH inntil styret kommer med full redegjørelse ...

åpenhet - åpenhet -åpenhet !

---------------------------

Who is General Failure and why is he reading my disc??



Flat Trådet Nøstet
Side 10 av 10 10

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340