Husk meg
Brukernavn
Passord

Enerlys drakt-nummer fredes???

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 10 5

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5386

Lagt til: 08 aug 07, 22:03
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster

Hvis Plankehaugen skal gå ut og støtte dette, bør det etter min mening holdes en avstemning. Regner dermed å bli spurt en av de nærmeste dagene hva jeg mener om det, siden jeg er like mye medlem der som resten...



Styret i Plankehaugen kan da bestemme det uten å lage noen avstemning av det. Det er derfor styret er der, et styre som er valgt av medlemmene.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 08 aug 07, 22:23
Den er grei. Men fra det jeg kan tolke ut fra de jeg vet sitter i styret og de innleggene de poster her inne, virker dere som en og samme person. Ingen konspirasjonsteori, men kan det ikke da bli en sånngutteklubben grei sak, hvor dere fronter deres egne interesser mer enn å ta hensyn til at dere representerer en relativt stor gruppe mennesker? Samma det egentlig, det skal jo behandles i klubben som siste instans uansett. Me får sjå.

---------------------------

-Nei sa`n, så sa`n ente mer den da`n-


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 08 aug 07, 22:24

Opprinnelig postet av Rey


Styret i Plankehaugen kan da bestemme det uten å lage noen avstemning av det. Det er derfor styret er der, et styre som er valgt av medlemmene.

Ja, og medlemmene er sikkert glad for at Demokraten skrev om det, ellers så hadde ikke mange visst om det..... Finner ingenting om dette på Plankehaugens offisielle hjemmesider. Er styret i Plankehaugen så fjern fra "grasrota" at de kommuniserer med medlemmene via pressen?


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 08 aug 07, 22:33

Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
men kan det ikke da bli en sånn gutteklubben grei sak, hvor dere fronter deres egne interesser mer enn å ta hensyn til at dere representerer en relativt stor gruppe mennesker?

Tanken har streifet fler enn deg..... Og ikke bare det, men det blir lekket ut i pressen. Og til Dagfinn. Kan ikke se at FFK har noe annet valg enn å frede 8`ern. I motsatt fall så vil de garantert bli fremstilt som både det ene og det andre i pressen (MA får vel skylda )


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 09 aug 07, 01:59
Endret: 09 aug 07, 02:00

Dette er en svært betent sak, kanskje mest for hovedpersonen selv. Synd at dene diskusjonen i det hele tatt kommer opp, men det har den nå altså gjort.

De som mener at drakta bør fredes vil vel gjøre det som en gest til Enerly, og bevare meg vel, en gest har han definitivt fortjent, men det har han da vel også fått......ganske mange ganger.

Det virker jo jævlig usympatisk og lite veloppdragent å skulle mene noe annet enn at Enerly fortjener også denne gesten, altså fredning av drakta. Men den dagen vi slutter å ha ærlige og oppriktige meninger og bare jatter med i saker som involverer mennesker vi har vondt av, så tilsidestter vi dem i samfunnet og gir dem et tilleggshandikap. Jeg er uenig i en fredning, og velger å opprettholde den meningen selv om Enerly har havnet i en forferdelig situasjon. Ville jo vært for dumt å tenke; "jeg er sterkt uenig, men her har du den forbaska drakta, jeg har så vondt av deg så jeg vil ikke tråkke deg på tærne".

Ja jeg ble sinnsykt lei meg og er det fortsatt for at den tragiske ulykken intraff. Ja jeg synes det er topp at Plankehaugen har stillt opp og at klubben har stilt opp og fortsatt gjør det. Det må jo bety mye mer enn en fattig symbolsk handling i form av ei drakt.

Til deg Zoran med dine sedvanlige angrep på alle som har en annen mening enn deg: Du, og de som har fremmet forslaget om fredning har kanskje fått et tettere bånd til Enerly og sliter kanskje mer enn iallefall meg, med å skille person og sak. Denne inhabiliteten, eller kanskje habiliteten dere har, sitter ikke jeg med, og jeg forstår at det er en viktig gest for dere å gi, og at dere blir provosert av motsatte meninger.  Men jeg forbeholder meg retten til å være uenig og står derfor fast på prinsippet mitt om at drakter ikke bør fredes, heller ikke drakt nr 8.

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 09 aug 07, 02:56
Hvor mye for eller imot skal man være, hvor mye betyr det at drakta bør fredes eller ikke. Om Styret finner det for godt at den skal det synes jeg det er flott at klubben gir enn slik gest til person som betyr mye i FFK. Synes det også er flott at plankehaugen har tatt dette opp med styret, pga signalene dette gir til ett menneske som betyr mye for Plankehaugen.

Tror ikke folk gjør dette fordi dem synes synd på Dagfinn, men fordi dem synes hans tilstedeværelse gjør hverdagen bedre iform av det og inkludere og vise at man ikke blir glemt selv om man ikke er med og spiller lengre. Men for al del det finnes mange andre måter og gjøre det på en akuratt og frede ett drakt nr. Uansett tror jeg ikke at noen nye eller alerede etablerte spillere ville valgt nr.8 pga Dagfinn. Og #8 har på mange måter blitt ett begrep pga ulykken og kan kanskje være med på og hjelpe folk gjennom sorgen da han ble skadet.

For meg kommer #8 til og være nr til Dagfinn uansett hva som skjer.

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 09 aug 07, 03:34
Endret: 09 aug 07, 03:37

Opprinnelig postet av keiko99
Opprinnelig postet av Bob Page
Så du mener å bli utsatt for ei ulykke skal være nok til å få drakta di freda ?
du tar litt feil når ikke du ser hvilken spiller dagfinn enerly var for FFK

 

Du er veldig lik Zoran mot folk som ikke har samme mening som deg selv.. Kanskje enda litt verre pga msn-meldingene du sender meg om temaer jeg skriver om her på forumet som du ikke er enig i....

Hvis vi skulle freda draktnr til alle spillere som er/var viktigge for klubben ville lista bli veldig lang. Feks Markus Ringberg scora mange mål i 1. div for FFK og bidro sterkt til at FFK rykka opp i tippeligan, eller kanskje draktnr til Terje Høili for alle pengene han har spytta inn i klubben i det siste, eller Per Egil Ahlsens drakt pga frisparket han tok mot Vikning i `84. The list goes on. ., og som andre skriver her, kandidat over alle kandiater etter min mening er PAC for lang og tro tjeneste for klubben. Han har faktisk spilt for klubben i 10 år, og det er en evighet i disse dager, da spillerene stort sett tenker på hvor mye penger de tjener og hvor stor liga kan jeg spille for. 

Vil oppfordre moderatorene her på forumet om å lage en poll om dette temaet, for og i mot freding av drakt nr 8.

---------------------------

Du tællær ente alene...
---
– Det går ikke å score med en sånn "edderkopp" i mål. Han hadde ben og armer overalt.
Rune Lange om Rami Shaaban til F-B etter FFK-VIF 26/5 -07
---
FFK - Østfolds stolthet


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 09 aug 07, 03:39
[quote=HotDream]

[Og ikke bare det, men det blir lekket ut i pressen. Og til Dagfinn. Kan ikke se at FFK har noe annet valg enn å frede 8`ern. I motsatt fall så vil de garantert bli fremstilt som både det ene og det andre i pressen (MA får vel skylda )

[/quote]

 

Det kan jo være hensikten også, ved å "tvinge" FFK til dette...

---------------------------

Du tællær ente alene...
---
– Det går ikke å score med en sånn "edderkopp" i mål. Han hadde ben og armer overalt.
Rune Lange om Rami Shaaban til F-B etter FFK-VIF 26/5 -07
---
FFK - Østfolds stolthet


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 09 aug 07, 09:23
Opprinnelig postet av Klokan

Altså mannen har ikke gitt helsa for klubben men den har på en måte blitt tatt fra han. Skjønner ikke at noen stiller spørsmålstegn til dette i det heletatt. Klubben har bestemt det og ferdig. Er det mulig at dere ikke har noe annet å diskutere og ellers å gjøre enn å kvarulere og ødellegge. Fy f... jeg får vond smak i munnen og vondt i magen av å lese enkelte kommentarer her. Skamm dere...

Har absolutt en viss respekt for synspunktene dine her, selv om jeg ikke er enig i dem. Vil bare si at jeg tror det er litt viktig å ikke gjøre dette til et slags moralsk spørsmål, eller et spørsmål om man synes Enerly fortjener sympati eller ikke. Jeg tror ALLE her inne, inkludert de som sier at de begynner å bli litt lei de tallrike støtteaksjonene for Enerly, har den aller største sympati med mannen, føler at det som skjedde var en forferdelig tragedie og ønsker ham alt godt. Jeg tror også alle setter pris på å se Enerly delta i den grad han gjør i forbindelse med FFKs kamper og treninger.

Selv fikk jeg bare gleden av å se Enerly spille én kamp for FFK, og det var nok til at jeg ble hodestups begeistret for spilleren. Var det noe vi supportere kunne gjort for å få mannen tilbake på banen igjen så skulle jeg mer enn gjerne bidratt til det. Men det er det ikke, desverre. Uansett hvor mye vi prøver å veie opp for tristessen så kommer vi aldri til å klare det.

Jeg tror det beste er at Enerly fortsetter å delta i FFK miljøet som den inspirator og humørspreder han er, og at livet i klubben forøvrig går videre mest mulig normalt.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 09 aug 07, 09:30
Har ikke hørt om denne saken før den kom i avisa. Egentlig så har jeg ikke brydd meg om denne før jeg begynte å på forumet her. Er hverken innhabil eller habil men snakker rett ut fra levra. Synes synd på kællen og synes slike diskusjoner som denne her burde aldri oppstot. Derfor er jeg irritert over dette. 

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 09 aug 07, 09:58

Opprinnelig postet av Klokan
Har ikke hørt om denne saken før den kom i avisa. Egentlig så har jeg ikke brydd meg om denne før jeg begynte å på forumet her. Er hverken innhabil eller habil men snakker rett ut fra levra. Synes synd på kællen og synes slike diskusjoner som denne her burde aldri oppstot. Derfor er jeg irritert over dette. 

"Alle" fikk vel nyheten gjennom avisa Demokraten eller senere her på forumet...og ikke gjennom fr.eks PL`s offisielle hjemmeside. Det er bare for dumt. Derfor jeg undrer på om det var en taktisk manøver for å presse FFK til å vedta forslaget?  

Jeg syns også det er synd det som hendte med Dagfinn, men å frede drakta pga medlidenhet? Nei! For 2 sesonger med god fotball for FFK? Nei!

Fredning av drakter er jeg i utgangspunktet imot, men hvis det skal gjøres så bør det være et hedersbevis til noen som har vært lojale mot FFK i mange år, f.eks PAC som har spillt for oss i 10 år....!!


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 09 aug 07, 10:43

Hvis det var én FFK trøye jeg ville være riktig stolt av å hatt på veggen, så måtte det vært nr 2 Czwartek.

Men å frede trøya ser jeg ikke noe behov for. Jeg synes det er helt greit at draktnummer 99 for all tid forblir Gretzkys, og i lys av det blir det nesten bare pinlig nesten uansett hvem andre man forsøker å vise den æren. Ørjan Løvdal var en av Norges flotteste hockeyspillere noensinne, men likevel synes jeg det blir rart å frede trøya hans.

I fotballens verden kunne man ha begynt med å frede Maradonas nr 10. Når man ikke gjør det, hvilket er helt greit for meg, kan man godt la det være i alle andre tilfeller også.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 09 aug 07, 12:32

Det blir helt feil av Plankehaugen å fronte et slikt fredningskrav. I og med at Enerlys situasjon er som den er så blir det bare pinlig for alle dersom ikke dette vedtas, dette blir feil bruk av  den "maken" Plankehaugen har og kun skadende for ham og klubben!

Dette her er FFK`s greie, ikke Plankehaugens!!!! En ting er hva PH prater med klubben om "off the record" men å gjøre dette på en denne "offentlige" måten er jo med å skape dårlige avgjørelser, noe ingen ønsker, ikke minst alle de her inne som har klaget over dette i årevis.


Spurvene fra London

A-lagspiller

Ble medlem: 11 feb 04
Innlegg: 232

Lagt til: 09 aug 07, 12:59

Det var jeg som starten denne tråden. Da var jeg sikker i min sak. Dette støtter jeg. Men er ikke like sikker lenger etter å ha fått tenkt meg litt om. Har lest mange fornuftige innlegg her.

For det første så skulle Plankehaugen tatt en avstemmning mellom medlemmene. Plankehaugen stiller seg bak å frede Enerlys drakt. Virker som at bare noen i det øverste hold i haugen har tatt stilling til det. Er ikke plankehaugen for alle medlemmnene???  Tviler på at medlemmene har fått informasjon om dette?? Denne nyheten kom ut i demokraten!!

Hva om Plankehaugen øverste hold hadde stillt seg bak en annen sak. EKSEMPEL: Grønnhagen bør gå av som trener. Vil det si at jeg som medlem også støtter det???????  OSv.

Dette blir feil syntes jeg. Det virker som at det er ganske mange her inn som ikke støtter denne saken. Som jeg forstår bare mer og mer.  Full respekt til Enerrly og hans familie. Å syntes det er fint at vi støtter han og hans familie fullt ut. Men det med drakten blir bare litt dumt syntes jeg.

Hva med Trond Trondsen??  Måtte slutte med fotballen på grunn av Hodet. Han har vel gjort like mye vis ikke mer for FFk. Skal drakten hans fredes også da?????

Mange måter vi kan vise respekt på enn dette!!!!!!


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 09 aug 07, 13:44

Syns det blir feil å frede nummer 8 pga. det sportslige Dagfinn gjorde for klubben. For skal jeg være ærlig, syns jeg ikke han var såååå god.

Derfor syns jeg heller ikke Pål Andrès nummer 2 bør fredes. Men allikevel mener jeg nr. 8 bør fredes. Nei, kanskje ikke fredes, men man kunne gjort noe "hellig" over det. Har tidligere foreslått at det kunne vært et kapteinstall, men går jo også an å gjøre noe annet.

Nei, sportslig er det flere som har gjort større ting for oss en Dagfinn. John Anders Bjørkøy som viste klubben tillitt i vinter, og skrev under på en 4årskontrakt. Raio Piiroja og Bora Zivkovic som reddet oss fra nedrykk for et par år siden. Pål Andrè må jo også nevnes, en trofast sliter. Simen Brenne, et stor talent som storspilte for oss, og som vi fikk masse penger for. Raymond Kvisvik som vendte hjem til Fredrikstad.. Osv. osv..

Men fortsatt ja til freding av nr. 8 eller noe som ligner på freding!

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 09 aug 07, 13:59
Endret: 09 aug 07, 14:00

Heng trøye nummer 8 Enerly opp i glass og ramme i klubbhuset. Tross alt er det få om noen spillere i FFK noensinne som har rørt ikke bare FFK men en hel fotballnasjon like sterkt. Enerlys ulykke har betydd mye for å samle Fredrikstadpublikummet om byens stolthet.

Gi så Tarik trøye nummer 8, og legg ulykkestrøye nr 13 på hylla for godt!

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 09 aug 07, 14:18
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Heng trøye nummer 8 Enerly opp i glass og ramme i klubbhuset. Tross alt er det få om noen spillere i FFK noensinne som har rørt ikke bare FFK men en hel fotballnasjon like sterkt. Enerlys ulykke har betydd mye for å samle Fredrikstadpublikummet om byens stolthet.

Gi så Tarik trøye nummer 8, og legg ulykkestrøye nr 13 på hylla for godt!



Den var ikke dum

---------------------------

Go tell the Spartans, passerby,
That here, by Spartan law, we lie


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 09 aug 07, 14:31
Å henge opp drakta hans er et fint tiltak, men la nummeret stå. Bra tanke!

---------------------------

-Nei sa`n, så sa`n ente mer den da`n-


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 09 aug 07, 14:44
Godt forslag! Kanskje en tribuneseksjon/vip-rom kunne kalles opp etter Dagfinn? Kanskje Aristokraten kunne solgt drakter med nr. 8 litt billig? Går jo an å lage sånne små tiltak isteden for å frede draktnummeret..

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


TurnipZ

Juniorspiller
Ble medlem: 13 feb 07
Innlegg: 140

Lagt til: 09 aug 07, 15:10

Opprinnelig postet av Lemmy
Kanskje Aristokraten kunne solgt drakter med nr. 8 litt billig? Går jo an å lage sånne små tiltak isteden for å frede draktnummeret..

Blir kanskje litt feil igjen? Kan tolkes på flere måter, men skjønner tanken.

---------------------------

Forza ACF
Forza ACF Forza ACF Forza ACF



Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 10 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f