Husk meg
Brukernavn
Passord

Stjernen Hockey 07/08

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 11 1

Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 01 aug 07, 02:14

Ja, da er det vel på tide å starte en ny sesongtråd. Noen som har såpass peiling på tilvekstene at de tør å spå om vi har en god sesong i møte.
ETter å lest troppen i f-b her om dagen ble jeg ikke nevneverdig imponert. Ser rett og slett svakt ut!!!

---------------------------

heia heia...


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 01 aug 07, 09:41

Skeptisk til spiller kjøpene som er gjort, syns det er få med kvaitet som har kommet inn etter å ha mistet blant annet Trond Magnusen...

 

Dog, jeg betviler ikke Ulf Weinstock sine egenskaper til å skape noe positivt, men jeg tror ikke på en topp 5 plassering slik det ser ut pr idag..

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 10 aug 07, 15:47

Hvorfor skal folk alltid forvente at Stjernen SKAL ha et topplag og MÅ vinne bøtta for at folk i det hele tatt skal bry seg? Jeg er lut lei alle medgangssupportere som må ha den tankegangen hele tiden, ligger ikke Stjernen på førsteplass så gidder man liksom ikke støtte laget....

Det er jo sagt i fra alle hold at dette antageligvis ikke blir noen sesong der Stjernen kommer til å kjempe i toppen. Man skal heller konsentrere seg om å bygge opp laget og utvikle de ungguttene som er tatt opp på A-laget. Men det er ikke dermed sagt at laget ikke kan overraske.

De nye spillerne er også håndplukket av Weinstock, som blant annet har mye erfaring fra svensk elitserie, og jeg setter mer lit til hva han henter inn enn hva Lahtela og Sundt har gjort (selv om ikke alle spillerne Sundt har hentet inn har vært bomkjøp heller).

Eskesen er en ung lovende back, som banker på døra til landslaget til Danmark. Han kunne antageligvis fort ha havnet i en større klubb. Örjan Lindmark er riktignok 40 år, men det skulle ikke forundre meg om han tar kontrollen i forsvaret og sørger for, med sin rutine, at man spiller stabilt bakover. Kan også bli en inspirasjonskilde for de yngre spillerne. Johan Ohlsson har, ut i fra sin statistikk, spilt solid med en bra +/- - statistikk. Alle spillerne har trent under Weinstock tidligere.

Erik Hjalmarsson plukker jevnt og trutt med poeng, pluss at han er en fysisk tøff spiller. Og klubben trenger en eller to spillere som kan trykke på litt ekstra for å få med de andre. Patrik Ruiz kan plukke enda mer poeng, og kan vise seg å være en måljeger. Bakerst har man skotten Stephen Murphy, som i følge Weinstock kan bli en publikumsfavoritt med sitt noe uvanlige målvaktsspill, så han kan nok fort overraske han også. Samtidig finnes jo også Gundersen og den lovende Johansen i troppen.

I tillegg da til blant annet den hardtarbeidende Helgesen, mannen med Get-ligaens hardeste skudd Niklas Juntti, finnen Juha Viiniikainen (som jeg tror vil blomstre i år, om han holder seg skadefri), kjente spillere som Selvaag og Hnat + et kobbel med lovende unge spillere....så skal man ikke se bort i fra at klubben kan overraske. Men som sagt, ingen forventer en toppsesong i år.

Men det er likevel ingen grunn til at vi ikke kan klare å fylle Stjernehallen på hver hjemmekamp i år, og vise at vi faktisk støtter laget! :)

---------------------------

Heia Mihaly Toth!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 11 aug 07, 03:54

For de som er interessert kan dere følge tråden min på VGD her....

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=120&Group=Ishockey&ThreadID=1196484&Thread=Stjernen+Hockey+klubbtr%E5d+sesongen+2007%2D08&Page=-1


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 19 aug 07, 12:06
Endret: 19 aug 07, 12:29
Opprinnelig postet av MadMax

For de som er interessert kan dere følge tråden min på VGD her....

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=120&Group=Ishockey&ThreadID=1196484&Thread=Stjernen+Hockey+klubbtr%E5d+sesongen+2007%2D08&Page=-1

 

Bare gjorde linken klikkbar jeg (takk igjen til han som lærte meg det,var det ikke denialsander og ffk forever?) Enig MadMax, vi kan fylle hallen selv om vi ikke kjemper i toppen. Den gamle stadion var ikke tom den heller, selv om FFK kjempet i nedrykkstriden.

Hvorfor skal ikke Stjernen få lov til det samme et par sesonger? Kom igjen PH, dere hadde sunget ut ALLE andre hockeysupportere.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 19 aug 07, 13:55
Noe av det ligger vel i kvaliteten, kvaliteten på Norsk hockey er forferdelig dårlig, og det vet de fleste. Dessuten er Fotball den Norske folkesporten, mens hockey blir for mer spesielt intereserte. Jeg tviler på at hallen hadde vært full uansett hvor høyt opp stjernen kommer.

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 19 aug 07, 14:08
Endret: 19 aug 07, 19:04

Feil, feil, feil....

Greit norsk hockey ikke er noe å skryte av, men ingen kan nekte for at sporten har bedret seg de siste årene. Kvaliteten på spillet har blitt bedre. Man får flere og flere profiler hit, både på trenersiden og spillersiden....f.eks hadde jo vi Martin Karyia på laget en sesong, Frisk hadde NHL-legenden Esa Tikkanen som trener. Norsk hockey har langt igjen før man kommer i kapp med den svenske elitserien, men man har bedret seg stort de siste årene. Se f.eks også på SportN som satser for andre året på rad med norsk hockey, de ville ikke gjort det om det ikke var et område i fremgang og noe å satse på. Og du snakker om at kvaliteten på norsk hockey er dårlig, hva sammenligner du det med? Elitserien i Sverige og NHL? I så måte blir det jo som å sammenligne Tippeligaen med Premier League, La Liga eller Serie A, og sånn sett blir kvaliteten på Tippeligaen også dårlig.

Og det blir ikke bedre av at folk skal holde seg hjemme og tenkte at "dette er så dårlig at da gidder jeg ikke møte opp". Selvsagt blir sporten bedre og mer attraktiv av at folk møter opp og fyller tribunene. Jo mer liv og flere fulle tribuner, jo mer hjelper vi Stjernen og jo mer attraktiv blir klubben og sporten. Klart Fredrikstad er en fotballby, det har det alltid vært, men jeg tror også at de fleste ville satt pris på å se eliteidrett året rundt også.

Fotball er Norges største lagsport ja, men vet du hvem som ligger som en solid nummer to? Jo, det er hockeyen. De siste årene har jeg merket at det blir flere mennesker på kampene, mer liv i og rundt hallene osv. Så å si at hockey er for spesielt interesserte blir rett og slett feil - faktum er at flere og flere får opp øya for sporten, både utøvere og tilskuere.

Vi klarer lett å fylle Stjernehallen, om folk engasjerer seg litt. Ikke sitt med tanken om at "klubben må kjempe i toppen, ellers gidder ikke jeg". La oss heller kjøre på, og støtte gutta uansett og la de få vite at de har et solid publikum i ryggen. Andre klubber klarer det, selv med tippeligalag i byen, så hvorfor skulle ikke vi klare det?


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 19 aug 07, 19:01
Og forresten, så er vel den norske folkesporten egentlig langrenn vel...eller skisport generelt?

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 19 aug 07, 21:09

er nok ikke utenkelig at folkesporten er langren, det er vi enige i. Men Klubb fotballen i Norge er uten tvil på ett høyere nivå en den norske hockey`n. Og du vet at jeg stiller opp som regel i stjernehallen når det er kamp, men jeg tror faktisk noe av grunnen til at interessen for hockey er liten er pga kvaliteten. En eller to spillere ved gjevne mellomrom med kvaliteter på et langt høyere nivå en vanlig her til  lands er nok ikke nok til å skape en bedre kvalitet på ligaen generelt, tar en da med en dommer stand som er på nivået til nigerianske langrenns løpere så gjør ikke det sporten mer publikums venlig.

 

Jeg synes også det er synd at det ikke trekkes flere folk på hockey kamper i distriktet, men jeg ser ingen løsning på problemet, ihvertfall ingen annen  løsning en at kvaliteten må opp og det over hele fjøla, og da må forbundet (til å begynne med) hjelpe laga med midler til å sattse på unge spillere, men det stopper desverre ikke der, for at kvaliteten på Norske spiller skal opp må det bli flere GODE utlendinger i Norsk Hockey, for at det skal skje må økonomien i hver enkelt klubb opp, og det kan komme med spoonsor intekter eller spillerinvest(slik som FFK har fått av høili og co) men for at sponsorer og investorer skal sattse på laget, må de vite at de kan tjene penger på det. Og da er vi godt inne i en ond sirkel hva gjelder hvor en skal begynne.....,

 

Men Madmax, du kjenner meg, stiller opp i hallen så sant det ikke krasjer med en FFK kamp jeg. Og i bunn og grunn er vi enige, publikum , kjenn deres besøkelses tid, stjernen trenger støtte for å bli enda bedre!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 19 aug 07, 22:15

Selvsagt er fotballen i Norge på et høyt nivå, ut i fra norsk standard. Men sammeligner du den ligaen med f.eks Premier League eller Serie A, så er fort Tippeligaen ikke fullt så bra lenger. Derfor blir det også feil å sammenligne den norske hockeyligaen med f.eks Elitserien eller NHL (som jeg vet mange gjør).

Norsk hockey har etter min mening forbedret seg mye de siste årene. Spillet har blitt bedre, hardere og raskere - noe flere av de utenlandske spillerne kommenterer. Ja, de blir faktisk overrasket over nivået i Get-ligaen. Til og med 1.divisjon har jo hevet seg en del hakk, det er ikke automatisk lenger at lagene som rykker opp blir slaktoffer, se bare på Furuset f.eks. Det bygges nye og flere haller rundt omkring i landet (f.eks Sarpsborg, Stavanger og Trondheim). Man får flere utenlandske profiler til klubbene. Esa Tikkanen og Martin Karyia som jeg allerede har nevnt, men også flere og flere spillere fra både SM-Liiga, Elitserien og Extraliga....ja, noen av importene har også NHL-erfaring. Man har vel aldri hatt flere utenlandsproffer rundt om i verden som man har nå. Tollefsen og Thoresen er fast på hvert sitt NHL-lag samt andre spillere som Anders Bastiansen i Sverige, Tore Vikingstad i Tyskland og Tommy Jakobsen i Østerrike. Dessuten finnes det flust av gode, norske hockeyspillere i ligaen - både etablerte og unge, fremadstormende. Så kvaliteten kan alltids forbedres, men at den er dårlig, det går jeg ikke med på.

At dommerne er dårlige er uten tvil, selvsagt. De må profesjonaliseres og ha denne jobben på heltid. Men det blir også et tynt argument etter min mening. Det er ikke lenge siden du ga den samme karakteristikken om stort sett alle fotballdommere i Norge også.

Klubbene er i ferd med å satse på unge talenter allerede da. Sparta og Vålerenga med sine ungdomshaller, Stjernen med Wang Toppidrett og Frisk og Lillehammer med sine talenter fra NTG. Utlendingskvoten er på vei ned, og det er lenge siden man har sett såpass mange norske spillere på lagene som nå, da må man nesten helt tilbake til 80-tallet tror jeg. Hvorfor må man ha flere gode utenlandske spillere for at man skal få flere gode norske spillere? Få heller inn skikkelige fagfolk på trenersiden er mer riktig spør du meg. Vi må få færre utlendinger på lagene, for å få frem enda flere norske spillere. Det holder med kanskje 4 eller 5 utenlandsimporter på hvert lag.

Mange av klubbene har også sine bidragsytere, noen klubbers økonomi får seg en knekk fra tid til annen, men det er ikke symptomatisk for hockeyen, slikt ser man i andre idretter også. Stjernen har også sine faste sponsorer som bidrar til å hente spillere og trenere. Man kunne f.eks fort ha latt være å satse på FFK også, når Høili gikk inn med penger i klubben i 2.divisjon så var det også en risiko. Men her kommer også publikum inn, jo mer publikum Stjernen får på sine kamper, jo mer velvillige er sponsorene også. Andre klubber har sponsorer som ikke er redd for å spytte inn penger, f.eks Vålerenga, Storhamar og Stavanger.

De fleste klubbene i norsk hockey har også godt med publikum. Sparta og Stavanger blant annet er kjempeflinke til å lage liv, og har gjerne fulle haller på sine kamper. Så noe problem med publikum generelt, finnes ikke eller er relativt lite. Som sagt, så er man jo nummer 2 av lagidretter, etter fotballen, hva publikum angår.

Og ja, jeg kjenner deg, du blir ofte med på kamp du. Men det synes jeg resten av Fredrikstad burde gjort også, fylle Stjernehallen til randen og støtte gutta. Vise at hele byen også støtter hockeylaget! Som stjernengutt nevner her, da FFK spilte i nedrykksstriden på gamle stadion, så var den likevel full. Og selv om Stjernen kanskje ikke får en toppsesong i år, så bør folk møte opp og støtte også her synes jeg. Jo flere mennesker, jo mer liv, jo mer penger til klubben og jo flere sponsorer vil fatte interesse. Man bør samarbeide litt, og vips så har man toppidrett og to gode lag året rundt man kan heie frem. Jeg tror og håper flere har forståelse for dette.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 18:53

vi må gjøre så hockey blir "inn " igjen    

 

beggynne med å mobilisere  skikkelig til første borte kamp mot vålerenga:D   jeg har trua på minst 2 busser fulle,, drømmer om 3:D

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 20 aug 07, 20:03
Kan faktisk tenke meg og begynne og gå på hockey kamper igjen, men blir nok ikke noe bortekamper. Spilte hokey på stjernen når jeg var yngre og pleide og se kamper pga den feiende flotte hockeyn som ble spilt, med Gjermundsen i mål, klassekepper og min store helt, ellers var Finstad en gudbenådet spiller som helt klart kunne vært i NHL, målskåreren Chris Sansyr?, husker ett mål av han mot Djerv 1919 der han skjøt så hardt at måldommern varsla for mål, selv om puken ikke var inne, den traff stang(tv bilder ble vist på NRK etter kampen). Vant foresten 13-1 eller noe. Ellers var jo Valek og Løvdal også to feiende gode spillere. Samtidig som det var 60-70 stk unge spiller på alle yngre laga i nesten alle aldersgrupper. 

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 20:09

bare å slenge deg med,,, vi er glade for alle nye som kommer:)   bli gjerne med å stå med beavers å syng også:) 

 

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 20 aug 07, 20:19
Niks. Kjenner flere fra den gjengen der, og mange av dem har altfor stort tomrom imellom øra, heldigvis har dem noen fornuftige folk blant seg og, men kommer aldri til og stå med Beavers. Og det kan dem skylde seg selv for.

Arangementet rundt Hockey i Norge skulle ligna mer på det dem har klart og lage i NHL, flotte publikums arrangement og med god stemning på tribunene. I Norsk hockey er det om og gjøre og slenge mest mulig dritt til motstandern enn og heie på eget lag, noe som jeg synes er håpløst. Tror litt av grunnen til at folk ikke gidder og dra i hallen er all negativitet rundt Beavers, samt dårlige resultater i serie og sluttspill selvfølgelig.

Men som sagt jeg skal bidra med mitt for at stemninga blir bedre. Har troa på uffe og at stjernen på sikt kan bygge seg opp til og bli ett godt teknisk lag igjen.

bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 20 aug 07, 20:21
Husker godt Valek, det var godgutt det, he he.

Vi mimra i flere år etter han dro når vi var på kamp "nå skulle vi hatt Valek" osv ;)

Begynner å bli en stund siden interessen dabbet av, husker site kampen en kompis dro meg med på, det var i Halden i kamp for å ikke rykke ned, tror det var noe kvalik greier.

---------------------------

A friend is someone who has the same enemies you have.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 20:22

det syns jeg er trist å høre,,,, jaja beavers har endel på rullebladet,,, men kjenner samtlige,, å må si at standaren er mye bedre en det folk trur .

men hvis du ikke vill stå med oss å synge, så kom ivertfall på kampene ,, å kanskje bli med på et heia rop eller 3 forde:)

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 20 aug 07, 20:27
Vel alle har forskjellige opplevelser med folk, og som sagt er flere folk som er greie, men de med tomrom klarer helt klart og ødelegge for veldig mang, hadde det skjedd at supportere i FFK hadde angrepet ,otstandertilskuere på Fredrikstad stadion hadde dem blitt utesteng på livstid fra alle stadioner i Norge. Casuels kalles dem i fotball, men hva gjør man med slikt i egene rekker i Beavers? Nei rydd opp blant de som er idioter så kommer det til og komme flere på kamper.

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 20:32
Endret: 20 aug 07, 20:37

hva mener du med outstander tilsuere da?      

syns beavers har vært veldig snille de siste årene jeg da,,, (iforhold til før)     vi hadde en ganske stor glipp mot enga ifjord,, eller har det vell vært nærmest prikk fritt:)  

casuels er vell folk som driver med organisert og planlagt slossing?     syns det å  sammenligne beavers med casuals,  er ganske upassende og veldig ukorekt..

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 20 aug 07, 20:51
Ikke Beavers, men noen av uro ellementene i Beavers. Men selvfølgelig er det bra at det er blitt bedre, men ta f.eks plankehaugen, det er en mønster supportergrupe for alle, bare man forholder seg til spillereglen og se hvor mange dem har blitt.

Bli kvitt dritten er min oppfordring til Beavers.

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 20:56

nå må jeg si at noen av de såkalte uromomentene har oppført seg ganske bra de siste årene å da... noe må man vente seg uansett når det er mange folk sammla på et sted.

 

ja plankehaugen er en mønster supporter klubb.    syns nesten den er litt for mønster etter min mening da:P hehe

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 11 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340