Husk meg
Brukernavn
Passord

Hegnars leder

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 26 mar 03, 14:05
Jeg er i ekstase over planene for ny stadion. Vi trenger en ny stadion, det blir ett landemerke i Fredrikstad, og vi vil være enormt stolte av en slik stadion.

MEN, den koster 250000000 kr. (Håper jeg har talt opp rett antall nuller). Med 6000 i tilskuersnitt på 30 kamper, og de betaler i snitt 100 kr. (Innregnet fribilletter, sesongkort, barnerabatt). Dette blir 18 millioner kroner. De har idag ett budsjett på 13 millioner kroner til spillerlønninger og reiser osv. Det gir igjen 5 millioner kroner til nedbetaling av lån.

Holder det med 5 millioner kroner på å betale ett lån på over 200 millioner ? Kanskje holder det, men hva skjer om FFK blir værende i 1. divisjon i 4-5 år, og publikumsoppmøte blir 3-4000 i snitt ?

Føler at de baserer utbygging på "best case" både sportslig og når det gjelder publikumsoppmøte... Hvor safe er det ??

Jeg håper regnestykket mitt er på jordet! Men hvis det ikke er det, så skal det holde hardt å få råd til spillere av tippeligakvalitet.

PS! Jeg håper de bygger den planlagte stadion og at økonomien er under kontroll.

---------------------------

Frode

- FFK nr. 7 i tippeligan 05


Røvern

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 374

Lagt til: 26 mar 03, 17:40
Du har glemt vesentlige ting som sponsorinntekter o.l. Dessuten er det vel FFK som klubb som bygger denne stadion, er det ikke FFK eiendom eller ASA eller noe slikt?

Eller er jeg helt på jordet også???

Må slenge på på slutten at jeg er motstander av den stadion som ble valgt:-)

---------------------------

FFK

-fortsatt i tippeligaen!!


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 26 mar 03, 20:10
Det er jo meningen at Næringsareal og leiligheter skal finansiere brorparten av stadionutbyggingen, det er ikke snakk om at det er klubben FFK som skal betale moroa.
Stadion bør uansett legges et annet sted synes jeg. Legg den nå til FMV området. Tenk dere scenariet md flere hundre rødkledde mennesker på brygga før hver kamp. Sola steker, høytalerene spiller FFK sanger, pilsen er iskald og smaker fantastisk godt, når tida nærmer seg avsåark går man i samlet flokk over gangbrua, og slentrer bortover med en kropp som skriker etter, og forventer en fantastisk fotballopplevelse. Dette ville gitt Fredrikstad en ny dimensjon både som by, og som fotballklubb.Vi hadde mest sannsynlig også blitt spart for en debatt som jeg er redd kommer til å vare like lenge som rådhusdebatten.
Ta til vett, det blir fett.
Med ny stadion på Gamle ærverdige Fredrikstad mek.

---------------------------

Macka fra start!


thomkat

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 494

Lagt til: 26 mar 03, 21:56
Her må jeg si meg helt enig med deg djpete. :D Det ville vært galskap og bygd ett nytt stadionanlegg på et annet sted enn gamle ærverdige fmv tomta.

Alt ligger jo til rette for det, vi får jo til og med en flott ny gang bro over elva også nå i sommer. :) Se bare på "Røkke løkka" i Molde, ligger helt nede ved vannet og syns i flere sjømil fra Molde.

Ta til vett, det blir fett

:ffk: :ffk:

---------------------------

Elleve røe og vite kællær


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 26 mar 03, 22:05
Alt ligger og hviler på det økonomiske, samt en tidsplan. Styret har nok rett i at man tidligst kommer i gang ved å bygge på nåværende tomt og at det økonomisk sett "sparer" millioner på det.

Så er nok bare en illusjon for oss utenfra dette med stadion på FMV og alt det måtte føre med seg :(

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


thomkat

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 494

Lagt til: 26 mar 03, 22:10
Men med de eksisterende planene, tenker da på stadion tegninger og lignende som Griff har laget, kan de gjennomføres på den nåværende tomta. :confused: Synes jeg ser et høy hus midt nedi gryta der. :D


:ffk: :ffk:

---------------------------

Elleve røe og vite kællær


Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 27 mar 03, 10:55
Får håpe dere har rett når dere tror at sponsor inntekter og salg av eiendommer og næringslokaler i ett meget tregt market finansierer store deler av stadion.

Det virker som om ingen deler min bekymring. Det kan bety to ting, at det neglisjeres eller at det ikke er noe problem. Håper det siste, frykter det første.

La oss støtte opp om stadion de har valgt, samt beliggenhet.

---------------------------

Frode

- FFK nr. 7 i tippeligan 05


Bjørn Holm

Bedriftsspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 7

Lagt til: 27 mar 03, 12:33
6000 tilskuere i snitt * 100 kr.pr pers * 30 kamper er riktignok 18 mill. men nå er det ikke mere enn 15 hjemmekamper i løpet av en sesong.
Eller skal dere ha penga fra bortekampene også? :)

Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 27 mar 03, 13:35
Oops :-)

Det stemmer...da blir det enda verre....

Skjønner ikke hvordan vi kan ha råd til dette....

Har Terje så mye penger da ? ;-)

---------------------------

Frode

- FFK nr. 7 i tippeligan 05


Funk1

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 403

Lagt til: 27 mar 03, 15:01
Først: Jeg mener FFK gjør helt rett i å satse på ny stadion. Klubben er i medgang, tilskuerne strømmer på og i en slik situasjon er det helt korrekt å tenke langsiktig og ambisiøst. På den måten hever en kravene til den innstasen klubben selv må gjøre i de kommende årene, det hever forlks forventninger og jeg tror det samlede resultatet blir mer publikumsinteresse, flere sponsorer, og mer penger i kassa.

Så: Tidsperspektiv. OK det SIKTS mot en løsning i 2005, men dette vil hele tiden bli revurdert i forhold til inntekter, realisme, publikumsoppslutning, reguleringsplaner, behandling i kommunen etc. I og med at dette er en tidkrevende prosess er det også riktig tidspunkt å begynne å planlegge, tenke og få dette på skinner.

Til slutt. Realisme. hegnar sankker om den totale "norske" økonomien. han lagde bare et retorisk poeng av at en klubb som nylig har rykket opp i fra 2. divisjon vil nygge ny stadion. Han kjenner på ingen måte de konkrete planene og med hvilken edruelighet og med hvilket tidsperspektiv dette behandles av FFK. Hegnar sitt poeng passer SVÆRT mye bedre på "Stabækk" sine planer som etter min mening er det reneste Luftslott. Planene er dobbelt så store som FFK i en klubb som bare har et reklamebyrå som publikumsgrunnlag, og i en by som allerede har Åråsen, Ullevål + planene til Vålerenga.

Konklusjon: Alt i alt er FFK på rett spor. Jeg ønsker de ny planene velkommen av hele mitt hjerte, og jeg syns også plasseringen er riktig. Når det gjelder den endelige utformingen tror jeg ikke siste ord i den debatten er sagt. Men utgangspunktet til Griff ser veldig bra ut.

LYKKE TIL FFK!
16 APRIL!!!! Fortsatt på gamle erverdige Fredrikstad stadion.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 27 mar 03, 19:22
Sitat: Utgangspunktet til griff ser veldig bra ut!! Ja da. jeg er enig på et vis, men på den anne side så er det snakk om at denne bautaen er tenkt plassert i et nærmiljø der folk har blitt nektet å endre fasade på husene sine, pga reguleringsplanen for området. Personlig synes jeg da at det faller på sin egen urimelighet at FFK skal brøyte seg frem og hive opp denne kolossen av en bygning.
Jeg synes også at det ser tøft ut, men prinsippet???
Begrunnelsen om at det er alternativet som vil ta kortest tid vil falle fra om et par år, det er faktisk heftig debatt om dette, og flere politikere har allerede uttalt seg delvis negativt, og det er før bygget er tegnet stort nok til å huse de tenkte 120 leilighetene.
Den Økonomiske kabalen blir vel ikke noe vanskeligere å legge ved å bygge på FMV, man selger jo deler av tomta der gamlestadion ligger, og bygger leiligheter som passer inn i nærmiljøet på andre deler av tomta, dette skaper inntekt, og økonomisk trygghet rundt bygningen av et Bautaprosjekt på FMV.

---------------------------

Macka fra start!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340