Husk meg
Brukernavn
Passord

Historikk » 2000 - 2009 » 2006 – Farvel til gamle Stadion & Kongepokal nr. 11

2006 – Farvel til gamle Stadion & Kongepokal nr. 11

Administrerende direktør: Arve Mokkelbost, Morgan Andersen
Hovedtrener: Knut Torbjørn Eggen
Assistenttrener: Per Egil Ahlsen
Toppscorer: Simen Brenne (8)  

Nye Fredrikstad Stadion under oppføring.

Med den nye stadion under oppføring på Kråkerøy var det klart at man gikk inn i sin siste sesong på Holmen. Laget hadde benyttet vinteren godt og blant annet gått til topps i innendørsturneringen Salzbrenner Cup i Hamburg. At laget ikke var nevneverdig forsterket gjorde derimot at mange tippet laget på nedrykksplass.

I januar hadde man det man trodde var en spennende afrikaner på prøvespill. Sørafrikanske Given Mabasa hadde tilsynelatende blitt anbefalt av tidligere Lillestrømkeeper Emile Baron. Det man håpet skulle være en afrikansk juvel viste seg derimot å være en spiller totalt blottet for grunnleggende fotballferdigheter. Dagen etter satt Mabasa på flyet tilbake til Sør-Afrika.

Given Mabasa imponerte ingen, ei
heller Raio Piiroja. Foto: Geir A. Carlsson.

Knut Torbjørn Eggen var ikke helt komfortabel med å ha blitt lurt, men valgte å se det humoristiske i situasjonen:

- Etter hva jeg har sett på trening garanterer jeg at han aldri har spilt en landskamp, og heller ikke fotball på høyt nivå. Jeg velger å se humoren i dette. Fotball skal ikke være mer alvorlig, men jeg innrømmer direkte at jeg har blitt lurt trill rundt. Enten av Emile Baron, men mest trolig av en som har gitt seg ut for å være Emile Baron.

Mer gledelig var det at FFK hadde med både Raymond Kvisvik og Trond Erik Bertelsen da et landslag bestående av hjemlige spillere i januar dro til USA for å møte USA og Mexico. Begge to spilte begge kampene. Kvisvik hadde tidligere spilt landskamper som Brann-spiller, mens Bertelsen fikk sin A-landslagsdebut i 1-2-tapet mot Mexico 26. januar. I neste kamp gikk det tyngre, USA vant hele 5-0.

Svak åpning
Matta var i en elendig forfatning da Brann kom på besøk i serieåpningen. Den dårlige banen må nok ta skylden for at kampen ikke ble noen stor opplevelse, og sluttresultatet 1-1 var greit nok. At man hadde fått tak i en potensiell matchvinner i Rami Shaaban så man da han var nede og reddet et straffespark fra Branns Martin Andresen.

Dagfinn Enerly ble hyllet av Plankehaugen da han vendte tilbake til Stadion i 2006.

Christian Berg. Midtbanemotor som kom fra Bodø/Glimt.

Deretter tok man et sterkt bortepoeng med 1-1 i Stavanger før det fulgte to tap for Ham-Kam og Lillestrøm. Tre poeng på fem kamper betydde 12. plass, og skeptikerne som hadde tippet en ny sesong med nedrykkskamp så ut til å få rett.

Optimismen var tydeligvis tilbake i laget da Vålerenga og Kjetil Rekdal kom på besøk 16. mai. FFK spilte en praktfull kamp, og selv om man ikke vant mer enn 2-1 var hjemmelaget nærmere 5-1 enn VIF var utlikning. Trener Rekdal var ikke imponert over det laget hans presterte:

- Jeg gidder ikke å reise rundt i Norge og bli pissa på. Da er det bedre å la være. Hvis de ikke skjerper seg, vil jeg vurdere å trekke meg, sa han til TV2.

Deretter fulgte en periode hvor man stort sett vant hjemme og tapte borte. Borte mot Odd lå laget under 3-0 til pause, men reiste seg mesterlig og berget ett poeng. Tap i de neste kampene mot Lyn og Rosenborg sendte derimot laget nedover på tabellen. Ved halvspilt serie lå laget på kvalikkplass med 13 poeng.

En liten fjær i hatten var det at Rami Shaaban ble tatt ut i Sveriges tropp til VM i Tyskland. Shaaban fikk bare spille én kamp, men var feilfri i 0-0-kampen mot Trinidad & Tobago.

Klar melding til TV2s Ernst A. Lersveen.

Morgan tar over
Siden Arve Mokkelbost hadde vært sykemeldt i over et halvt år, hadde det etter hvert blitt klart at man trengte en ny person i hans stilling.

3. juli ble omstridte Morgan Andersen ansatt som klubbens nye direktør. Den tidligere Stjernen-spilleren hadde gjennom sitt arbeid som NISO-leder og Lyn-direktør vist at han var en handlingens mann, men også en person som kunne provosere og skape turbulens. Tidligere RBK-trener Nils Arne Eggen hadde beskrevet ham som ”asfaltert fra kragebeinet og opp”.

At Andersen i tillegg var under etterforskning for dokumentforfalskning i forbindelse med salget av Lyns John Obi Mikel til Chelsea gjorde at ansettelsen ble mottatt med blandede reaksjoner. Andersen selv virket derimot svært fornøyd med sin nye stilling:

- Jeg fikk frysninger på ryggen og følte meg beæret da FFK første gang tok kontakt med meg. Skal jeg være ærlig så er det like stort som å bli manager i Liverpool, fortalte han Fredriksstad Blad.

Morgan Andersen tok over som FFK-direktør
sommeren 2006 selv om han var under
etterforskning i Mikel-saken.

Det hadde en stund blitt stilt spørsmål ved klubbens økonomi, men hvor ille det faktisk sto til var nok ukjent for de fleste. Morgan Andersen gikk umiddelbart i gang med å kontakte potensielle investorer, blant annet den gamle støttespilleren Terje Høili. Høili og Andersen hadde barn i samme klasse og kjente hverandre fra før.

Høili og de andre investorene hadde vært svært delaktige i å hente Raymond Kvisvik til FFK, og nå spyttet selskapet deres – Fredrikstad Spillerinvest – inn 22 millioner kroner for å redde klubben. Til gjengjeld fikk gruppen eierrettighetene til 50 % av spillergruppen. Nye penger betydde at man fikk mulighet til å forsterke laget i kampen for å berge plassen.

- Jeg fikk med meg en del av gutta i byen på det. Det var nødvendig for å slippe unna konkurs
, sa Terje Høili til Dagens Næringsliv i 2008.

Dette markerte at Høili var tilbake for fullt som støttespiller for FFK etter to års pause.

Samtidig ble to av Jon Brynildsens allierte fra Værste-styret, Frode Kværneng og Toralf Hvidtsen skjøvet ut av styret i FFK Sport ASA.

- Økonomien var ikke god, men vi hadde en plan. Så fikk vi beskjed om at vi sto i veien for videre satsing. Da var det naturlig å trekke seg
, fortalte Frode Kværneng til Dagens Næringsliv to år senere.

Patrik "Totte" Gerrbrand

Nye ansikter
Førstemann inn var svenske Patrik Gerrbrand. Midtstopperen, med fortid i Hammarby, hadde slitt med lite spilletid etter overgangen til engelske Leicester.

Morgan Andersen hadde tidligere forsøkt å hente Sogndals midtbaneelegant Anders Stadheim til Lyn. Som FFK-direktør lyktes han. Stadheim ble klar 30. august.

FFK ønsket også å hente en spiss før overgangsvinduet stengte. Fra islandske Valur kjøpte man 27-år gamle Garðar Jóhannsson, men siden han allerede hadde spilt for to klubber i 2006, satte UEFAs reglement en stopper for overgangen. I stedet ble man enige om at Jóhannsson skulle bli på Island ut året og slutte seg til FFKs tropp i januar 2007.

Hermanni "Heavy" Vuorinen. Ble ingen hit
og ble etter hvert løst fra kontrakten.

Siden islendingens overgang ble utsatt, snudde man blikket østover til Finland. Hermanni ”Heavy” Vuorinen hadde hamret inn mål for det nyopprykkede eliteserielaget FC Honka og hadde vært i søkelyset til flere europeiske klubber. Nå ble han hentet for å skyte FFK til topps, men Vuorinen ble aldri den forsterkningen man hadde håpet. Etter å ha blitt henvist til 2. andrelaget ble han sommeren 2007 lånt ut til finske HJK Helsinki.

En annen finne kom på free transfer fra tyrkiske Denizilspor. Miikka Multaharju imponerte ikke nevneverdig i starten, men visste seg etter hvert å være en svært så nyttig potet.

Tidlig på høsten hentet man opp den lovende forsvarsspilleren Agim Shabani fra juniorstallen.

Hjemme bra, borte verst
Det var altså mange nye ansikter i stallen da høstsesongen tok til, men dette hjalp ikke nevneverdig på resultatene. Stort sett tok man poeng og spilte brukbart hjemme, for så å tape borte. Svingningene i prestasjonene kan illustreres med at man vant 4-0 hjemme over Start for så å tape 1-5 for Vålerenga på Ullevaal to uker etter.

Trass i at laget rasket med seg et og annet poeng, klarte man ikke å kjempe seg ut av nedrykksstriden. På tolv forsøk hadde ikke FFK vunnet en eneste bortekamp, og med to kamper igjen av serien lå laget på 11. plass, to poeng foran Tromsø på kvalikk.

Ullevaal 29. oktober 2006, FC Lyn - FFK 1-2. Mihaly Tóth runder Eddie Gustafsson, setter inn seiersmålet og sikrer FFK ny Tippeligakontrakt. Foto: Ken Inge Olsen

Stemningsfullt da supportere og spillere tok
farvel med Gamle Fredrikstad Stadion.

Med tap i siste bortekamp mot Lyn kunne man med maksimalt uflaks falle ned på nedrykksplass, men med 5000 elleville østfoldinger i VG-svingen på Ullevaal brøt endelig FFK den vonde bortestatistikken. Lyn tok ledelsen etter 20 minutter, men Simen Brenne svarte ti minutter senere. Den rød/hvite gjengen sang Lyn-Bastionen i senk og da Mihály Tóth utnyttet en forsvarsfeil og hamret inn 2-1 ble resten av kampen og hjemturen til Plankebyen en eneste stor fest.

Plassen var så godt som sikret, og med 1-1 hjemme mot Rosenborg endte laget til slutt på en trygg 8. plass. Kampen mot RBK ble den siste seriekampen på den gamle Stadion på Holmen. Øyvind Hoås fikk æren av å score det historiske siste målet, og etter kampen sto tusenvis av FFK-supportere igjen å sang med på den nyskrevne hyllestsangen til Stadion – ”Gamle venn”.

Vi er på vei til Ullevaal
Men sesongen var ikke over. På ingen måte. Uken etter gikk turen til Ullevaal og FFKs første NM-finale på 22 år. Veien dit hadde vært lang og hendelsesrik.

Mihály Tóth knuste alt og alle i kvartfinalen mot VIF.

Kvik/Halden var motstander i 1. runde. Haldenserne som hadde blitt slått 7-1 i seriefinalen i 2. divisjon i 2002 hadde i mellomtiden rykket ned til 3. divisjon. Hjemmelaget hadde ingenting å stille opp med mot tippeligalaget fra Plankebyen, og resultatet ble det samme som fem år tidligere. I mål for Kvik sto det en talentfull kar ved navn Erik Mellevold Bråten.

Deretter gikk turen til Bellevue for å møte Sprint/Jeløy. Kampen var spillemessig meget svak, men FFK kriget seg til en 2-1-seier.

FFK sjarmerte nok heller ingen i 3. runde borte mot Kongsvinger, men med to mål av Tarik Elyounoussi gikk laget videre med 3-2.

Prestasjonene hjemme mot Bryne var heller ikke noe å juble over. John Anders Bjørkøy sendte FFK i ledelsen på straffe etter 11 minutter, men Bryne svarte etter en drøy time. Dermed gikk kampen til ekstraomganger, der Øyvind Hoås kunne sende hjemmelaget opp i 2-1 etter seks minutter. Ti minutter før slutt var det igjen balanse i regnskapet. Dermed var det duket for straffesparkkonkurranse. Her var den ferske VM-keeperen Rami Shaaban i det umulige hjørnet. Han slapp kun inn to Bryne-straffer, mens resten av FFK-guttene scoret på alle sine. FFK gikk videre med 6-4 sammenlagt.

Ardian Gashi hadde derimot en tung dag på jobben.

I kvartfinalen trakk man kanskje vanskeligste mulige motstander – Vålerenga på Ullevaal.

Tusenvis av FFK-tilhengere fylte nok en gang VG-svingen og ble vitne til det som skulle bli Mihály Tóths store kamp. Etter 39 minutter knuste han VIFs midtstoppere i luften og stanget inn 1-0. Etter en snau time lurte John Anders Bjørkøy hjemmelagets offsidefelle og kunne elegant rulle inn 2-0. Kampen ble definitivt avgjort da Tòth hamret inn 3-0 etter at Tarik Elyounoussi hadde skutt i stolpen. De rød/hvite på tribunen trodde knapt det de så. Den seierssikre Klanen kunne bare konstatere at laget deres hadde fått en leksjon i effektiv fotball.

Etter å ha blitt rundspilt av FFK for andre gang i sesongen valgte VIF-trener Kjetil Rekdal å trekke seg etter kampen.

Mange jublet da trekningen av semifinalene var klar. Hjemmekamp mot Start var absolutt en overkommelig oppgave. Og for en kamp man ble vitne til.

Allerede etter 10 minutter ble det stille på Stadion, bortsett fra i det gul/svarte hjørnet av Klokkesvingen. Rami Shaaban var dekket, og ble overrumplet av skuddet til Geir Ludvig Fevang.

0-1 sto seg til pause, men i 2. omgang begynte dramatikken for fullt. Først fant Raymond Kvisvik Tarik Elyounoussi med en presis langpasning. 18-åringen scoret sikkert i det lengste hjørnet. Når så Kvisvik og Simen Brenne på elegant vis fikset 2-1, eksploderte Fredrikstad Stadion.

Simen Brenne chipper inn 2-1 bak Start Rune Nilsson. Foto: Geir A. Carlsson.

Raio Piiroja har akkurat headet FFK til klubbens 18. cupfinale.

Med 20 minutter igjen av full tid kom Hermanni Vuorinen inn for FFK og satte umiddelbart preg på kampen. Først smalt han ballen i stolpen bak Start-keeper Rune Nilssen. På overtid sørget han for at samme Nilssen ble utvist, og siden Start hadde foretatt alle sine tre bytter måtte høyreback Steinar Pedersen steppe inn som keeper.

De fleste på tribunen begynte å feire at man endelig hadde klart å spille seg fram til en ny NM-finale. Men med sekunder igjen av kampen headet Todi Jonsson inn 2-2, en veritabel kalddusj for alle som trodde kampen var avgjort.

Det betydde ekstraomganger, og dramaet fortsatte. Først steg Raio Piiroja til værs og headet Fredrikstad til himmels. Deretter ble Vourinen utvist etter en tvilsom dommeravgjørelse. Kort tid før slutt fikk FFK straffe, men kaptein John Anders Bjørkøy skjøt utenfor fra 11 meter. Start maktet aldri å svare, og etter årets mest dramatiske kamp kunne tilhengerne feire at FFK var klare for sin 18. NM-finale.

Bøtta til by'n

Alvorlige FFKere før cupfinalen mot Sandefjord. Bak fra venstre: Patrik Gerrbrand, Simen Brenne, Rami Shaaban, Raio Piiroija, Pål André Czwartek, Raymond Kvisvik. Foran: Christian Berg, Tarik Elyounoussi, Hans-Erik Ramberg, John Anders Bjørkøy, Mihály Tóth.

Sandefjord hadde sensasjonelt slått ut Rosenborg på Lerkendal i den andre semifinalen. Laget hadde havnet på 9. plass i serien på dårligere målforskjell enn Fredrikstad, og det var tilsynelatende to jevne lag som møttes til dyst på Ullevaal 12. november.

Kampen ble aldri jevn. Av de 25.000 tilskuerne var trolig 15.000 fra Plankebyen, og i strålende høstvær kunne østfoldingene starte festen allerede etter fem minutter.

Hans Erik Ramberg har gjort 1-0 i NM-finalen mot Sandefjord.

Sandefjordkeeper Espen Bugge Pettersen feilberegnet en corner fra Raymond Kvisvik, og Hans Erik Ramberg kunne bredside inn 1-0. Sandefjord yppet seg litt, men etter en drøy halvtime knuste helten fra semifinalen, Raio Piiroja, alt og alle i lufta og stanget inn 2-0. Syv minutter senere var estlenderen der igjen, og derfra og ut var kampen en eneste stor rød/hvit fest.

Sandefjord var aldri i nærheten av redusering, og utover i 2. omgang runget "Seier'n er vår" utover Ullevål.

Kaptein John Anders Bjørkøy kunne løfte FFKs 11. kongepokal, "bøtta" var endelig tilbake i by'n. En enorm folkemengde hyllet heltene med fakkeltog og fest da de vendte tilbake til byen senere på kvelden.

Raio Piiroja ble den store cupfinalehelten med to scoringer.

Tarik Elyounoussi ble kåret til Årets unge spiller
2006 av NISO og fikk overrakt premien av Thomas Myhre.

- For å si det enkelt: Dette er stort for en liten fet gutt fra Greåker, kom det fra en fornøyd Raymond Kvisvik til Fredriksstad Blad på banketten etter kampen.
- Takket være Raios sinnssyke innsats i lufta vant vi denne matchen. Han er helt gal og ofrer seg virkelig for laget.

Mannen med tre målgivende pasninger hadde også en god forklaring på hvordan Hans Erik Ramberg kunne score finalens første mål.
- Ramberg løper alltid feil, så da valgte jeg å slå ballen ekstra hardt. Det gikk bra det.

For Kråkerøygutten Ramberg betydde cuptriumfen mye:

- Rami kom bort til meg i garderoben etter kampen, klappet meg på skuldra og sa han skjønte dette betød ekstra mye for meg, Simen og Pål André.

"Ramberg er fra Fredrikstad" sang den rød/hvite horden på tribunen flere ganger under kampen.
- Å høre 15.000 mennesker synge navnet ditt er bare helt ubeskrivelig, strålte "Hansi".

- Dette er den beste dagen i mitt liv, jublet tomålscorer Raio Piiroja til Fredriksstad Blad.

Rami Shaaban hadde tidligere blitt cupmester i både Sverige og England, men ble imponert over det han opplevde på Ullevål.

- Helt fantastisk, og for et publikum jeg hadde i ryggen i første omgang, kom det fra den svenske keeperen som bare ble satt på én virkelig prøve i løpet av kampen. Shaaban ble etter hvert så arbeidsløs at han begynte å fryse.

...og etterpå var alt bare glede.

NM-finalens pasningskonge: Raymond Kvisvik.

Sandefjords Tommy Knarvik hadde tidligere spilt i Leeds hvor et av ritualene var at han ble smurt inn i skokrem og måtte løpe naken rundt banen på Elland Road. Tapet mot Fredriksstad var enda mer smertefullt:

- Bare finaletapet i går var en verre opplevelse enn strikingen på Elland Road, sa en skuffet Knarvik til Dagbladet.

Få timer etter cupfinalen ble John Anders Bjørkøy tatt ut på det norske landslaget som skulle møte Serbia tre dager etter. Landslagsdebuten måtte han derimot vente med til kampen borte mot Kroatia 7. februar 2007, en kamp Kroatia vant 2-1.

Tarik Elyounoussi ble tildelt Kniksenprisen som Årets Unge Spiller 2006 stemt fram av de andre spillerne i Tippeligaen.

A-laget hadde hatt full fokus på cupfinalen, men tre dager etter festen på Ullevål spilte FFKs rekrutter den første av to avgjørende opprykkskamper mot Kvik/Halden om retten til å rykke opp til 2. divisjon. FFK 2 hadde sikret seg kvalifiseringsplassen med minst mulig margin på naborival Lisleby.

Den første kampen i Østfoldhallen endte 2-2 etter at Kvik hadde tatt ledelsen to ganger.

Returoppgjøret i Halden 18. november ble høydramatisk. Hjemmelaget gikk hardt ut og presset FFK 2 bakover, men 0-0 sto seg til pause. Kvik fortsatte å kjempe som løver også etter pause, men det var FFK 2 som scoret 1-0 kvarteret før slutt da Mergim Dervishi skjøt via nåværende ass-trener i FFK, Joacim Jonsson og i mål.

Kvik/Halden satte inn en voldsom sluttspurt. To ganger reddet Agim Shabani på strek, to ganger spratt ballen i tverrliggeren, og kort tid før slutt bommet en Kvik-spiller på nærmest åpent mål. FFK 2 red stormen av på mirakuløst vis, og kunne feire opprykk til 2. divisjon etter en noe ufortjent 1-0-seier. FFKs rekrutter var dermed klare for divisjonen A-laget hadde rykket opp fra fire år tidligere.

Simen Brenne. Sammen med Hans Deunk den
eneste spiller som har vunnet NM-gull med to
forskjellige klubber to år på rad.

Farvel til Brenne og Eggen
Simen Brenne hadde vært en av klubbens beste spillere i løpet av høsten, og var høyt aktet blant supporterne for sin oppofrende spillestil. Det var nok mange som derfor hadde tungt for å svelge at han 12. desember skrev under for Lillestrøm. Brenne hadde ett år igjen av kontrakten med FFK, og LSK betalte syv millioner kroner for midtbanespilleren.

NM-gull til tross, for tredje året på rad hadde laget vært innblandet i nedrykksstriden, og man hadde mislyktes med å etablere seg som et stabilt tippeligalag. Presset på Knut Torbjørn Eggen hadde økt utover i sesongen, og flere hadde hevet røsten og krevd hans avgang. At samarbeidet med direktør Morgan Andersen ikke var det beste hadde også etter hvert blitt klart. Som følge av uoverensstemmelser rundt klubbens organisering, valgte Eggen å trekke seg som FFK-trener 17. desember. Hovedårsaken til striden var hvorvidt Eggen skulle rapportere direkte til styret i FFK Sport ASA eller til klubbdirektør Morgan Andersen.

Pål André Czwartek, Bjørn Jensen, John Anders Bjørkøy og de andre ble hyllet med fakkeltog da de vendte tilbake med "bøtta".

Cupfinaleprogram 2006.

Seriekamper, Tippeligaen
10.04 FFK - Brann 1-1
17.04 Viking - FFK 1-1
23.04 Ham/kam - FFK 3-1
30.04 FFK - Lillestrøm 0-1
03.05 Start - FFK 0-0
07.05 FFK - Vålerenga 2-1
13.05 Molde - FFK 4-0
16.05 FFK - Stabæk 2-1
21.05 Sandefjord - FFK 2-0
29.05 FFK - Tromsø 5-3
05.06 Odd Grenland - FFK 3-3
02.07 FFK - FC Lyn 1-2
16.07 Rosenborg - FFK 1-0
23.07 FFK - Viking 2-1
30.07 Brann - FFK 3-1
07.08 FFK - Ham/Kam 2-2
12.08 Lillestrøm - FFK 1-1
27.08 FFK - Start 4-0
10.09 Vålerenga - FFK 5-1
17.09 FFK - Molde 1-1
24.09 Stabæk - FFK 3-2
01.10 FFK - Sandefjord 2-1
15.10 Tromsø - FFK 3-1
22.10 FFK - Odd 2-1
29.10 FC Lyn - FFK 1-2
05.11 FFK - Rosenborg 1-1
FFK på 8. plass med 32 poeng

Dagfinn Enerly tok del i feiringen på Ullevål og
lovet å drikke seg drita og danse på bordet.

Cupkamper
10.05 1. runde Kvik Halden - FFK 1-7
08.06 2. runde Sprint/Jeløy - FFK 1-2
05.07 3. runde Kongsvinger - FFK 2-3
19.07 4. runde FFK - Bryne 6-4
19.08 5. runde Vålerenga - FFK 0-3
20.09 Semifinale FFK - Start 3-2 (e.o.)

Cupfinale
Søndag 12. november - Ullevaal Stadion, Oslo
FFK - Sandefjord 3-0 (3-0)
Tilskuere: 25.102
Dommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand
Mål: 1-0 (5) Hans Erik Ramberg, 2-0 (37) Raio Piiroja, 3-0 (43) Raio Piiroja
FFK (4-3-3): Rami Shaaban - Pål André Czwartek (Agim Shabani 86.), Patrik Gerrbrand, Raio Piiroja, John Anders Bjørkøy - Christian Berg, Hans Erik Ramberg, Simen Brenne - Tarik Elyounoussi (Yherland MacDonald 73.), Mihaly Tóth, Raymond Kvisvik (Øyvind Hoås 88.)
Også Norgesmestere: Bora Zivkovic, Are Tronseth, Trond Erik Bertelsen, Michael Røn, Martin Wiig, Christian Petersen, Brian West, Steinar Sørlie, Jørgen Magnussen, Tamas Szekeres, Miikka Multaharju, Hermanni Vuorinen, Anders Stadheim
FFK Norgesmestere 2006

Knut Torbjørn Eggen syntes det var moro å vinne NM-gull.

Treningskamper
06.01 FFK - Tsjekkia 1-2 (Salzbrenner Cup, Hamburg Sportshall, Tyskland)
06.01 FFK - Hamburger SV, Tyskland 5-2 (Salzbrenner Cup, Hamburg Sportshall, Tyskland)
07.01 FFK - Tsjekkia 2-1 (Salzbrenner Cup, Hamburg Sportshall, Tyskland)
20.01 FFK - Viborg, Danmark 3-0 (Østfoldhallen)
22.01 FFK - IFK Göteborg, Sverige 2-1 (Østfoldhallen)
29.01 FFK - Skonto Riga, Latvia 2-1 (Benidorm, Spania)
31.01 FFK - Spartak Moskva, Russland 0-0 (5-4 etter straffer) (Benidorm, Spania)
19.02 FFK - Moss 2-2 (Østfoldhallen)
22.02 FFK - Hønefoss 0-3 (Østfoldhallen)
07.03 FFK - Elfsborg, Sverige 1-0 (La Manga, Spania)
10.03 FFK - Molde 2-1 (La Manga, Spania)
19.03 FFK - Sparta 2 - 3 (Østfoldhallen)
24.03 Örgryte, Sverige - FFK 3-0 (Nya Ullevi, Göteborg, Sverige)
02.04 Ham/Kam - FFK 2-0 (Briskeby Gressbane, Hamar)
27.06 FFK - Vålerenga 1-3 (Fredrikstad Stadion)
05.09 FFK - IFK Göteborg, Sverige 2-2 (Fredrikstad Stadion)

Fredriksstad Blad 13. november 2006.

Av: Martin Henriksen.

Publisert 23. mai 2008 kl 14:00.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3