Husk meg
Brukernavn
Passord

Overgangsvinduet sesongen 2019

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 8 2

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 259

Lagt til: 29 nov 18, 12:27

Enig i det, synes han virker som et ganske klart førstevalg sammen med Nielsen i midtforsvaret. At han har to år som kaptein i Asker som 21-åring synes jeg for øvrig vitner om en vinnermentalitet og lederegenskaper som jeg må si meg veldig svak for. 


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3469

Lagt til: 04 des 18, 13:24
Endret: 04 des 18, 13:32
Endret av: Erikk

Andreas Hagen fra Jerv, rutinert 32 år og visekaptein. Fast på Jerv de siste årene. Han er 186 høy og tar trenerutdannelse. Jeg håper virkelig dette er en spiller med lederegenskaper som vi har savnet.

Jeg ser for meg han som defensiv midtbanespiller og at han er ulik Mærland på en måte som gjør at de vil passe sammen på den sentrale midtbanen. Hvis dette stemmer løser vi et av problemene vi hadde denne sesongen.


Sandaker

Juniorspiller
Ble medlem: 10 mar 17
Innlegg: 197

Lagt til: 04 des 18, 16:15

Har i følge Jerv sine nettsider bestått den medisinske testen. De beskriver han som en klubblegende. Enormt viktig som bidragsyter både på og utenfor banen. Har hatt en viktig rolle i Jerv sine fremganger.En ledertype. Også spilt for Viborg.

Vi fortsetter å styrke sentrallinja. Det er bra. Kan vi håpe på en stor, rask, hodesterk spiss som makker til Nilsen?


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5305

Lagt til: 04 des 18, 18:02
Endret: 04 des 18, 18:03
Endret av: Rey

Jeg aner ikke hvilken spillertype han er, men registrerer at han har spilt indreløper i 4-3-3 de siste årene. Nå spiller vi 4-4-2 og har vel ikke planer om å legge om... Henter vi nå en spiller fordi han er god, eller fordi han passer inn i spillestilen? Det første har vi vel brent oss på tidligere. Håper ikke det samme stemmer her.

 Som spiller så ser han uten tvil ut som en bra forsterkning, med det lille forbeholdet over

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2212

Lagt til: 04 des 18, 21:59

Opprinnelig postet av Rey

 Henter vi nå en spiller fordi han er god, eller fordi han passer inn i spillestilen? 

Sikkert et godt spørsmål, men jeg ser at Andreas Hagen beskrives som en som kan spille i flere posisjoner. Hvis han var helt feil type for Høgmo vil jeg tro man hadde lett videre. 

Synes det ser bra ut at man signerer spillere med masser av erfaring og som er fullt ferdig utviklet. Det gir en annen stabilitet enn man får med unge talenter, om aldri så lovende. Det sagt, Stian Stray Molde virker også erfaren for alderen. Virker som om man går inn for ledertyper. Ser lovende ut dette. 


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 259

Lagt til: 05 des 18, 11:19

Med påstått løpskapasitet og offensive ferdigheter med ball som fremhevede ferdigheter, høres Hagen ut som en type som kan utfylle Mælands egenskaper på en veldig god måte. Spent på å se ham i aksjon. 

I god gammel Football Manager-stil har jeg satt opp en startellever basert på de spillerne som per nå er under kontrakt. Håvard Åsheim signerte ny kontrakt i dag. Det virker som en type som matcher veldig godt med hvordan Høgmo jobber, noe som kom til syne i siste del av forrige sesong. Han går dermed rett inn på laget, som er satt opp i en smal 4-3-1-2 formasjon med Veteli som sentral offensiv midtbanespiller. 

Den åpenbare mangelen i laget er nok Getz som HB som tross ikke har prøvd seg så mye for førstelaget. Dette er nok en plass som kommer til å fylles opp av enten Filip eller eventuelt en ny back. 

                       Jenssen

Getz -Stray Molde - Nielsen - Begby

       Hagen - Mæland - Åsheim

                        Veteli

                  Nilsen - Sellin

Nå tviler jeg for så vidt på at det er slik Høgmo kommer til å sette opp laget, men tanken er spennende, både på grunn av mangel på vinger, men også fordi vi har mange spillere som spiller best sentralt i banen. Synes Veteli har vært litt malplassert både som spiss og som ving, og sentralt i midtbanen er det ikke plass til ham per nå. Håper han kan brukes i en lavere rolle sentralt bak spissen denne sesongen. En ny spiss bør også på plass, Nilsen og Sellin er for like. Vi har jo heller ikke vinger pr i dag, så om Høgmo skal spille 442 så bør vel dette inn så fort som mulig. Skulle han derimot gå for en smalere variant, som her, så må vi nok få på plass en midtbanespiller til, for Hagen-Mæland-Åsheim er ikke helt Xavi-Iniesta-Busquets. 


arildoaim

A-lagspiller

Ble medlem: 23 nov 06
Innlegg: 293

Lagt til: 05 des 18, 18:49

Er indreløper i 433 så forskjellig fra 442? Et dynamisk arbeidshjern som makker til Mæland var etterspurt, og det ser det ut til vi har får. Litt usikker på hvor Sakari er inne i bildet, men han er vel ute en stund så godt med alternativer.

 


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 06 des 18, 12:05

Opprinnelig postet av arildoaim

Er indreløper i 433 så forskjellig fra 442?

Ja, det vil jeg påstå. Det er flere spillere som fungerer godt i 4-3-3 som ikke fungerer i 4-4-2. Dette er min - i likhet med Rey - største bekymring rundt denne signeringen. I år så vi også flere ganger at Mæland ikke fungerte spesielt godt i den dypliggende rollen, men presterte bedre et hakk oppover i banen.

Har man nok en gang hentet en spiller fordi det er et solid navn? Eller har man hentet inn en spiller som passer inn i systemet man ønsker å spille? Jeg tviler på at man har planer om å gå bort ifra 4-4-2, selv om Hagen høres ut som om han ville ha passet bedre i 4-3-3 (eller til nød 4-2-3-1). 

I tillegg er det en viss bekymring at han visstnok har vært skadeforfulgt i det siste?

Håper FFK har en klar plan og hentet spillere som passer inn i klart definerte roller og dekker et behov man har fremfor å gå etter spillere "bare fordi de er gode spillere".

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3469

Lagt til: 06 des 18, 12:59

Vi trenger sårt en god spiller i den dyptliggende rollen, men har mange alternativer hakket framover. Jeg blir helt skremt hvis Høgmo, Johansen; Heier og Lunde ikke ser den. 


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2212

Lagt til: 06 des 18, 14:51

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av arildoaim

Er indreløper i 433 så forskjellig fra 442?

Ja, det vil jeg påstå. Det er flere spillere som fungerer godt i 4-3-3 som ikke fungerer i 4-4-2. Dette er min - i likhet med Rey - største bekymring rundt denne signeringen.

Det kan sikkert vises til mange eksempler på slike spillere, som kun kan fungere i en bestemt rolle i et bestemt system. Men det er vel ikke dermed sagt at dette gjelder alle? Andreas Hagen har hatt en lang karriere, spilt for flere klubber, og beskrives som en spiller som kan bekle flere roller. Er det noen grunn til å tro at han er en av dem som kun kan spille indreløper i 4-3-3, bare fordi det er hva han han gjort de seneste år? 

Har ellers hørt store trenernavn understreke at formasjoner ikke er så viktig som mediene ofte vil ha det til. Det kan jeg godt følge. Arbeidskapasitet, pasningspresisjon, overblikk, evne til å ta de riktige beslutninger i enhver situasjon, er da alt sammen også vesentlig. For ikke å glemme evne til samhandling, kunne finne sin rolle i dat laget man spiller for, og kunne tilpasse seg den spillestil treneren legger opp til - dette er da også viktig. Rent taktisk handler det vel også om å finne den rette balansen mellom høyt press og defensiv kontroll, i forhold til motstander og kampbildet til enhver tid. Ingenting av dette handler vel primært om formasjoner? 

Som sagt, jeg kan godt se at det går an å stille spørsmålet, for det er helt klart at det går an å feil på dette punkt, men jeg deler ikke bekymringen her. Jeg tror det er noe unødvendig å bekymre seg over at FFK under Høgmo fortsetter å gjøre de feil man har gjort tidligere. Hvis Andreas Hagen var en spiller som kun kan fungere i en spillestil Høgmo ikke bryr seg om, så tviler jeg på at Høgmo ville gått god for signeringen. 


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 13 des 18, 00:34

Og alt er som det pleier å være i plankebyen; farah og rekdal er ute og shopper klubber i europa til tross for at de ikke blir lagt merke til i prestisje-junior kamp mot en under middels 08 lag..

Høgmo jabber vei om kultur; verdier, overgangsvinduer bla bla - samtidig som det hentes spillere som ikke passer inn og det stilles spm tegn med hvor hardt det egentlig trenes..

La Jon Hermansen trene den gjengen der og gi ha 30 % av budsjettet til Høgmo, så hadde opprykket vært sikrere enn at friberg ropte på offside på lisleby stadion..

Og et lite råd til slutt; ta med tillitsvalgte, sponsorer, ansatte, bloggere, journalister - som er mer glad i klubben enn sitt eget tryne - og la de styre, så går alt så meget bedre..

Vi prekæs; når det røret til pølsemakeren får fast spalte i FB så er det vel på tide at jeg slipper til snart også, men jeg lar godbitene komme hit først..

Si ifra hvis det blir noe debatt om publikumstall eller fredrikstad energi, eller om fotballens vugge har åndenød


Ellis

Knøttespiller
Ble medlem: 24 aug 06
Innlegg: 48

Lagt til: 13 des 18, 16:27

Jeg tror nok ikke du får spalteplass i noen avis. Strengt tatt burde kanskje innlegget være mer passende på eget lags supportersider. Hva du ønsker å oppnå med å poste her kan man jo lure på... Jeg kan sikkert velge å svare med mange usakligheter men velger selvfølgelig å la være. Gled deg over eget lags gode valg og resultater og tenk heller over hvorfor du får så stort behov for å heve deg opp ved å trykke andre ned. 


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2212

Lagt til: 13 des 18, 18:06

Opprinnelig postet av foyn

Høgmo jabber vei om kultur; verdier, overgangsvinduer bla bla - samtidig som det hentes spillere som ikke passer inn og det stilles spm tegn med hvor hardt det egentlig trenes..

Er det ikke litt tidilg å konkludere at spillere som ennå ikke har begynt å trene med klubben ikke passer inn? Hva med å la de nye spillere få lov til å komme til klubben, og kanskje spille en treningskamp om ikke annet, før vi begynner å ha meninger om hvor godt de passer inn ? 

En av de feil som har vært gjort i FFK i alt for lang tid, er at man konkluderer for fort. Derunder om nye spillere, som helst skal være en suksess fra første dag. Men nå er ikke det fort nok heller, synes du? Nå skal de vrakes straks de har signert kontrakt...?  

Det siste utspill jeg fanget opp fra Høgmo handlet forøvrig nettopp om å videreføre en kultur med hard trening. Jeg vet ikke hva han ellers "jabber i vei om", eller hvem som stiller spørsmål om treningsintensiteten. Høres mest ut som pølsesnakk i mine ører. 

Jeg vil ellers gi deg rett i at vi har nok pølsesnakk som vi har i Fredrikstad. Hva jeg ikke forstår er hvorfor du tror det finnes en etterspørsel etter mer. 


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 13 des 18, 19:08

Opprinnelig postet av foyn

Og alt er som det pleier å være i plankebyen; farah og rekdal er ute og shopper klubber i europa til tross for at de ikke blir lagt merke til i prestisje-junior kamp mot en under middels 08 lag..

Høgmo jabber vei om kultur; verdier, overgangsvinduer bla bla - samtidig som det hentes spillere som ikke passer inn og det stilles spm tegn med hvor hardt det egentlig trenes..

La Jon Hermansen trene den gjengen der og gi ha 30 % av budsjettet til Høgmo, så hadde opprykket vært sikrere enn at friberg ropte på offside på lisleby stadion..

Og et lite råd til slutt; ta med tillitsvalgte, sponsorer, ansatte, bloggere, journalister - som er mer glad i klubben enn sitt eget tryne - og la de styre, så går alt så meget bedre..

Vi prekæs; når det røret til pølsemakeren får fast spalte i FB så er det vel på tide at jeg slipper til snart også, men jeg lar godbitene komme hit først..

Si ifra hvis det blir noe debatt om publikumstall eller fredrikstad energi, eller om fotballens vugge har åndenød

 

Jeg usikker på om dette innlegget skal taes på alvor eller er det sarksme, forsøk på humor eller kun reinspikka vrøvl fra noen som er litt for høye på seg selv. 

En forutsetning  for å få din egen spalte er bl.a at man skriver bra norsk, noe du ikke gjør i dette innlegget.

 


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4663

Lagt til: 13 des 18, 19:38

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Jeg vil ellers gi deg rett i at vi har nok pølsesnakk som vi har i Fredrikstad. Hva jeg ikke forstår er hvorfor du tror det finnes en etterspørsel etter mer. 

Knegg Laughing

Du vet, nå når det går bra med Særp så er de så sjenerøse at de gir oss ekstra pølsevev uten at vi ber om det!

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3469

Lagt til: 13 des 18, 20:19

Særpingene hærjer jo med Genk i dag


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4663

Lagt til: 13 des 18, 20:33
Endret: 13 des 18, 20:35
Endret av: Tøfflus

Jaja. Nok om dem.

Oscar Lopez Borgersen forlenger.

Når det står i artikkelen at FFKs stall for 2019 nå teller 16 spillere, inkluderer dette spillere som man forventer vil fortsette, eller bare de som er under kontrakt neste år?

 EDIT: Skjerp deg, Tøfflus, det står jo liste nederst. De 16 er de som har kontrakt. Fem man har utgående kontrakt, men er ikke bekreftet hverken "leave" eller "remain".

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5305

Lagt til: 14 des 18, 17:18

Hva med svensken som har fått kontraktsforslag? Ut i fra meritter kan jeg ikke si at jeg er veldig overbevist og ei heller når han sier at han passer best i 4-3-3.

Men FFK har jo sett han i kamp noen ganger og på video i tillegg, så håper de vet hva de gjør

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2212

Lagt til: 14 des 18, 22:22

Skrytevideoen viser i alle fall en en løpsvillig spiller med god fremdrift, god teknikk og godt overblikk. Ser ut til å fungere fint ute på kant, på begge sider av banen. Han sier selv at han heller ikke har problemer med andre formasjoner enn 4-3-3. 

Men det må jo være en grunn til at har vært utlånt fra Brommapojkarna, som med all respekt ikke er noen toppklubb. Og at han nå ikke er tilbudt ny kontrakt i Sverige. 

Hvis den ti minutter lange videoen gir et nogelunde representativt inntrykk kan jeg godt forstå at FFK er interessert. Men jeg blir ikke umiddelbart overbevist om at nivået Reuterswärd møter når han viser seg godt frem er særlig høyt. 

Jeg deler i alle fall alle forhåpninger om at FFK gjør grundig research før de tilbyr spillere kontrakt. Skjønt jeg tillater meg å tro at Høgmo er bevisst på hva slags spillertyper han ønsker seg. Og ellers spekulerer jeg nok fritt i at det kan ha vært andre ting enn skifte av formasjoner som har gjort at gode spillere har hatt vanskelig for å finne seg til rette i FFK tidligere. For eksempel forventninger om å skulle lykkes umiddelbart. Noen spillere fungerer nok best i en bestemt formasjon, jeg tviler ikke på det. Men noen spillere trenger også litt tid på å finne sin rolle i et nytt miljø, og FFK har kanskje ikke vært den enkleste klubben å finne seg til rette i. Forhåpentligvis sorterer det under klubbkultur, og er noe av det Høgmo jobber med å forbedre. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5305

Lagt til: 17 des 18, 14:11

Da er Love Reuterswärd klar for klubben de to neste sesongene. Skeptisk, men får stole på at klubben vet hva dem gjør.

Om ikke annet så får media en fin mulighet til artige overskrifter. "All you need is Love" etter hans første hat-trick for eksempel?

Plankehaugen og Supras burde jo også ha masse sangtekster som kan brukes uten den minste form for bearbeiding

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanityFlat Trådet Nøstet
Side 2 av 8 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

04/12/2023 15:02 | f59a3c20