Husk meg
Brukernavn
Passord

Kjellærn sportspub!

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 30 sep 10, 22:31

ting tar tid se..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

24.08.2010 kom du ut og ville se verden :)


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 30 sep 10, 23:03

Opprinnelig postet av Rey

Hvis du synes det er for teit, burde du vært på medlemsmøtet og sagt meningen din.

er ikke alltid ting passe meg se, men men sånn er det bare.. det er forsatt lov og ytre sine meninger her inne om en ikke fikk vært der Wink

---------------------------

Jeg kan lese og selv om jeg skriver du/dere stryk det som passer :D


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 01 okt 10, 00:30
Endret: 01 okt 10, 00:35
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av mysthical

Synes det er trist at en så fotballgal by som fr.stad ikke skal klare å ha en egen fotballpub. Men tror også de var litt uheldig med at FFK rykket ned og dermed ikke fikk mulighet til å vise bortekampene på pub. Rykker vi opp så tror jeg neste sesong blir litt bedre for de. Og får man som vane for folk å dra på puben for å se kamp snur det fort :)

Et godt poeng. Dessuten vil det alltid ta tid for et utested å etablere seg. Å gå kraftig i minus første året er en selvfølge om man holder på i denne bransjen. Derfor er det livsviktig å ha kapital i etableringsfasen. Ser ingen problemer med at PH spytter inn 150 000 i sitt eget prosjekt. Håper og tror disse pengene vil være en god langsiktig investering. En helt ufattelig mye bedre investering enn en veddeløpshest... Rykker vi opp vil man nok merke effekten ganske godt.

Synes Kjellær'n har potensiale til å bli en veldig fin fotballpub, og med tanke på at stedet har holdt på såpass kort tid synes jeg man er godt på vei.

Gooner > Tror ikke du har veldig mye erfaring med utelivsbransjen. I etableringsfasen er det klin UMULIG å gå i pluss, dette gjelder forsåvidt til en viss grad alle andre bedrifter i oppstartsfasen - men i utelivsbransjen er det verre enn normalt.


Gooner

Bedriftsspiller

Ble medlem: 26 jan 08
Innlegg: 16

Lagt til: 01 okt 10, 19:09
Nei, jeg har ikke masse erfaringer selv, med det å starte opp pub/utested. Har kjennskap til noen som har gjort det, og selvfølgelig må man regne med tøffe tider den første fasen etter åpning. Derfor måtte man ha grundige planer/tanker på hva som måtte gjøres fremover, om det ikke trakk folk og penger i kassa. Forskjellen her, er jo at dette er en pub som drives (og eies?) av "plankehaugen". De burde da har ha litt mere bakgrunn på diverse områder, før de starter opp. Hva var planen med denne puben? Hvorfor er det så få som benytter seg av stedet, i forhold til medlemsmassen? Hvorfor har de ikke gått mere ut i media/reklamere for plassen, for å trekke folk? Hvorfor har de ikke gjort noe med tilbakemeldinger av kunder som har vært der, for jeg og flere andre har sagt ifra at bl.a lyden er ekstrem høy osv osv. Potensielle kunder har snudd med engang de har kommet ned trappa, ser virkelig ikke bartendere/vakt/ryddehjelp/dj dette? Når det har vært såpass labert oppmøte, hvorfor gjorde de ikke noe for å snu denne trenden i en tidligere fase? Hvilke tanker hadde de før oppstart, eller trodde de at det kom til å gå så det suste? For meg, virker det som veldig lite gjennomtenkt på mange områder. Var puben noen få jobbet for, eller var det faktisk mange som ville ta tak i dette "prosjektet"...........

---------------------------

Victoria Concordia Crescit


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 02 okt 10, 04:02

Som ren sportspub uten livemusikk i helgene kommer dette stedet til å gå dukken. Det er jeg rimelig sikker på. For meg er dette stedet helt uaktuelt å gå til sånn som konseptet er nå. Kan ikke leve på bare å vise kamper på skjerm. Det er rimelig dødfødt. Di må ha flere bein å stå på.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4663

Lagt til: 02 okt 10, 08:52

Ja, liveband fredag og lørdag kveld er et must for enhver skikkelig pub. Dersom man fyrer opp Scooter med en gang dagens fotballkamper er ferdige, da går folk et annet sted.

Jeg tror starten har blitt mye trangere enn den behøvde å bli rett og slett på grunn av dårlig forarbeid. Man burde hentet inn erfaringer fra andre som har hatt suksess med konseptet. Seriøst, når Sarpsborg kan ha en sportspub (sarpinger drar jo gjerne til Fredrikstad om de bare skal "ut på byen") så finnes grunnlaget i Fredrikstad også.  Kanskje man må være litt kynisk, som en nevnte, og prioritere de store lagene som mange vil se. I hvert fall til økonomien er på fote.

Og så har de tydeligvis undervurdert behovet for startkapital.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 02 okt 10, 09:34

Opprinnelig postet av Gooner
Var puben noen få jobbet for, eller var det faktisk mange som ville ta tak i dette "prosjektet"...........

Mener å huske at det var styret, og kun styret som startet opp den puben. Det var vel også slik at en i styret trakk seg fordi han mente at styret ikke hadde myndighet alene til å fatte en slik beslutning og at slike ting måtte taes på generalforsamling.Likevel syns jeg den største tabba var å ikke involvere folk med erfaring på området fra begynnelsen...

Ble litt skuffa over at de ikke la den ned, men desto mer sjokka da jeg leste artikkelen i f-b.no at de hadde gjeld på nesten en million. Samt måndedlig underskudd på 100K... penger som kunne ha blitt brukt på tribuneliv etc...

 


Gooner

Bedriftsspiller

Ble medlem: 26 jan 08
Innlegg: 16

Lagt til: 02 okt 10, 10:13

"Burde rapportert tidligere Sørlie påpeker imidlertid at varsellampene burde ha blinket på et tidligere tidspunkt. Selv startet han arbeidet med å kikke på pubens økonomi for en måneds tid siden, og ble da raskt oppmerksom på hvordan det egentlig sto til med skjenkestedet. – Jeg så ganske snart at ting ikke var helt på stell, sier han. – Etter min mening burde det vært innkalt til et styremøte allerede etter to måneder, noe som er vanlig, spesielt når det dreier seg om nyetableringer, fortsetter Sørlie." hentet fra F-b.no

Jeg håper selvsagt det kommer til å bli en fungerende og god pub, der man kan se kamper, treffe likesinnede, og ta seg noen pils de helgene man har mulighet til det. For, jeg er vant til å gå på pub under de fleste kamper mitt lag spiller, samt bruke det som et felleskapsarena/sosial plass å vanke sammen med andre fotballidioter.

Nå har jeg valgt å se kamper i stua, og heller gå andre plasser når man har fri/mulighet til kose seg med noen kalde. Uansett, man må føle konseptet treffer det man liker, og man må føle at systemet fungerer i alle ledd (dj, bartendere, ryddehjelp, osv) Kvalitet og profesjonalitet.

 Det er bra at Kjellærn nå endelig (ikke noe for tidlig) tar affære, på flere områder om de skal ha en sjanse for å ikke sløse bort mye av plankehaugens penger. Det kan bli et overskuddsprosjekt over tid, men da må man engasjere, finne noe som fenger, og gjøre det på en ordentlig og ryddig måte.

---------------------------

Victoria Concordia Crescit


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5302

Lagt til: 02 okt 10, 14:45

Opprinnelig postet av kratos

Mener å huske at det var styret, og kun styret som startet opp den puben. Det var vel også slik at en i styret trakk seg fordi han mente at styret ikke hadde myndighet alene til å fatte en slik beslutning og at slike ting måtte taes på generalforsamling.

Du husker feil. At Plankehaugen skulle starte puben ble vedtatt på generalforsamlingen i august 2009.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


becks723

Juniorspiller
Ble medlem: 26 sep 05
Innlegg: 145

Lagt til: 02 okt 10, 14:49
Opprinnelig postet av kratos

p>

Mener å huske at det var styret, og kun styret som startet opp den puben. ...

 

Dette stemmer nok ikke, det å starte Kjellærn Sportspub ble avgjort på et medlemsmøte i fjor høst


Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

30/11/2023 16:24 | 190f6708