Husk meg
Brukernavn
Passord

Tom Nordlie blir FFK-trener

Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 22 6

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 25 aug 09, 11:53

TKK er på farten igjen, med et aktuelt tema..

http://tkkarlsen.tv2blogg.no/article1113024.ece 

 

Kanskje vi skulle hente Vialli i stedetCool

---------------------------

Erru ikke hes dagen etter kamp, harru ikke sunget nok!!


trigz

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 04
Innlegg: 15

Lagt til: 25 aug 09, 11:58

Opprinnelig postet av dracula
Selvsagt kommer disse betenkligheten fra Holters, som ser at hans ønske om å få TKK inn i styringa på klubben blir torpedert. Tom Nordlie er både fotballfaglig og har "baller" nok til å ikke la seg styre av sportslige leder som er mer opptatt av egen person enn klubben. Jfr uenigheten mellom han og Fjørtoft.

Når det gjelder en eventuell junior satsing eller ungdomssatsing for den del, tror jeg ikke Tom Nordlie vil stå i veien for  de unge  dersom de er treningsvillige og har kvalitet. Tror nok enkelte påpeker at spiller som Wehrman, Barsom, Kvisvik, Ophaug m.fl vil føle trusselen sterkere.Hei, alle FFK-fans!

Denne nyheten kommer ironisk nok samtidig med at vi i LSK endelig ser ut til å ha klart å rense ut de siste katastrofekjøpene som satt igjen i klubben etter Tom Nordlies herjinger.

Dere kan se fram til å få en trener som alltid setter sitt eget ego først, ikke evner å behandle folk på en anstendig måte, og især ikke i motgang, som aldri i livet kommer til å innrømme egne feil, men som er veldig flink til å skyve ansvaret over på alle rundt seg, som bruker et spillesystem som hele resten av Tippeligaen har gjennomskuet for lengst, og som ikke har en plan b.

Hvis Nordlie henger med etter at sesongen er slutt kan dere se fram til personalkonflikter, uforståelige spillerkjøp, blytung førsesongstrening som fører med seg belastningsskader og overtrente spillere til seriestart, resultater som går fra ille til verre mens treneren lover å snu det hele, bare han får sjansen til det, før det hele kulminerer med at Nordlie sparkes midt i sesongen, får avholde en tåredryppende pressekonferanse og mottar flere hundre tusen kroner i etterlønn i et år etterpå. Og jeg vedder på at strukturskaden han etterlater seg i klubben kommer til å bli både dyr, vond og vanskelig å rette opp.

Slit'n med helsa!


stampede

A-lagspiller

Ble medlem: 06 jun 04
Innlegg: 415

Lagt til: 25 aug 09, 11:59

Opprinnelig postet av Plankekæll

 Man kan ikke ansette en ny trener før vår nåværende er ferdig i klubben. Han er sjukemeldt, da er han "fredet". Men det skjønner ikke herr Henriksen.

Det er også anledning til å si opp en arbeidstaker som er fraværende på grunn av sykdom dokumentert ved legeerklæring. Arbeidsmiljøloven oppstiller imidlertid visse særlige regler ved oppsigelse under sykdom. Oppsigelse som finner sted i de første tolv månedene etter at arbeidsuførheten inntrådte, skal anses for å ha sin bakgrunn i sykdommen dersom ikke noe annet gjøres overveiende sannsynlig. Det gjelder altså en snudd bevisbyrde. Arbeidsgiveren må sannsynliggjøre at oppsigelsen ikke skyldes sykdommen. 

Dersom arbeidstakeren kommer tilbake til arbeidet og igjen blir syk, oppstår spørsmålet hvorvidt fraværet skal regnes som sammenhengende eller anses for avbrutt. Dette må bero på en konkret vurdering avhengig av hvor lenge fraværet har vart contra hvor lenge arbeidstaker har vært i arbeid, samt om fraværet har sin grunn i samme sykdomsårsak. Utgangspunktet må være at perioden anses avbrutt dersom arbeidstaker har gjeninntrådt etter sykemelding. 

Etter utløpet av de første tolv månedene er det de «vanlige saklighetskrav» som gjelder. I saklighetsvurderingen skal hensynet til arbeidstakeren veies opp mot hensynet til arbeidsgiverens interesser. I dette ligger at sykefraværet må påføre arbeidsgiver ulemper. Relevante momenter her vil være mulighetene for å få tak i kvalifiserte vikarer, om arbeidskraften blir ustabil fordi man ikke kan tilby fast jobb osv.

 

---------------------------

If I want your opinion I'll remove the duct tape!


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 25 aug 09, 12:07

Opprinnelig postet av trigz
Slit'n med helsa!

Merkelig, det er ingen med tidligere Nordlie-erfaringer som er over av seg av misunnelse på at vi kanskje får tak i Nordlie.

Det skal bli morsomt å se Nordlie legge skylden på pølseselger Marit for en dårlig offsidelinje i hvert fall.


Acromion

A-lagspiller

Ble medlem: 05 jun 04
Innlegg: 292

Lagt til: 25 aug 09, 12:08
Endret: 25 aug 09, 12:14
Endret av: Acromion

Takk og pris, folkens, nå har Tom bekreftet overfor klubben sin at han blir i Kongsvinger. Fikk akkurat en SMS fra en av spillerne.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 25 aug 09, 12:12
Endret: 25 aug 09, 12:12
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av Acromion
Takk og pris, folkens, nå har Tom bekreftet overfor klubben sin at han blir i Kongsvinger.


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 25 aug 09, 12:23

Opprinnelig postet av shaggy

At ledelsen er udugelig er vel hevet over enhver tvil, men er litt delt i forhold til dette.

Positivt på kort sikt tror jeg. Inn med sårt tiltrengt disiplin og struktur behøves nok, og det er nok begrenset med alternativer å velge mellom. Hadde det ikke skjedd noe på trenersiden, hadde et nedrykk vært veldig aktuelt.

Derimot å binde seg til denne mannen i to seonger til gremmes jeg over. Tror FFK fort kan bli et bunnlag igjen når "nordliesjela" fester seg i veggene, og dette er nok ikke en billig mann å kvitte seg med.

Enig, dette er en utelukkende positiv nyhet, med Aune bak rattet stinker det Adecco spill. Og Tom Nordlie har gode resultater å vise til over 2år,ikke 1år. Så ideell kontrakt ville vært ut sesongen og 1 år til. Men det er helt riktig av klubben å prøve å avslutte arbeidsforholdet til Grønis, en fotballklubb med hovedtrenern sykemeldt hele sesongen???

Det jeg har savna aller mest er en som kan ta tak, og riste litt i dagens tropp. Aune minner meg for mye om KTE, hvor det etter tap var "viktigere å trøste gutta nå enn å kjefte på dem"...

Det er absolutt ikke gitt at vi overlever med Tom, men oddsen øker betraktelig. Har plenty med erfaring fra lignende situasjoner. Sålenge Høili betaler for gilde sier jeg et rungende JA TAKK!!Laughing

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


jonse

Bedriftsspiller

Ble medlem: 27 sep 05
Innlegg: 3

Lagt til: 25 aug 09, 12:23

Opprinnelig postet av Acromion

Takk og pris, folkens, nå har Tom bekreftet overfor klubben sin at han blir i Kongsvinger. Fikk akkurat en SMS fra en av spillerne.

Jippi da blir det heldigvis nedrykk i år og ikke til neste år


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 25 aug 09, 12:31

Opprinnelig postet av nilz1

Hvordan kan delvis voksne oppegående menn komme med så mye sprøyt som det jeg leser i denne tråden? Å hente inn nye spillere er ikke løsningen for FFK. Til det er tiden for knapp, altså for få kamper til at det skal kunne gi frukter i form av fortsatt tippeliga spill neste sesong.

Alle dere som er glad i Fredrikstad, ønsker vel ikke å se Adecco fotball på stadion de neste sesongene? Det vil bli realiteten dersom det ikke gjøres noe drastisk umiddelbart. Det eneste som kan ha øyeblikkelig virkning på spillergruppa er å hente inn en trener med klar visjon og klare uttalte krav til spillergruppa. Derfor er Nordli rett mann til denne jobben. Skulle bare ønske han hadde kommet i sommer...

Spillerstallen er ikke nevneverdig endret fra i fjor, da ble det sølv. Skader vil alltid komme, men Grønhagen var på vei bort allerede i vinter. Som Holters skrev når den siste sykemeldingen kom, så kommer han ikke tilbake. Det ønsker jeg heller ikke, og det er flere som er av samme oppfatning.

Vi må også være klar over at de fleste spillere som blir forespurt om FFK ikke ønsker å komme hit. Det er også et tankekors, derfor må det ryddes i gangene og det så fort det er mulig skapes en samlet entusiasme rundt og i klubben som har vært fraværende siden jubeldagene med Eggen. Men, alt var ikke rosenrødt den gangen heller.

Håper Nordli er på plass i løpet av dagen og at han gjenskaper trua i spillergruppa om at dette skal gå bra. Da slår vi Tromsø på søndag og snur den negative trenden med å følge opp med seier mot Vålerenga på hjemmebane.

Så en liten fornote: Den kvelden vår kjære Dagfinn ble skadet i Kristiansand spilte Start om gullmedaljer i Tippeligaen. Kun et FFK som kjempet om fornyet kontrakt sto mellom laget fra sørlandsbyen og en lenge etterlengtet Tippeligaseier. Noen som husker hvem som var trener i Start da? Rart at ingen nevner det.....  Men det er jo ikke dritt om mannen så da glemmer man vel det - ikke sant!

Ønsker FFK, alle med hjerte for klubben og Tom Nordli lykke til i innspurten av Tippeligaen

 

Meget godt innlegg. Når det kommer til talentsatsing hudflettes Tom Nordlie? Hva FAEN skal vi si om Aune som til stadighet holder unge lovende Elvestad ute av laget til fordel for en feit og umotivert Kasey?? Hva med Adiyiah? Everton, Tegang og Gardar har samtlige vært elendige iår...Hva med Lala? Tør vi ikke bruke tenåringer i fkk? Og nei, stemmer det, Barsom har jo herjet på vingen i år...

Under Grønis var det også krise...Tom Nordlige dyrket start talenter i adeccon og i det påfølgende året i TL hvor man fortjente gullet. Spillere som doffen og strømstad stod frem under Nordlie.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


eliot

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 637

Lagt til: 25 aug 09, 12:31

Opprinnelig postet av jonse

Opprinnelig postet av Acromion

Takk og pris, folkens, nå har Tom bekreftet overfor klubben sin at han blir i Kongsvinger. Fikk akkurat en SMS fra en av spillerne.

Jippi da blir det heldigvis nedrykk i år og ikke til neste år

   Kan jo bli spennende med lokalderbyer mot Moss og  Sarpsborg 08, mens vi leser om Kongsvinger i eliteserien.Wink


Jotjar

Knøttespiller
Ble medlem: 19 jun 03
Innlegg: 49

Lagt til: 25 aug 09, 12:39
Endret: 25 aug 09, 12:40
Endret av: Jotjar

Opprinnelig postet av dracula

Vei på dagens KIL lag har vi vel3-4 spillere som de eldste født  i 1979.

Spiller under 25.

Shindika 23, F.Nilsen 21, J.Johansen 24, Giomar 24, Digerud 20, Strømnes 22, Jahr 20, Dalen 24

I tilleg  noen som 25.

Ikke så gammelt lag det vel!

Må nesten svare denne. Av de du ramser opp, har Johansen, Guiomar og Strømnes en del spilletid. Altså to som er 24, og dermed bør være etablerte, og en på 22.

Blant de andre kan det oppsummeres i null spilletid. Olav Dalen har fått et par kamper i mål siden lagets førstekeeper har vært skadet. Jahr hadde null spilletid før han ble leid ut, Digerud har 21 minutter, Nilsen 1 minutt, Joseph har et par korte innhopp.

Bare som et lite sidespor altså...

Forresten så er jo både Ryen og Håkonsen født i 78...

---------------------------

*The Worlds Most Promising Cowboy*


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 25 aug 09, 12:40

Akkurat nå er jeg så lei av de negative kreftene er inne på forumet at jeg nesten spyr.

Vurderer seriøs å gi de en sann glede, slutte å engasjere meg her inne.

Enkelt har kalt FFK medgangssupporternes Mekka, noe jeg slutter meg 100% til.

 

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Modric

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jul 08
Innlegg: 212

Lagt til: 25 aug 09, 12:43

- Vi har valgt å satse på Nordlie og han får tilbud fra oss i dag, sier FFK-direktør Runar W. Henriksen til f-b.no.


JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 25 aug 09, 12:43

Helt enig med Dracula her. Blir nesten flau av å være fra byen når jeg ser alle som spyr rundt seg med eder og galle på dette forumet. Alt er feil uansett hva klubben gjør. Helt enig i at klubben og ledelsen helt klart kan kritiseres for noe av det som skjer for tiden, men enkelte er så negative og jævlige at jeg blir helt satt ut. Det er folk her inne som bør se seg selv i speilet flere enn en gang, det er det ingen tvil om!

Ingen tvil om at FFK er medgangssuporternes mekka!

---------------------------

Alltid FFK!


rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 25 aug 09, 12:44

Opprinnelig postet av dracula

Akkurat nå er jeg så lei av de negative kreftene er inne på forumet at jeg nesten spyr.

Vurderer seriøs å gi de en sann glede, slutte å engasjere meg her inne.

 

Så enig -  så enig. Tror vi er mange som er enige i det.


eliot

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 637

Lagt til: 25 aug 09, 12:48

Opprinnelig postet av rød og hvit

Opprinnelig postet av dracula

Akkurat nå er jeg så lei av de negative kreftene er inne på forumet at jeg nesten spyr.

Vurderer seriøs å gi de en sann glede, slutte å engasjere meg her inne.

 

Så enig -  så enig. Tror vi er mange som er enige i det.

  Her er en til som er veldig enig.


teflon

Juniorspiller

Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 119

Lagt til: 25 aug 09, 12:49
Endret: 25 aug 09, 12:49
Endret av: teflon

Ja det er helt rått hvor mye sure negative bedrevitere det er her, er jo nesten like ille som forumet på www.liverpool.no

Lett på nett kulturen..


Acromion

A-lagspiller

Ble medlem: 05 jun 04
Innlegg: 292

Lagt til: 25 aug 09, 12:54
Endret: 25 aug 09, 12:55
Endret av: Acromion

Kan du spesifisere litt? Hvem er det som er sure, negative bedrevitere her? De som vet mer enn andre om personen Tom Nordlie? De som ikke er enige i at det skal være klubbens kurs fremover? De som er bekymret over utviklingen klubben viser, og som ønsker forandringer? De som synes det er greit som det er? De som diskuterer forandringene som foreslås, men ikke er enige i dem? Hva gjør disse folkene til bedrevitere? Eller enda verre... Medgangssupportere??

 

"Diskusjonsforum". Smak litt på det ordet, og tenk på hva det er for noe.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 25 aug 09, 12:54
Endret: 25 aug 09, 13:07
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av JonFT

Helt enig med Dracula her. Blir nesten flau av å være fra byen når jeg ser alle som spyr rundt seg med eder og galle på dette forumet. Alt er feil uansett hva klubben gjør. Helt enig i at klubben og ledelsen helt klart kan kritiseres for noe av det som skjer for tiden, men enkelte er så negative og jævlige at jeg blir helt satt ut. Det er folk her inne som bør se seg selv i speilet flere enn en gang, det er det ingen tvil om!

Ingen tvil om at FFK er medgangssuporternes mekka!

La det være klart med en gang. Dette er et diskusjonsforum. Er man negativ her inne er ikke det ensbetydende med at man er medgangssupporter. Jeg har vært kritisk her inne i dag, men satt seneste på fredag og var ikke en av de 8 000 som gikk før kampen var ferdig, men satt på plassen min til fløyta var gått.

Er det forresten noe som har blitt skrevet her inne som ikke er sant? Er det eder og galle å være skeptisk til en trener som ikke står for noe som ledelsen i hele år har prøvd å strebe etter? Det har blitt snakket om langsiktighet, fremtidsplan og satsning på unge talenter. Så henter de inn den mest midlertidige løsningen på sportslige kriser i norsk fotballs historie.

Jeg har skrevet mye positivt om klubben når det har vært riktig, og jeg skriver mye negativt om klubben når det har vært riktig. Er jeg da dermed automatisk en medgangssupporter? Skal en supporter være positiv til klubben, alltid, uansett?

Jeg er sikker på at de fleste som skriver "eder og galle" her inne er på stadion og gir alt for laget der. Våpnene blir lagt igjen utenfor stadion og tas med hjem igjen og inn på dette forumet.

Det var en som mente jeg ikke hadde hjerte for klubben. Jeg vil heller si at det å vise engasjement og faktisk kritisere klubben viser at det er det jeg nettopp har, mens folk som utelukkende er positive til alt egentlig ikke er spesielt interessert av seg. Jeg bryr meg for mye om klubben til at jeg taus skal se den gå på en ny trist tilværelse som en parantes i norsk fotball.

Det blir for ille når bergensere og viffere kan se på sitt lag og tenke: Ja ja, mye rot i klubben vår, men vi er heldigvis ikke supporter til FFK. Der er det baluba der!

Helt til slutt: Jeg legger ikke skjul på at innleggene mine her inne er blendet av at jeg har litt mer innsikt i klubben enn en god del her inne (vil jeg tro). Det er mange spøkelser som ikke har kommet for dagens lys, men med lokalaviser som er livredd for å komme på unote med klubben, så vil disse spøkelsene aldri få sett dagens lys, og de aller fleste vil aldri få vite hvordan situasjonen egentlig er i klubben. Lenge leve uvitenhetens naive lille verden (ikke rettet mot deg personlig, og ikke ment for å være overlegen), jeg blir mer og mer skremt jo mer jeg får innblikk i hvordan klubben i våre alles hjerter drives om dagen.


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 25 aug 09, 13:09

Nå bekrefter jo FB at Nordlie får tilbud fra FFK. Javel...vi får se hva som skjer. Men hva har de gjort i forhold til Grönhagen? De MÅ jo ha blitt enige om en sluttavtale, hvis ikke kan de vel ikke ansette Nordlie som hovedtrener?Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 22 6

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

04/12/2023 15:02 | f59a3c20