Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ny spiller klar:

FFK henter tidligere United-spiller

Etzaz Hussain (18) er spilleren som kompletterer årets spennende FFK-stall.

Tekst av Øystein Holt og Marius Kjølstad, foto: Collin Pillai/fredrikstadfk.no
Lagt ut: 17. March 2011 - 13:00

FFK bekrefter overgangen på sine hjemmesider.

Midtbanespilleren Etzaz Hussain (18) blir FFK-spiller i tre år fremover. Overgangen avslutter et fantastisk overgangsvindu, da vi nok en gang henter et ungt talent fra Østlandet.

Desto bedre blir overgangen av at Hussain kommer gratis til klubben. Med null kroner i overgangssum for en spennende fotballspiller, er det ikke lenger noen tvil om at FFK og Joacim Jonsson er årets overgangsvinnere!

Hussain kommer opprinnelig fra Langhus, hvor han debuterte på A-laget i 3.divisjon som 14-åring. Etter å ha imponert mange, kom Manchester United på banen. I februar 2009 ble han klar for klubben, og oppholdet i England ble to år langt.

I januar 2011 ble Hussain klar for Vålerenga. To måneder senere er han klar for Fredrikstad. Årsaken til dette skal være dårlig kjemi med deres trener, Martin Andresen.

- Etzaz og Vålerenga har hatt litt ulik oppfatning av veien videre, og da har vi funnet det hensiktsmessig for alle parter at vi avslutter samarbeidet, forklarer sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

Stortalentet omtales som en teknisk midtbanespiller. Han har mange kamper på aldersbestemte landslag, og har flere ganger figurert som kaptein på landslaget.

Hussain selv virker fornøyd med overgangen til FFK:

- FFK er en stor klubb med fine tradisjoner og det var et enkelt valg å spille for FFK. Jeg likte den første treningen jeg hadde med FFK og ser frem til å spille for klubben, sier Hussain til fredrikstadfk.no

Hva syns du om kjøpet av Etzaz Hussain og FFK på overgangsvinduet generelt? Diskuter her!

Spillerprofil: Etzaz Hussain

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3