Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 04 sep 17, 16:25

Opprinnelig postet av Tøfflus

Høydepunktet utenom scoringene vil jeg si var returløpet og taklingen til Shola i andre omgang. I stedet for å løpe Åsane-spilleren overende og få gult kort, klarer han å bruke farten til å sette inn en klokkeren takling til innkast.

For et deilig øyeblikk det var.

Så gikk det bra til slutt. Skulle likt å se statistikk på antall pasninger etter kampen i går. Det har vært symptomatisk gjennom hele sesongen, vi får ballen i forsvarsleddet/lavt i midtbanen, ingen tør å ta med seg ballen framover, uansett hvor mye rom man har. I stedet slår man en trygg pasning før motstanderen rekker å komme opp i presset, noe som er greit nok det, men når vi ikke er mer presise og kreative enn vi er, så blir det alt for forutsigbart i angrep, utrolig lett å forsvare seg mot. Synes dette preget angrepsspillet vårt fram til utligningen.

Da er det ekstra tilfredsstillende å se hvordan vi endelig klarte å omsette sjanser i mål, og ikke minst at vi klarer å holde intensiteten oppe, ikke bare etter utligningen, men også delvis etter vi tok ledelsen. Vi var klart bedre enn Åsane på banespill hele kampen, og da er det viktig å ikke la denne flyten forsvinne når vi tar ledelsen. I stedet for å trygge et resultat fortsatte vi med det spilet som tross alt hadde fungert nokså godt hele kampen.

Vil også trekke fram innsatsen til Henningsson etter han kom innpå. Har ikke gjort noe særlig inntrykk tidligere, men i går var han et friskt pust utover i andre omgang.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3