Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 03 sep 17, 20:49
Endret: 03 sep 17, 21:11
Endret av: Rey

Virkelig deilig med en seier i dag og jeg syns den var fortjent også.

Starter jo selvfølgelig helt forferdelig med elendig backspill og elendig keeperspill. En ball skal ikke gå mellom bena på keeper.

Men ellers så er det stort sett vi som har ballen selv om vi ikke skaper all verden i første omgang. Vi har riktignok to enorme sjanser hvor Åsane redder på streken opptil flere ganger, men ellers virker det egentlig ikke farlig. Men skulle vært artig å sett statistikken for ballinnehav. Ellers får vi jo enormt med cornere som vi som vanlig ikke klarer å gjøre noe farlig ut av. Må jo trene mer på det. Hank inn juniorspillerne på en trening og stable feltet full av spillere slik at vi kan trene på reelle situasjoner... ikke bare innlegg uten motstand.

Andre omgang minner mye om første fram til Nuhu blir skadet og må byttes ut. Da blir det mye mer fart på venstresiden når Begby flyttes ned som back. Skulle vært morro å se mer av han i den posisjonen selv om det defensive kanskje går på bekostning av det offensive. Fint samspill mellom han og Rocky før et nydelig innlegg!

Andremålet skal Kapidzic ha en stor del av æren for også. Gjør en kjempejobb som førsteforsvarer og presser fram en dårlig passning som Westgaard leser og snapper. Godt skudd av Filip også. Virkelig deilig.

Så er det morro at spillerne takker hovedtribunen etter kamp også!

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24