Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 07 aug 17, 13:03

Problemet er ikke separat sett treneransettelsene.. men at det er for lite kompentanse på leder nivå.. det er her klubben skulle startet å utvikle seg fra starten av. Klubben FFK trenger dyktig og erfaren ledere for å overleve i toppfotballen. Slik er det bare..

Men sett dagens situasjon, skal FFK gamble på å beholde treneren og håpe resultatene bedrer seg nok til at vi overlever. Det er en farlig strategi, mtp klubbens utvikling.

Alternativet er å hente inn en trener som man vet vil skape resultater ved hjelp av kynisme og erfaring. Dette innebærer også risiko.

så man kan skrive og si hva man vil, fakta er at resultatene uteblir over hele linja. FFK er rett og slett helt utarma av energi, vilje og vinnerlyst. Å tro at det skal snu nå med den samme oppskriften vi har sett til nå er rett og slett idioti!

for å sitere Einstein. Å gjenta det samme forsøket om og om igjen for å håpe på ett annet resultat er PR definisjon galskap..

skal FFK lykkes med det de ønsker å få til nå så trengs det erfaring, det trengs vilje, og det trengs energi! Så hvor skal den komme fra..

Fra klubben selv ved hjelp av enda flere endringer.. profesjonalisering... analysere og gjøre tiltak.

Fra omgivelsene.. publikum... og oppslutning.. mer støtte?

Eller ett grep som endrer dynamikken som har satt seg gruppa.. å avsette treneren..

Jeg skulle ønske at klubben hadde satt erfaring høyere på lista over prioritert egenskap hos ledergruppa i klubben. Det er nemlig en grunn til at klubber stagnerer.. Og det er ikke sikkert at det blir enklere i 2 divisjon heller.. nivået er faktisk veldig bra der også.  Dessverre med det styret vi har så er det en ting å gjøre og det er å ta det man får.. det er jævelig å tenke at en så stor å flott klubb skal bli så til de grader bli revet ned av inkompetanse. Klubben skylder supporterne, sponsorene og spillerne og ha ett godt nok sportslig program. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3