Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 60

Lagt til: 24 jul 17, 15:55

Jeg skjønner ikke - ser stadig vekk Heier sier de fokuserer på midtbane og spiss, og at det bakre er greit som det er.. men mangler vi ikke fortsatt en høyreback? Simonsen er jo ute for sesongen, og det har vel stort sett vært Westgaard og Lahdemäki som har bekledd den rollen. Betyr det at de synes det er greit som det er nå?

Jeg synes også det er ekstremt skremmende hvor dårlige vi blir i forsvar uten Leko - eventuelt kanskje heller med Lahdenmäki i stopperposisjon (istedenfor Leko). Jeg ser vi spilte 1-1 mot Arendal uten Leko, men det var med Skagestad og Shola. Vi tapte Levanger-kampen 3-1 med Skagestad som venstreback og Leko/Shola i midten - uten at det egentlig betyr noe. Gårsdagens kamp minnet meg på et punkt ganske mye om Strømmen-kampen - og der var bakre rekke samme oppstilling som i går. Men jeg føler vel at Shola blir fryktelig alene i enhver kontringssituasjon fordi Lahdenmäki er så alt for treg. Og da når i tillegg høyreback'en er bekledd av Westgaard som egentlig ikke er en høyreback, så får jeg vel en følelse av at vi desperat trenger å ha noen som kan steppe inn dersom Leko er ute. Jeg skal vel være ærlig, jeg ser vel helst at Lahdenmäki ikke er på banen, uten at jeg igrunnen har noen fotballteknisk bakgrunn for å si noe sånt :-p.

Når det er sagt, så vil jeg selvsagt ikke påstå at vi ikke trenger folk på midtbane og spiss, jeg bare blir litt bekymra når det virker som at de ikke tenker forsvar i det hele tatt lengre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3