Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2214

Lagt til: 20 jan 17, 17:44

Så er det overskyet for landslaget, ingen Sol som vil skinne på dem. Nå snakker de om å klare neste kamp i mars med en midlertidig løsning. 

De må heller finne en trener snarest. Det er viktig å ha en trener, for hvem skal ellers klandres for NFFs amatørmessige inkompetanse? Hvis de ikke skynder seg risikerer snart de ansvarlige at ansvaret faller på dem. Det kan man jo ikke ha. 

Sies at de snakker med utlendinger, nå da det norske solskinn uteblir. Med de lønninger NFF tydeligvis har råd til å betale norske trenere for å mislykkes, kunne de kanskje overveie om de har råd til en dyktig en også? Klinsmann er fortsatt ledig på markedet, så vidt jeg kan forstå. 

Ellers er vel Rekdal interessert. Han burde være vel så kvalifisert som noen annen norsk kandidat. Og for et lokalpatriotisk alternativ; en trener som kan lykkes med Nord-Korea burde også kunne lykkes med Norge. Bortsett fra, selvsagt, at NFF er langt mer topptungt, byråkratisk, dogmatisk og tungrodd enn Nord-Koreas fotballforbund. Men likevel burde Jørn ha en mulighet. Det er jo tross alt ikke FFK vi snakker om her.

Enn så lenge; kom så Danmark! 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24