Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 12 okt 16, 21:42

Selv om det kunne vært fristende å fortsette å diskutere landslaget i OBOS-ligatråden, er det vel hakket mer seriøst å ta en egen tråd. 

A-landslaget har ikke akkurat imponert så langt i kvaliken til VM i 2018. Mot Tyskland møtte vi ikke opp en gang, og mot både Aserbajdsjan og San Marino trillet vi ballen på tvers i store deler av kampen, avbrutt av svake innlegg på stillestående folk i boksen. Bakerne og postmennene fra San Marino gikk tomme for krefter etter 80 minutter, derfor ble det seier i den kampen, mens Aserbajdsjan holdt stand i samfulle 90.

Så hadde vi litt flaks ved at Tsjekkia bare klarte 0-0 mot Aserbajdsjan i går, mens TYskland har gjort jobben både mot tsjekkerne og nord-irene så langt. Men: Er det noen som har trua på at vi kan utnytte den flaksen ved å slå tsjekkerne i november? Under Høgmo?

I dag virker det som Høgmo skal få tillit fram til Tsjekkia-kampen. Jeg har en mistanke om at det er for at NFF skal kjøpe seg tid slik at ny trener er klar før de gir dikterhøvdingen fra Gratangen foten.

Ka dåkk trur?

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24