Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK= Morgan Andersen?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 29 jun 07, 20:02

Blir så sinnsykt lei av at norsk media mener at FFK er synonymt med Morgan Andersen. Nesten alltid står det i overskrifter "Morgan henter ny spiller" eller lignende. Det er feil! Det er ikke Morgan alene som tar alle beslutningene i FFK. Feks. når Fofana og Kouadio kom til FFK, het det i dagbladet "Morgans afrikanere". De hadde jo aldri kommet hvis ikke det var enighet i det med trenerapparatet osv.

Og da får han selvfølgelig all dritten også... På fxt.no sto det om at Wehrman koster 2.mill.. Da er det en kommentar til det nedenfor, hvor en eller annen tulling sier at det er unødvendig og kjøpe en spiller som har et halvt år igjen av kontrakten med sin nåværende klubb for 2 mill. Men så kommer det:  "Hva er vitsen, Morgan?", eller noe i den duren(husker ikke ordrett hva det sto).. Og meninger om det ikke var vitsen i å ansette ham osv.. Dette er da for fa** ikke noe han har bestemt alene!

Blir så irritert!! Ok, han har til tider utrolig dumme uttalelser og så videre, men han er ikke sjefen i FFK! Så uansett om FFK gjør noe bra eller noe dårlig(spesielt noe dårlig) er det ikke bare Morgan som har hatt en finger med i spillet! Kritiser ham når han gjør noe dumt, men husk samtidig på å rose ham når han gjør noe bra!

Stå på, Morgan!

---------------------------

"I fell in love with football as I was later to fall in love with women: Suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring. - Nick Hornby-


thomkat

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 494

Lagt til: 29 jun 07, 20:28

Han blir på en måte FFKs ansikt utad som det pent heter, han er jo direktør. Så¨vi må nok tåle at FFK blir nesten synonymt med Morgan.

 

Men detr gjør vel ingenting? Vi trenger litt vind i seila....................  eller?

 

---------------------------

Elleve røe og vite kællær


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 30 jun 07, 02:49
har det ikke vært nok tråder med morgan andersen nå. syns det dukker opp noen tråder om han hele tida.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2214

Lagt til: 30 jun 07, 06:56

Så dukker navnet hans opp i mediene hele tiden også. Morgan gir mediene noe å skrive, og om han ikke gjør det så skriver de likevel - og så får vi noe å diskutere. Egentlig plager ikke det meg noe nevneverdig. Bedre enn å ha en direktør det er stille omkring hele tiden. Stort sett all oppmerksomhet er god oppmerksomhet.

Synes forøvrig det var meget flott gjort av Morgan å gå ut å beklage uttalelsene etter kampen mot Strømsgodset. Alle kan si noe dumt (det er det rakkern mange som gjør også) men ikke alle er store nok til å legge seg flate og beklage etterpå.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24