Husk meg
Brukernavn
Passord

Fredrikstad Blad, Demokraten og Eggen

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Marensius

Juniorspiller

Ble medlem: 20 okt 04
Innlegg: 111

Lagt til: 20 okt 06, 18:33
Endret: 20 okt 06, 19:09

Leste gjennom tråden om vi ville ha Eggen eller ikke og også lest dagens aviser.


Det er nå veldig viktig å legge denne kritikken av Eggen død til sesongen er over. Da først kan dere som er negative si hva dere mener.  Dette er spesielt kritikk til avisene i byen. Dere må vel skjønne at riksmediene biter på dette, og skal blåse opp dette enda større enn det dere i lokalavisene har gjort,  slik at de nå skal ha masse kommentarer fra Eggen om dette. Eggen trenger å konsentrere seg om de siste kampene, ikke bruke masse tid på tull om han har tillit eller ikke. Spesielt vi supportere bør nå gå ut å vise at vi støtter Eggen, selv om mange av dere mener noe annet så hver så voksne at dere nå holder kjeft og gir Eggen den støtten han kan få.


Før alle dere som er så negative til Eggen skriker å gaper etter en ny trener. Kan dere ikke se på litt mer enn bare resultatet. Er enig at til slutt er det viktigst å ta tre poeng men mange av kampene i år og spesielt på hjemmebane har Fredrikstad spilt en fantastisk offensiv fotball.


For første gang på mange år har laget spilt sprudlene. Det har vært flott spill og ikke minst variert spill. I flere av kampene er det rett og slett uflaks at FFK ikke har vunnet og ikke minst vunnet mye. Hva som skjer på bortebane er for meg og sikkert mange andre et mysterium, men å legge all skyld på Eggen blir litt for lett. Her må hver enkelt spiller sjekke det de har mellom øra og få orden der først, for på bortebane har det vært mange individuelle feil som ikke skyldes Eggens treneregenskaper.  Når dette er gjort og det fortsatt ikke blir bra spill kan dere som er så negative begynne å kritisere Eggen, men vent til etter sesongen.


Så dette er en oppfordring til alle supportere og ikke minst lokalavisene, la nå Eggen få arbeidsro, fokuser på noe positivt, fokuser på det herlige spillet på hjemmekampene. Dra frem noe positiv statestikk. HVa som helst, bare legg bort denne forba* negativiteten hjemme.


Vi skal knuse Odd på søndag, deretter skal vi ta vår første borteseier mot Lyn 


JipJap

A-lagspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 749

Lagt til: 20 okt 06, 18:45
Endret: 20 okt 06, 18:46
uff, slitsomt å lese uten avsnitt

men får vel si meg enig.
Er absolutt ikke tida å diskutere trenerspørsmålet nå.

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 20 okt 06, 18:55
Endret: 20 okt 06, 18:55

Vi har spilt glimrende fotball, morsom fotball, men hva hjelper det når vi ikke får ballen  mellom stengene og lekker som ei sil baklengs ? Vi har slitt nå i bånn av tabellen, såvidt sikret ny kontrakt i siste serierunde. Da er det på tide å spørre om Eggen er mannen til å ta FFK høyere på tabellen, eller er du kanskje fornøyd med å ligge i bånn ?

---------------------------

For sammen er vi sterke, og det kjennes ille bra å være fra den byen, som laget kommer fra
---
http://www.plankehaugen.no
----
Msn : frpau@hotmail.com
----
Å, POKALEN LØFTAS HØYT PÅ ULLEVÅL!!


hiawata

Juniorspiller

Ble medlem: 01 nov 03
Innlegg: 145

Lagt til: 20 okt 06, 19:28

selvfølgelig er vi ikke fornøyde med å ligge i bunnen av tabellen, men med tanke på at halvparten av alle lagene i elita ligger nedi sumpa er det heller ikke så mye å grine over. vi spiller bra fotball og blir stadig bedre. har hatt litt dårlig uttellng i serien, men desto bedre i cupen. om du ser på prestasjoner i forhold til spiller materiell er ikke prestasjonen så gæli. det er uansett tull å mase om det nå.

å dra opp den tråden og diskusjonen nå, førere bare negaivitet med seg.

---------------------------

på vinger over europa


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 20 okt 06, 19:29
Opprinnelig postet av Marensius

Kan dere ikke se på litt mer enn bare resultatet.



Nei, det er nok på tide å slutte å se på andre ting enn resultater. Resultater, eller mangel på sådanne, er det som gjør at FFK for tredje året på rad ligger syltynt an - og vi som supportere og FFK-engasjerte går en tøff tid i møte, med neglebiting, hjerteflimmer og søvnløshet.

For det hjelper ikke en dritt å ha en offensiv anlagt trener hvis det ikke er mulig å få forsvaret til å være noenlunde brukbart. I år har vi sluppet inn 43 mål på 23 kamper. Et snitt på 1,86. Det vil si at vi i snitt har måttet score to mål for å kunne få ETT poeng. 

Hallo!? Skal vi se mer bak resultatene enn det?

Det "bak resultatet" du mener er kanskje at vi har scoret 33 mål? Det er bare de fire øverste som har scoret fler...  Er det utelukkende målsetningen å score mål og spille offensivt har vi tydeligvis riktig trener.

Men det defensive, det ser ikke Eggen ut til å beherske. Desverre.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


bikaboo

Knøttespiller
Ble medlem: 05 okt 04
Innlegg: 73

Lagt til: 20 okt 06, 19:47
Synes alle sammen kan ta til oss det Marensius sier. La Eggen og FFK få ro og ikke minst støtte ut sesongen. Kan garantere dere at det ikke kommer noe godt ut av kjefting og spekulasjoner rundt trenerspørsmålet og dens tillit i befolkningen og spillergruppa i den situasjonen vi er i nå. Spar kruttet til etter 12.November!

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 20 okt 06, 19:47
Endret: 20 okt 06, 19:48
De fleste tror kanskje at FFK ikke vil ha Eggen, men det sanne er nok at Eggen ikke har lyst til å fortsette hos oss, noen er sikkert glade for det, mens andre synes det er dumt.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 20 okt 06, 19:51
Det er uansett tullete av lokalavisene og sette dette på dagsorden nå. Vi har allerede cupfinalen som "forstyrrende element" i den uhyre viktig serieinnspurten, og trenger ikke at det skal bli støy rundt trenerspørsmålet i tillegg. Full fokus på kampen mot Odd nå!

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 20 okt 06, 19:53

Skjønner ikke hva dere ønsker med å få utav all den negativiten som flere driver med her inne, er vel ikke noe vits å diskutere treneravgang, når det gjenstår tre spilleomganger og FFK kommer ikke til å sparke Eggen likevel.

Kanskje det er media og supporterne som sender FFK ned i 1. divisjon, med støy og uro, skjerp dere før vi er et 1.divisjonslag


hhem

Knøttespiller
Ble medlem: 08 mai 06
Innlegg: 32

Lagt til: 20 okt 06, 22:33
Opprinnelig postet av denialsander



Men det defensive, det ser ikke Eggen ut til å beherske. Desverre.



Eggen senior ble kritisert for det samme i RBK de første sesongene.

JipJap

A-lagspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 749

Lagt til: 20 okt 06, 23:07
Opprinnelig postet av Costanza
Det er uansett tullete av lokalavisene og sette dette på dagsorden nå. Vi har allerede cupfinalen som "forstyrrende element" i den uhyre viktig serieinnspurten, og trenger ikke at det skal bli støy rundt trenerspørsmålet i tillegg. Full fokus på kampen mot Odd nå!


passe dumt av oss å ha en lang tråd om eggen er god nok som trener 3 serierunder før slutt også

jashin

A-lagspiller
Ble medlem: 12 apr 04
Innlegg: 326

Lagt til: 21 okt 06, 02:54

Helt enig. Jeg synes vi skal legge trener-debatten død så kan vi ta den opp når sesongen er over. Nå fokuserer vi på serien. Den er viktigst.  Cupen er bonus


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 21 okt 06, 13:16
Endret: 21 okt 06, 13:16
Opprinnelig postet av Marensius

 I flere av kampene er det rett og slett uflaks at FFK ikke har vunnet og ikke minst vunnet mye.

Er nok mer udyktighet enn uflaks som gjør at de ikke har vunnet. Og alt i alt er det RESULTATENE som tells i fotball, hjelper ikke å spille festfotball hvis man skal ligge på bunn av tabellen hvert år og forsvaret lekker som en sil hver forbanna år.

 

Fortsetter det slikt ender det før eller siden med jumboplass og nedrykk

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 21 okt 06, 13:31

Forlanger man at avisene skal være mer lokale mot FFk enn de er, må de jo bli rene "menighetsbaldene"

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 21 okt 06, 13:39
Opprinnelig postet av dracula

Forlanger man at avisene skal være mer lokale mot FFk enn de er, må de jo bli rene "menighetsbaldene"


Avisene må jo gjerne være kritiske, men når de begynner å mase om trenerspørsmålet NÅ, like før de tre viktigste kampene på flere år, så virker det jo snarere som om de aktivt motarbeider FFK!

Jeg har alltid følt at avisene i byen, kanskje spesielt FB, bidro sterkt til den store entusiasmen som kom med Eggens ankomst gjennom at de plutselig begynte å støtte FFK istedenfor å grave opp dritt slik de hadde for vane gjennom den lange ørkenvandringa i 2. divisjon. Så når de nå (øyensynlig) vender seg mot klubben igjen, synes jeg det er et dårlig tegn ... Vi skal ikke undervurdere medias makt når det gjelder å bidra til entusiasme rundt FFK, og også det motsatte.

---------------------------

Bjørn Jervell Hansen


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 21 okt 06, 17:14

Det som er problemet med avisene, er at de skulle bedt om ny trener etter sesongen i fjor.

En har ikke måttet være fotball professor for å forutse at det skulle ende med nok en sesong i bånn.

I år nektet jeg å ta i mot veddemål som medførte plassering bedre enn 11,  det er mulig vi fortsatt kan få bedre plassering , men mye bedre enn 11 var utopi og ingen riskiko på å tape.

Hvor nærmere vi var sesong start , jo dårligere spillte og måla rant inn.

En måtte være blind for å kunne forsterke slik det ble gjort, en middels midtstopper og en dårlig venstre back,  det er jo slik at Eggen nærmest har bedt om å få rykke ned. 

De skulle ha skaffet to nye sidebacker med kvalitet og en midtstoppper som tar ansvar og ikke gjemmer seg borft.

 

 



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3