Husk meg
Brukernavn
Passord

Hva med å hjelpe Hoås?

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 16 aug 05, 09:23
Kanogvetalt begynner å minne meg om en som er uenig for å være uenig. Mener han at man skal fortsette med denne mobbingen? Folk som holder på slik kan ikke ha store selvbildet. Eller får de ikke lov av kona og åpne kjeften hjemme, sånn at de må bære seg som de gjør når de ikke blir stilt til veggs for det? Hadde man holdt på sånn med en og samme person i hvilken som helst annen setting hadde det fått konsekvenser - enten i form av en lusing eller annet. Mistenker også at det er en del sarpinger og mossinger her som bare er ute etter å skape kvalme. Det er jo stort sett det de gjør, menneskene fra byen Fredrikstad glemte og Oslo ikke ville ha og de fra husklynga ved fossen.

Jeg støtter i alle fall laget, så får alle andre gjøre hva de vil. Tror fler og fler hadde satt pris på om de holdt usakligheter for seg selv og forsøkte å heve innsatsen på banen istedet for å bryte ned en av (max) to spisser.

---------------------------

Keep - Nei, Dæven.


Fattern

Juniorspiller
Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 96

Lagt til: 16 aug 05, 09:54

For meg er det helt uforståelig at dere ikke ser ironien i det "Kanogvetalt" skriver.

---------------------------

... et lenke er ikke sterkere enn det svakeste ledd ...


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5511

Lagt til: 16 aug 05, 10:01
Endret: 16 aug 05, 10:02
Hoås har kjøpt seg hus på Kråkerøy som han overtar i disse dager. Kunne det vært en ide å hjelpe ham med flyttelasset?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


remtan

Juniorspiller
Ble medlem: 27 aug 03
Innlegg: 185

Lagt til: 16 aug 05, 10:13
1-0 til kanogvetalt. 

Men visste ikek noe om de thuset i Østfold :)

---------------------------

Det er to suksesskriterier for å lykkes i Tippeligaen,
et god hjemmpublikum og en god hovedtrener,
FFK har begge deler.
Eggen til NRK sporten


Kråkerøygutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 sep 04
Innlegg: 1011

Lagt til: 16 aug 05, 10:20
Det var en veldig god idé. Morro å få celebs. på Øya, vettu. ;)

---------------------------

Que Sera Sera! Vi Elsker Fredrikstad!
Vi Elsker Fredrikstad! Que Sera Sera!


Dj Charlie

A-lagspiller

Ble medlem: 02 mai 04
Innlegg: 382

Lagt til: 16 aug 05, 10:24
Endret: 16 aug 05, 10:26
Om vi støtter Hoås og heier på han, tror jeg det holder i massevis...
Skal hjelpe alle spillerene fremover med "bygging, flytting osv" kan vi få mye å gjøre fremover...   Men om noen vil hjelpe til, er det jo snilt gjort.

---------------------------

..::FFK::..


Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 16 aug 05, 11:57
Opprinnelig postet av frekkrik
Opprinnelig postet av marle
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Men, når det er sagt er det også for Hoås mulig å gjøre det litt lettere for seg selv, ved å slippe ballen litt tidligere og sørge for at medspillerene blir bedre........ Er det det handler om...... Å gjøre hverandre gode........


Også hoppe 10-15 cm for å rekke ballen enn å bare stå der og glo mens han bak som er 25 cm lavere tar ballen..


Ikke sant! Han kan ikke forventa at vi skal være fulle av begeistring når han ikke fighter og viser innsats! Det synes hvertfall ikke jeg han gjør.... Den dagen han gjør dette vil det være enklere å tolerer slike misser som mot kamma, men når de kommer OPPÅ slapp innsats, da blir det bare for mye...
Dessuten lager han utrolig mange unødvendige frispark ved å bruke armene i luftdueller hvor han burde prøve å bare hoppe litt istedet..... Dette ødelegger desverre en del angrep


Å si at du ikke kan tolere det hoås gjør pga dårlig innsats og fightervilje, er det dummeste jeg har hørt. Hvorfor skriker ikke hele stadion på brian west da? Han gjør jo ikke en dritt så lenge han ikke har ballen.

Jeg tror det med fighterviljen bare er en unnskyldning for at dere synes hoås ser dårlig ut fordi han er treig og har en litt merkelig stil. Det var mye av det samme med Ringberg også. Stort sett alle supporterne som ytrett seg den gang, synes Ringberg var rævva og at vi måtte få på plass en ny spiss. Så solgte klubben Ringberg, og det ble en slags "hype" blandt supporterne at alle bare måtte lovprise Ringberg. 

Med Ringberg kunne man jo ikke klage på innsatsen, men da var gjengangeren at han var for treig og dårlig med ballen. Jeg tror faktisk den eneste grunn for at halve stadion klager på hoås er fordi de ikke klarer å se kvalitetene hans. De skjønner ikke viktigheten av hans spillertype i måten FFK spiller fotball på, og de skjønner ikke at uten hans rolle, så hadde ikke en spiller som brian west fått til en dritt.

Kan det virkelig være sånn at to av norges mest profilerte trenere virkelig har så dårlig peiling på fotball at de bruker hoås, selvom han er helt håpløst dårlig? Samme med u-21 landslagstreneren. Er han også helt evneveik? Hoås spiller fast på u-21 landslaget. Det må da gå ann å for en klubb som FFK å utvikle talenter eller? Å ja, det finnes faktisk talenter som ikke er verdensstjerner før de er 20, selvom det ikke er sånn på cm.

Noen som husker en spiller som het Jostein Flo? Dominerte stort i luftrommet både i premier league og på landslaget i en årrekke. Når Jostein Flo først prøvde seg på øverste nivå her hjemme, var han akkuratt som hoås. Litt sånn lang og treg, og en som fra før var vant til ikke å måtte kline til i en duell for å vinne den. Det tok noen år før han lærte seg å bruke fysikken sin opptimalt, men når han først gjorde det, så var det ikke en spiller i europa som slo Jostein i lufta. Sånn kan Hoås bli også, bare han får tid til å utvikle seg videre på øverste nivå. Dessuten har Hoås noe ikke jostein hadde. Han er teknisk god med beina. Han klarer å holde i ballen i trengte situasjoner og dra av en mann med lekne finter. Han har rett og slett potensiale til å bli en spiller i de europeiske toppseriene. Mulig han ikke lykkes, men det må da være lov å prøve.

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 16 aug 05, 12:14
Bra skrevet Julekake, sånt liker jeg.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 16 aug 05, 12:19

Tror nok vi er veldig uenige her ja... Jeg mener nå at Brian er den spilleren som klarer seg best uten så mange andre.. Han trenger kun en bra pasning fra midten, så kan han gjøre resten selv. Vil heller si at Hoås er mer avhengig av Brian. Se bare på alle de fine innleggene Brian slår inn fra kanten. Å dette kommer av at han er bevegelig, sånn at midten slår pasninger mot ham og at han igjen drar seg fri, for å enten gå på mål, eller gå for et innlegg!

Helt enig i at dersom hadde vunnet hodedueller, sånn han bør gjøre(hvertfall oftere enn han gjør) så ville dette bli et enda farligere våpen, men per dags dato føler hvertfall jeg at ikke det er det! Tror både Martin (trodde aldri jeg skulle si det) og Toth kan vinne vel så mange dueller og dermed fungere som et like bra oppspillspunkt! Men nok en gang, det er sånn jeg føler det å jeg har vel heeeelt sikkert feil! Men jeg mener at det ikke vil skade å prøve i hvertfall! Forandring fryder, og vi trenger absolutt litt forandring nå... Tipper vi får se Toth og Brian på topp mot moss jeg 

 

Å til en annen ting: Jeg var ofte en av de som ergret seg over hvor treg Markus kunne være, men som sagt, så ofret han seg å blødde mye mer for drakta enn det jeg synes Hoås gjør! Å dette kommer ikke bare av at Hoås ser treg ut, for det gjorde jo Markus også 


Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 16 aug 05, 12:52
Sier ikke at ikke hoås trenger brian, men han er det da heller ingen som vil ta ut. Poenget er at om vi spiller med to gjennombruddsspisser så vil forsvaret til motstanderen få en veldig enkel oppgave, og kan bare falle av hver gang det kommer et fremspill. Uten et møtende spiss har vi ingen som truer mellomrommet. Til det løper midtbanen vår altfor dårlig. Brenne er unntaket, men det blir for tynt med bare han. Truer vi ikke mellomrommet, trenger ikke motstanderen og forsvare det heller og kan dermed falle dypere med bakre ledd i forhold til midtbaneleddet. Dermed mister brians spillemåte noe av sin hensikt. Det blir ikke noe rom å løpe i. Det med at brian kommer til kanten og får lagt inn er jo fordi den møtende spissen binder opp forsvarsspillere og tvinger de til å stå høyt.

Hoås vinner ikke alt i lufta offensivt. Dette kan han forbedre. Men ofte slipper han ballen over seg istedenfor å stusse den, og siden brian ikke kommer bak ser det svakt ut. Det går ikke på at Hoås er dårlig. Det går på at samspillet med brian er dårlig. Og det er de skyld i begge to. Dessuten er det å være et oppspillspunkt så mye mer enn å være god i lufta. Man skal være god til å ta ned ballen, holde på ballen og flikke den videre til medspillere i fart fremover. Det er alle kvaliteter hoås har. Hoås slår en og annen horribel pasning, men han slår jammen en og annen genial en også. Og når det er greit at en spiller som simen brenne spiller med høy risiko rett utenfor eget straffefelt, må det da være greit at en spiss gjør det lenger fremme på banen. (Snakker da ikke om den grusomme tversoverpasningen han hadde mot ham-kam. De må han slutte med).

Markus var mye bedre enn Hoås når det gjaldt fandenivoldshet og laginnsats, men han var også mye dårligere enn Hoås til å ta ned ballen, holde på den med mann i ryggen og til å dra av spillere og dermed komme seg fri fra motspillere. De har begge kvaliteter den andre ikke har, men det virker som fredrikstadpublikumet brått har glemt det de var oppgitt over med marcus, og kun ser det markus hadde som ikke hoås har.

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 16 aug 05, 12:58
Opprinnelig postet av frekkrik

Tror nok vi er veldig uenige her ja... Jeg mener nå at Brian er den spilleren som klarer seg best uten så mange andre.. Han trenger kun en bra pasning fra midten, så kan han gjøre resten selv. Vil heller si at Hoås er mer avhengig av Brian. Se bare på alle de fine innleggene Brian slår inn fra kanten. Å dette kommer av at han er bevegelig, sånn at midten slår pasninger mot ham og at han igjen drar seg fri, for å enten gå på mål, eller gå for et innlegg!

Helt enig i at dersom hadde vunnet hodedueller, sånn han bør gjøre(hvertfall oftere enn han gjør) så ville dette bli et enda farligere våpen, men per dags dato føler hvertfall jeg at ikke det er det! Tror både Martin (trodde aldri jeg skulle si det) og Toth kan vinne vel så mange dueller og dermed fungere som et like bra oppspillspunkt! Men nok en gang, det er sånn jeg føler det å jeg har vel heeeelt sikkert feil! Men jeg mener at det ikke vil skade å prøve i hvertfall! Forandring fryder, og vi trenger absolutt litt forandring nå... Tipper vi får se Toth og Brian på topp mot moss jeg 

 

Å til en annen ting: Jeg var ofte en av de som ergret seg over hvor treg Markus kunne være, men som sagt, så ofret han seg å blødde mye mer for drakta enn det jeg synes Hoås gjør! Å dette kommer ikke bare av at Hoås ser treg ut, for det gjorde jo Markus også 



West trenger en pasning fra midten ja, men når kommer den forløsende pasningen ?? Den har jeg knapt nok sett så lenge West har vært i klubben. Vi har ingen slike spillere på midten som slår slike pasninger. Da må vi i såfall sette Kvisvik inn sentralt.

Og det at du mener at West slår mange fine innlegg fra kanten. Hvor i alle dager har du vært hen?? Eller er det jeg som er helt borte under kamp. Jeg kan nesten ikke huske å ha sett noe innlegg fra den mannen ( i hvertfall ikke fra kanten ). At han har hatt noen pasninger videre er så sin sak.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 16 aug 05, 13:07
For å begynne med de jeg husker sånn i seneste tid! Mot Lyn, drømmemålet til Raymond. Der var Brian utpå kanten og slo en halvveis ferdigscoret ball! Nå sist hadde han hvertfall to innlegg fra kanten, det ene hvor Hoås jo klarte å.... Ja, orker ikke snakke om den engang!
Mot Odd var han fint nede ved kanten å slo 45 greader ved ett par tilfeller, den ene der Raio var oppe og headet ballen millimetere utenfor stolpen! Så vet ikke om du har vært å sett jeg?

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 16 aug 05, 13:21

Mot Rosenborg tok Brian West  affære inne i feltet, hvor han skled ballen bortover gressparketten til en skuddklar Dagfinn Enerly. Lysluggen ladet kanon og skjøt den første bulken i skroget. 1-0!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 16 aug 05, 13:27
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Og det at du mener at West slår mange fine innlegg fra kanten. Hvor i alle dager har du vært hen?? Eller er det jeg som er helt borte under kamp. Jeg kan nesten ikke huske å ha sett noe innlegg fra den mannen ( i hvertfall ikke fra kanten ). At han har hatt noen pasninger videre er så sin sak.

Eh.. Hvis du ikke har fått med deg at West etter hvert har begynt å slå mange presise innlegg, så er det nok du som har fulgt veldig dårlig med. Bare spør Kvisvik om han var fornøyd med innlegget som gjorde at han ble matchvinner mot Lyn, eller da han headet i stolpen mot Odd etter et nydelig West-innlegg. Er mange flere eksempler også. Var en god prestasjon da West, i ubalanse, la ut til Dagfinn Enerly som scoret det første mot RBK. Osv.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 16 aug 05, 13:42
Opprinnelig postet av Patrioten

Mot Rosenborg tok Brian West  affære inne i feltet, hvor han skled ballen bortover gressparketten til en skuddklar Dagfinn Enerly. Lysluggen ladet kanon og skjøt den første bulken i skroget. 1-0!



Kaller du det innlegg ?? Det er forskjell på pasning og innlegg.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 16 aug 05, 13:43
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av Patrioten

Mot Rosenborg tok Brian West  affære inne i feltet, hvor han skled ballen bortover gressparketten til en skuddklar Dagfinn Enerly. Lysluggen ladet kanon og skjøt den første bulken i skroget. 1-0!



Kaller du det innlegg ?? Det er forskjell på pasning og innlegg.


Hehe, du kunne kommentere den ja, men ikke alle de andre....?

6611-FFK

Juniorspiller

Ble medlem: 02 nov 04
Innlegg: 122

Lagt til: 16 aug 05, 14:59

Hoås og West er to gode spillere med forskjellige kvaliteter. Det jeg etterlyser er trenerne og de disponeringer de gjør i løpet av kampen. Ble ganske fortvila mot kamma da spillet mer eller mindre stoppet opp. Som det er skrevet et annet sted, så bør vel trenerne se hva som er i gjerde og foreta bytter. Micha og Wiik kan ikke prege en kamp på 10-12 min og bør settes inn tidligere. Resten av laget bør vel se seg selv i speilet å blø litt mere for lønna en det de har gjort i mange kamper i år. Vi som suportere bør heller støtte gutta på banen "selv om det er vannskelig til tider" og få de til å ta ut det siste i hver kamp. Å komme med dårlige tilrop til egene spillere bør alle som kaller seg FFK suporter slutte med og om ikke gå over til motstanderne

Slike folk har ikke vi brukt for, de for heller dra inn til SFO avdelingen i Oslo.  

Og det er klart.....! Jeg hjelper gjerne til med å flytte for Hoås ut på Kråkerøy. Da vet vi hvor han er .

---------------------------

Ivrig aristokrat
Sempre Fi ! Forza FFK !


sklitakling

A-lagspiller

Ble medlem: 17 mar 05
Innlegg: 294

Lagt til: 16 aug 05, 21:25
Opprinnelig postet av Olavesen
Enig i at det er verre andre steder på stadion enn akkurat i PH. Jeg har sittet på Hovedtribunen et par ganger i år, og det må MYE disiplin til for min del, for å ikke snakke til folk. Det skal virkelig ikke være nødvendig at en gutt i 20-åra skal oppdra "voksne" mennesker på stadion. I år har jeg faktisk opplevd en god del kamper som direkte utrivelige... Mulig det bare er meg.


Når jeg opplever folk som slenger dritt til spillerne vår, så ber jeg de holde kjeft eller stikke et annet sted. Vi er her for å ha det gøy. Det pleier å virke. Er bare en som har tatt til motmæle  

---------------------------

Syng høyt og kraftig for laget du elsker.


bra-vi?

Bedriftsspiller
Ble medlem: 12 aug 05
Innlegg: 3

Lagt til: 19 aug 05, 23:05
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Hoås har kjøpt seg hus på Kråkerøy som han overtar i disse dager. Kunne det vært en ide å hjelpe ham med flyttelasset?



Er det noen som vet om det er tatt noen initiativ angående flyttelassene til Hoås?

Med hilsen
bra-vi?

Gjorde jeg riktig nå?


Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3