Husk meg
Brukernavn
Passord

Drillo tar over

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 7 4

Funk1

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 403

Lagt til: 10 nov 04, 22:55
Endret: 10 nov 04, 22:56
Har skummet gjennom alle innleggene her nå , og de fleste er positive. det er jeg glad for! Til og med "antidrillo" som jeg FORVENTER skifter nic er delvis positiv.

Nå har vi landets beste trenerteam, men selv ikke det hjelper hvis man ikke har supporternes støtte (jf. Egil i Wimbledon). Nå må vi støtte laget og trenerteamet!

2005 kan bli en storartet sesong. Får bare håpe VG og Ivar Hoff ikke har kastet så mye dritt på Drillo at det skremmer vekk potensielle spillere..

palespen

Juniorspiller

Ble medlem: 08 nov 04
Innlegg: 202

Lagt til: 10 nov 04, 22:58
Opprinnelig postet av Svein
Vel... Fallhøyden er stor!
Utfordringen nå er iallefall å skaffe flere klassespillere...


Det å skaffe seg gode spillere er ihverfall ikke blitt vanskeligere nå som drillo har kommet.Han har mange kontakter og kjenner godt til mange klassespillere....og for ikke snakke om hvor interresant klubben vill bli nå frem mot sesongen 2005.Tror neste sesong kan bli et skikkelig fotball eventyr!tenk dere,vi får både eggen-effekten og drillo-effekten på en gang.FANTASTISK

---------------------------

PÅL


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 10 nov 04, 23:20
Hva som kommer til å skje etter neste år, blir vel litt hypotetisk å snakke om nå. Om Drillo blir eller ikke....
Det at ikke FFK vil være en mere atraktiv klubb da er det vel ingen tvil om.
Etter neste sesong vil dette være klart:
Ny stadion, Royal League og FFK klar for cupkamper i Europacupen. Cupfinalen bør også være noe vi bør ha opplevd innen sesongen 2006 starter.

Drillo vil nok bli, og Eggen har vel lyst til å bli han også.

Hvem blir direktør? Jeg tippet Eggen jr litt tidligere i tråden, men ble argumentert rett ned på strak arm. Jeg tror vedkomne hadde rett.

Hvem tror dere blir direktør?

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 11 nov 04, 00:13
Endret: 11 nov 04, 00:15
Vil bare stille noen spørsmål til de som kritiserer drillo hele tiden.

Synes dere det var kjedelig og se Norge banke Brazil 4-2 på ullevaal?

Synes dere det var kjedelig og slå San Marino 10-0?

Nevn den kampen under Drillo da dere satt og kjedet dere?

Hva var Norge før drillo og ikke minst hva har Norge vært etter drillo?

Hva husker dere fra myggens tid på landslaget? Hva mener du han sto for på banen?

Hva husker dere fra bohinens tid på landslaget? Hva mener du han sto for på banen?

Husker dere brathseth drible seg fra eget forsvar og score?

Hvis dere klarer og svare på disse og fortsatt være negative til drillos, da skal jeg godta meningen deres. Men før det skjer, så tror jeg dere rett og slett lider av dårlig hukommelse og blander sammen drillo med en hvis semb som trente norge ettter ham...

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 11 nov 04, 00:19
Da jeg fikk høre at FFK skulle ha pressekonferanse om hovedtrener spørsmålet kl.1500. må jeg si at jeg ble en smule nervøs, trykket letta veldi når pressekonferansen begynte og jeg fikk høre at drillo var annsatt som ny hovedtrener. med den fotballkunnnskapen eggen og drillo har kan jeg ikke se noe negativt i det, bare tenk på hvilke spillere disse to i fellesskap kan lokke til klubben, dette kan bli en framtid som vi i Fredrikstad kan se frem imot! Dette blir bra!

Drillo+Eggen+Ahlsen= Fotball dynamitt!

---------------------------

Jørn Moum, FFK, Stjernen og MUFC supporter

Røde, hvite, sterk som stålet sender ballen inn i målet, klem ivei nå går det bra, HEIA HEIA FREDRIKSTAD

FFK, the pride of Norway!


kenneth

A-lagspiller

Ble medlem: 14 mar 04
Innlegg: 698

Lagt til: 11 nov 04, 00:19
Julekake; *applaus* ;)

---------------------------

...savner byen, folket, Stjernen og FFK!



(I`ll be back)


teoball

Knøttespiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 33

Lagt til: 11 nov 04, 00:51
Helt enig med julekake. Det som først og fremst er årsaken til at "drillostilen" har fått litt negativ klang, er at de som har praktisert stilen etter Drillo ikke helt har lyktes. Jeg tenker først og fremst på overgangsspillet, når ikke det fungerer blir det som er igjen stor sett rævafotball.

Så vil jeg legge til et resultat som er det største jeg har opplevd med landslaget, nemlig Norge-Brasil 2-1 i Marseille. Det var alt annet enn kjedelig.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 11 nov 04, 01:32
Kan det være så enkelt at Drillo tar 1 til 2 år også fortsetter Eggen etter det??

Blir jo snakket om det vanskelige andre året og at han er hentet inn for å ta endel grep, liksom se ting med nye øyne også får Eggen slappet av litt igjen før han kommer tilbake??
Jeg mener ihvertfall at det er ett stort tap for FFK at Eggen blir borte han er jo blitt mister FFK etter de tre siste sesongene. Uansett så skal en ``legende`` forlate klubben på ordentlig vis ala Brian Clough, med gråtende publikum og æressynging fra motstander supporterne på hjemmebane..

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 11 nov 04, 01:36
Endret: 11 nov 04, 01:38
Dette kan bli en genialt trener par sammen...Og at Eggen drar til Rbk etter sesongen her er det stor sannsynlighet for...Men vi kan leve i håpet om at Rosenborg får napp på sollid...Og at trenerduoen blir Eggen/Drillo og det begge med 100%stilling...det hadde vært noe....Drillo er en mann jeg har stor sans for...Han har gjort gråsten om til GULL....med landslaget...Det er bare å ta av seg capsen for:ffk: Og det samme har Eggen Jr gjort i FFK...Helt fantastisk....

Hva med å sette opp en statu av Eggen midt i gågata??Fredrikstad skylder denne mannen en skikklig TAKK for alt han har gjort


---------------------------

– Og med prestere mener jeg ta poeng. Ikke dette underholdningstullet.

Drillo


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 11 nov 04, 02:29
Endret: 11 nov 04, 03:38
Jeg kan ikke fatte hvordan alle her kan være så positive til dette. Jeg har vært i sjokk-tilstand i hele dag, og det har fortsatt ikke lagt seg. Hva er det som skjer?

Jeg mener dette er et galt valg av FFK, rett og slett et skudd langt utenfor mål. Nå er jeg redd mye av det Eggen har bygd opp, både av treningskultur og spillestil, blir brutt sammen. 4-5-1 med lange baller på Ringberg er vel det vi får se framover. Dette trenervalget bryter med FFKs tradisjoner for hvordan fotball skal spilles.

Det argumenteres med at Drillo har en så god trenerkarriere å se tilbake på; greit, han gjorde det bra med landslaget, men han har ALDRI lykkes som klubbtrener. Han gjorde både Wimbledon og Vålerenga til nedrykkslag. Det er STOR forskjell på å være klubbtrener og landslagstrener!

Jeg respekterer ikke Eggen for hans forklaring på dette trenerskiftet. Jeg føler at han har lurt oss, etter den siste tidens medieuttalelser. Han uttaler at han vil ha mer tid til familien. Isolert sett er det en grei årsak. Men når han har kommentatorjobb i TV3 i tillegg, som faktisk tar en del tid, ja da klarer jeg ikke å respektere dette. Det første han skulle gjort var å si opp den jobben. Det er helt tydelig at her ligger det noe mer bak, som vi ikke vet. At han kommer til å gå til RBK etter den kommende sesongen blir jo bare mer og mer opplagt.

Eggen og Drillo er to meget sterke trenerpersonligheter med forskjellig filosofi. Det er umulig at disse kan bli enige om alt. Jo flere kokker, jo mere søl er det noe som heter. Jeg stiller forøvrig også spørsmålstegn ved Drillos motivasjon og engasjement. Han begynner å bli en gammel mann. Jeg lurer også på hva som rører seg innad i spillegruppa når de får en slik sjokkmelding.

I tillegg virker det på meg som at Drillo har mangel på offensive holdninger og tankegang. Han uttalte f.eks. til TV2sporten at "det skal være mulig å berge plassen i den vanskelige 2.sesongen også". Jeg trodde vi var enige om at vi skulle sikte oss langt høyere opp neste år jeg..??

Dersom vi skulle byttet hovedtrener på dette tidspunkt, så mener jeg at Høgmo hadde vært rett mann. Han står for en offensiv fotball, som etter min mening er nærmere Eggens filosofi.

Jeg håper selvsagt at mine synspunkter slår feil, og at Drillo blir en kjempesuksess. Men som sagt, jeg er tvilende. Men jeg ser jo at vi har fått et meget kjent navn som kan trekke nye spillere. Uansett; LYKKE TIL i ffk, drillo!!!

PS: Jeg har ingenting i mot Drillo. Det jeg reagerer mest på er at vi har "mistet" mannen som har sørget for at vi spiller i Tippeligaen og har 10000 supportere på hver hjemmekamp. "Eggen-effekten" har det blitt kalt. Nå får vi inn noe helt nytt, og jeg er i utgangspunktet aldri glad i revolusjonerende nye ting.

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 11 nov 04, 06:55
Funk 1 ! du håper ikke Ivar Hoff begynner å kritisere...he..he på tv-sporten klarte dusten å kalle det hele for "muppet-show"
Deilig at Hoff igjen klarer å bevise vilken "ekspert " han er.
Forbaskede idiot ! Moss og Hoff er RÆVA:mad:

---------------------------

Moss, Drillo-motstandere, og trommer er ræva ! (Klanen er på et enda fælere nivå,..for stygt for forumet)


Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 11 nov 04, 07:33
...og en annen ting.
..måten denne prosessen er blitt gjennomført på, er til etterfølgelse for andre klubber...ikke sant Bratseth?

Spillerne også da! proffe utalelser i media !!
Hvis spillerne var i like stort sjokk som meg i går, er det stort å kunne gi så rolige fornuftige og korte svar...herlig !

Hvis vi blander Drillo og Eggen får vi "Dreggen":D
vi dregger oss fast til TL for alltid :ffk::ffk:

---------------------------

Moss, Drillo-motstandere, og trommer er ræva ! (Klanen er på et enda fælere nivå,..for stygt for forumet)


antidrillo

A-lagspiller
Ble medlem: 29 feb 04
Innlegg: 326

Lagt til: 11 nov 04, 08:41
Endret: 11 nov 04, 08:43
Hei Funk 1.
Du skriver at også jeg er positiv til Drillo sin overtagelse som hovedtrener. Det er vel en sanhet med modifikasjoner, dersom du ikke leser det jeg skrev som en vis man leser Bibelen. Dette er hva jeg skrev:
Må, vel si at jeg ikke forstår helt dette "spillet". Men det er jo ikke første gang, vil enkelte hevde.
Dersom jeg velger kun å høre hva KTE har sagt, respekterer jeg mannen dypt.
Når det gjelder drillo, behøver jeg ikke si så mye, nicket sier vel alt.
Har foreseten et annet dilemma nå, tror kanskje jeg bør skifte nick, i respekt for
:ffk:. Vanskelig valg da jeg selvsagt står inne for mine holdninger, men kanskje litt slitsomt for enkelte.

Håper for :ffk: at Egil har skiftet endel på sin image, ikke bare skryter av at andre misforstår han.:):cool:[/quote]
Dette er skrevet i full fart på en travel kveld, og trenger kanskje utdypning. (Å nei, sier du kanskje)
Jeg sier at jeg velger å tror hva KTE sier, men ..... ja her svirrer mange tanker. bl.a tidspunktet for KTE sin " snuopperasjon", skjer jo omtrent i samme ånderdrag som "kaoset" begynner i RBK.
Velger å tolke dette som tilfeldigheter.
Andre ting som jeg i denne situasjonen finner "merkelig" KTE sine sterke utspill i den siste tiden ang stadion er en ting, sparkinga av talentet A.Holberg er en annen. Kort sagt etter min mening endel grums, uansett hvordan en ser det.
Når det gjelder trener skifte, vil jeg bemerke følgende.
Den siden ved KTE som jeg setter meget høyt er det jeg har oppfattet som hans toleranse og menneskesyn.
Dette er noe jeg frykter vil forsvinne med Drillo, slik jeg opplever han ( bl.a i TV debatt ang. røykelov) er at han er like dogmatisk og intolerant så "Mullah" Høybråten. Tror ikke det er rette egenskapene for å få en fotballgruppe til å trekke sammen, og akspetrere hverandres egenart.
Derfor håper jeg at jeg tar feil ang . Drillo og at det fra KTE sin side ikke er noen skjult agenda.

Jeg vil også rose spillerne for den måten de taklet denne nyhetene på. Er det noen som har vært profesjonelle oppi dette , er det de!!!

Når det gjelder nicket, kommer jeg tiil å skifte. Begrunnelse respekt og håp for
:ffk:

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden." " Evig eies kun et dårlig rykte"


Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 11 nov 04, 09:30
Fåreslår at alle tar på seg pælær på første hjemmekamp.:rolleyes:
antidrillo! hva med : "pæLen":D

---------------------------

Moss, Drillo-motstandere, og trommer er ræva ! (Klanen er på et enda fælere nivå,..for stygt for forumet)


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 11 nov 04, 09:37
Hei igjen!
Antidrillo gjenoppstår som dracula.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Lumir

Knøttespiller

Ble medlem: 15 des 03
Innlegg: 41

Lagt til: 11 nov 04, 09:53
Opprinnelig postet av ajg
Jeg kan ikke fatte hvordan alle her kan være så positive til dette. Jeg har vært i sjokk-tilstand i hele dag, og det har fortsatt ikke lagt seg

Takk til deg ajg, virker kun som det er deg antidrillo og jeg som er skeptiske og ikke minst sjokka. KTE lovte oss for kort tid tilbake at han skulle trene FFK. Som jeg har skrevet i et tidligere innlegg. 10 timer +- 2 timer i uka er ingenting som :confused:trener.

---------------------------

From 1/2D1


stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 11 nov 04, 10:07
dracula!!??!! Venta i spenning på nicket ditt antidrillo. He he... Hadde venta meg mer fra deg. Det vil vel egentlig si at du suger nå:)

---------------------------






dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 11 nov 04, 10:39
Endret: 11 nov 04, 10:43
Må skuffe deg Stenhard, jeg suger ikke. Biter!!!
Synes mer at Dracula henspeiler mot menneskers fordommer og frykt for de som ikke følger strømmen.
Likeledes kan "blodtørstigheten" oppfattes som mot til å stå på egne meninger.
Ellers må jeg håpe på en god sommer, med mye sol. Slik at vi får sola oss samtidig som vi ser på "Drillo-ballene" som fyker over stadion. :rolleyes::rolleyes:
Derfor tips til ny:ffk:artikkel :cool: solbriller med :ffk: logo.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 11 nov 04, 10:55
Opprinnelig postet av dracula
Hei igjen!
Antidrillo gjenoppstår som dracula.

Nok engang, antidrillo. Hvis du kunne tenke deg å endre det gamle nicket ditt til noe annet, så er det bare å ta kontakt på mail. Da slipper du å miste alle postene dine, om det i det hele tatt betyr noe for deg. ;)

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 11 nov 04, 10:59
Opprinnelig postet av ajg
Han gjorde både Wimbledon og Vålerenga til nedrykkslag.

Nå må du ikke glemme at begge disse hadde et enormt potensiale til nedrykk lenge før pælane til Drillo dukka opp der...

---------------------------

"Jeg driter i hvilke lag som kommer bak oss på tabellen, bare det er mange"

- Egil Drillo Olsen.



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 7 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24