Husk meg
Brukernavn
Passord

Positivitet vs. Negativitet!

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 05 jul 04, 11:06
Utgangspunktet
Nå er tippeligaen halvspillt + 1 kamp og FFK ligger helt på bunn. Vi har det laget vi har og vi har de lederne vi har. Vi har 9 poeng, 6-7 poeng bak sikker plass og vi har den økonomien vi har. Det er status, det er utgangspunktet!

Positive eller negative
I matematikken er det slik at jo flere sterke positive elementer man har i forhold til de negative på en summeringslinje jo mer positiv er sluttsummen. Det eneste elementet vi kan gjøre noe med nå i oppholdet er spillergruppa. De må trene mer og de må forsterkes. FFK vet det, spillerne vet det. Eggen er en positiv person med faglig tyngde. Det er galskap å kreve hans avgang!

Vi som publikummere står på utsiden og er frusterte. Vi vet ikke hvilke spillere de er i kontakt med, vi vet ikke hvordan stemninga i troppen egentlig er. Spørmålet er – hva kan vi gjøre? Vel, vi kan være et positivt element eller et negativt. Det er greit nok at man tenker at dette ender dårlig, men hvordan bør vi opptre på tribunen og i div forum? Man kan altså være positiv eller negativ og bør velge å være det man tror gir klubben FFK mest guts og go på høsten.

Veldig mange har sålangt valgt å være negative. Spark Eggen, få vekk Hagen og Söderstjerna, Ringberg er elendig, Risholt er bare ute etter penga, Harry Hansen bør dra til Moss og vi går et kvarter før slutt. Eggen og Hansen sa jo at vi skulle få klassespillere så da er de tette som tror de har fått det, de sier jo i mediene at laget er bra nok. Nei, få dem vekk, la oss hente inn de personene vi hadde for 3-4 år siden i alle ledd, da hang vi tross alt med i toppen av serien hvert år, dog i 2 divisjon, og spillerne traff vi på brygga. Alt var bedre da.

Selv har jeg valgt å være positiv: FFK beholder plassen i mange år! Realistisk? Neppe, men det er ikke det det handler om nå. For å være positiv må man slutte å henge seg opp i det som har vært negativt, det som har skjedd har skjedd vi er ferdig med det. Man kan lære av det og forsøke å rette på det, men aldri gjøre det om igjen fra samme utgangspunkt! Ingen har nådd et mål ved å være negative og ikke ha tro på det man driver med. Alle negative krefter jobber mot ett positivt svar.

Spillergruppa og FFK jobber hardt med seg selv for å opprettholde troa og positiviteten, der er publikum ikke i nærheten. Her og hos FB finner man den ene negative tråden etter den andre, Plankehaugen ble utsunget på eget gress på søndag. Det eneste de sang etterhvert var møkkalag, møkkalag om LSK. Hvorfor synge om dem? Er det å støtte FFK? Hvis Eggen var som en gjennomsnitts publikummer om dagen så hadde han stått i garderoben etter kampene og sagt til Hagen og Söder at de snart skal selges, fordi det er slik vi motiverer spillere.

Alt det negative som uttrykkes her, i FB og på tribunen bidrar i motsatt retning enn hva det positive gjør. Alt det negative når nemlig spillerne også og det når andre som blir hjemme og som bidrar negativt på FFK’s økonomi. Når folk reiser seg og går 10 min før slutt så ser spillerne dette. Kanskje har det i 1 til 2 tilfeller gjort at også spillerne innser tapet og gir opp jakten på en redusering, en redusering som er verdt 5-10000 fra sponsorer. Summen er hele veien negativ.

Så spør dere selv hele veien her: Er det at jeg er negativ med å bidra positivt for FFK? Vil Söder og Hagen prestere bedre på banen når de for slengt litt dritt til seg? Vil de yte mer på trening da? Vil det gi dem mer tro på seg selv? Vil Eggen yte det lille ekstra om han tar en titt på debattsidene til FB og ser overskriftene der? Er Harry Hansen ekstra motivert av oss om dagen nå som han skal jakte spillere?

Liker du selv å få støtte fra dine omgivelser når det går tungt?

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 05 jul 04, 11:23
Må bare si en ting DeKjøk.
Er absolutt enig i alt.
Håper også flest mulig leser det du skriver, tenker seg om og legger vårsesongen bak seg.
Nå må alle tenke positivt, så blir høstsesongen stor og vi redder plassen.
:D:ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 05 jul 04, 11:24
Enig !! :ffk::ffk::ffk:

---------------------------

La oss selge hele laget!!


ginola

Knøttespiller
Ble medlem: 18 mai 04
Innlegg: 45

Lagt til: 05 jul 04, 11:24
Et godt innlegg!!!!!!!!!!!

Bra DeKjök!!!!!!!!!!!

erikjorstad

A-lagspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 455

Lagt til: 05 jul 04, 11:39
DeKjøk dette var fantastisk skrevet, kunne ikke ha sagt det like bra eller bedre selv !! :ffk:

---------------------------

A struggling player, then sing his name....

Support him with honour, he`ll come good again....

Test dine managerferdigheter - Hattrick.org


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 05 jul 04, 11:45
Et bra og konstruktivt innlegg. Enig til de grader. Og selv om vi skulle dette ned så har vi ikke annet enn å trå til til neste år. Vi må legge sten på sten med dette laget. Jeg å håper at laget skal greie seg, men visste jo innerst inne at det kom til å bli vanskelig. Men man gir vel ikke opp for det. Kommer til å støtte laget uansett åssen det går. Selv om laget hadde vært klar for nedrykk, så hadde jeg stått der og heia.:ffk::ffk:

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 05 jul 04, 12:10
Ære være deg som klarer å være positiv fortsatt DeKjøk. Men klarer ikke å være enig i alt du sier. Hadde vi hatt dårlige resultater med HamKam`s midler skulle jeg holdt kjeft.Det er jo årsaken til at Normark fortsatt sitter ved roret I Ålesund . Men når vil ligger i en helt annen liga økonomisk og resultatene til de grader uteblir, bør det være en selvfølge at noen tar noen grep for å justere kursen , noen må da være nye "koster". FFK er en bedrift som pr i dag er ute av styring . Det normale er jo at det da endres på det som ikke fungerer . Hadde alle hatt samme holdning som deg at alt bør være som det er, hadde mange bedrifter gått under. Du må ikke være så redd for endringer, normalt er det ofte til det bedre.

oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 05 jul 04, 12:24
Ja jeg er enig i mye av det du skriver DeKjök, men faktum er at dersom du overfører dette til næringslivet, så aksepteres det ikke.

Når man er inne i et blindt spor, eller resultater uteblir, må noen ta skylda. Da hjelper det ikke å si. La oss se hvordan det går etter neste kampanje, eller neste produktsatsning, eller neste strategi, eller osv...

Når ting går feil, og ledelsen ikke leverer resultater, så må endringer til.

Her er det tydelig at ledelsen har gjort en grov og stor feil, i forhold til det produkt de skulle levere.

Resultatet kan bli katastrofalt:
- Nedrykk til 1 divisjon.
- Tapt omsetning.
- Tapt markedsføring.
- For høye lønninger.
- Oppsigelser i administrasjon.
- mm.

Jeg sier ikke mer. Det er dette det dreier seg om DeKjök, og det håper jeg alle er klar over.

Jeg vil forsette å gå på FFK kamper, men tror at av 10.000 supportere på hjemmekamper, er det kun 3-5000 som kommer uansett.

Dette er 1 mill i tapte bilettintekter hver hjemmekamp for FFK + salg av effekter, mat og drikke.

Det er dette man må se på, alt har en sammenheng.

Uproffesjonell/uerfarne ledelse = dårlige spillerkjøp= dårlig lag = dårlig med poeng = nedrykk = dårlig med publikum = liten interesse = krise.

Jeg håper jeg tar feil, og at Eggen og laget tar poeng så det suser på høstsesongen, og redder plassen i eliten.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 05 jul 04, 12:46
Det er disse ”uproffesjonelle” lederne som tok oss fra 2 div. til TL etter mange forsøk. Vi var ifjor nest best over en hel sesong blant mange gode lag med denne ledelsen. Jeg har full tillitt til både Eggen og ledelsen og håper og tror vi får dreis på laget i TL. FFK har iår vist økonomisk måtehold og det er veldig bra på lengre sikt.

Jeg er fullstendig enig i at man skal gjøre grep når ting er i ferd med å gå galt, men jeg mener det er feil tidspunkt å være så negative som mange er nå. Kankje skulle FFK lånt mer og lagt mye mer penger på bordet for å få flere bra spillere, men det nytter ikke å snakke om det nå. Når sesongen skal oppsummeres kan man godt lufte ut alt som gikk galt, men foreløpig er vi fortsatt med, vi har ikke tapt. Oppe på alt det negative FFK opplever nå trenger vi ikke mer negative holdninger. Vi kan ikke sparke Eggen nå, vi ikan ikke sparke styret eller halve laget. Vi har ingen erstattere, det er ingen som drømmer om å spille for FFK.

Det er en urealistisk oppfatning av FFKs posisjon før sesongen som gjør at mange kaller ledelse og trener uproffesjonelle idag. FFK gikk ut hardt og sa de skulle skaffe mange nye klassespiller for å lokke til seg nettopp dem. Eggen og FFK var og er ikke naive, men pressen og publikummere som mener de er løyet for er det. Men Fredirkstad er ikke Norges navle, FFK var ikke favoritt til å skulle klare seg. Et nyopprykket lag lokker ikke til seg klassespillere. Lindbæk er et klart eksempel i så måte. Til tross for at Fredrikstad er nærmere hans hjemsted valgte han Stavanger og Viking, de fleste klassespillere vil gjøre det, det er mye vanskligere for FFK å få tak i spillere en de andre lagene.

Det hjelper heller ikke å utrykke så mye negativitet og ta nedrykket på forskudd slik at enda færre kommer på kampene, det rammer bare FFK.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 05 jul 04, 12:55
Det er bra at du er positiv DeKjök!


Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 05 jul 04, 13:14
Veldig bra skrevet, DeKjök!

Greit at FFK så langt ikke har innfridd alle forhåpninger, som hos noen nok har vært urealistisk høye. Men hvordan takler vi supportere det, og hva er guttane mest tjent med?

Noen velger å se at glasset er halvfult, andre at det er halvtomt. Vi kan selv velge om vi vil være positive eller negative. Det er opp til deg selv. Det er den gode nyheten. Den dårlige nyheten er at bare du selv kan gjøre noe med det. Bare du selv kan bestemme hvilke tanker du skal ha, om du skal være positiv eller negativ.

Heldigcis er det fortsatt mange som velger å være positive, selv om det pr i dag ser mørkt ut for FFK.

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 05 jul 04, 13:43
Endret: 05 jul 04, 13:47
følger du ikke med når du sier følgende :

"Det er disse ”uproffesjonelle” lederne som tok oss fra 2 div. til TL etter mange forsøk. Vi var ifjor nest best over en hel sesong blant mange gode lag med denne ledelsen. Jeg har full tillitt til både Eggen og ledelsen og håper og tror vi får dreis på laget i TL. FFK har iår vist økonomisk måtehold og det er veldig bra på lengre sikt."

Vi har brukt 7000000 bare på administrasjonen i år. Det omtrent det samme som det totale lønnsbudsjettet til Hamkam , er det å vise måtehold, for meg ser det ut som gutteklubben grei har vært sammen , hadde 3 av disse millionen blitt bruk på spillere så hade vi kanskje ikke vært der vi er i dag

Måtehold hadde vært å hente bosman spillere og ikke kjøpt middelmådigheter for tilsammen flere millioner.

super

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jan 04
Innlegg: 117

Lagt til: 05 jul 04, 13:54
7 mill på adm?? tuller du..

torhen

Knøttespiller
Ble medlem: 06 mai 03
Innlegg: 54

Lagt til: 05 jul 04, 14:03
Ja, og så synes jeg at vi avslutter med en gruppeklem og sier at alle er gode i øret på hverandre. Supporterne må kreve poeng og debattere om man skal være positiv eller negativ. Laget er langt under eliteserienivå, den sportslige ledelsen er trolig god nok og det betyr av vi må ha flere forsterkninger og det kjapt. Og hadde det vært femtitusen på kamp i går hadde ikke FFK spilt bedre eller Rotevatn tatt mer etter ballen.

---------------------------

TH


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 05 jul 04, 15:55
7 mill - 6,5 mill på nødvendige forbedringer av stadion vel?

Måteholdet består i at FFK har overskudd, ikke underskudd. Men hva er det totale lønnsbudsjettet til FFK?

Jeg mener du er, vel ikke naiv, men har litt for stor tro på Fredrikstad og FFK som trekkplaster mht. å bosmannspillere osv hit. Dersom klubber som RBK, Brann, Tromsø, VIF, LYN, Stabæk eller Viking melder interesse for samme spiller som FFK, hvor tror du spilleren vil gå? FFK har ikke så store muligheter til å kapre spillere som regnes som gode nok på lagene foran oss på tabellen, derfor får vi de spillerne vi får.

Det sportslige er en ting, det andre er Fredrikstad. Det yrer litt i Fredrikstad om sommeren, men ellers er byen meget død. Byen er et kjøpesenter med noen puber og diskoteker rundt, et snevert arbeidsmarked og et begredelig utvalg av restauranter. Spillere har gjerne samboere eller koner som også skal ha noe å si. Fredrikstad er koselig og flott for oss som er derfra, som kjenner folk der. Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo har så mye mer å by på av fristelser for en innflytter.

Jeg er 100% enig i at vi må ha forsterkninger, men mener vi ikke sånn helt uten videre kan kappe hodene av ledelsen om de ikke lykkes.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 05 jul 04, 16:10
Stadionforbedringene ligger UTENFOR budsjettet til FFK. Det er to forskjellige selskaper og to forskjellige budsjetter. Det var FFK eiendom som hadde utgiftene til stadion.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 05 jul 04, 16:27
Det som er viktig tror jeg at vi ikke mister trua. Gjør vi det så vil det etter hvert smitte over på spillerene. Supportere er der for å støtte laget uansett. Det er lov å bli skuffet over det hele laget + adm. har gjort til nå. Men vi må se fremover. Neste kamp er en ny mulighet.

---------------------------

Fredd


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 05 jul 04, 19:11
7 mill er det administrative budsjettet , det har Fredrikstad blad fått bekreftet av FFK.

Det er hinsides all fornuft i en sesong der å beholde plassen burde ha første pri.
Jeg hevder fortsatt at "gutteklubben grei har vært der" å beriket hverandre

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 05 jul 04, 21:43
Endret: 05 jul 04, 21:47
Meget bra innlegg Dekjøk!
Et spørsmål bare, til din argumentasjon om at få spillere vil til FFK; Hvordan har Ham-Kam klart å forsterke såpass bra? Er de mer attraktive?

---------------------------

Macka fra start!


super

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jan 04
Innlegg: 117

Lagt til: 05 jul 04, 22:04
poenget med hamkam er vel at de har hentet spillere som på en eller annen måte har lokal forankring. frigård og storbæk er vel begge fra hedmark og buer johansen hadde dame fra hamar. smeets kom vel ved hjelp av frigård tror jeg så... men 7 mill i adm.kost er alt for mye,det er jo 1/4 eller1/5 av budsjettet jo.. det er der alle publikumsinntektene som jeg ikke skjønte hvor ble av, har dratt veien..


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3