Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: Florø- FFK

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 19 jul 17, 20:06

Da starter vi en Kamptråd.

Noen som har tenkt seg til Florø? Jeg skal besøke kjente der opp/borte og med så er jo søndagen ganske viktig for meg.. Tap betyr at jeg får høre det.. og med seier så kan jeg tie med ett godt seierssmil om munnen mens jeg skryter av at Florø jo har ett spennende lag.. mens jeg tenker for meg selv at de får Hilde på med det de kan.. kystfart og fiske.. 

Relativt usikkert hvilket lag som skal stille da det kan virke som om spillere vi engang ikke har signert kan vise seg å starte kampen.. og med det så kan en jo også minne på at det er en del skader oppe i det hele så dette blir enten gull eller granbar..

 

           Jensen

Westegaard Shola Skagestad Nuhu

Åsheim/Anas Karo Veereli Begby

           Flo Sanel

 

Masalin

Ladenmaki

Han nye fra Strømmen

kanskje han nye fra Haugesund

Mulig en fra Nederland

Rekdal

Armstrong?

 

Så si ifra her om noen skal opp så tar vi en tur på den lokale Florø fotballpøbben og lager ett Fredrikstad hjørne.. om ikke det ender opp med bare å bli meg.. så er det helt Ok det og..


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 19 jul 17, 20:26

Dette er vel Plankehaugens satsingstur i år tror jeg, så regner med at det blir en buss derifra.

Ellers er det litt for langt å kjøre hjem på en søndag i og med at ferien min tar slutt mandags morgen. Blir derfor ingen tur på meg.

Er nok litt tidlig med Anas i kamptroppen enda. Armstrong tror jeg også er skadet? Men vi får se positivt på det... med så få friske spillere sparer vi på flybillettene ;-)

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 20 jul 17, 15:54
Endret: 21 jul 17, 12:27
Endret av: Erikk

Endelig skulle Skagestad få sjangsen sammen med Shola slik at han kunne vise seg fra en bedre side med en makker som passer for han fordi Leko er suspendert. Desverre ble han skadet igjen. Dette betyr at vi har mistet 4 spillere alle på midtbanen og fått de to mest rutinerte stopperne ute også. Dette gir Loberto få valg og vi kommer desverre med en svært tynn tropp til denne særdeles viktige kampen i bunnstriden. Kommer vi fra Florø med poeng skal jeg være sjeleglad.

Skrevet 21. juli: Jeg ser at jocke skryter av Rekdal og matchingen av han vil bli et tema utover. Kamen mot Florø med få spillere i troppen bør være en annleding til at vi bør få se han på banen.


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 259

Lagt til: 21 jul 17, 14:50

Vi møter et lag med seier på fire av de fem siste kampene, og tre seire på rad, så det sier seg selv at dette ikke blir noen enkel kamp. De har imidlertid ikke vært spesielt imponerende på hjemmebane, og står med 2-3-2 hjemme. Det er med andre ord ikke umulig å ta med seg poeng fra Florø Stadion.

Når man ser på laget vårt to dager før kampen er det lett å tenke at sjansene våre igjen synker litt. Sentrale spillere ute, spesielt bakover, flere offensive spillere som har forsvunnet, og foreløpig ingen inn. Det ser dermed meget tynt ut både fremover og bakover, men det åpner jo opp muligheter for unge spillere og de som ikke har fått så mye spilletid til nå. Håper å se følgende.

                Jensen

Lahdenmaki  Shola  Bredeli  Nuhu

Westgaard  Veteli  Karoliussen  Begby

                  Sanel  Flo

 

Uansett formasjon og lagoppstilling er vi sårbare defensivt på høyre side, derfor foretrekker jeg (så vidt) Lahdenmaaki/Westgaard i en 442 foran Westgaard/Sanel(+Åsheim) i 451. Her kan også Sanel bidra lenger bakover i perioder hvor det trengs. Og så håper jeg å se Rekdal komme innpå om kampbildet tillater det. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 23 jul 17, 17:21

Laget klart:

Jenssen

Westgaard - Lahdenmäki - Akinyemi - Nuhu

Veteli - Karoliussen - Åshiem

Kapidzic - Flo - Begby

På benken: Masalin, Bredeli, Strandin, Farah, Rekdal

Store sjanser for at vi får se en junior på banen i dag i hvert fall

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 23 jul 17, 18:50

Ikke så værst åpning på kampen og vi er kjempenære 1-0 helt i åpningen og er klart best til å begynne med... men vi er ikke nøyaktige nok og Florø kommer med i kampen igjen. Vi er langtfra patente bakover og det var ikke noe å si på at Florø fikk et mål. Bra prestasjon av Kupen

Ditto bra skudd av Westgaard også. Hadde egentlig ikke noe tro på at det skulle gå inn men keeper blir kanskje blendet litt av sola?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 23 jul 17, 19:21
Endret: 23 jul 17, 19:23
Endret av: Erikk

Forferdelig trist og tungt at det blir en keepertabbe som avgjør kampen, det er fortsatt tid igjen men det er vel ingen som tror vi kan komme tilbake nå?

At Kaland scorte for Ull KIsa var vel heller ingen bombe


Stoni

A-lagspiller

Ble medlem: 08 aug 08
Innlegg: 348

Lagt til: 23 jul 17, 19:36

Opprinnelig postet av Erikk

At Kaland scorte for Ull KIsa var vel heller ingen bombe

Mangler bare at Brix og N'Diaye også scorer for sine nye lag. Håper det kommer ett par staute karer i løpet av uka. Vi trenger flere poeng....


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 23 jul 17, 19:42
Endret: 23 jul 17, 19:50
Endret av: Erikk

Vi trenger vel en ny trener også................... (beklager men jeg klarer ikke å la være etter ennå en toppkamp mot en fotballstorhet)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 23 jul 17, 21:51

Ny trener! helt enig.. men også en som er i stand til å hente en ny trener!!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 23 jul 17, 22:07

Tja de hentet jo Mjelde forrige sesong og før det Erlandsen (som vi i ettertid bør inse at vi burde beholdt fordi han gjorde en god jobb basert på spillerene han hadde til rådighet). Tabbene har vært Loberto og Halvorsen.


Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 60

Lagt til: 24 jul 17, 15:59

Andre kampen i år hvor bakre rekke er Nuhu, Akinyemi, Lahdenmãki og Westgaard. Samme resultat forrige gang og (Strømmen). Nå artet jo disse to kampene seg i alle fall de første 60 minuttene veldig annerledes, men 3, og 4. målet virket i alle fall på meg som ganske like som mot Strømmen.

Jeg er på usikker grunn her, men spilte ikke Lahdenmãki endel midstopper under treningskampene og (må gå, skal sjekke det opp når jeg kan)?



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24