Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd Ranheim - FFK

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 29 jun 16, 16:37
Endret: 29 jun 16, 18:13
Endret av: Rey

Noen tro på seier i dag da?

Vi stiller nok mest sannsynlig med samme lag som sist, med unntak av N'Diaye som er ute med karantene.

Kaland tar sikkert plassen hans.

 Regner også med at vi ikke fyller opp alle plassene på benken i dag. Vanligvis flyr vi vel opp med bare 16 spillere. Fire utespillere og en keeper på benken med andre ord.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 29 jun 16, 19:52

Tror på seier idag!

Spilt bra i ihvertfall siste delen av første omgang av det jeg har fått med meg. Med seier så har vi kortet ned avstanden opp til kvalikk. La oss håpe at vi fortsetter rekken av kamper uten tap!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 29 jun 16, 19:54

Syns vi spilte bedre i starten av omgangen. Da fikk Ranheim nesten ikke låne ballen. Tempoet har dalt mot slutten av omgangen.

Dog ingen veldig store sjanser til FFK

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 29 jun 16, 20:51

Jeg synes vi spiller bra og er bedre enn Ranheim hvis man ser på spillet. Resultatet 0-0 er mye bedre enn hva jeg trodde på forhånd. Imidlertid må vi være mer besultingsykige forann motstanders mål. Vi får jo med oss ballen men så stopper det helt opp når man bør avslutte


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 29 jun 16, 20:57

Glad at det ikke ble som normalen, at laget henger greit med, men at man får et drittmål i mot på slutten og ender med null poeng. Litt etter litt ser det ut som det er bedring i laget.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 30 jun 16, 07:29

Uavgjort på Ranheim er greit.

Før den 12. serierunden tippet jeg at vi ville ta sju poeng på de fire neste: Vinne hjemmekampene, U mot Kongsvinger og tape denne. Ett poeng mer enn forventet, hvor seieren mot Kongsvinger veier opp for en skuffende U mot KFUM.

Nå er sesongen halvspilt og dersom Hødd slår Mjøndalen i kveld vil vi igjen ligge på nedrykksplass. Men: vi har forbedret oss såpass mye defensivt fra de tidligere kampene, at jeg tror poengfangsten vil bli betydelig bedre i andre halvdel av sesongen.

Det er dog negativt at vi per dags dato har scoret færrest mål av alle lagene i OBOS-dassen. Kapidzic putter jevnt og trutt, men midtbanespillerne våre scorer lite..Vi sliter med å spille oss til store sjanser, og tør for sjelden å gå for skudd fra utenfor boksen. En av disse er enklere å gjøre noe med enn den andre. Skyt oftere! Særlig når løpene inn i 16-meteren har stanset - lite poeng i å klikk-klakke seg til innleggsposisjon når alle potensielle mottakere av innlegget står stille. Da er det bedre å fyre av et skudd og være våkne for eventuell retur.

Jeg innser at jeg har skrevet veldig lite om Ranheim-kampen her, men det er fordi jeg rett og slett ikke så den Wink Derfor de generelle betraktningene ved halvspilt sesong.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 30 jun 16, 08:07

Synes vi spiller en god bortekamp. Forsiktige fremover, men trygge bakover. Det fremkommer tydelig i denne kampen at vi har en mer ambisiøs spillestil enn mange andre Obos lag. Ranheim var overaskende defensive hjemme.

En annen ting er at Håvard G. Jensen tar mye mer tak i feltet enn det PMK har gjort. Dermed er vi langt tryggere på innlegg og dødball i mot.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3