Husk meg
Brukernavn
Passord

Sesongen 2016

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 28 mar 16, 21:26
Endret: 28 mar 16, 21:26
Endret av: kanogvetalt

De første 20 er det tydelig at motstanderen hadde mer kamptempo i kroppen. De er tross alt ca 3 uker foran oss. Deretter skaper vi flest sjanser , selv om det ikke akkurat var noe toppet TL lag vi møtte(4-2 av disse har startet TL kampene ).

Jeg synes ikke  det ser ut som Kristiansen ser bedre ut enn Jensen. Da synes jeg vi skal satse på Jensen 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Sarpingen

Juniorspiller
Ble medlem: 11 okt 06
Innlegg: 88

Lagt til: 28 mar 16, 21:32

Så du synes FFK var best siste sytti?

 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 28 mar 16, 21:37

Opprinnelig postet av Sarpingen

Så du synes FFK var best siste sytti?

 

slik jeg så det, jevnspilt 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 28 mar 16, 22:41

Jeg synes treningskampene totalt sett har vært skuffende. Vi snakker om nye spillere ny trener osv, men motstanderne har jo også hatt mye nytt. I dag spilte f.eks Særp med et mye dårligere lag enn de gjør i serien og var jo alikevel klart bedre enn oss. Jeg vil si Brix og Aalbu er våre 2 beste spillere (altså totalt sett for treningskampene), men jeg sliter litt med å finne flere lyspunker. Når vi vinner ball må vi angripe raskere og med flere spillere og ikke stoppe og vente til motstanderen har organisert seg. Etter motstanderen har organisert seg ser det ut til at vi ikke vet hva vi skal gjøre. Når det gjelder keeperpalssen kan det virke som flere for "ønsket oppfyllt" siden PMK ble skadd. Egentlig er det Masalin jeg stoler mest på, men ønsker at Jensen matches. I dag var han ikke god ved det første målet men hadde jo også flere gode redninger senere. Jeg må også si meg enig med de som vil se Ludde starte mot Levanger på søndag, han har jo vært mye bedr enn Kaland.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 29 mar 16, 10:14

Resultatene i treningskampene har vel ikke vært all verden, men vi så ifjor hvor lite det betyr. Uansett vil det ta tid før dette laget fremstår som nettopp et lag. Det positive er at det er gode nok spillere på alle plasser, og at det kan virke som det er ok backup også.

Når det gjelder keeperplassen, så har vel PMK blitt foretrukket i oppkjøringen. Lite kamptrening for Masalin og Jensen er ikke ideelt om de nå må hoppe inn rett før sesongstart. Personlig foretrekker jeg at vi satser på Jensen. Jeg tror de tre er jevngode, og ønsker da at vi satser på den som har fremtiden foran seg.

Bakover på banen er vi mer robuste enn på lenge, med Simonsen, Tømt Jensen, Straight, Tønne og Karoliussen. Synes Begby bidrar bedre defensivt enn det Kaland gjorde(i alle fall igår).

Fremover er vi ok, men vil nok bruke en halv sesong på å bli bra. Vi så allerede i går at vi vil være en trussel i motstanderenes 16 meter. Ønsker meg Åsheim som høyre indreløper, men sliter da med å finne plass til Aalbu.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Vedahl

Juniorspiller

Ble medlem: 19 sep 08
Innlegg: 98

Lagt til: 03 apr 16, 13:28
Endret: 10 apr 16, 12:14
Endret av: Vedahl

Personlig er jeg ganske overrasket over at såppas mange ser ut til å foretrekke Jensen fremfor Masalin i kassa. Masalin var blant divisjonens beste keepere i både 13- og 14-sesongen, mens Jensen generelt fremstår som mer usikker. Tabbelista til sistnevnte begynner dessverre å bli faretruende lang nå, selv om han selvsagt har levert mange gode kamper også. Kan nesten virke som han er litt skjermet for kritikk bare fordi han er ung og lokal. Mener dette blir feil og at den beste og tryggeste keeperen alltid bør velges når det står poeng på spill. Denne keeperen heter Jon Masalin! 

Med forbehold om at skadene ikke har satt Masalin mye tilbake og at trenerene som ser disse på trening hver dag selvsagt har mer greie på dette enn undertegnede :)

Lykke til med ny sesong alle sammen! 


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 12 jul 16, 12:55

Nå som 17 av 30 kamper er spilt og vi har to OBOS-frie helger foran oss, vil jeg gjøre meg noen tanker om sesongen så langt.

Vi ligger fjerde sist, ett poeng bak de to lagene nærmest over oss. På grunn av OBOS-ligaens jevnhet har de fleste lagene, inkludert FFK, mulighet til å kjempe om kvalikplass, men det vi har vist i første drøye halvdel av sesongen gjør at jeg sier: Glem det. Vi har fått servert en ny høst hvor vi ikke bør sette oss høyere mål enn å berge plassen.

Offensivt har jeg ikke sett noe særlig framgang fra de første kampene til de seneste. 2. omgangen mot Raufoss ble nærmest et ekstremtilfelle av det vi ofte har sett. Vi kommer til veldig mange innlegg, men få av dem fører til klare målsjanser. Mot Raufoss var det nesten komisk. Mange av innleggene til Begby og Tønne var dessuten helt etter læreboka (harde rett bak motstanderens ryggende forsvar), men de foran mål kom litt for sent hver gang.

Defensivt, derimot, har det vært stor framgang. Før 2-1-tapet mot Raufoss hadde vi 7 kamper på rad hvor vi slapp inn enten null eller ett mål. På de første ni kampene slapp vi inn 18 mål.

Dette gjør at jeg tror vi kommer til å ha et høyere poengsnitt i de gjenstående kampene enn vi har hatt hittil, og jeg tror det holder til å berge plassen. Men dessverre - ikke noe mer enn det.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 12 jul 16, 13:04

Godt oppsummert Tøfflus. Eneste håp om at det løsner offensivt er at vi får inn nye spillere som passer bedre inn i JHH sitt ufeilbarlige system.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 12 jul 16, 13:50

Opprinnelig postet av Pk

Godt oppsummert Tøfflus. Eneste håp om at det løsner offensivt er at vi får inn nye spillere som passer bedre inn i JHH sitt ufeilbarlige system.

Vel, jeg tar jo for gitt at når Aalbu og Kaland lånes ut så er det meningen at det skal komme inn noen andre.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 12 jul 16, 14:41

I etterpåklokoskapens navn må det sies at ansettelsen av Halvorsen har vært en fiasko. Når det gjelder de nye spillerne har jeg følgende å si:

PMK: Han har ikke vært dårlig, men han er jo heller ikke etter hva jeg forstår bedre enn de to andre vi har, for meg er dette en helt uforståelig overgang og sløs med knappe ressurser i tillegg.

Tønne: Han er en jevn og helt grei back i Obosligen, bra på straffespark. Jeg kan ikke si jeg hadde store forventninger til han heller.

Simonsen: Han hadde jeg forvendinger til fordi han fikk såpass mange kamper for Molde, jeg må si han ikke har vært i nærheten av å innfri forventningene og han er ikke i nærheten av Rafn som han erstatter.

Thømt: Siden vi hadde 2 trege stoppere med andre kvatliterer trodde jeg vi skulle få inn en som var rask. Desverre fikk vi den 3. trege stopperen noe jeg synes er uforståelig. Han startet dårlig men har spilt seg noe opp etter han mistet kapteinsbindet.

Brix: Han spilte som eneste spiller godt i trenignskampene men i serien har han desverre vært svært svak. Dette er en spiller som har fått en ubegrenset tillit av Halvorsen noe jeg sliter veldig med å forstå. VIlle han vært bedre i en annen posisjon?

M`Daye: Han hadde jeg store forventninger til fordi han har vært god i Bodø Glimt under JHH tidligere. Dette er også en spiller som har fått stor tillit av Halvorsen, desverre mener jeg at han er en av de største skuffelsene i år og jeg forstår ikke hvorfor han har fått så my spilletid.

Sanel K: Han er god og har gjort sitt beste der han sliter alene mot stoppere som er mye større enn seg selv. Han er nesten symbolet på systemet som ikke fungerer

Resten av de nye spillerne vil jeg ikke si noe om siden de ikke har spilt mye.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 23 jul 16, 18:29

Funka veldig bra med innovervendte kanter i treningskampen mot Moss i dag. Nå var Moss rett og slett elendige og skal normalt være et hakk under oss, men jeg ble likevel positivt overrasket over det jeg så i dag.

N'Diaye så ut som en helt ny spiller og endelig fikk vi sett litt av stortalentet Anas Farah også. Veldig godt innhopp av han.

 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Albin

Juniorspiller
Ble medlem: 12 mar 12
Innlegg: 188

Lagt til: 23 jul 16, 19:23

Hvem scora? Hvem er på prøve spill?  Har ikke f-b + 

Vil ikke sponse den dritt avisa, gjør ikke noe annet enn å drøkka lage enda lengre ned i gjørma.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 23 jul 16, 19:29

To mål av N'Diaye, et av Sansara og et av Kapidzic.

Brice Wembangomo og en for meg ukjent italiener er på prøvespill

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 aug 16, 18:54

FFK har under 0,9 i poeng i snitt per kamp. Fortsetter denne trenden (ingen ting tilsier noe annet) ender laget på 26-27 poeng denne sesongen. Det er tre poeng mindre enn Hønefoss fikk i fjor og kom sist. Det er syv mindre enn Åsane som kom på plassen over nedrykkstreken, og åtte poeng svakere enn den ræva sesongen FFK leverte i fjor.

17 poeng på 19 kamper. For å få 34 poeng som kanskje holder til fornyet kontrakt så må laget ta like mange poeng på de gjenværende 11 kampene som de har gjort på de 19 første. Altså nesten doble poengfangsten.

Dette ser mer enn håpløst ut. Før Mjøndalen-kampen hadde vi igjen samtlige lag på topp 7. Nå er vi ferdig med Levanger og Mjøndalen, men fortsatt er det fem kamper mot topp 7 igjen av de 11 kampene, blant annet borte mot de to topplagene.

Det er nesten en større prestasjon å klare plassen med dette utgangspunktet enn da plassen ble berget i 2004.


Martin

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 sep 06
Innlegg: 1124

Lagt til: 03 okt 16, 20:53
Endret: 03 okt 16, 20:54
Endret av: Martin

Ull kisa med tap i dag det var viktig



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24