Husk meg
Brukernavn
Passord

Treningskamp FFK - Ljungskile 28.03.15 kl 14. Kamparena ikke bestemt enda

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 28 mar 15, 10:39
Endret: 28 mar 15, 10:59
Endret av: Rey

I dag er årets generalprøve før Obosligaen sparker i gang om halvannen uke. Motstander er Ljungskile som til daglig spiller i svenske Superettan (nivå to).

Kampen skulle opprinnelig være åpningen av den nye plastmatta på stadion, men grunnet snøværet på torsdag er det mulighet for at den blir flyttet til Merkurbanen. Litt ironisk i og med at plastmatta skulle gjøre at vi fikk en treningsarena vi kunne bruke hele året. Avgjørelsen på hvor kampen blir spilt var opprinnelig kl 10:00 i dag, men er utsatt til kl 12:00

Regner med at vi får se et lag tilsvarende det vi startert med mot Brann og jeg er spesielt spent på hvem som tar høyrebackplassen. Blir det Lønn Jenssen som har spilt der under hele oppkjøringen eller blir det Rafn som spilte der i hele fjor og etter min mening var årets spiller. Det er en liten nøtt for Wibe Lund tror jeg.

Kampen streames av FBTV

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 28 mar 15, 13:14
Endret: 28 mar 15, 13:15
Endret av: Costanza

Det blir dessverre Mercurbanen, noe som betyr at FFK ikke får spilt en eneste kamp på det nye kunstgressunderlaget på Stadion før seriestart.

Det mest interessante med laguttaket til denne kampen var i utgangspunktet om Lønn Jenssen eller Rafn startet på høyreback. Men nå som Lønn Jenssen er bortreist med U-landslaget, så får vi egentlig ikke noe nærmere svar på hvem som blir høyreback mot Brann. Resten av laget gir nesten seg selv, kanskje med unntak av den ene plassen på midtbanen, men jeg tror det blir Olsen - Nazari - Julius - Åsheim som en firer på midten. Jeg regner med at det laget vi starter med i dag også er laget vi starter med mot Brann, selv om det er veldig mulig at Lønn Jenssen går inn på høyreback da og Rafn skyves opp på høyre kant. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 28 mar 15, 13:35

Hadde glemt at han og Begby var vekk ja. 

Ut fra oppvarminga er det ingen overraskelser på laget. 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 28 mar 15, 14:46

Ingen stor fotballkamp i 1. omgang, men vi har i det minste full kontroll bakover. Det er en del å gå på i presisjonen i det offensive spillet og vi skaper for få sjanser i forhold til ballinnehav, men vi leder tross alt 1-0 etter et nydelig langskudd av Julius.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 28 mar 15, 16:24
Endret: 28 mar 15, 17:31
Endret av: Rey

2-1 til slutt og det var vel egentlig fortjent. Vi hadde ballen mye og fikk en del store sjanser vi ikke klarte å putte. Både Shaswari, Kjelsrud og Nystrøm burde puttet.

Ljungskile scora på sin første store mulighet og mot slutten av kampen hadde vi bare flaks som ikke slapp inn flere mot de. De hadde blant annet en på innsiden av stanga og ut.

Syns Nazari var veldig god i dag. Samme med Rafn. Olsen og Nystrøm usynlige. Lite som skjedde på vår venstreside offensivt.

Abenzoar føler jeg meg ikke helt sikker på. I hovedsak solid, men han har noen rare avklaringer syns jeg. Konsentrasjonssvikt?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 28 mar 15, 16:52

Ikke helt enig ang Abenzoar, syns han var meget god. Rask og god defensivt. Rolig og kontrollert i det meste han gjør, avklaringene i hodeduellene sørget han ofte for å styre til en medspiller. I tillegg tør han å legge ned ballen når han har tid til det,  i steden for å bare avklare. Hans hurtighet kan bli meget viktig ved siden av Hammer, som forøvrig også gjorde en god kamp. Nazari var meget god på midten, kan ikke huske at han mistet ballen en eneste gang. Ellers syns jeg vi spilte solid og med bra tempo, virker også som vi har bedre plan på det offensive. Flere av spillerne som var med i fjor virker å ha hatt en fin utvikling i løpet av vinteren. 

Dette blir veldig bra, gleder meg til vi knuser Brann!! Laughing

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 28 mar 15, 17:38

Ble mest imponert over Nazari i dag som holder høyt nivå i 90 minutter og gjør få feil. Virker som en stabil, ballsikker og løpssterk spiller som kommer til å bli uhyre viktig i år. Foreløpig virker det som en solid forsterkning å erstatte Nazari med Holmvik på midten.

Ellers fungerer det bra defensivt, selv om det glapp litt utover i 2. omgang. Abenzoar har bra tempo og jeg liker holdningen hans på banen. Hammar har potensial til å bli en Hangeland-type, men er litt  bekymret for førstetouchen hans, og ved et par anledninger kom han også ut av posisjon i dag. Det mest spennende frem til Brann-kampen blir uansett hvor Wibe-Lund tenker å plassere Rafn. Jeg tipper Lønn Jenssen (som har vært god i treningskampene) går inn på høyreback, mens Rafn må opp på høyre kant, selv om han kanskje kommer best til rette som offensiv back. Jeg tror Wibe-Lund føler seg mer trygg på Lønn Jenssen/Rafn på høyresiden enn Rafn/Olsen eller Rafn/Shaswari. 

Det var en del bra tendenser i dag, og jeg føler helt klart at vi er på rett vei inn mot seriestart!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3