Husk meg
Brukernavn
Passord

Overgangsrykter vinteren 2013/2014

Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 11 8

Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 01 mar 14, 13:54

Det var veldig flott, jeg ønsker han lykke til :-)


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 12 mar 14, 17:50

ingen Ameobi til FFK

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe


Ellis

Knøttespiller
Ble medlem: 24 aug 06
Innlegg: 48

Lagt til: 12 mar 14, 19:03

Kanskje like grei. Hørtes ikke ut som en lovende samling klubber han hadde spilt i.... uten å imponere nevneverdig. Håper på en ny spennende spiller inn på topp før seriestart :)


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 12 mar 14, 19:14

Hadde vært fint å få inn en på topp ja, og kanskje solgt stene ;)


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 12 mar 14, 22:17

"Solgt" som i fått penger for? 

Ser ut som det blir denne Olsen

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 12 mar 14, 22:58

Meget skeptisk til Olsen ! Alt for mye skadet desverre!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 12 mar 14, 23:10
Endret: 12 mar 14, 23:11
Endret av: malurt

Opprinnelig postet av kanogvetalt

"Solgt" som i fått penger for? 

 

jepp..lov å håpe


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 13 mar 14, 00:03

Robert Stene kommer vi aldri i verden til å få penger for.

Det er heller ikke noe poeng i å kvitte seg med han hvis vi ikke får inn en spiss som er bedre.

Jeg er meget skeptisk til Dag Alexander Olsen, da jeg ser på han mest som en kantspiller. Der har vi fra før Standerholen, Shaswari, Nystrøm og Rafn. Westgaard kan også spille der. Med den skadehistorikken til Olsen er det galskap for en klubb som FFK å hente han.


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 13 mar 14, 06:33

nei som sagt så er det lov å håpe, og hvis vi skulle selge han var hvis vi fikk inn en ny spiss.


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 13 mar 14, 11:14

Hadde lave forventninger til forsterkninger før årets sesong, likevel er jeg skuffet over hva vi har fått til. Dag A. Olsen tror jeg er en såkalt stallspiller, forsterker ikke laget, men gir mer bredde i stallen, noe som kan bli verdifult om vi får mye skader. Steffen Nystrøm forventer jeg meg mer av, bør kunne bidra med erfaring og muligens et sted i nærheten av 10 mål i år, men kan også ende opp som en ny Valencia som går skadet store deler av sesongen. 

Er skuffet over at vi ikke har signert en ny midtspiss, for føler dette laget skriker etter en target mann som både kan bidra i det oppbyggende spillet og som er giftig avslutter i boksen. En som går i duellene og gir juling, samtidig som han besitter smartness nok til å roe ned for å få med laget framover når det er nødvendig. Egentlig høres dette litt ut som Ringberg når han var på toppen av sin karriere, savner Ringberg, en type som han kunne betydd enormt mye for dette laget. Robert Stene mangler alt en slik spiss bør ha, med unntak av en ganske god innside skuddfot, dvs han er god til å plassere skudd med innsiden av foten, men det er desverre også det eneste han er god på. Det verste med han er at han totalt mangler glød og engasjement, noe en midtspiss bør ha masse av. Bare se på en type som Kovacs, han ofrer alt for å vinne terreng, for å score eller bare for å skape rom for de andre. Stene må begynne å vise at han virkelig ønsker å være utpå der, hvis ikke kan han like godt la være, for da har vi andre som ville gjøre hva som helst for å få en sjanse på topp, f.eks. Momo. Om Momo er løsningen, neppe, men ser ikke ut som klubben lykkes med å finne noen andre heller, så da er det det vi har.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 13 mar 14, 11:38

Jeg synes det er merkelig at vi går for Olsen. Hvor god han er vet jeg ikke, men det er vel mye som tyder på at han ikke er i startelveren. At han også spiller på en plass som vi er godt besatt på gjør ikke denne avgjørelsen mindre merkelig. Jeg forstår at vi kke kan velge spillere på "øverste hylle" men vi har flere ungguter som trenger kamperfaring. Hvorfor signerer vi da spillere som ikke er klart bedre enn ungguttene?


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 18 mar 14, 20:32

Virker som det kan komme inn en spiller til føre overgangsvinduet er stengt;)

Han hadde vel ikke gått ut og sagt det hvis han ikke begynner å bli trygg på att det kan bli ytteligere en forsterkning til ;)


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 25 mar 14, 14:37

I dag spekuleres det i at Brenne kanskje kan komme likevel siden Strømsgodset er veldig ivrige etter å få han ut.

 

http://www.f-b.no/ffk/jeg-er-apen-for-det-aller-meste-na-1.8351498


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 25 mar 14, 16:30

Er han spillertypen vi trenger da? Skulle gjerne sett han i FFK igjen jeg, men vi har vel nok spillere i den posisjonen?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 25 mar 14, 21:47

Opprinnelig postet av Rey

Er han spillertypen vi trenger da? Skulle gjerne sett han i FFK igjen jeg, men vi har vel nok spillere i den posisjonen?

Det vi trenger mest er en skikkelig god midtstopper (makker til Duré) og en god midtspiss som jobber, sliter, river og skaper målsjanser.

Simen Brenne selger ihvertfall noen sesongkort, men i likhet med deg er jeg usikker på om det er indreløpere vi trenger. Jeg mener Adaramola, Åsheim, Westgaard, Rafn og en skadefri Solberg (lite sannsynlig) er gode nok i den posisjonen.

Alle kantspillerne våre (unntatt Olsen og Nystrøm) er jo skada, så vi står ikke sterkt der heller.

Håkon Wibe Lund er uten tvil en sterk ressurs for FFK, men kanskje ikke som hovedtrener? Det blir uansett helt feil å tenke på å bytte ut han nå. Han skal få tid på seg (av meg). Spørsmålet er bare om FFK har tid til å vente på at ting skal gå seg til. Han har til gode å overbevise meg som hovedtrener.

Jaja, nok gnål. La sesongen starte snart!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 25 mar 14, 22:17

Jeg er enig i at sentral spissplass burde være førsteprioritet og dernest stopperplass. Når det gjelder Simen Brenne ville det imidlertid vært ekstremt verdifullt å få inn en såpass målfarlig midtbanespiller i troppen, ettersom jeg ikke kan se at mange av dagens indreløpere i laget kommer til å notere seg for mange nettkjenninger i år (håper jeg tar feil). Brenne har definitivt kvaliteter å tilføre FFK i sin løpskraft, fotballintelligens og evne til å komme til målsjanser og produsere mål. I tillegg har han en rutine og lokal forankring som gjør ham særlig interessant. Men til syvende og sist koker det ned til et spørsmål om økonomi og prioriteringer, og da tror jeg nok dessverre Brenne pr. i dag er feil mann. Likevel ville jeg absolutt ikke blitt skuffet om han re-signerer for FFK.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 26 mar 14, 08:39

Jeg er ikke enig med de som mener vi bør bruke knappe ressurser på midstopper. Vi har Dure og Martinsen som er gode Adecco-spillere, Dure er kanskje vår totalt sett beste spiller. Problmet vårt er laguttaket, ikke stopperne.


Ellis

Knøttespiller
Ble medlem: 24 aug 06
Innlegg: 48

Lagt til: 27 mar 14, 16:23

Nå ser jeg at det er kommet inn en ny spiller til Pæddekummen.... Et spennende navn som ser ut til å ha prestert godt i flere klubber, og senest i europaligaen... Et navn som, helt klart, kommer til å gi økonomiske ringvirkninger for S08. Hvorfor er det ingen i Fredrikstad som ser muligheten til ekstrainntekt i et litt spennende navn. Det er ikke snakk om å være helt uten forstand når man ser på lønn for en eventuel spiller. Tiden er forbi da spillere kunne forvente enorme summer i måneden for en overgang til klubber utenfor den helt lille toppen av europeiske klubber. Fredrikstad by er veldig følelsesstyrt. Med optimisme kommer også tilskuerne. Bare se på den massive støtten som først har kommet når vi har fått tro på laget. Jeg tror at vi med et litt spennende navn inn nå før overgangsvinduet stenger raskt kunne trukket 1000 ekstra tilskuere til første seriekamp. Bare der er det 200 000 potensielle kroner å dra inn. Joda, vi har gått på en smell ved å forskutere store inntekter tidligere, men det går ann å tenke fornuft og marked samtidig.


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 27 mar 14, 16:33

det er ikke bare det å skaffe en spiller og forsvare den eventuelle lønnen hans, men vi må jo også klare å få tak et navn som ville vært interresert i å spille for ffk? Trur begge deler skaper like mye hodebry for klubben når det gjelder å hente spillere.


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 27 mar 14, 17:07

Det man kan undres over er at budsjettet til FFK ( Ligger tilgjengelig nå hjemmesiden) viser ca 30 mill

I følge adm har vi en av landets billigste staller. Nå har kommunen tatt over eiendommen og FFK betaler en fast sum for leie samt at de bidrar til driften. Gjelden er vekk og sponsormarkedet er positivt i følge Sved Anders Hvorfor har vi ikke penger da??

Vi har ikke råd til noe i følge Geir Bakken. Skal vi ha en ny spiller må dette finansieres av eksterne. HVA BRUKER VI PENGA TIL?

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!



Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 11 8

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24