Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: FFK - Strømmen, Søndag 3. November kl. 13:00

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 03 nov 13, 17:15

Opprinnelig postet av Patrioten

Vi slapp inn 43 mål, vant kun 6 hjemmekamper og vi fikk nok av gule kort?

Så det med målsettingen gikk ikke akkurrat FFKs  vei.

Antall gule kort kan vi vel ikke klage på? Sammenlignet med tidligere sesonger har vi nesten ikke fått noen, og det er kun tre spillere som har måttet stå over på grunn av tre gule kort. Totalt 32 gule kort i år mot 47 i fjor. Vesentig forbedret.

Resten er selvfølgelig bedrøvelig

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 03 nov 13, 17:45
Endret: 03 nov 13, 18:14
Endret av: Plankekæll

Takk og pris for at denne miserable sesongen er historie. Det endte som det måtte gjøre - med et mageplask med siste spark på ballen. 2-2 og et elendig resultat hjemme mot Strømmen.

Ungguttene er gode i dag synes jeg. Robert Stene viser faktisk god innsats i dag.  Momo er helt håpløs dessverre. Filip Westgaard var meget god i dag med mange gode og harde innlegg.

Haitam Aleesami var vår beste spiller, og det skulle ikke forundre meg om vi mister han, Duré og Adaramola i løpet av vinteren. Da rykker vi aldri i verden opp neste år heller.

Jeg må igjen si at det rett og slett er pinlig å ha en så elendig kaptein på skuta. Han spiller ikke bra, slenger dritt til unggutta på laget og fremstår generellt som usmakelig for meg. Det provoserer meg også at han stikker fra alt ansvar og legger skylda på alle andre. Drittkaptein, intet mindre. Noe annet som provoserer meg (det er ikke Lars sin feil dog) er at han blir prioritert foran en Strømsborg som har et mye større potensiale. Grorud er 10 år eldre, dårligere, dyrere, ikke lokal. Faen altså, her gjør Wibe-Lund en kardinalfeil. En feig og gal avgjørelse å satse på Grorud på bekostning av Strømsborg.

Dagens mest mystiske bytte må vel være å sette Ola Lønn Jenssen inn som VENSTREVING!!?? Hva skjer? Totalt meningsløst når man kan sette innpå Ramberg som midtbane og flytte Rafn opp. Man kan også sette inn Begby som venstrekant. Jaja, det er flere enn spillerne som trenger en lang ferie nå....


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 03 nov 13, 21:42


Frustrasjonen er stor hos mange av osss idag - hvor skal dette ende spør en seg... Men tross alt; FFK stiller med det yngste laget som er mønstret på kanske 40 år og de fleste fortjener virkeli honør idag for innsatsen.

 

MEN; registrerer at du er mest forbannet på Grorud, det synes jeg blir helt feil. Han har vært blant lagets beste de siste 5 kampene, hvorvidt han har fungert som kaptein aner jeg ikke, det hadde vært interessant å visst. Men IDAG 03.11.2013 er det faktisk en spiller som sover noe helt for jævlig, det er Kevin Dure. Elendig markering og ræva timing ved begge målene, selv om det siste kanskje var offside. Dette har også vært tilfelle flere ganger tidligere i år, Lars Grorud har fått skylda !!!!!!Skyt ikke pianisten.....


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 03 nov 13, 23:30

Her var vel poenget til Plankekæll først og fremst oppførselen til Grorud. Han kjefter hele tiden, også i de kampene i august og september hvor han selv stinket og gjorde feil på feil. Han har hevet seg på slutten av sesongen og skal ha ros for det. Dog, hvis en kaptein skal kjefte opp medspillerne - i reneste Roy Keane-stil - så får han også gå foran med et godt eksempel spillemessig - i reneste Roy Keane-stil. (Ja, eksempelet mitt er en langsint og smågal j*vel, men steike for en ledertype han var).

Kampen i dag var så alt for typisk. FFK var det beste laget mens det sto uavgjort, og ga bort initiativet når vi hadde ledelsen. Det er så fortærende. Så mange poeng vi har kastet bort på dette viset ... Ull/Kisa (2-2), Vard (4-4), Kongsvinger (1-1), Ranheim (1-1), Kristiansund borte (2-2). Hadde vi holdt ledelsen i disse fem og i dag, ville vi rykket opp. Det er først og fremst evnen til å gi bort initiativet når vi har tatt ledelsen, som har holdt oss på nedre halvdel mesteparten av sesongen.

Om dette skyldes at laget består av mange unge spillere, om det er en feilslått strategi fra trenerteamet, eller hva annet, det vet jeg ikke, men en ting vet jeg: Vil vi opp fra denne divisjonen, kan vi ikke holde på sånn. Når vi tar ledelsen må vi våge å fortsette med den fotballen som ga oss ledelsen.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 04 nov 13, 12:46

Nå har vi heldigvis hentet inn en som tar over det kapteinsbindet! Jeg har større tro for neste sesong enn jeg hadde for denne faktisk. Nå har ting fått roet seg litt, de fleste (alle?) skjelett er ute av skapet. Nytt felles styre og forhåpentligvis er kommunen stadions nye eier fra neste år. Sånn som jeg ser det nå, kan det kun gå en vei neste år! :)

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 04 nov 13, 18:35


Dette er flaut. kun 600 mennesker  ville se FFK gratis i føl9ge Nrk Østfold

 

 

 

 


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 04 nov 13, 19:13

Dette er overraskende da

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 04 nov 13, 19:22

Kom ikke som en overraskelse. De har ikke akkurat gitt publikum noen grunn til å komme den siste kampen. Hadde ingen betydning for tabellen, og ganske kjedelige resultater de 2 forrige kampene. Derfor er det greit å få avslutta sessongen, la ting legge seg litt og håpe kommunen tar over stadioen og kanskje får noen spennende/gode overraskelser utover.;)



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3