Husk meg
Brukernavn
Passord

Hva skjer med ffksupporter.net?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 26 jul 13, 15:06

Savner litt oppdateringer av artikler her. Siste artikkel er lagt ut 18. januar.

Er det så lite interesse for FFK blant dere som drifter siden at den nå bare er et forum for alle som har noe å klage på vedrørende klubben vår?

Tidligere var dette den desidert beste siden for oss supportere. Alltid interesant stoff og artige artikler vedr. FFK. Hva med å "ta litt tak" og løfte siden opp på et godt nivå igjen slik at den bare ikke, som nå er nedgradert til et forum hvor de fleste får utløp for sine frustrasjoner? (Vel, til tider kan det jo være greit å få lufta ut litt)...

Skjønner at fokuset kan ha vært litt borte, har også forståelse av at det ikke har vært så lystig den siste tiden... og at man kan ha andre ting som er viktigere, men håper ffksupporter.net igjen kan bli det stedet vi som FFK supportere kan ha stor glede av i framtiden slik det har vært tidligere.

Lykke til med høstsesongen til alle som elsker FFK!!! Cool

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best, the world's best footballplayer - ever!!)


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 26 jul 13, 23:23

Holters har gått aktivt ut tidligere å spurt etter hjelp og engasjement. Siden koster endel å drifte og holde oppe. Jeg er en av de som har hatt planer lenge med å hjelpe til, men sikkert som flere av oss, så har sikkert tid og lyst sunket med engasjement rundt kaoset i klubben.
Jeg forstår at Holters har mista litt av lysta. Men jeg er fortsatt klar til å bidra, må bare få tilbake litt motivasjon. 

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 27 jul 13, 16:58

Hadde det ikke vært for att jeg ikke kan skrive riktig norsk eller ordlegge meg på en fornuftig måte så hadde det ikke vært noe problem å prøvd å bidra. 

Men til dere her inn som faktisk både skriver og vet ordlegge dere så tar det vel egentlig ikke lang tid å lage en kort sak om att julius har signert? Vet ikke, men kanskje det også hadde vært mulig å få bruke noen av sakene som "fredrikstad avisa" eller hva den het for noe? (hvis det kom tydelig fram att det var deres sak og gitt dem æren for dette)


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 27 jul 13, 17:15
Endret: 27 jul 13, 17:18
Endret av: Plankekæll

Opprinnelig postet av malurt

Hadde det ikke vært for att jeg ikke kan skrive riktig norsk eller ordlegge meg på en fornuftig måte så hadde det ikke vært noe problem å prøvd å bidra. 

Hvis du har noe interessant på hjertet er det jo bare å prøve å lage en sak, for deretter å sende inn til en av moderatorene.

Om det er skrivefeil og dårlig språk spiller ikke så veldig stor rolle da jeg regner med at de moderatorene som har tid og lyst vil korrekturlese og rettskrive saken din.

Å legge ut saker fra andre medier har ikke så mye for seg her inne som egne saker synes jeg. Da er det bedre å benytte en av de egnede "trådene" her inne for å poste lenker og diverse. Dette er da min personlige mening.

Ellers synes jeg ikke trådstarter har så mye å klage på. Det er jo bare å ta opp hansken selv og lage en sak. Forumet blir jo drevet på frivillig basis, og både tid, interesse og motivasjon går i bølgedaler. At motivasjonen til de fleste er på et lavmål nå er fullt forståelig da alt i klubben blir "tatt på hæl'n" virker det som.

Den skribenten som var mest "ivrig" her inne den siste tiden var jo "Lemmy" eller "General Gardener" eller hva han kalte seg. Han er nå sportsjournalist i Fredriksstad Blad og kan da selvfølgelig ikke bidra noe her inne.


Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 28 jul 13, 16:35

Jeg kan bare svare for meg selv, men tror jeg dekker de flestes årsaker med å nevne tid. Flere av oss har gått fra en studenttilværelse til jobb under nettstedets levetid, og noen har også flyttet fra Fredrikstad. I tillegg har som nevnt her én begynt å jobbe i f-b, og dermed naturlig nok sluttet å skrive her.

Jeg er enig i at det ville vært fort gjort å legge ut en nyhet om Julius - samtidig ser jeg ikke helt verdien av det da det ikke er noe som ikke står andre steder.

For meg er ffksupporter.net et sted å komme for alternative blikk på hva som skjer i klubben - og har du tid og lyst til å bidra med sånt er jeg sikker på at vi skal få publisert noe :)

---------------------------

"Puh, så varmt det er..(pause)... nå tenker jeg dommeren er våt i dusken sin…"
- Terje Dalby kommenterer en fotballkamp med kvinnelandslaget i OL i Atlanta


RuneT

A-lagspiller

Ble medlem: 18 nov 06
Innlegg: 466

Lagt til: 28 jul 13, 20:44
Endret: 28 jul 13, 21:10
Endret av: RuneT

Hva med å ha en mer statisk forside som ikke stadig trenger oppdateringer? Disse nyhetene på forsiden krever mye tid og jobb, men i forumet skjer det mye som er av interesse for mange.

Har ikke en god ide på hva som skal være den statiske forsiden, men det er greit å kanskje tenke i de baner så virker det ikke som om ffksupporter.net er helt utdatert ihvertfall. Det er jo liv her, kan du si. Smile 

Hvor mye koster det å drifte siden forresten? Er det behov for at vi som brukere skal donere mer penger? Bare lurær.

Edit: Jeg har et lite forslag da:

Forslag

---------------------------

Jeg tror FFK kommer til å vinne seriegull i 2021.


Mr.T

Juniorspiller

Ble medlem: 31 jan 09
Innlegg: 191

Lagt til: 02 aug 13, 16:06
Endret: 02 aug 13, 16:08
Endret av: Mr.T

Hva med å bruke sakene fra klubbens nettsider. Det er mange flinke og frivillige som bistår med å lage innhold for klubbens nettsider.

http://www.fredrikstadfk.no/feed.xml

Settes feeden opp rett kommer den med bilder og det hele.

Bare en tanke som ville ha hjulpet klubben litt også - og det er jo hyggelig :)

---------------------------

mvh
Thomas Torjusen
www.fredrikstadfk.no
Arrangementssjef, Mediesjef, Billettansvarlig m.m. i FFK


Mr.T

Juniorspiller

Ble medlem: 31 jan 09
Innlegg: 191

Lagt til: 02 aug 13, 16:10

Hm.. kom på gammel signatur selv om jeg byttet den. Tester igjen for å se om den fortsatt henger med eller ikke.

---------------------------

mvh
Thomas Torjusen


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 04 aug 13, 07:32

Hadde væ9rt gøy om enda fler gamle kjenninger dukker opp



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24