Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: Strømmen - Fredrikstad Mandag 20 mai 18:00

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 20 mai 13, 19:36

Dette er så utrolig svakt at jeg lurer på om spillerne bevisst saboterer for Bakkerud? Det skal jo ikke være mulig å være så fullstendig uinteresserte som de fremstår i dag? 

Tror heller det var Stabæk som var ufattelig svake mot FFK enn at FFK er på vei mot noe som ligner "friskmelding". Dette er årsverste. 


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 20 mai 13, 19:38

Fy f... så dårlig. Har ikke vært i nærheten av noe som ligner en målsjansje i 2 omg. 

Og der var det 2-1. 


MLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mai 05
Innlegg: 435

Lagt til: 20 mai 13, 19:44

Arrangeres det ikke fotballskole på Hankø til sommeren?

Forventer at samtlige a-lagsspillere melder seg på!


bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 20 mai 13, 19:51

*sukk*

Ett skritt fram mot Stabæk, to skritt tilbake i dag.

Jeg har vel bare meg selv å takke for at kampen mot Stabæk fikk meg til å tro at vi hadde kommet et steg videre :(

---------------------------

Bjørn Jervell Hansen


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 20 mai 13, 19:52

Det er til å grine av,det må vel være det dårligste hittil i år. 


matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 20 mai 13, 19:52

Lei av å tape mot spillere jeg aldri har hørt om..


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 20 mai 13, 19:55

Vi starter kampen med mål, Jon holder oss inne i kampen lenge, men Strømmen var desverre best og vant fullt fortjent.


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 20 mai 13, 19:55

Vi har ikke spilt en tredjedel av sesongen en gang og vi kan jo nesten allerede nå konkludere med at det ikke blir direkte opprykk i år. Start hadde fire tap og Sarpsborg fem tap i hele fjorårssesongen med seks uagjorte hver. Fredrikstad har klart å tape fem kamper allerede. Vi går ikke ubeseiret resten av sesongen i hvert fall, og Ranheim ligger an til å ta flere poeng enn Start i fjor og Sandefjord ligger på samme poengsnitt som Sarpsborg i fjor.

Det er kanskje like greit, for hva i ¤%#¤%#&¤%& har vi å gjøre i Tippeligaen når vi sliter big time med å ikke tape i Adeccoligaen? Vi har ti lag foran oss på tabellen, men bare fem bak oss. Det er vel bare å håpe at vi ikke blir dratt ned i nedrykkssumpa og at det ganske tidlig er klart at vi holder plassen. Så er det vel egentlig bare å gi de unge spillerne i klubben sjansen og gi de spilletid.

For dette er rett og slett pinlig flaut!


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 20 mai 13, 19:57

jeg har sagt det før og jeg sier det enda en gang: bakkerud er ikke god nok til og få ut det beste av gutta..

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 20 mai 13, 19:58

Lenge er det Bakkerud skal få før vi rykker ned? Detta her var virkelig tragisk. Er spillerne virkelig så dårlige el hva er feilen?

Stene bør benkes en god stund nå!  Detta er rett og slett flaut!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 20 mai 13, 20:22

helt rett. kjell-H

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 20 mai 13, 20:22

Madrigal syntes jeg var meget svar i dag, for treg og bidro dårlig oppover på banen også. Ola lønn brude brukes i stede.

Julius vant mange baller og gjordde en god insatts i første omgang, men ble bare sløvere og sløvere (sliten?) pluss att han stort sett alltid skal ha ballen inn i midten og ikke ut på kantene

. Att grorud måtte ut var også en uheldig sak, han skaper mye trygghet og er god å ha bak der. Vidar er stor sett en som kjemper og gir alt, men synets også han var litt bleik i dag. 

Syntes vi gjør en ok jobb når vi setter fart i spillet, samme syntes jeg også har vært i flere andre kamper. Men vi skal istede bruke støtte passninger, og roe ned spillet helt. Kan ikke være så farlig å løpe litt ekstra? 

Ellers gjorde Masalin en god jobb, strømsborg og alsami gjorde til tider en god jobb, men senker seg ned på nivå til resten av gruppa etter hvert. 

Nei, virker som dem bør prøve å ta et skikkelig møte med gutta, og la dem snakke ut... for enten er det att dem ikke har selvtilitt eller så er det rett og slett att ingen har trua på det bakkerud driver med, eller kanskje begge?. Uansett hva det går i så må de få rettet på den knuten som har satt seg for dette holder ikke helt inn. 


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 20 mai 13, 20:24

Jeg er dritt lei å høre Bakkerud må gå varianten. Det handler vel først og fremst og de 11 på banen. Kan ikke folk se at det er treneren vi har og han gjør det beste ut av et mannskap som IKKE er bedre enn det vi har vist frem til nå.

Og Kjell H ....... Det var vel Stene som la innlegget til Grorud i dag, han hadde vel et mål i kampen mot Stabekk også.... Enig at han ikke er på sitt beste, men hvem er det på det laget (bortsett fra Alasami og Masalin)


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 20 mai 13, 20:45

Jeg mener ikke att bakkerud skal gå, for har tru på både han og det han har satt i gang. Setter bare spørsmålstegn om det gjøres nok for å finne ut hvorfor det er en mental sperre hos spillerene. hvorfor gidder dem ikke (ja er jo att dem ikke gidder når dem har vist att dem kan hvis dem vil) 

Det som er skremmende å tenke på nå er att hvis vi forsetter i dette sporet vi har kommet i nå, så kommer vi til å måtte slåss i  nedrykksompen, Noe jeg egentlig har sett på som en umulighet i år. Men klarer vi å holde på flesteparten av spillerene våre i år så trur jeg vi egentlig bare må finne oss i att vi må bruke dette året til å spille inn formen. og heller komme tilbake som et lag til neste år;)


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 20 mai 13, 20:51

Opprinnelig postet av Rey

Skal ikke gå for ubeseiret da?

Godt å se deg positiv igjen, Patrioten, men jeg tror jeg venter til ihvertfall etter denne kampen før begynner å snakke om flere seire på rad

Dessverre vardet den nøkternt avventende som fikk rett her Frown

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


oleoleole

Juniorspiller

Ble medlem: 25 jun 09
Innlegg: 212

Lagt til: 20 mai 13, 20:57

 

Opprinnelig postet av keiko99

jeg har sagt det før og jeg sier det enda en gang: bakkerud er ikke god nok til og få ut det beste av gutta..

Nå mangler vel også gutta en del for å komme på det nivået Bakkerud trenger, for å lage et lag ut av det.

 

Personlig er jeg dritt lei av å høre at Bakkerud må gå, og selv var jeg en av de i hylekoret som vill ha vekk Aune. Og siden dengang har jeg funnet ut at det neppe kan ha en dritt med trenerne å gjøre. Det har vært helt dødt siden Grönhagen og den gang FFK brukte penger over evne, og det ligger vel mye i spillerne. Og bedre blir det heller ikke når vi selger alle spillerne vi har som kan gjøre en forskjell.

Jeg trur nok ikke noe blir forbedret før økonomien gjør at vi kan kjøpe og satse mer penger på spillere, og det må vel sikkert  Værste, FEAS og Fredriksborg hjelpe til med.

---------------------------

Jeg er flau over at det er så mange nordmenn som ikke kan sitt eget språk.


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 20 mai 13, 21:06

For meg så virker det som laget har store problemer når det kommer til det mentale. Virker som om det er utviklet seg en form for taperkultur, eller en slags angst for å tape. Det har jo også flere rundt laget uttalt seg om, at de virker redde for å tape. Det er kanskje en sammenheng med all negativ oppmerksom FFK har fått de siste årene.

FFK mangler en skikkelig vinnertype. Det så vi for for eksempel når Pusic kom inn ifjor. En litt begrenset spiller med masse vinneregenskaper holder på å hjelpe FFK til ny Tippeliga-plass. Når jeg ser FFK-kamper i år, så kan det holde på en stund med ganske greit FFK-spill. Så kommer det en liten mulighet til motstanderen, så plutselig går rullgardinen ned, man daffer rundt når egen spiller har ballen og havner på etterskudd når motstander har ballen. Og det er ikke noe høy kvalitet på motstanden, men FFK paralyseres helt. Skoene fylles med sirup. Forsvaret lekker, Masalin redder oss og vi skaper nada framover. Ingen glød, ingen innsats og det er ren tortur å se på. Det bor mye mer i det laget her, men det mangler dessverre totalt vinnertyper. En Keene, Pusic, Toth, Gashi, Wehrman osv. Samtidig føles som om hele laget trenger noen timer med idrettpsykolog eller noe.


Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 20 mai 13, 21:10

Dette var rett og slett tragisk.

Et dårlig Strømmen-lag er klart bedre enn FFK.  En håpløs 1. omgang med svakt balltempo, svakt duellspill og håpløs presisjon. Jeg satt og håpet på at det ble tatt tak i pausen. 2 omgang ble så gjennomført med…. svakt balltempo, svakt duellspill og håpløs presisjon.

Det MÅ jo ha blitt gitt klare beskjeder i pausen. Og vi må formode at spillerne VIL. Altså er spillerne og laget rett og slett ikke bedre nå.

Det er kanskje grunn til å anta at framgangen mot Stabæk delvis kom av at de var om mulig enda dårligere enn FFK var i dag?

Det er spillere utpå der – i sin beste fotballalder – som har tapt seg mye siden i fjor. Dette må jo som flere sier her rett og slett sitte ”i topplokket” på hele gjengen. Kanskje spillerne er mer preget av den sportslige sulteforing og generelle håpløshet i klubben enn vi er klar over?


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 20 mai 13, 21:13

Opprinnelig postet av Satch

Det er kanskje grunn til å anta at framgangen mot Stabæk delvis kom av at de var om mulig enda dårligere enn FFK var i dag?

Det er spillere utpå der – i sin beste fotballalder – som har tapt seg mye siden i fjor. Dette må jo som flere sier her rett og slett sitte ”i topplokket” på hele gjengen. Kanskje spillerne er mer preget av den sportslige sulteforing og generelle håpløshet i klubben enn vi er klar over?

Mot Stabæk var forventningene rekordlave, for meg virker det ganske klart at problemet sitter i "topplokket".


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 20 mai 13, 21:30

Og om forventningene hos noen ble hevet etter Stabæk-kampen, så er de nok tilbake der de var for en uke siden nå.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24