Husk meg
Brukernavn
Passord

Noe må gjøres!!

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 29 mai 12, 14:15

Hei, har den siste uka grublet fælt på sistuasjonen FFK er i om dagen og fant ut at det beste var å skrive et innlegg her.  

Skjønner godt at publikum svikter nå. Klubben er i en kritisk situasjon. Først og fremts så finns det ikke midler til stede, økonomien er i grunnen bare ett stort svart høll der pengene vi, supporterne legger igjen bare forsvinner. Jeg ser på publikumssvikten som en stille protest, og jeg har full forståelse for det. Man ønsker ikke å se klubben i sitt hjerte lide i kreditorgjeldens klør.

For meg, er FFK lidenskap. Jeg Elsker FFK. Jeg MÅ se alle kampene, og jeg blir deprimert når det går dårlig. Men egoistisk som jeg er lar jeg dette gå utover de som er rundt meg isteden for å bli hjemme, droppe å se kampen og bare glemme hele greia. Men som jeg forstår, alle er ikke som meg. Heller ikke som de andre snaue 6-7000 andre som ikke har gitt opp å fantaserer om at, nå skal det snart snu! Kanskje kommer Høilie og hjelper til.. osv, osv. Vi er naive optimister som holder fast i en drøm om at dette!! DETTE SKAL VI KLARE!!! bare vi tror hardt nok.

Men til min store fortvilelse har jeg med årene fått endel erfaring, noe som har gitt meg den kritiske sansen. Den som skiller mellom naivitet og evnen til å gjøre gode vurderinger. Det er dette blikket jeg ser på FFK med idag, og det er vondt. For meg har fotball vært min store virkelighetsflukt og noe av det som gjør meg mest fascinert av alt jeg vet. Det er vakkert og estetisk, noen ganger er det kunst. Det er ingenting jeg skulle gitt mer for å kunne leve av en nettopp fotball. Og når samboern min er lei av at jeg ser formye fotball, så tenker jeg i mitt stille sin at det bryr jeg ingenting om.

 

Da jeg virkelig begynte å engasjere meg i FFK debaten var laget nyopprykket til tippeligaen og jeg hadde nylig flytta til Volda, da var vår kjære Knut Thorbjørn Eggen trener. Jeg husker godt at jeg var kritisk til de dårlige resultatene. Til spillerne jeg synes var for dårlig og til trenerne jeg ikke synes var gode nok. Laget hadde samlett 9 poeng på de første 16-17 kampene og det så veldig stygt ut. Da startet vi sesongen på samme måte som i år. Men heldigvis så snudde det og min kritikk av Eggen ble gjort til skamme. Laget overlevde i TL og Eggen ble kåret til årets trener. Jeg hadde sesongkort på stadion Jeg husker jeg fløy fra Volda til Oslo (jeg har flyskrekk) med Widerø, med full angstreaksjon for å se FFK Start, på gamle stadion. Jeg bussa i 13 timer hver vei mellom Fredrikstad og Volda kun for å se FFK. Dette gjorde jeg i 2 år. Nå bor jeg i Vestfold og reiser hjem så ofte jeg kan for å se laget.

 

På onsdag hadde jeg en merkelig opplevelse, jeg brydde meg ikke lenger og tenkte at jaja, dette blir nedrykk. FFK-spillerne så ut som om at de ikke ønsket å være der. Det så veldig vondt ut. Og Tarik og resten av gjengen. Jeg forstår dere veldig godt når jeg ser frustrasjonen deres. Hadde jeg også jobbet for en bedrift der eierne ikke hadde gjort noe for å bedre arbidsvilkårene deres, hadde jeg og vært fortvilet. Jeg tror faktisk jeg hadde funnet meg en ny arbidsgiver. Heldigvis for FFK ser jeg at dere har hjerte for klubben og hjerte for supporterne deres noe som gjør at dere holder ut og gjør det dere kan. Og det takker jeg dere for. Samme gjør jeg også til trener og til ledere. Når man jobber for en arbeidsgiver som tilsynelatende gir så blanke i klubbens situasjon. 

 

Noe må gjøres!

Den siste tiden har flere og flere utalt seg i medien om krisen. Ildsjeler ønsker å stiller opp. Man vil gi penger og oppfordingene om å komme på stadion ser vi uke etter uke, uten å få særlig respons. Resultatet var 213!supportere på PH-feltet og 11 på bortetur til Bergen, noe FFK ikke akuratt bør være stolte over. 

I prosesen med å engasjere folket bør man kanskje stikke fingern i jorda. Hvor ligger egentlige problemet. Negativiteten!! Klubben har de siste årene hatt oppvask etter oppvask uten at de helt store tingene har skjedd. Ledere og eiere har vært ute med «positive» nyheter, hentet Tarik hjem igjen og lagt om til en positiv profil som satser på unge talentfulle spillere, noe som i seg selv er vel og bra. 

 

Men det er ett tema som for tiden er det «alle» bekymrer seg for og det er FFKs fremtid. FFK-systemet har i en rekke år fått lov til å jobbe ukritisk og uten særlig debatt fra omgivelsen. Alle har tenkt at de som styrer og leder jo er der av en grunn, de må jo være dyktige. Samtidig har klubben hatt en enorm opptur fra 2 divisjonsspill til TL på få år. Så i entusiasmens rus har det vært vanskelig og sette fingeren på hva som er galt. Men med fasit i hånden etter perioden mellom 2007-2011 kan man jo si at selv om vi har hatt en vis sportselig suksess har man helt klart hatt styrer og ledere som har opptredd serdeles klønete og uten noen som helst kontroll. Det siste året, siden Piroja skandalen++ ble ett faktum har tidligere ledere og styremedlemer vært ute i medier og bedyret uskyld. Og her ligger problemet, i kjølevannet av skandalene så har disse lederne vi så lenge har stolt på rett og slett vært så dårlig egnet til sin jobb at til slutt så er troverdigheten fullstendig fraværende. Men samtidig så sitter de samme menneskene på ledersiden å utnevenr nye ledere, nye trenere, og forteller oss at dette skal gå bra. Omdømmet og troverdigheten er fullstendig på trynet.

 

Innen politikken hadde det sannsynligvis vært stilt både kabinettforslag og riksrrett. Og hadde Værste AS vært ett politisk parti hadde de havnet under sperregrensen ved neste valg. 

 

Man kan si i etterpåklokskapens navn at ting burde vært gjort annerledes og at vi nå er på sporet. Men på meg preller dette bare av som vann på gåsa. Det er på tide å se litt handling, og da er ikke en pressekonferanse på stadion det rette. Vi ønsker oss tydelige rakkryggede folk som går ut i media og setter litt trøkk, snakker litt om fremtiden og gir oss ett håp om at noe skal skje. Vi trenger en god grunn for å dra på stadion, og det er ikke grunn nok for oss at FFK AS ikke skal gå konkurs, fordi luftslottet FFK as er intett mindre en private aksjonærer som har vunnet makten over FFK på uærlig vis, og dette er ikke klubben vi heier på. Vi kan se mot andre land og se på klubbdrift. Klubber som blir eid av rike enkelt personer. Eller selskap, disse har i det minste vett på å spytte inn penger i klubbene sin slik at de skal kunne oppnå resultater. I tillegg holde supporterne fornøyd. Så FFK, jeg lider med deg, og jeg ønsker deg kun det beste, men nå har jeg innsett at det er ikke opp til meg om du vil overleve, det er opp til eierne dine og til de som konkret kan gjøre noe for deg. Så eiere, styreledere, styremedlemer, aksjonærer og klubbledere. Min oppfrdring til dere er. Gjør den jobben dere er satt til å gjøre. Bygg opp klubben, eller tre av fra deres post slik at andre krefter kan komme til. Det er det beste dere kan gjøre for FFKs beste.

 

Takk for oppmerksomheten.


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 29 mai 12, 15:03

Ebenfalk2,

Takk.

For første gang siden 2004 er jeg nå på et nivå hvor jeg ikke klarer å bry meg lenger. For første gang leser jeg ikke FFK-nyheter, jeg ser ikke kampene verken på stadion, på TV eller på nett-TV, jeg følger ikke engang med på tekstoppdateringer og jeg har ikke oversikt over hvem vi ("de"?) skal møte i neste kamp eller når eller hvor kampen er. Alt jeg gjør, er å registrere at de ("vi"?) taper hver eneste en. Og jeg vet at neste kamp i hvert fall ikke er en cup-kamp...

Å ikke engang klare å bry seg lenger, gjør faktisk på en måte enda mer vondt enn å lide med klubben, laget og medsupportere gjennom dårlige resultater, endog nedrykk. Da står vi i hvert fall sammen - nå virker det ikke som om noen av oss står sammen om noe som helst.

Jeg ble med "glede" med ned i 1. divisjon sist, for jeg trudde at vi tross alt nå endelig skulle vi få rydda opp i gammel dritt, begynne å leve edruelig, lære av gamle feil og sakte bygge opp et nytt slagkraftig lag og klubb. Istedenfor har det bare brutt stadig mer sammen.

Jeg er ved et punkt hvor jeg er redd for at det eneste som kan gi meg entusiasmen tilbake, er enten ved en større opprydding hvor pengegutta ettergir gjeld og fornuftige folk kommer inn og styrer på en fornuftig måte, eller ved at vi rett og slett tar en Lyn, går konkurs og begynner å bygge opp alt fra bånn av igjen på den måten vi burde ha gjort det første gang.

Men det burde ikke vært nødvendig, det er langt fra sikkert at det vil fungere, og dessverre har vi gitt bort fotballbanen vår.

Så Ebenfalk2, takk for at du bryr deg nok til å skrive et innlegg som det du gjør. For jeg klarer det ikke lenger, og jeg er redd jeg ikke er alene om det. Frown

---------------------------

Hater hat!


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 29 mai 12, 16:41
Endret: 29 mai 12, 16:52
Endret av: arte et labore

Opprinnelig postet av Ebenfalk2
Alt han skrev

Helt enig Ebenfalk2, mye av de samme tankene jeg skrev og har gjort meg tidligere. Dessverre så har alt for mange udyktige mennesker hatt lederverv i FFK. Ting har blitt "glemt" og skjøvet under teppet, regninger har ikke blitt betalt og man har vært uærlige overfor omgivelsene. Akkurat det siste mener jeg er værst..At klubben gjør det dårlig sportslig er en ting, men at man er uærlig og forsøker å gi et bedre bilde enn det det faktisk er synes jeg er værre. Det Svein Johanessen gjorde i det siste året ved å "pynte" på sannheter( om det var bevist eller ikke kan diskuteres ). Men det gjorde ihvertfall at jeg mistet litt interessen. Det ble sagt at det var ryddet opp i det verste, klubben kunne nå se fremover. Men det var ikke det, det var ikke i nærheten engang. Klubben er nær konkurs. Det er realiteten. Vi har ikke råd til nye spillere, vi har nærmest ikke råd til å lønne de vi har, vi har ikke råd til assistenttrener og klubben råtner på rot. Vi har et snitt på 7400, er faktisk ikke så dårlig og publikum har ikke sviktet helt ennå. Se på klubber med 2000 mindre og mer enn vårt publikumsoppmøte. Godset, Haugesund, Sogndal etc. Hvordan klarer de å overleve? Jo, bedre drifting av klubb, flinkere mennesker der i forhold til sponsorer og annet og ikke minst så er de opptatt av klubbens omdømme. At lille Sogndal driver som de gjør, dog med Lerum sin hjelp er egentlig litt naturstridig. Men de gjør det veldig godt også på utvikling av unge spillere. Hvor mange har FFK fått opp i sin første 11,er fra junioravdeling? 

Klarer ikke klubben seg i eliteserien i år, så blir det lenge til som jeg ser det til det blir eliteseriefotball i Fredrikstad igjen. Til det er det for mye rot, penger som går i et sluk og sponsorer/Værste/Spillerinvest som ikke blir enige/krangler og har egne interesser. Men igjen, klubben kan ikke satse på rike onkler. Er mer enn nok muligheter til sunn drift uten disse.

Mod: Endret sitering. Ikke nødvendig å sitere hele åpningsinnlegget når man skal skrive innlegg. På samme måte som advokater ikke limer inn hele lovverket om det er én paragraf de skal gjengi ;)

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 29 mai 12, 16:55

Opprinnelig postet av Lars 29

Opprinnelig postet av Ebenfalk2
Alt han skrev

Klarer ikke klubben seg i eliteserien i år, så blir det lenge til som jeg ser det til det blir eliteseriefotball i Fredrikstad igjen.

Rykker FFK ned må vi nok starte opp igjen i 7 div. Frykter at vi må ned i 7 div uansett egentlig med mindre jeg vinner sykt mye i lott, viking lott og v75 på samme tid eller at det kommer inn andre invistorer og får kasta ut all dritten i styre og administrasjonen

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 29 mai 12, 17:01


7. divisjon? Jeg trodde det var 4. divisjon?


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 29 mai 12, 17:14

Opprinnelig postet av Erikk

7. divisjon? Jeg trodde det var 4. divisjon?

0. og 1. divisjon krever lisens. Oppfyller vi ikke lisenskravene, kan lisensen trekkes tilbake med det resultat at man blir degradert til en divisjon uten lisens. Med andre ord; 2. divisjon.

Skulle derimot aksjeselskapet gå konkurs med en påfølgende konkurs av fotballklubben, vil fotballklubbens eksistens opphøre, og man må etablere en ny fotballklubb. I så fall må man starte på bunnen av divisjonssystemet med mindre man får kjøpt seg en plass.

For eksempel gikk aksjeselskapet Lyn AS konkurs og fotballklubben FC Lyn Oslo forsøkte å drive videre uten aksjeselskapet. Etter ca. et halvt år maktet ikke fotballklubben å betjene sine forpliktelser, og dermed gikk også fotballklubben konkurs.  Lyn kjøpte faktisk plassen til sitt forhenværende 2.-lag fra sitt eget konkursbo, og slapp derfor å starte helt i 7. divisjon.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 29 mai 12, 18:07

Kan noen svare meg på følgende spørsmål: Er det den leiesummen-eller kall det 'avdrag' på Stadion,som 'dreper' oss som klubb?

Hvis det stemmer at leien er på 20-30% av omsettning,betyr jo dette at vi vil død sakte men sikkert.


niggle

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 11 jun 12, 13:39

Ryktene sier at spillerne er fornøyde med Amundsen som trener og at de synes han er flink. Dessverre også rykter om flere solgte spillere i sommervinduet og at FFK vil stå ribba tilbake. Tror nok Tarik forsvinner allerede i sommerYell


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 11 jun 12, 14:06

I såfall selger de seg til konkurs. 

Dette blir å pisse i buksa for å holde varmen i to minutter. 

Naive meg velger å lukke ørene for slike rykter. Jeg vil ha 2 nye spillere + 1 assistent-trener.


niggle

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 11 jun 12, 14:14

Jeg er så pessimist at jeg skjønner at jeg begynner å bli gammel. Jeg forstår bare ikke at maktens menn sitter på sidelinjen og lar klubben gå til helveteYell


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 11 jun 12, 14:18


Det forstår virkelig ikke jeg heller, hva har de å tjene på at klubben går konkurs?


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 11 jun 12, 14:49


Har vel heller noe med at de er så totalt udugelige at de ikke vet selv hva de driver med. De ser rett og slett ikke at klubben er i ferd med å dra en Lyn.......

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 11 jun 12, 15:25

Opprinnelig postet av niggle

Tror nok Tarik forsvinner allerede i sommerYell

Det er nok helt opp til Tarik. Får vi et bud på åtte millioner så er de nødt til å la han gå hvis han vil. Ikke noe vi kan gjøre noe med.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


niggle

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 11 jun 12, 15:54

Det skjønner jeg. Men dersom Hussain,Horn, Jabbie selges f.eks , så ser jeg enda mørkere på ting..


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 11 jun 12, 18:34

Opprinnelig postet av niggle

Ryktene sier at spillerne er fornøyde med Amundsen som trener og at de synes han er flink. Dessverre også rykter om flere solgte spillere i sommervinduet og at FFK vil stå ribba tilbake. Tror nok Tarik forsvinner allerede i sommerYell

Hørte rykter om at Horn ikke ville spille under Aune og at Høili ikke ville spytte inn noe mer dersom Aune fortsatte som trener..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

24.08.2010 :)


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 11 jun 12, 20:02

Majoritetseierne sitter med et dilemma. De kan velge to veier(ytterpunkter) eller noe et sted i mellom(?).

1. Fortsette å putte penger inn i videre drift med videre TL spill som mål. Dette er det som vil gi mest inntekter, men hvis det driftsmessig ikke går i pluss, vil det heller ikke kunne nedbetale gjeld. Spørsmålet er om det er mulig i drive i pluss. Hvis det lar seg gjøre er det håp om at dette blir resultatet.

2. Selge det som kan selges av spillere. La AS og klubb gå konkurs. Bygge boliger på stadion. Da må eierne innfri lånet på stadion som de har garantert for. Deretter ta kostnaden(ikke ubetydelig) med å bygge boligene.De vil kunne bokføre et betydelig tap, som kan gi skattemessige fordeler.

 

Hva koster mest? Og hvor mye er Værste AS, og deres aksjonærer,  villig til å svi av med penger på FFK? Til nå har dette kostet mye, og det vil uansett koste mer.. 

Det som i alle fall må til for at det skal være interessant å velge alternativ 1 er at byens befolkning ønsker det. Omdømme og publikumsinteresse er det folk flest kan bidra med. Og da hjelper det lite med supportere som ikke bryr seg lenger. Hvis alle som leser dette bestemmer seg for å bare snakke positivt om FFK fra i morgen av, og be alle andre om å gjøre det samme, så er nok det det beste vi kan gjøre for FFK nå.

Og jeg ber på forhånd om å slippe svar med at man ikke orker/klarer å engasjere seg lenger. Med mindre man har papirer på noe annet, bestemmer hver og en hva de skal tenke, si og mene.

Siden 2009 har "alle" snakket, og skrevet, negativt om FFK. Det er ikke spesielt banebrytende å fortsette med det. 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 11 jun 12, 20:49


Hvis man skal høre på alle ryktene og bekymre seg over de har man ikke mye å ta seg til. Faen folkens. I stedetfor å spre dritt og negative vibber prøv heller å hjelp klubben.

Er vi supportere eller hva er vi egentlig. De som skriver side opp og ned med bare dritt og negative tanker får holde kjeft. Er du supporter så støtter du klubben. Gir du faen så gjør det, men ett annet sted .

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 11 jun 12, 21:57

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Og jeg ber på forhånd om å slippe svar med at man ikke orker/klarer å engasjere seg lenger. Med mindre man har papirer på noe annet, bestemmer hver og en hva de skal tenke, si og mene.

Siden 2009 har "alle" snakket, og skrevet, negativt om FFK. Det er ikke spesielt banebrytende å fortsette med det. 

Ytterpunktene du peker på og alt i mellom forteller meg at du kun spør og ikke kommer med svar. "Alt kan jo skje" ikke sant?

Og:

Det må du da skjønne, du som både kan og vet alt, at kommer du med et innlegg så er det litt tullete å be om at svarene ikke skal inneholde utsagn fra de som "ikke orker/klarer å engasjere seg lenger".

Selv kunnskapsrike allvitere må forstå at hvis man roper i skogen så får man svar.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 11 jun 12, 22:05

Opprinnelig postet av Topscorer


Hvis man skal høre på alle ryktene og bekymre seg over de har man ikke mye å ta seg til. Faen folkens. I stedetfor å spre dritt og negative vibber prøv heller å hjelp klubben.

Er vi supportere eller hva er vi egentlig. De som skriver side opp og ned med bare dritt og negative tanker får holde kjeft. Er du supporter så støtter du klubben. Gir du faen så gjør det, men ett annet sted .

Enig i hva du sier om rykter, de skal man bare totalt overhøre, det er aldri noe særlig hold i de likevel.

Men Herr Toppscorer, ikke forsøk å legg føringer for andre hva de skal skrive, si og mene. Husk på det at de som skriver her inne er ikke de som "gir faen" som du sier.

Ikke døm de som er kritiske for å ha negative vibber, det er faktisk lov å være kritisk. Vi som kritiserer klubben for mulig økonomisk kriminalitet og vanstyre gjennom mange år, vi er supportere vi også. Vi støtter faktisk klubben vi også, vi viser engasjement.

Hvis klubben kun skulle ha meningsløse (forstå ordet) supportere som aldri sttiller krav eller spørsmål så visner i allefall engasjementet bort.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 12 jun 12, 08:42

Opprinnelig postet av Willy René

Opprinnelig postet av Topscorer


Hvis man skal høre på alle ryktene og bekymre seg over de har man ikke mye å ta seg til. Faen folkens. I stedetfor å spre dritt og negative vibber prøv heller å hjelp klubben.

Er vi supportere eller hva er vi egentlig. De som skriver side opp og ned med bare dritt og negative tanker får holde kjeft. Er du supporter så støtter du klubben. Gir du faen så gjør det, men ett annet sted .

Enig i hva du sier om rykter, de skal man bare totalt overhøre, det er aldri noe særlig hold i de likevel.

Men Herr Toppscorer, ikke forsøk å legg føringer for andre hva de skal skrive, si og mene. Husk på det at de som skriver her inne er ikke de som "gir faen" som du sier.

Ikke døm de som er kritiske for å ha negative vibber, det er faktisk lov å være kritisk. Vi som kritiserer klubben for mulig økonomisk kriminalitet og vanstyre gjennom mange år, vi er supportere vi også. Vi støtter faktisk klubben vi også, vi viser engasjement.

Hvis klubben kun skulle ha meningsløse (forstå ordet) supportere som aldri sttiller krav eller spørsmål så visner i allefall engasjementet bort.

To spørsmål:

1 Hvem i dagens FFK system er det du bare må kritisere?

2 Hva godt kommer ut av det?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3