Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: 2. serierunde: FFK-Stabæk

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 6 4

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 01 apr 12, 18:43

dette kan bli morro i 2.omg altså...Stabæk laget er ikke det sterkeste laget som gjester Stadion iår....stå på.....3-4 mål hadde vært sååååå deiligWink


Jabbie

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 11
Innlegg: 67

Lagt til: 01 apr 12, 18:52

Boli var giftig i starten og fikk et heldig mål etter gavepakka til Knudsen. Derfra og ut var det FFK som gjaldt. Burde hatt både 3 og 4 mål her etter Halvorsen og Valencias mildt sagt store muligheter.


Jabbie kan bli stor. Litt rufs her og der, men han er fortsatt bare 19! Fantastisk omgang.

 

---------------------------

(Brukernavnet var ganske tilfeldig)


Gargamel

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 01 apr 12, 19:28
Endret: 01 apr 12, 19:46
Endret av: Gargamel

Opprinnelig postet av Kai Roger

dette kan bli morro i 2.omg altså...Stabæk laget er ikke det sterkeste laget som gjester Stadion iår....stå på.....3-4 mål hadde vært sååååå deiligWink

Vet det er farlig å skrive, men vi har ikke slått Stabæk hjemme siden 16 mai 2006, så en seier i dag hadde vært hærlig...

 

EDIT: F@en og at jeg er på jobb i efta..... Denne kampen må jeg se i opptak når jeg kommer hjem.....


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 01 apr 12, 19:56

Digg å slå Stabæk! Jævla digg å slå Stabæk!


Gargamel

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 01 apr 12, 20:26

Opprinnelig postet av arte et labore

Digg å slå Stabæk! Jævla digg å slå Stabæk!

Enig, det er vel den første hjemmeseier mot stabæk siden 2006... ellers slo vi dem på nadderud i 08, ellers så har vi tapt resten av kampene mot dem....


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 01 apr 12, 20:30

Godt med seier og velfortjent til de grader..... dumt og amatørmessig å pådra seg gule kort for å sparke bort ballen... Det er vel i  andre kampen på rad at en FFK spiller gjør det.....


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 01 apr 12, 20:30
Endret: 01 apr 12, 20:34
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av Gargamel

Opprinnelig postet av arte et labore

Digg å slå Stabæk! Jævla digg å slå Stabæk!

Enig, det er vel den første hjemmeseier mot stabæk siden 2006... ellers slo vi dem på nadderud i 08, ellers så har vi tapt resten av kampene mot dem....

Var ikke det i 2007 da? I 2008 tapte vi 5-1 etter å ha ledet 1-0 ved Johansson. Det var vel da vi ble hekta av i gullkampen.

 

Fantastisk kamp. Blir bare usikker på om det mest var vi som var gode eller Stabæk som var forferdelige. Uansett så er det utrolig herlig å endelig få utelling, måtte det fortsette.

---------------------------

samhold


FleXUS

Juniorspiller
Ble medlem: 12 mar 05
Innlegg: 105

Lagt til: 01 apr 12, 20:53


Stabæk er dårlige. Ingen tvil om det.

Men FFK utnyttet det bra.

4-3-3 kler laget bra, og det bør bli mange fine opplevelser i år.

Publikum bør støtte opp om laget og kunstgress på stadion bør skrinlegges så fort som mulig.

Legg undervarme og bruk pengene på Merkur.

 

---------------------------

"Trying is the first step towards failure" Homer Simpson


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 01 apr 12, 21:09
Endret: 01 apr 12, 21:22
Endret av: Holters

Veldig god kamp av guttane i dag - både de på banen og trenerteamet.

Det hele startet veldig rufsete. Da Knudsen rotet det til trodde jeg det ville bli en tung dag på stadion. I begynnelsen slet vi veldig med Boli, som var bevegelig, sterk i kroppen og giftig. I tillegg fikk Stabæk spille opp uten at noen av stopperne våre støtet mot spissene. Dette resulterte blant annet i målet. Utover i andre omgang ble Boli helt nøytralisert. Han løp seg rett og slett tom.

Etter den gode starten til Stabæk tok FFK mer og mer over og kvalitetsforskjellen begynte å vise seg. Jeg er overrasket over pasningskvaliteten og samspillet til FFK - spesielt siden de omtrent ikke har hatt formasjonstreninger grunnet for få spillere på trening. Like overrasket er jeg over den fraværende pasningskvaliteten til Stabæk. Til tider ble det nesten komisk å se dem slå ballen utover sidelinja i helt upressede situasjoner.

Aune valgte å flytte Tarik ut på venstrekanten og Valencia inn som midtspiss. Umiddelbart var jeg noe kritisk, da Valencia hovedsaklig har sine styrker som tilrettelegger, men venstresiden vår ble vesentlig styrket av dette taktiske grepet. Samspillet mellom Hussain og Tarik var rett og slett en fryd å se på. Gromstad og Hedenstad hadde store problemer med farta til Tarik. I tillegg stod Hedenstad ofte for høyt. For øvrig er Valencia en merkelig spiller. Han haltet og dro på beinet i hele kampen, men spilte seg varm, og var god utover i andre omgang.

Vi kommer heller ikke utenom Jabbie i denne kampen. Den mannen er rett og slett stor. Helt utrolig å høre på folk som kritiserer ham. Det finnes nesten ikke ord for hvor viktig han er for FFK. Bare se på antall poeng FFK tok i fjor med og uten Jabbie på banen. I dag brøt han alt som var. I tillegg var han også venn med ballen og fordelte mange gode baller.

Martinsen hadde også en veldig god dag på jobb, da han rydder opp i mye med farten sin. Ekstra moro at vi faktisk får hele fem forskjellige målscorere. Det er en styrke i mine øyne. Også moro at begge backene scorer mål. Landgrens mål var det Ronaldoklasse over.

Halvorsen beviser nok en gang at savnet av Askar vil være inteteksisterende. Han har et mye større register å spille på, og slår i tillegg bedre innlegg. Burde ha scoret i dag, men alle sjanser blir ikke alltid mål. Når det er sagt, så forventer jeg mer. Jeg tror han har mer å gå på.

Ruud Tveter gjorde også et veldig god innhopp i dag! Var god i duellene, og flink til å holde på ball. Skulle så gjerne ønske at han fikk bedre individuell skolering av en tidligere klassespiss. Han har så mange gode forutsetninger som trener å bli finslipt.

Mot slutten var det nesten trist å se en meget ivrig Momo på venstrekanten ikke bli benyttet. Spesielt Hussain var mer opptatt av å holde på ballen fremfor å se opp. Det var ikke mange baller Momo fikk å jobbe med til tross for at han gjentatte ganger plasserte seg godt.

FFKs dårligste - om man i det hele tatt bør bruke et slik begrep på en dag som denne - var Thomas Holm. Han er altfor stasjonær og tung til å spille indreløper, og ble helt riktig byttet ut. Valencia var også svært svak i første omgang, men spilte seg som nevnt opp i andre. Kan også nevne at Dahl Hagen var noe upresis i dag, men viser samtidig frem sine offensive ferdigheter.

I mine øyne var FFKs tre beste følgende:

  1. Hussain
  2. Jabbie
  3. Tarik

Aune skal også ha ros for sine taktiske grep og bytter i dag!

Det eneste som irriterer meg litt er at man selv på 4-1 drøyer med å gjøre begge byttene og sette innpå ungguttene. Når det er sagt, er det moro at både Momo og Strømsborg faktisk fikk sin hjemmedebut.

Alt i alt var dette en ufattelig deilig seier. Endelig tok vi skalpen på bærumingene. Sesongen vil vise om det var FFK som var gode eller Stabæk som var dårlige. Dette laget spilte tross alt en veldig god generalprøve mot Brann og rundspilte Aalesund i første omgang i serieåpningen uten å få uttelling.

Mot FFK var de derimot helt sjanseløse.

Det er så deilig!!

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 01 apr 12, 21:28

Opprinnelig postet av Holters

I mine øyne var FFKs tre beste følgende:

  1. Hussain
  2. Jabbie
  3. Tarik

 

Stort sett enig med innlegget ditt, men for en gangs skyld var jeg enig med publikum på stadion angående banens beste. Hussain var veldig god i dag, men ble til tider litt for ego, noe du også poengterer i innlegget ditt. På bakgrunn av det og den voldsomme jobbingen Tarik hadde både offensivt og ikke minst defensivt har jeg han som vår beste. Den defensive jobbinga hans i dag var veldig bra.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Balto

Juniorspiller
Ble medlem: 23 jun 09
Innlegg: 201

Lagt til: 01 apr 12, 21:34


Synes også Jabbie var god. Han stoppet det meste. Vi trenger ikke forsvar med han på banen


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 01 apr 12, 21:50

Irriterer meg altfor mye over Hussains ego-show på slutten til å vurdere han som banens beste. I tillegg var han lite venn med ballen og ganske ute av kampen inntil han scoret, da ble han plutselig en helt annen spiller med nesten for mye selvtillit. Hussain kan bli en fantastisk fotballspiller, men det er unødvendig å kjøre one-man-show med ballen hver gang vi leder komfortabelt, isteden for å løfte blikket og sende ballen videre til bedre posisjonerte lagkamerater. 

For meg var utvilsomt Jabbie dagens FFK-spiller, mens Tarik også må fremheves - ikke minst for sin aggressivitet og vilje til å jage ball konstant, men også for sine ballferdigheter. 

Synes for øvrig Valencia nesten utelukkende bør spille høyre kant, der vi virkelig får utnyttet hans udiskutable spisskompetanse: den høyre innleggsfoten. Ble ikke overrasket da han serverte en målgivende med en gang han trakk ut mot høyresiden, hadde ventet lenge på det. 

Backene våre var gode i dag, og da særlig Andreas Landgren som jo allerede har etablert seg som en av lagets aller beste spillere. Frykter at han kommer til å tiltrekke seg mer oppmerksomhet fra større klubber i løpet av sesongen. Sentralt gjør Vidar Martinsen en god jobb, mens jeg sliter fortsatt litt med å bli komfortabel med relativt temposvake Duré mot mer temposterke angripere. 

Ble også veldig irritert over Thomas Holm sitt unødvendige gule kort, selv om jeg forstår frustrasjonen over å få frispark mot seg i den situasjonen. Dommeren var for øvrig god i dag, men jeg liker generelt også dommere som ikke legger lista så veldig lavt slik det normalt gjøres i Tippeligaen. Trives med dommere som foretrekker flyt i spillet og ikke blåser frispark for de minste ting, så lenge det gjøres konsekvent. Dagens dommer kom ganske bra ut av det! (De aller fleste dommere ville gitt frispark mot Tarik i situasjonen rett før vår første scoring).


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 01 apr 12, 21:58

For en kamp 5-1 deilig.... syns stabæk gråt hehe

dettte er deilig

---------------------------

Håpet er en risiko man må ta.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 01 apr 12, 22:03

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 01 apr 12, 22:12

tippa 4-1 idag, men så ble det 5. kan vel ikke klage da. var mange som lo av meg når jeg sa det før kampstart. vi klarer aldri å skore så mye mål sa de.


Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 01 apr 12, 23:20


Har sovet litt dårlig de siste dagene. Men nå husker jeg hvorfor jeg gleda meg til at sesongen skulle starte! Cool

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 01 apr 12, 23:41

Opprinnelig postet av Costanza

Irriterer meg altfor mye over Hussains ego-show på slutten til å vurdere han som banens beste.

Det er litt den spilleren man får i Etzaz. Han leverer ofte aller best når han først får flyten. Dersom han først får en målgivende eller et mål så får han selvtilliten og da leverer han litt show. Helt enig i at han kunne sluppet ballen litt mer,  men det er viktig å tenke på at han i tillegg til å være denne tiertypen fakisk jobber veldig godt for laget når det er behov for det. Dette er en spillertype man bare må elske og ta litt som de er. Målet hans i dag er verdt inngangen alene! 

For meg er kanskje Tarik også best, men med Hussain hakk i hæl og Jabbie hårsbredden etter der igjen. Disse gutta betyr så ufattelig mye for laget. Like mye betyr det for byen og dens entusiasme at det ble storseier i dag!


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 01 apr 12, 23:43

Kanonkamp i dag og fantastisk moro å være igang igjen.

Eneste jeg ønsker å sette fingeren på er frisparkene til Andreas Landgren. Kan noen andre være så snille å ta frisparkene fremover? Han er jo ikke i nærheten engang.


matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 01 apr 12, 23:46

Opprinnelig postet av Costanza

mens jeg sliter fortsatt litt med å bli komfortabel med relativt temposvake Duré mot mer temposterke angripere. 

Wow! Mener du det? Personlig er jeg så ufattelig imponert hvordan Duré har tatt nivået på. Legger du ikke merke til rutinen han har som gjør at han unngår mange rene løpsdueller? Han passer jo også så bra med Martinsen og skal ha mye av æren for at Vidar gjør en god kamp. Den roen han viser med ball, samtidig som han har et godt driv- det er ikke ofte kost blandt norsk fotballspillere. Neste år er Duré og Horn ligaens beste stopperpar dersom begge fortsatt er i klubben. Duré får toppkarakter av meg i dag!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 02 apr 12, 07:02

Opprinnelig postet av matsinho

Opprinnelig postet av Costanza

mens jeg sliter fortsatt litt med å bli komfortabel med relativt temposvake Duré mot mer temposterke angripere. 

Wow! Mener du det? Personlig er jeg så ufattelig imponert hvordan Duré har tatt nivået på. Legger du ikke merke til rutinen han har som gjør at han unngår mange rene løpsdueller? Han passer jo også så bra med Martinsen og skal ha mye av æren for at Vidar gjør en god kamp. Den roen han viser med ball, samtidig som han har et godt driv- det er ikke ofte kost blandt norsk fotballspillere. Neste år er Duré og Horn ligaens beste stopperpar dersom begge fortsatt er i klubben. Duré får toppkarakter av meg i dag!

Ja - det mener jeg. På samme måte som det alltid var en frykt for at det skulle gå galt da trege midtstoppere som Bora Zivkovic, Tor Trondsen eller Roger Helland var utsatt for raske angripere tidligere. Men alle hadde det felles at de stort sett ryddet opp pga stor fotballklokskap og rutine. Det mest imponerende med Duré er at han virker å ha veldig mye av dette i seg allerede tidlig i karrieren. Jeg liker spesielt godt å sammenligne han med Zivkovic, som er en av mine favoritter i FFK-drakta. God med ball, godt blikk, innehar en ro med ballen og fremstår som fotballintelligent, og rydder alltid opp i farlige situasjoner til tross for at det tidlig i situasjonene kan se stygt ut pga tempoproblemer.



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 6 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24