Husk meg
Brukernavn
Passord

avslutningen?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Bærra

Juniorspiller
Ble medlem: 15 aug 08
Innlegg: 116

Lagt til: 24 okt 11, 22:42

START AVSLUTTER SLIK: ODD HJEMME 3 POENG, FFK BORTE 1 POENG, VIKING BORTE 0 POENG, TROMSØ HJEMME 3 POENG. Start tar dermed 7 poeng på de siste 4 kampene og vil da havne på 31 poeng.

FFK: RBK BORTE 0 POENG, VIF BORTE 0 POENG, START HJEMME 1 POENG, ÅLESUND HJEMME 3 POENG, LILLESTRØM BORTE 0 POENG. Vi vil da ha klart å skrape sammen 32 poeng og skal da berge plassen. Realistisk?

Dette var jo den første sesongen på noen år hvor det kunne være en avslutning uten spenning,men nei da... Har ikke nerver som tåler dette!!


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 24 okt 11, 23:06


Nøkkelkampen blir mot Start neste lørdag. Jeg må innrømme at jeg tror dette kan gå rett til H....., og det er det som kjent hett.

Etter seriens første halvdel hadde FFK tatt 20 poeng, og Aune lovet oss flere i annen halvdel av serien. Som kjent har de siste 10 kamper gitt kun 8 poeng og fortsetter denne trenden så får vi lokaloppgjør mot Sarp neste år også, til nesten alle sarpingers store glede.

Slår vi Start så går det veien, tap eller uavgjort mot Start tror jeg medfører nedrykk.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?
Blir det mer MENNESKAPT TEMPERATURØKNING nå så fryser jæ`hjæl!


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 24 okt 11, 23:27

RBK borte: uavgjort vil være ok.. tap er forventet og seier vil være fantastisk, men jeg tror ikke vi vinner, men håper troa kan ta feil... så la oss si at vi kan ta ett poeng 

start hjemme: vi har taket på start og jeg forventer at vi kriger oss til 3 poeng alt annet vil være tragisk...

VIF Borte: ja her forventer jeg tap, men vi kan ta med hell og lykke ett poeng og en seier er litt for optimistisk, men igjen kampen skal spilles hehe

Aalesund  hjemme: her ser jeg også at vi tar 3 poeng. alt annet vil være tragisk, men rekdal er en slu fisk som kan rappe med seg poeng

LSK borte: det er full krangel i LSK.. må berg gå ?   skjer det allerede nå ??? lar dem assistenten trene ?

kan dette være kampen FFK tar med seg 3 poeng hjem.. jeg tror faktisk på det, men igjenn så kan 1 poeng være det beste og tap tja ok...

jeg tror vi tilsammen tar: 8 poeng

Start...

start-odd: der vinner nok start, men odd er ikke ett enkelt lag, men 3 poeng er det jeg tror

så mot FFK det har jeg skrevet om oppe og mener at dem ikke tar poeng

Viking-start: der bør viking vinne og jeg tror at med flaks kan start ta ett poeng...

start-tromsø: jeg har troa på tromsø faktisk, men ok la oss si start vinner da..

i min tro så ender start opp med: 6 poeng eller 7 poeng

---------------------------

Jeg vil si som statsmenisteren sa det: Ondskap kan drepe et menneske, men aldri beseire et helt folk


Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 25 okt 11, 00:26

Lillestrøm avslutter mot Ålesund og Brann før de har FFK i siste kamp på Åråsen. De har 32 i dag og det er slett ikke sikkert at de får flere poeng før de møter oss.  Det helt store skrekkscenarioet - og det kan faktisk fort bli slik - er at denne siste kampen mellom LSK og FFK kan bli en ren nedrykksfinale...

Start er skikkelig i dytten og kan fort ta 9 poeng til, og Sogndal forsvarer seg til nok 1-poengere til å greie seg.

Liker IKKE dette....


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 25 okt 11, 09:35

Kamper hvor vi MÅ  vinne er ofte veldig vanskelige. Jeg synes også det blir litt vel optimistisk å tro vi kan reise fra Lerkendal elller Ullevaal med poeng. Start har fått framgang og Sogndal har egentlig vært gode en god stund etter en svært svak start på sesongen. Vedr Lillestrøm vil jeg tro de har sikret plassen før de møter oss.Bekager pesimismen, men jeg tror dette går til helvete.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 25 okt 11, 09:47


Jeg liker å trøste meg med tanken på at i tidligere kamper mot Start hvor alt har stått på spill, har vi som regel vunnet. Det kan spille positivt inn på det mentale hos våre spillere (og ditto negativt hos Start - man skal ikke undervurdere betydningen av at motstanderne er nervøse).

Legg til at Start har vært helt katastrofale på bortebane i år, verre enn FFK har vært i noen sesong siden vi rykket opp i 2003. De har tatt FIRE poeng på bortebane! 4! Mentalt bør våre spillere rett og slett ha et stort overtak.

Legg også til at Odd, som skal til Kristiansand på søndag, er et av høstens formlag. Man skal ikke ta for gitt at Start slår dem, og dersom Odd tar poeng tror jeg faktisk uavgjort mot Start holder for oss. Aldri i verden om Start vinner både borte mot Viking og hjemme mot Tromsø.

Men for all del, om vi skulle overraske med seier mot RBK eller VIF og således få plassert Sogndal som en fin buffer mellom oss og sørlendingene, så er ingenting bedre ... jeg håper innerst inne at både vi og Start klarer å passere saftkokerne.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Ståle

Juniorspiller
Ble medlem: 26 okt 10
Innlegg: 87

Lagt til: 25 okt 11, 10:10

Håper Tøflus har rett i at Start er nervøse, jeg frykter at vi skal bli kjempa i senk av et formlag som vil mye. Kan bli en skikkelig spennede kamp hvis gutta klarer å slippe ned skuldrene og mobilisere alt de har av seierslyst og arbeidsinnsats. Skal iallefall dra på vif kampen og på hjemmekampen mot Start og prøve å bidra med litt positiv energi. Rykker vi ned håper jeg vår lokale superhelt    Sjeik Ben Reddik Fy Fasan tropper opp med noen mill for å få skuta på rett kurs igjen.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 25 okt 11, 10:22


Ben Redic? Huff. Som Manchester United-mann har jeg kombinasjonen av fotball og oljesjeiker solid plantet i vrangstrupen. Wink

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3