Husk meg
Brukernavn
Passord

15. serierunde: FFK - Tromsø, mandag 4. juli kl. 19:00

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 04 jul 11, 20:50
Endret: 04 jul 11, 20:53
Endret av: Knuty

Opprinnelig postet av Knuty

Tromsø klart svekket, men tror de skal slå godt fra seg i dag likevel. Dårlig magefølelse før denne kampen.

Som sagt.. Typisk. Mye svake prestasjoner, i en kamp hvor ingenting fungerer skikkelig. Tromsø er også som vanlig veldig, veldig flinke til å spille på resultat.

Hussain dagens lyspunkt, flere gode involveringer. Tror det vil vise seg som et kupp å få han på free transfer slik vi gjorde.


MLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mai 05
Innlegg: 435

Lagt til: 04 jul 11, 20:51
Rett og slett ræva! Ikke mange som får over 3 på børsen i dag.

aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 04 jul 11, 20:59
Endret: 04 jul 11, 20:59
Endret av: aavdst

Feriefotball. Uheldig med den første scoringen i mot som jo alltid preger kamper. Vi hadde jo våre muligheter i annen omgang, men klarer ikke å utnytte dem. Positivt innhopp av Hansen i dag. Virker som han gjør det bedre når han kommer inn i annen omgang og kan bruke farten sin mot slitne motspillere enn når han starter kampene.  Hussain var stor i dag. Blir bare bedre og bedre...


Kråkerøygutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 sep 04
Innlegg: 1011

Lagt til: 04 jul 11, 21:05
Endret: 04 jul 11, 21:08
Endret av: Kråkerøygutt1

Etzaz Hussain, dagens FFKer. Vil si han definitivt bør ha spilt seg til en fast plass i førsteelleveren etter dagens prestasjoner.

Lasse var god, bortsett fra på scoringa til Mos. Men i forkant av scoringa var jo forsåvidt hele laget paralyserte, og særdeles uprofesjonelle. Spill til dommern blåser. Uansett!

Gamboa var god. Jabbie var svak. Tarik var bortimot usynlig. Askar må trene på innlegg. Stopperparet vårt gjorde en ok jobb. Hansi og Mads satte litt fart i laget da de kom inn, men hele kampen bar preg av at det aldri skulle komme noen scoring vår vei.

Fortjent tap. Surt som eff, men fortjent... Nok en barriere brutt i årets bingoliga.

---------------------------

FFK for alltid!
Cupgull 2006
TL-sølv 2008


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 04 jul 11, 21:08

Jeg synes at dette var en kamp,hvor 'Drillo-fotballen' fikk seire-Tromsø lå med 9-10 mann,på 20 meter. Når det er sagt,mangler vi en 'target-man' a'la Ojo,vi blir for lette.

 

For fremtiden derimot,er dette god læring...vi startet med en gjennomsnitts aldre på 22 år og 310 dager.....så bare vi klarer å holde oss i TL,vil dette bli bedre neste år.

 

Drepende for fotballen den måten Trømsø spiller på,men det er vel ok,da poengene teller mest...

Vår beste mann,uten tvil Hussain...knall bra spiller.

Håper ikke dette var siste kampen til Borges-tror vel heller ikke han imponerte noen idag,slik at vi beholder han i høst sesongen.


Sulla

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 04 jul 11, 21:18

Hvor mange sjanser må egentlig dette laget produsere for å score, og når pokker ble taktikken "sende ballen ut på venstrekanten til Ruud-Tveter som kan holde på den til TIL har fått forsvaret sitt ordentlig på plass, sånn at guttæne kan jogge sakte inn i boksen"?

Jeg savner fart, jeg savner effektivitet! Vi er da for faen ikke Barcelona, men man skulle tro det er det vi streber etter så mye tråkling som den gjengen fikk til på banen i dag, noe som forsåvidt hadde vært greit med litt større presisjon i pasningene. Presisjon var det imidlertid bare Hussain som viste fram i dag. 

Frustrert.

---------------------------

It is proof of a bad cause when it is applauded by the mob. Seneca


Pavlov

Juniorspiller

Ble medlem: 04 mai 08
Innlegg: 77

Lagt til: 04 jul 11, 21:28

Etzaz var meget god. Gamboa var bra. Jabbie svak. Resten under middels.


Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 04 jul 11, 21:31

Får bare se fremover. Med et så ungt mannskap så vil laget garantert svinge voldsomt, se bare på Strømsgodset. Spiller ræva av enkelte lag, blir utspilt av de neste, men tar stadig større skritt mot et stabilt godt lag. På den veien er FFK også.

Vi legger grunnlaget for flere år med god sportslig opptur ved å ta noen slike sesonger hvor det svinger bra. Man blir vel aldri fornøyd, men før sesongen hadde vel de fleste vært godt fornøyd med denne plasseringen til ferien.


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 04 jul 11, 21:58

Også må vi huske : VI LIGGER MIDT PÅ TABBELEN Laughing

Det er over det jeg har forventet for åretCool

Syns vi skal være fornøyde med det ihverfall, selv om vi ikke spilte bra i dag.


Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 04 jul 11, 22:34

Én positiv ting er i det minste at vi synes å få litt kontroll på de gule korta. Ingen gule i dag. Men uten poeng er det ikke mye trøst..


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 04 jul 11, 23:12

Sitter og glaner litt på kampen nå.

Har studert 1-0 målet nå, og ballen er nødt til å være ute i forkant av målet. Jeg har sett det flere ganger nå, og den ballen er ute. Når det er sagt er det håpløst av Gamboa, Askar, Borges & co å bare stoppe opp. Det er faktisk dommeren som dømmer kampen, ikke spillerne. Talentløst av hele gjengen!! 

Vi kan jo fortsette med selve målet da. Martinsen er sløv i forkant, og bør vinne sin duell med Mos. Mos er dermed igjennom alene med Staw, og vinner deretter kampen om ballen med en passiv Staw. Alt i alt mange dårlige prestasjoner fra hele gjengen, ikke bare Lasse Staw.

Kommer tilbake med mer amatørmessig analyse. Smile


General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 04 jul 11, 23:20

Veldig enig med Plankekæll (foruten at jeg ikke vet om ballen var ute eller ei). Det kommer nok ingen analyse fra ffksupporter.net etter denne kampen, men legg merke til mellomrommet som er før scoringen. Det er rett og slett horribelt stort.

Horn og Martinsen ligger helt feil, for høyt og for langt unna hverandre. Når det kommer til Staw, hadde jeg faktisk ønsket at han avventet situasjonen litt der, og ikke gikk inn i duellen. Men jeg føler ikke han kan klandres.

---------------------------

http://www.twitter.com/banksy8


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 04 jul 11, 23:20
Endret: 04 jul 11, 23:35
Endret av: Plankekæll

Å herre min hatt. I starten av andre omgang kombinerer Jabbie og Ruud Tveter glimrende seg imellom, og Jabbie kommer tilslutt alene med keeper. Han setter ballen på uforståelig vis over. Da hadde man spilt i 16 sekunder bare. Med scoring der hadde FFK fått med seg poeng, det er jeg ganske så sikker på.

Større sjanse kan man ikke få i fotball.

Herlig spill, håpløs avslutning.


Etter 60 minutter kommer (etter min mening) banens beste spiller Thomas Drage seg fri på venstrekanten og finner Steffen Nystrøm i feltet. Han hamrer ballen i tverrliggeren, deretter redder Staw returen mesterlig. To sekunder senere smeller det igjen, og Staw redder igjen glimrende.

På den påfølgende corneren er det nok en stor sjanse til TIL.

Nå er vi heldige som ikke ligger under 2-0.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 04 jul 11, 23:49

Greit man kan ikke forvente å vinne hver kamp.sånn er fotball verden! Men det som er så kjipt er at vi taper for mye poeng på hjemme baneFrown

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 04 jul 11, 23:59

Jeg kommer aldri til og tilgi Ramerg på den ene muligheten han hadde der det kunne stått 1-1

---------------------------

Jeg kan lese og selv om jeg skriver du/dere stryk det som passer :D


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 05 jul 11, 00:05

Vi fortsetter litt til for de spesielt interesserte.

Etter 63 minutter blir Mads Hansen holdt igjen i feltet, og hele Fredrikstad roper på straffe. Umulig å konkludere med noe som helst etter å ha sett tv-bildene.

Etter 68 minutter blir Hansen spilt nydelig igjennom av Borges, men avslutter svakt rett på keeper. Herlig løp, herlig pasning.

Etter 71 minutter roper hele stadion på straffe da Horn banker ballen opp i hånda på Ciss fra 1 meters hold. Hånda søker ikke ballen, og hånda er heller ikke i noen unaturlig stilling. Dette er IKKE straffe.

Etter 73 minutter er Thomassen heldig som slipper unna gult kort etter å ha hindret vesle Mo som var på vei fremover. Dette er forøvrig andre gang Thomassen burde hatt gult i kampen. I første omgang på fellingen av Magnus Andersen rett utenfor FFKs 16-meter. Og med gult kort i dag skulle Thomassen stått over mot Brann.

Etter 92 minutter får TIL et straffespark. Soleklart dessverre. Men var ikke dette en klar målsjanse som Martinsen hindret? Skulle han ikke hatt et kort med en ganske varm farge på? Jeg bare spør.


Vi taper vel helt fortjent. Det er vel ganske likt i sjansestatistikken. 3-3 eller noe sånt? TIL er effektive, vi er så absolutt ikke effektive (som vanlig).

Hvor blir det av skuddene fra distanse? Har hele laget skuddvegring? Vi har jo gode skyttere i både Tarik, Celso og ikke minst unge herr Ruud Tveter. Etzaz Hussain har jo også en god skuddfot. Dette skuffer meg stort. Man kan ikke tråkle seg helt inn i mål hver bidige gang, det går bare ikke.

Tromsø er nok det beste laget vi har møtt på Fredrikstad Stadion så langt i år. Et tvers igjennom solid lag, selv uten 4 av sine beste spillere (inkl. Høgli og Reginiussen som ikke er i klubben lenger). Kara og Drage meget gode, de andre var også gode. Vi taper for et godt lag, men vi er jaggu et godt lag vi også hvis vi bare avslutter angrepene våre oftere med skudd! Skyt for helvete!!

Min helt personlige børs:

Staw 5 - Gamboa 5, Horn 5, Martinsen 5, Thomassen 5 - Askar 5, Hussain 6, Jabbie 4 (Ramberg 5), Ruud Tveter 5 - Elyounoussi 4, Borges 5. 


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 05 jul 11, 00:07

Opprinnelig postet av keiko99

Jeg kommer aldri til og tilgi Ramerg på den ene muligheten han hadde der det kunne stått 1-1

Det er 4-5 Tromsø-spillere imellom han og målet, og de presser han såpass at han ikke får skutt. Greit nok at Ramberg ikke er noen favoritt hos mange, men den sjansen var ikke enkel.

Se den på nytt på tv, så får du se det greit.


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 05 jul 11, 00:14

Synes Ramberg var god når han kom inn i dag. Bare jeg som ikke skjønner hvordan Ruud Tveter fikk 90min på banen i dag? Synes han var fryktelig svak. Ikke det at Askar var så jævla god heller, men var sjokka når det var han som ble bytta ut etter en times spill.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 05 jul 11, 00:17

Opprinnelig postet av Plankekæll

Vi fortsetter litt til for de spesielt interesserte.

Etter 63 minutter blir Mads Hansen holdt igjen i feltet, og hele Fredrikstad roper på straffe. Umulig å konkludere med noe som helst etter å ha sett tv-bildene.

Etter 68 minutter blir Hansen spilt nydelig igjennom av Borges, men avslutter svakt rett på keeper. Herlig løp, herlig pasning.

Etter 71 minutter roper hele stadion på straffe da Horn banker ballen opp i hånda på Ciss fra 1 meters hold. Hånda søker ikke ballen, og hånda er heller ikke i noen unaturlig stilling. Dette er IKKE straffe.

Etter 73 minutter er Thomassen heldig som slipper unna gult kort etter å ha hindret vesle Mo som var på vei fremover. Dette er forøvrig andre gang Thomassen burde hatt gult i kampen. I første omgang på fellingen av Magnus Andersen rett utenfor FFKs 16-meter. Og med gult kort i dag skulle Thomassen stått over mot Brann.

Etter 92 minutter får TIL et straffespark. Soleklart dessverre. Men var ikke dette en klar målsjanse som Martinsen hindret? Skulle han ikke hatt et kort med en ganske varm farge på? Jeg bare spør.


Vi taper vel helt fortjent. Det er vel ganske likt i sjansestatistikken. 3-3 eller noe sånt? TIL er effektive, vi er så absolutt ikke effektive (som vanlig).

Hvor blir det av skuddene fra distanse? Har hele laget skuddvegring? Vi har jo gode skyttere i både Tarik, Celso og ikke minst unge herr Ruud Tveter. Etzaz Hussain har jo også en god skuddfot. Dette skuffer meg stort. Man kan ikke tråkle seg helt inn i mål hver bidige gang, det går bare ikke.

Tromsø er nok det beste laget vi har møtt på Fredrikstad Stadion så langt i år. Et tvers igjennom solid lag, selv uten 4 av sine beste spillere (inkl. Høgli og Reginiussen som ikke er i klubben lenger). Kara og Drage meget gode, de andre var også gode. Vi taper for et godt lag, men vi er jaggu et godt lag vi også hvis vi bare avslutter angrepene våre oftere med skudd! Skyt for helvete!!

Min helt personlige børs:

Staw 5 - Gamboa 5, Horn 5, Martinsen 5, Thomassen 5 - Askar 5, Hussain 6, Jabbie 4 (Ramberg 5), Ruud Tveter 5 - Elyounoussi 4, Borges 5. 

Det er ikke akr etter hver kamp du og jeg er enige.Hehe. Men dette her er jeg helt enig med det du skriverSmile plus at par ganger som gutta kunne ha satt fart oppover når tromsø ligger høyt på vår bane andel så tar hel midtbanen våres å jogger rolig oppover.Når de jogger rolig så lar de Tromsø komme seg fint hjem i forsvar igjen! Er du enig i detta?

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 05 jul 11, 00:21

Opprinnelig postet av solano2

Synes Ramberg var god når han kom inn i dag. Bare jeg som ikke skjønner hvordan Ruud Tveter fikk 90min på banen i dag? Synes han var fryktelig svak. Ikke det at Askar var så jævla god heller, men var sjokka når det var han som ble bytta ut etter en times spill.

Enig i at Ramberg var god i dag, men jeg synes også at Ruud Tveter var bra i dag. En herlig spiller med et helt nydelig venstreben. 



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24