Husk meg
Brukernavn
Passord

2. Serierunde: FFK – Viking. Lørdag 2. April 16:00

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 02 apr 11, 17:20
Endret: 02 apr 11, 17:21
Endret av: hasse33

Synes både Ruud Tveter og Valencia hadde et positivt innhopp.

Det var vel ikke en dødball som ble satt presist før Valencia kom på banen??


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 02 apr 11, 17:49

Svakt av trenerteamet å ikke gjøre noen grep før vi fikk målet i mot. Askar fungerte overhodet ikke og Borges virket døgnvill.

 Slik kampen utviklet seg burde det kommet bytter etter 60 min.

Surt tap som ødelegger mye av gleden ved helga...

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 02 apr 11, 19:00

Svak kamp og naturligvis et skuffende resultat. Savner tydeligere grep fra trenerteamet på et tidligere tidspunkt. Når det er åpenbart at Celso Borges aldri kommer inn i kampen fra sin spissposisjon, bør han mye tidligere settes ned i en midtbanerolle, og overlate spissplassen til Ruud Tveter. Borges virket tung og sliten, men har likevel en pasningsfot og overblikk som kan nyttiggjøres fra midtbanen, og sette opp Tarik og Tveter. 

Ellers ble jeg dypt imponert over Jabbie som den første halvtimen dominerte stort på midten. Beveger seg over store rom dypt på midtbanen og rydder opp i det meste. Gjør en ekstremt viktig ryddejobb, og er vanvittig sterk i duellspillet. Utvilsomt et kjempetalent som allerede ser ut til å bli en av våre viktigste menn denne sesongen. En spillertype vi har savnet, og en spiller det garantert gjør vondt å møte for motstanderen. Minuset er at Jabbie så ut til å miste konsentrasjonen og ble ganske fort sliten (dårlig disponering av kreftene?). Da begynte han også å slurve mer med pasningene og kom på etterskudd. 

Ellers gjorde forsvarsrekka en godkjent jobb. Horn viser at han vil bli den spillende midtstopperen vi har savnet, selv om han fortsatt virker litt uferdig og gjør enkle feil. Piiroja er på vei mot formen, og vi har to iherdige backer som vil mye - men kanskje ikke fikk til alt i dag. Likevel vil jeg trekke frem Gamboa som en av våre beste i dag.

Det var spennende å se Mads Hansen fra start. Jeg ser at han virkelig ønsker å vise seg frem for publikum og åpningsminuttene er lovene. Men han forsvinner veldig raskt ut av kampen og gjør en svak 1. omgang. Virker rett og slett å slite med Tippeliga-tempoet. Heldigvis ble han bedre etter pausen, og jeg liker en offensiv kantspiller som utfordrer backene med fart og teknikk. Virker også som en smart spiller. Men jeg tror nok fortsatt Alex Valencia ville vært et mye bedre valg fra start i dag. På motsatt side var Amin Askar lettere anonym og så  ut til å mangle selvtillit. Ble mye nøling i situasjoner der han bare være offensiv.

Tarik var ganske frisk, løp mye og skapte et par fine sjanser. Positive takter. Det gule kortet var unødvendig, men også veldig strengt idømt. Tom Harald Hagen hadde forresten ingen imponerende dag på jobb som dommer, og delvis ødela han kampen ved å  legge lista altfor lavt, blåse på småting og stykke opp kampen.

Alt i alt en kjip start på lørdagskvelden.


General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 02 apr 11, 22:05

Grått resultat på grå dag

Les våre tanker etter kampen. I referatet vårt finner du også Mads Hansens synspunkter etter tapet for Viking.

---------------------------

General Gardener = tidl. Lemmy


Bærra

Juniorspiller
Ble medlem: 15 aug 08
Innlegg: 116

Lagt til: 02 apr 11, 22:44
Det er greit det er tidlig i sesongen men føler jeg fikk bekreftelser på ting jeg har fryktet før sesongen. Tror ikke det var vi som var gode i Ålesund. Det er nok heller det at Ålesund blir et bunnlag i år. 1. Vi har bare 2 spillere som kan skape ting i løpet av en kamp, og verken Celso eller Tarik gjorde det veldig mye i dag, selv om Tarik hadde et par muligheter. 2. Vi har en alt for treg sentral midtbane med liten kreativitet. 3. for lite mennesker med i angrep. 4. Det virker som vi sliter med tempoet og blir slitene i 2 omgang. 5. Vi har en trener som fortsetter med å ta grep alt for sent og grepene som blir tatt er som regel feil. Det er faktisk litt rart å se det blir bommet med bytter gang på gang. Ja ja, håper jeg tar feil, men frykter en kamp for å overleve.

kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 03 apr 11, 07:45

Opprinnelig postet av shaggy

Svakt av trenerteamet å ikke gjøre noen grep før vi fikk målet i mot. Askar fungerte overhodet ikke og Borges virket døgnvill.

 Slik kampen utviklet seg burde det kommet bytter etter 60 min.

Surt tap som ødelegger mye av gleden ved helga...

 

Jeg har latt kritikken av Aune hvile for å se om han har forbedret seg, spesielt etter brakseieren over Hønefoss og god oppkjøring i vinter, men det var det største ankepunktet mot aune i fjor, dvs dårlig kampledelse. Det ser ikke ut til at han har lært å gjøre riktige grep i tide når ting går trått..  Insatsen til guttane på banen er det ikke noe å si på denne gangen ihvertfall...

---------------------------

"Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight? They never mention that part to us, do they?"
- George Carlin


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 03 apr 11, 09:22

Opprinnelig postet av kratos

Jeg har latt kritikken av Aune hvile for å se om han har forbedret seg, spesielt etter brakseieren over Hønefoss og god oppkjøring i vinter, men det var det største ankepunktet mot aune i fjor, dvs dårlig kampledelse. Det ser ikke ut til at han har lært å gjøre riktige grep i tide når ting går trått..  Insatsen til guttane på banen er det ikke noe å si på denne gangen ihvertfall...

Trond Amundsen forteller litt om hvorfor de ventet så lenge med byttene i "Etter kampen-magasinet" på hjemmesidene til FFK. 

I tillegg klager Jonsson på at FFK ikke har fått trent noe på gress før denne kampen, mens Viking har 5 uker på gress. Guttane ble slitne, det var helt tydelig. FFK har dessverre Tippeligaens dårligste treningsfasiliteter, noe som er flaut!!


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 03 apr 11, 09:49

Det var ingen som kritiserte Aunes kampledelse og byttene han gjorde mot Ålesund. Da han satt inn på Mads Hansen som scoret vinnermålet. Da var han genial. Så ikke begynn med å si at Aunes evne til å foreta bytter og grep fortsetter i samme spor som i fjor. Noen ganger lykkes man og noen ganger ikke. I etterpåklokskapens ånd er det lett å se at ting kunne vært gjort annerledes og at byttene kunne blitt gjort på et tidligere tidspunkt. Jeg tror nok at trenerteamet har de samme tankene som oss, men at de har mange flere hensyn og vurderinger å ta, samt at de har et bedre kunnskapsgrunnlag å basere sine valg på.

Synes forresten at Ramberg spilte meget bra i går. En spiller som får fort mye pepper når han ikke presterer. Så da fortjener han ros når han gjør det. Var vel i grunn ingen som direkte under-presterte. Det nærmeste må vel være Borges, fordi vi har så enormt høye forventninger til ham. Og når han har en lang reise i beina og kanskje sliter med jet-lag, så burde han ideelt sett stått over denne kampen. Men stallen er tynn og vi vil jo ha de beste med.  Jørgen Horn imponerer meg også mer og mer. En sjef i forsvaret. Jabbie viser også hvilket enormt talent han er. Fysisk duellsterk og rydder opp på midtbanen. Men gutten er ennå bare 18 år og må tillates litt prestasjonssvingninger fortsatt. Tarik viste god gammel form, synd at han ikke scoret. Men det kommer snart. Mads Hansen viser at han er rask og jobber bra både fremover og bakover. Innsatsen upåklagelig. Men på en tung og dårlig bane er det ikke lett å briljere med hurtighet og ballen i beina. Valencia kommer kanskje litt bedre  til sin rett her, ved å kunne slå innlegg inn i boksen istedet for å føre ballen.

Håper denne kampen fører til ekstra vilje til å vinne neste kamp. Gleder meg allerede til lørdag.


thorsen

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 aug 08
Innlegg: 905

Lagt til: 03 apr 11, 10:25

Opprinnelig postet av aavdst

"Mye klokt.."

Enig. Selvfølgelig kommer Aunekritikerne opp fra skyttergrava på første mulighet. Amundsen sa i pausa at det ville komme bytter ganske kjapt hvis de ikke tok seg sammen og tetta romma (på midten ?). Kommer ut og andre omgang kjører vi. Skal vi la de male på eller gjøre store endringer i laget? Hadde de bytta og Viking hadde scora rett etter hadde samme gjengen sotti her og klaga på det også. Jeg synes vi gjør en ok figur i går, på en noe vanskelig matte, synd vi ikke setter sjansene våre, da hadde vi hatt 3 poeng i denne også.

Forøvrig utrolig artig å se Thomassen herje med Nevland utpå der.


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 03 apr 11, 10:53
I går spilte vi en kamp som var ok etter min mening. Verken lag eller trenere gjorde dårlig jobb. FFK slet litt i 1.omg. Men de tok fullstendig over i 2. Mads Hansen spilte seg til de grader opp. Guttane jobba for drakta og ikke minst, for en kamp av Ramberg. Dette var den beste kampen han har spilt på lenge. Vi var uheldige med lykketreffet til soko, og lykke redning av Jarstein. Dette her rister de av seg og kommer enda sterkere tilbake mot Brann. Husk dette var 1. hjemme kamp. Hvem hadde ikke vært nervøs da, mot et engasjerende publikum som oss ;-)

---------------------------

Heia FFK


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 622

Lagt til: 03 apr 11, 10:57
Tror ikke nevland syntes det var spesiellt morro å bli herja med av en "junior" nei. Men det var en stygg hevn han kom med og sånn jeg så det der og da kunne han fort fått rødt isteden for gult kort.

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 03 apr 11, 11:12

dommeren vingla mye i kampen og blåste veldig mye rart...følte han blåste mye viking og det ble mange kort og det var ikke så stygg kamp..

Det jeg erger meg over er at jarstein skulle bevise hvorfor han er en landslags keeper..syns han kunne vist det i en annen kamp...

---------------------------

Jeg kan lese og selv om jeg skriver du/dere stryk det som passer :D


rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 03 apr 11, 12:25

Opprinnelig postet av kratos

Jeg har latt kritikken av Aune hvile for å se om han har forbedret seg, spesielt etter brakseieren over Hønefoss og god oppkjøring i vinter, men det var det største ankepunktet mot aune i fjor, dvs dårlig kampledelse. Det ser ikke ut til at han har lært å gjøre riktige grep i tide når ting går trått..  Insatsen til guttane på banen er det ikke noe å si på denne gangen ihvertfall...

Det er klart at det var enkeltspillere som kanskje ikke hadde maksimal uttelling. Men samtidig synes jeg vi fungerte som lag og skapte sjanser.
Det er ikke gitt at en skal foreta bytter når laget er på offensiven og har et såpass trykk at trykk på motstander.
Vikings mål et pent skudd - men det var vel den første sjansen de hadde i 2. omgang.

Henger meg absolutt ikke på den kritikken av Aune og for meg blir det feil og altid skulle lete etter syndebukker.  Vi har fått en spillestil som vi stort sett kan være enig i - vi har et ungt lag med potensiale som vi har ønsket oss. Da må vi regne med at ikke alt går stang inn og at spillerne vil variere i prestasjon.

1. omgang var ikke god, 2. omgang bar preg om at vi har et ag som kan bite godt i fra seg. Tap av 3 poeng i den kampen var surt.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 03 apr 11, 13:24
Dårlig kamp av oss, ikke særlig imponert av Viking heller. Men at det bare var 9005 på kampen? Hvor var de 3500 ledige setene hen? Jeg syntes det så ut som det var over 10 000 tilstede i går. Det var jo bare ute i hjørnene av hver tribune at det ikke var tilnærmet fullt.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Jasko

Juniorspiller

Ble medlem: 13 jun 09
Innlegg: 87

Lagt til: 03 apr 11, 14:29

Dårlig kamp, spillerne så ikke ut til å ville noe som helst. Det er deres egen skyld. Aune skal ha litt kritikk over å ikke ha foretatt et bytte tidligere, men til syvende og sist orket ikke spillerne noe.

---------------------------

-----------------
- E.D. #10 -
-----------------
- BHF since -
-----2000-----
-----------------


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 03 apr 11, 20:37
Opprinnelig postet av Bærra
5. Vi har en trener som fortsetter med å ta grep alt for sent og grepene som blir tatt er som regel feil. Det er faktisk litt rart å se det blir bommet med bytter gang på gang.
Du glemmer fort,les hva du skrev,så kan du tenke tilbake til forrige serierunde!Da ble innbytteren match vinner,han hadde 15min på banen.Kunne fort ha putta 1 til.....

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 04 apr 11, 09:01

Et tap, men det er ingen overkjøring det er snakk om her. Kunne tippet begge veier.

Lite trening på gode forhold og man må ikke glemme at vi har noen nye spillere også, samt at vi skal få i gang synergien da vi er nyopprykket - forventet til å beholde plassen eller ikke.

Dette kommer til å bli en knall sesong, ingen tvil om det. Og som et lite plaster på såret, så ble Bygda greit dominert på bortebane.

---------------------------

2010 er året vårt!

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 04 apr 11, 09:53
Ble en litt tung kamp. Vi drar vel ikke fordel av å måtte sende et par gutter til andre siden av verden på landslag oppdrag heller. Tarik kunne scora 3 mål,med litt flaks. Synes Viking virker sterke,og har de topp 3 selv denne sesongen. La oss håpe Brann vinner på Lillestrøm ikveld....da er de 'seriemestere',og vi kan slå dem til helga. Evig opptemist....så : Brann-FFK 0-4. Dette snur vi glatt:))))


Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24