Husk meg
Brukernavn
Passord

Spillermateriale - 08 vs FFK

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 15 nov 10, 09:50

Faktisk var S08 sin sesong i år (54 poeng på 28 kamper) marginalt bedre enn Haugesunds i fjor (56 poeng på 30 kamper).

Smurfene har vært bedre enn oss i år. Det nivået vi presterte på i juni og juli, har de prestert på ganske ofte, sesongen igjennom. Flere av spillerne på det laget ville gjort en god jobb også på vårt lag. Du må ikke se deg blind på at fire-fem av smurfene er vraket fra FFK, for de ble vraket mens vi var et middels (sågar bra) tippeligalag.

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 15 nov 10, 10:13
Vel, nå tapte S08 sin ene kamp mot Lyn. Da vi ledet mot Bryne hadde vi tatt flere poeng enn S08 på de kampene som var spilt. De har hatt en helt annen motstand enn det vi har hatt denne sesongen. Jeg har på ingen måte tatt med i betraktningen at en del av spillerne ble veid og funnet for lette her. Unge spillere fortsetter å utvikle seg.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 15 nov 10, 10:19

Opprinnelig postet av kanogvetalt
De har hatt en helt annen motstand enn det vi har hatt denne sesongen.

Ja, stemmer det.

Sarpsborg har jo møtt alle Adeccoligalagene, mens vi har jo møtt alle lagene fra Tippeligaen.... Embarassed


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 15 nov 10, 10:23

Tja, motstanden de har hatt har faktisk vært nokså lik vår. Mange lag har kjørt samme taktikk mot smufene som mot FFK. Parkert hele laget fra 20 meter og inn, og satset på å enten forsvare seg til ett poeng eller kontre seg til tre.

Når det er sagt - smurfene har selvsagt heller ikke prestert stabilt godt gjennom sesongen. De har gjort svake kamper med jevne mellomrom, og forskjellen på oss og dem er at de til slutt hadde gjort to færre. Hadde vi beholdt ledelsen i bortekampene mot Strømmen, Alta og Ranheim hadde vi rykket opp med flere poengs margin. Men vi var ikke gode nok.

Poenget mitt er egentlig bare å si at smurfene er ikke noe dårlig lag, uten spillere som kunne konkurrert om plass på FFK. Hadde Jørgensen og Breive tilbudt seg å spille for FFK hadde jeg sagt ja takk på dagen.

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 15 nov 10, 10:36

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Vel, nå tapte S08 sin ene kamp mot Lyn. .

Javel... Den infoen tror jeg du er alene om i norge...

08 skulle ha hjemmekamp/Tv-kamp mot lyn, men lyn konket før de rakk å spille den


math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 15 nov 10, 10:56

Synes spillersammenligning FFK - Særp delvis blir ganske bortkastet da de blå, i mine øyne, først og fremst har fått et kollektiv til å fungere.

Spiller for spiller er det, med unntak av visse lovende unggutter, så som så, i alle fall om man snakker TL-nivå. Kan jo hende at de motbeviser meg, men har sterk tvil om at f.eks Hoås, Wiig, Røn og Trulsen vil prestere meget godt i TL, og de er trolig over en alder som gjør at de har mye utviklingspotensiale igjen. Her legger jeg både prestasjoner hos FFK, og det faktum at både Hoås og Wiig har en lang karriere som klubbnomader bak seg til grunn.

Noterte meg at de var ute i Aftenposten og hevdet at de aldri fikk sjansen i FFK, men det er, desverre for eks-FFKerne, direkte feil. Kanskje med unntak av Trulsen. 

Den som først og fremst skal ha skryt hos 08 er dyktige Roar Johansen som har fått dette laget til å fungere med relativt beskjedne ressurser.

---------------------------

math


Noik

Knøttespiller
Ble medlem: 06 sep 09
Innlegg: 35

Lagt til: 16 nov 10, 13:15
Endret: 16 nov 10, 15:24
Endret av: Noik

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Kjenner i og for deg bare navnene til de gamle FFK spillerne Hoås, Wiig, Røn og Trulsen

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Borte mot Bryne i siste runde, før FFK så at løpet var kjørt, hadde FFK tatt to poeng mer en Sarp i de spilte kampene i Adeccoligaen denne sesongen.

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Vel, nå tapte S08 sin ene kamp mot Lyn

Opprinnelig postet av kanogvetalt
De har hatt en helt annen motstand enn det vi har hatt denne sesongen

 

Kan du ikke VÆRE SÅ SNILL å bytte nick? Såfremt du ikke mener det ironisk...

 

Angående motstanderlag har vi møtt de samme lag,de samme spillerne,og den samme formasjonen. De eneste lagene som har møtt oss høyt i banen hjemme i Sarp er Sogndal og dere. De resterende har klumpa seg sammen utenfor egen 16. Dette hadde du lagt merke til om du har sett noen Sarpekamper,noe du tydeligvis ikke har gjort. Og da blir det i og for seg meningsløst å diskutere i denne tråden i det hele tatt,Kanogvet...ehhh...alt?..

 

Bortsett fra dette lille utskuddet må jeg si det var en interessant debatt med mange fine,reflekterte innlegg. Angående Allstar-lag sliter jeg litt med stopperne. Om jeg skal plukke ut en 2011-versjon tror jeg Piiroja muligens må vike for stopperparet vårt. Synes tydelig å se at fotballspilleren Piiroja er på retur,sjelden jeg har sett han såpass "klønete" og usikker som i år,selv om det er enkelte kamper hvor han framstår som bautaen selv.

I tillegg skrives det veldig mye om at det ikke er enkeltspillerne til Sarp som holder mål,men at det er spillemønsteret. Selvfølgelig ligger det noe i dette, men er det ikke slik at en viktig egenskap til en spiller (altså en av spillerens ferdigheter) er å tilpasse seg et spillesystem? Hvis ikke hadde det vel vært umulig å oppnå et samspilt lag?

 

Vel,her er mitt Allstar-lag,som ville herja i TL 2011:)

 

                            Hjulstad

Jusufi          Berge       Heieren        Gamboa

                            Jørgensen

              Breive                     Thomassen

                              Borges

                        Hoås       Wiig

 

Supersubs: Staw,Wembangomo,Ødegaard,Piiroja,Eyde,Røn,Rafn,Giæver,Askar,Thorvaldsson. Ble litt mange,men fryktelig vanskelig å ekskludere noen av disse fra troppen. Meto ser jeg helst også med videre..

 

Fryktelig vemodig å sette Røn på benken,men ser ikke helt hvor han skulle fått plass. Synes Thomassen fortjener en plass,og ut fra de kampene jeg har sett er han langt bedre på midten enn som back. Faktisk tror jeg Thomassen er bedre som både anker,indreløper og ving enn som back.. I tillegg liker jeg spilletypen til Askar,kan nok bli svært god under riktige betingelser. Likevel synes jeg ikke han fortjener en plass i elleveren per dags dato. 

 

Det skulle vært JÆ**** moro og sett Borges hengende bak Hoås og Wiig...

---------------------------

Evig blå


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 16 nov 10, 14:19
Endret: 16 nov 10, 14:20
Endret av: Plankehue

en ting jeg syns er rart, er at ingen tenker på Wallec eller Anderson. De er ikke i klubben nå, men de har spilt halve sesongen for FFK. Selv ville ikke jeg satt opp Anderson på laget, men han scorte tross alt 10 mål Wink

Wallec, syns jeg er sel skreven for på laget .

Setter opp et 4-4-2 system.

 

                 Lasse Staw

Gamboa -            Raio -     Wallec

 

                Thomasen           Rafn

           Borges

 

De tomme feltene kunne man ha satt inn sarpe spillere. Jeg kan for lite om sarpe laget, til å ha et syn på de, men trur de spillerene fra FFK vill ha fortjent mer enn nok plass på hvilken som helst lag i Norge.

 

 

 


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 16 nov 10, 15:13

Synes det er mer givende å diskutere de spillerne vi har nå, men Wallace hadde selvsagt vært selvskreven på et lag satt sammen av FFKs og S08s beste spillere. Lasse? Tja. På sitt beste, definitivt ja, men slik han har fremstått denne sesongen: Nei, dessverre. Han har vært ekstremt ustabil, og Hjulstad har fremstått tryggere.

Rafn har vært positiv, men også han har vært for ustabil til at jeg ville satt ham opp på et slikt "allstar-lag". Jeg ser i det hele tatt for meg at venstrekanten på et slikt lag ville vært et svakt punkt - akkurat som det har vært for FFK i høst. Wallace/Thomassen utgjorde en veldig god venstreside i de kampene hvor det stemte for dem.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 16 nov 10, 18:56
Endret: 16 nov 10, 18:56
Endret av: Knuty

Nymo Matland vil være en god tilvekst for Sarpsborg, hvis han velger de.  Definitivt en av de aller, aller beste venstreføttene i adeccoligaen. (Om ikke den beste?)


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 16 nov 10, 20:47
Men hvorfor skulle han dra dit? Sikkert flere tippeliga klubber som vill ha han. Men han har yttret et ønske om å leve av fotballen, og er det intresangt med semi proff kontakt da? Men kunne ha vært noe for FFK, og fått Thomasen opp på midtbanen igjen. Men vi får se hva som skjer;) Kan jo hende han velger 08 for at han kjenner han gjæver.

Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 16 nov 10, 21:57
En god venstre-back med passningsfot hadde vært helt konge. Jeg synes Thomassen i år har vært bedre på midtbanen enn som venstre-back også.


Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24