Husk meg
Brukernavn
Passord

Sesongkort neste år, nei takk hvis Aune forblir trener

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

Marensius

Juniorspiller

Ble medlem: 20 okt 04
Innlegg: 111

Lagt til: 08 nov 10, 10:07

Jeg sa det i fjor, jeg sa det tidligere i år og jeg sier det igjen. Aune har ikke erfaring nok til å trene et lag på dette nivået. Hva har han å vise til fra tidligere klubber?? Og jeg har ingen problemer med å si at jeg mener FFK hadde det gjort det utrolig mye bedre med en trener som Trulsen. Han har heller ikke noe erfaring fra dette nivået men han har gjort utrolig mye for lokale klubber...

Når det er sagt, FFk er totalt avhengig av å rykke opp, uten de pengene det vil bringe er klubben tilnærmet konkurs. Så da er det kanskje ikke noe å tenke på i forhold til sesongkort, men skulle klubben klare seg og de bestemmer seg for å beholde Aune som hovedtrener, kjøper jeg ikke sesongkort til året, jeg har en del sesongkort og jeg gidder ikke fornye disse hvis dette fortsetter.

Seriøst hva har han å vise til gjennom nesten 2 år som hovedtrener???

Jeg vil nesten strekke det så langt å be om et opprop i et forsøk om å bli kvitt Aune!!!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 08 nov 10, 10:12
Aune hadde treneransvaret mye av fjorårsesongen. Den endte med 34 poeng, etter at Nordlie hadde trent laget fra 13. til 14. plass. 34 poeng er like mye som Brann fikk i år. Det har vist seg å være ekstra tøft å rykke ned de siste 2 årene. Bare se på Hamkam, Lyn og Bodø Glimt. FFK greide 3. plass i år, selv om det var med rekordlav poenghøst for denne plasseringen. jeg synes derfor Aune skal ha kredit for hva han har fått til.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Marensius

Juniorspiller

Ble medlem: 20 okt 04
Innlegg: 111

Lagt til: 08 nov 10, 10:22

Det sier jo bare hvor utrolig lite peiling folk har hvis de er fornøyd med Aune etter det han har gjort med klubben.... Vi har x antall landslagsspillere i troppen, de fleste er vel proffe også. kan trene fra morgen til kveld.... potensialet er kjempestort.. 34 poeng med de spillerne de hadde i fjor, og jeg vil si KUN kvalifiseringsplass i år.. Nei... dette er ikke bra...

Hvor er spillemønstret, hvor er systemet, se på dødballer... finnes ikke system... Egen corner, alle spillerne i egen boks... Da er det jo ikke mulig å kontre, og da ber vi jo om å få ballen inn i 16 meteren raskere enn vi får det ut... 

Dette er ikke bra

 


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 08 nov 10, 10:56
Hvis du spør deg selv, kanogvetalt. La oss si at du setter Nordlie inn i årets resultater og prestasjoner tror du at du hadde hatt dem samme svarene? Eller tror du at du er ganske forutinntatt?

lordofwhat

A-lagspiller
Ble medlem: 20 aug 08
Innlegg: 522

Lagt til: 08 nov 10, 11:21
jeg skal ha sesongkort uansett hvem som er trener og hvor vi spiller !!

---------------------------

gazzkammer unt testikkelknauzer


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 08 nov 10, 11:35

Opprinnelig postet av Bedreviteren
Hvis du spør deg selv, kanogvetalt. La oss si at du setter Nordlie inn i årets resultater og prestasjoner tror du at du hadde hatt dem samme svarene? Eller tror du at du er ganske forutinntatt?

Klassisk oppgjør mellom Bedreviteren og Kanogvetalt. Er vel ingen bombe at frontene blir steile med sånne nick, lol

Jeg synes det er litt trist at folk ikke har skjønt at økonomi utgjør et svært viktig premiss for FFK for tida, og at man ikke kan velge og vrake verken trener eller spillere.

Akkurat nå har vi den trenern vi har, og de spillerene vi har, og det er ikke rom for noe annet. Så hvorfor da diskutere løsninger som forutsetter helt annen økonomi enn vi har? Det blir jo i beste fall en akademisk, polemisk og hypotetisk diskusjon.

Jeg mener til slutt at et lagspill består av svært mange faktorer som spiller inn på prestasjon. Trener har en del av ansvaret, guttane på banen har en del, og vi på tribunen har jaggu et ansvar vi også. Vi må gjerne fortsette å påstå at godt gasjerte spillere skal være så proffe at de skal kunne ta dritten fra tribunen en hel sesong, og påstå at trenern ikke klarer å motivere/inspirere spillerene og at alt er hans skyld, men på et eller annet punkt er vi nødt til å være opptatt av sannheten for å komme fram til gode løsninger:

Forskjellen på 08 og FFK iår kan oppsummeres svært effektivt: Spilleglede! Den har vært tilstede i ekstrem grad i Sarp, i ekstrem LITEN grad i FFK. Dette har mange årsaker, men en av dem er  at stemningen på tribunen i sarpsborg er en helt annen enn den er i Fredrikstad. Ja, jeg tror vår overveldende historie kan bidra negativt, og ja, jeg tror fredrikstadfolk har helt urealistiske krav til FFK.

Det har spredd seg en negativ stemning i hele byen, og det er klart dette påvirker spillere. For de er proffe, javel, men de er også mennesker.

Hadde vi hatt den samme spillegleden som 08 har hatt, så hadde tabellen sett helt annerledes ut. Iår har vært så redde for å tape at det blitt sjølprofeti ut av det. 


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 08 nov 10, 11:49

Fredrikstad er en fotballby Asgeir og da blir det sånn. Ingenting er morsommere enn å spille for RBK, Brann eller Enga når det går bra. Samtidig er det også dem tøffeste stedene å være eller å spille fotball i Norge hvis det går dårlig. Dette kan vi også dra sørover til større klubber og land. Men en ting er sikkert, skal man dra bort ulempene dette medfører må man også dra bort fordelene. Dette har vi også i Fredrikstad. Den dagen publikum helt ukritisk står på sidelinjen og finner seg i dårlige resultater og prestasjoner, da er vi ikke lenger en fotballby, og det håper jeg aldri skjer. I så tilfelle blir det mange år med breddeidrett og 2000 mennesker i snitt...


Ståle

Juniorspiller
Ble medlem: 26 okt 10
Innlegg: 87

Lagt til: 08 nov 10, 11:50
En ting jeg er skikkelig lei av å høre er hvor utrolig god spillerstallen vår er. Hadde du satt 1. 11 ern til rosenborg på FFK og latt siv Jensen Trene laget så hadde faktisk laget spilt ganske bra. Kom ikke her og si at de gutta som har spilt er for gode for adeccoligaen. Det er det reneste sludder. Umotiverte leiesoldater som ikke orker å jobbe hjem eller frem. Hvis de er så gode som alle vil ha det til synes jeg vi skal selge rubbel og stubb når overgangsvinduet åpner for en god pris. Må nok desverre si meg enig i at Auno nok heller ikke har hva som kreves. Skal den mannen trene laget neste sesong også, må han iallefall få seg en befalsskole leder utdanning. Hele greia er bare trist. Jeg ønsker gutta lykke til i kvalliken og håper selvsagt på det beste. Men den sportslige debatten MÅ komme. Om det er riktig å la Aune fortsette får heller være en konklusjon av debatten. Men man må nå finne ut av hvorfor ting går galt, hvorfor supportere vender klubben ryggen og mister interessen. Flere jeg kjenner som ifølge eget utsagn var villig "Til å dø for klubben" for 2 år siden later idag som om de aldri har vært noe særlig fotballinterreserte. Vanskelig å få med folk til å gå på kamp. Entusiasmen til en hel by er borte. Bare se på forum aktiviteten. Den er ikke akkurat høy. Hvorfor kommer ikke styret med noen nyheter?

‰-kungen

Knøttespiller
Ble medlem: 30 sep 08
Innlegg: 69

Lagt til: 08 nov 10, 12:02

Jeg skal i hvertfall ha sesongkort hvis arbeidsplanene blir slik at jeg faktisk er i byen. Jeg drar for å se på FFK, og FFK er mye mer  enn den ene treneren på benken, de 11 spillerne på banen eller kosten på kontoret.

Blir det adecco til året også, må markedsavdelingen i klubben tenke nytt: Det er bare tull at stadion skal være så glisen pga. prisene. En famile på 5 må ut med 16-17.000,- for å se 14 hjemmekamper. Såååå interesserte er verken kone eller unger, og da ender vi opp med situasjonen at aldri tar de med på kamp, for vi kan jo ikke sitte sammen nå jeg har sesongkort og de ikke har.

Hadde det derimot vært noe slags familiebiletter el, på gode plasser, så hadde jeg kanskje vært villig å betale 8000,- for sesongbilletter til hele gjengen.

Jeg klarer ikke helt se hvordan FFK hadde tapt på at jeg betalte inn mer penger, det var flere til å gå i kiosken, og de hadde fått inn fler penger og fortsatt hatt ledige plasserl.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 08 nov 10, 12:24
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Hvis du spør deg selv, kanogvetalt. La oss si at du setter Nordlie inn i årets resultater og prestasjoner tror du at du hadde hatt dem samme svarene? Eller tror du at du er ganske forutinntatt?
Prisen du betaler for en tjeneste bør stå i forhold til hva du får. Er det svar på spørsmålet ditt?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 08 nov 10, 12:28

Opprinnelig postet av Ståle
Flere jeg kjenner som ifølge eget utsagn var villig "Til å dø for klubben" for 2 år siden later idag som om de aldri har vært noe særlig fotballinterreserte.

harman ikke et utrykk for dette?

 

Jo vitst har man det. " MEDGANGS SUPORTERE".

Kort og enkelt Laughing

Men det som er så ille, er at alle lag trenger dem.

Har ikke noe i mot at folk er slik, men blir irritert om at dem bstr motsatt.


Reagten

Bedriftsspiller

Ble medlem: 24 okt 10
Innlegg: 11

Lagt til: 08 nov 10, 16:43

Må si at jeg har vært dårlig å møte opp på kampen de siste gangene. Så på alle kampene på starten det var kjedelig. Grunnen til jeg ikke kommer på stadion er underholdningen. Det er ikke bare Aune sin skyld det er spillerne,supportere osv.

Aune: Skal tro Aune er helt taktisk hjernedød.

 Spillerne: Virker umotiverte som eks Piiroja virker humørsyk.

Supportere: Stemningen er på stadionen er RÆVA!


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 08 nov 10, 16:46

Opprinnelig postet av Reagten

Aune: Skal tro Aune er helt taktisk hjernedød.

Spillerne: Virker umotiverte som eks Piiroja virker humørsyk.

Supportere: Stemningen er på stadionen er RÆVA!

Disse tre punktene her henger vel sammen?

Stemningen blir jo ikke god av dårlig spill. Spillet kan kanskje bli bedre av god stemning?

Hvis du mener at stemningen er ræva så kom på stadion og prøv å gjøre noe med det da vel! Velkommen skal du være, og ta gjerne med deg hele slekta om du vil for å fylle opp stadion!


Ramp

Juniorspiller

Ble medlem: 18 sep 07
Innlegg: 161

Lagt til: 08 nov 10, 17:53

Opprinnelig postet av Asgeir

Jeg synes det er litt trist at folk ikke har skjønt at økonomi utgjør et svært viktig premiss for FFK for tida, og at man ikke kan velge og vrake verken trener eller spillere.

Amen!

Opprinnelig postet av Asgeir

En masse annet klokt

Amen!

Kort sagt, veien til tippeligaen blir kortere om folk møter opp på stadion og støtter guttæne.

Forza RødHvit - Ses på Fredag

 

---------------------------

Supras Fredrikstad

-Millions are paid for pair of feet
Football became the Wall Street
Mot den moderne fotballen!


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 08 nov 10, 17:59

Opprinnelig postet av Reagten

Supportere: Stemningen er på stadionen er RÆVA!

Hva er det du klagær for??

Møt opp og bidra, er det ikke til fredag det gjelder, BIDRA!!!!!!!!!

Hadde dette vært en kvalik etter en del år i 2.div og i skyggenes dal så hadde det vært fotballfeber i byen.

Få opp temperaturen for fankærnnnn, bidra, så er vi der til året, det er NÅ det gjelder.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


puttre

Bedriftsspiller
Ble medlem: 09 apr 07
Innlegg: 3

Lagt til: 08 nov 10, 20:01

nei takk

 


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 08 nov 10, 20:29

At spillerne fikk lov til og sparke Nordlie var kaka for Fredrikstads supportere og spillerne skulle jo bli sååååå mye bedre uten han, den største rappkjefta spilleren av dem alle skulle vært sparka ut døra hadde jeg sitti i en sjefsstol på stadion.Fuck til spillerne som startet dette og gjennomførte denne handlingen. Så klart supporterne gidder ikke slik barnehage mentalitet. Tro meg de ryker allerede til fredagen selv om mitt hjerte håper noe annet, men da skal få se hvor mange supportere som kommer til året, hvor mye sponsorkroner som havner i særp og ikke i fredrikstad, hvor mange særpinger som ikke ser ffk men ser heller tippeliga hjemme etc.....


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 08 nov 10, 22:10

Opprinnelig postet av ffk-4ever

At spillerne fikk lov til og sparke Nordlie var kaka for Fredrikstads supportere og spillerne skulle jo bli sååååå mye bedre uten han, den største rappkjefta spilleren av dem alle skulle vært sparka ut døra hadde jeg sitti i en sjefsstol på stadion.Fuck til spillerne som startet dette og gjennomførte denne handlingen. Så klart supporterne gidder ikke slik barnehage mentalitet. Tro meg de ryker allerede til fredagen selv om mitt hjerte håper noe annet, men da skal få se hvor mange supportere som kommer til året, hvor mye sponsorkroner som havner i særp og ikke i fredrikstad, hvor mange særpinger som ikke ser ffk men ser heller tippeliga hjemme etc.....

Å jeg skulle ønske jeg var like positivt innstilt til livet som deg.

Merker jeg er en smule misunnelig.

En annen ting - jeg er sjeleglad for at du ikke er i nærheten av noen sjefsstol på stadion.

Nå har vi tre kamper igjen å gjøre det på. Opp med humøret, positive tanker og et smil om munnen. Så får du heller klage, grine og skrike så mye du vil etter sesongen er ferdig. Vi trenger ikke det akkurat nå. Det er helt i orden at du er misfornøyd, men prøv hvertfall og hold det på et saklig nivå. At det å sparke Nordlie var kaka for Fredrikstads supportere (da regner jeg med du tar med alle sammen, meg selv inkludert?) er i beste fall feil. Jeg tror faktisk flertallet av supporterne til FFK er glad på klubbens vegne og fremtid at den mannen er borte.

Igjen - kom deg på stadion og støtt guttane i de to siste hjemmekampene som er igjen i år.


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 08 nov 10, 22:21
Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av ffk-4ever

At spillerne fikk lov til og sparke Nordlie var kaka for Fredrikstads supportere og spillerne skulle jo bli sååååå mye bedre uten han, den største rappkjefta spilleren av dem alle skulle vært sparka ut døra hadde jeg sitti i en sjefsstol på stadion.Fuck til spillerne som startet dette og gjennomførte denne handlingen. Så klart supporterne gidder ikke slik barnehage mentalitet. Tro meg de ryker allerede til fredagen selv om mitt hjerte håper noe annet, men da skal få se hvor mange supportere som kommer til året, hvor mye sponsorkroner som havner i særp og ikke i fredrikstad, hvor mange særpinger som ikke ser ffk men ser heller tippeliga hjemme etc.....

Å jeg skulle ønske jeg var like positivt innstilt til livet som deg.

Merker jeg er en smule misunnelig.

En annen ting - jeg er sjeleglad for at du ikke er i nærheten av noen sjefsstol på stadion.

Nå har vi tre kamper igjen å gjøre det på. Opp med humøret, positive tanker og et smil om munnen. Så får du heller klage, grine og skrike så mye du vil etter sesongen er ferdig. Vi trenger ikke det akkurat nå. Det er helt i orden at du er misfornøyd, men prøv hvertfall og hold det på et saklig nivå. At det å sparke Nordlie var kaka for Fredrikstads supportere (da regner jeg med du tar med alle sammen, meg selv inkludert?) er i beste fall feil. Jeg tror faktisk flertallet av supporterne til FFK er glad på klubbens vegne og fremtid at den mannen er borte.

Igjen - kom deg på stadion og støtt guttane i de to siste hjemmekampene som er igjen i år.

Makan til hvor naiv en kan.

Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 08 nov 10, 23:54

Jeg er også NAIV og det er flere enn oss.

Kom med din eder og galle, sån at vi kan forstå hvordan verden fungerer.

Stakkars oss vi er syke mennesker, for vi håper og tror på det beste i lengst mulig tid Surprised

SKJERP DEG, still opp for laget eller hold deg unna.



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24