Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: FFK - Løv-Ham. Fre 12. nov kl 18:00

Flat Trådet Nøstet
Side 11 av 13 11

niggle

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 12 nov 10, 22:53
Endret: 12 nov 10, 22:53
Endret av: niggle

Beklager, skulle klaget på Ophaug også.. Forstår ikke at ikke Shabani er et bedre valg..


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 12 nov 10, 22:53

Godt innlegg Lemmy! Helt enig.

Virker som det går sport i å klage på Ramberg.

Idag var han god, men får likevel pepper.

Og buinga mot han på stadion er latterlig


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 12 nov 10, 22:58
Dette var deilig og fortjent dere ! Imponerende laginnsats idag, Risholt viste virkelig hva han kan på en god dag. Hva skal til for å nå videre ? Mye var jo bra, men det er et par ting som må løses; Det var litt for lett å skli mellom midtbanen og forsvaret til Fredrikstad idag, hvor er dirigenten, hvem roper og styrer? En annen ting er småspillet. Det blir til tider slått alt for mange tometers plasser på midtbanen, petinga med ball må VEKK ! Til slutt må noen fortelle Raio om hva han aldri skal gjøre når han med ball i føttene nærmer seg midtbanen. Raiol var stor i 2 omgang idag, men han skaper store problemer for Ophaug ved å la seg lokke for mye frem på banen. Får vi rettet opp dette ser det bra ut. For guttæne gjorde jobben og idag skal vi være stolte av dem. Herlig stemning idag i tillegg, måtte suksessen fortsette.

Norip

A-lagspiller

Ble medlem: 17 apr 07
Innlegg: 675

Lagt til: 12 nov 10, 23:00

Syns hele laget gjorde en bedre innsats idag enn det de har gjort i hele år! Endelig! Ett skritt nærmere Eliten alle sammen!

---------------------------

SUPRAS FREDRIKSTAD


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 12 nov 10, 23:04

tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 13 nov 10, 00:12

Opprinnelig postet av ffkmufc

Godt innlegg Lemmy! Helt enig.

Virker som det går sport i å klage på Ramberg.

Idag var han god, men får likevel pepper.

Og buinga mot han på stadion er latterlig

Ja fy f#en. 

Ramberg har vært knallgod i en lengre periode nå men sutringa fortsetter. At folk klager uten å åpne øya begynner å bli slitsomt

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 13 nov 10, 00:25

Horribel start på kampen i dag. De første 15 minuttene var regelrett katastrofe. Løv/Ham spilte seg lett gjennom vår sentrale midtbane og terroriserte oss i mellomrommet. Ramberg og Risholt lå helt feil, mens Piiroja og Ophaug var svake både sammen og hver for seg. Piiroja er tydelig overtent og gjør flere stygge vurderingsfeil i åpningsminuttene. Det skaper problemer for Ophaug, en spiller som mer og mer avslører sine tempoproblemer. Resultatet er at Løv/Ham flere ganger får spasere seg til sjanser sentralt i banen, og vi har flaks som ikke kommer under med ett eller to mål i første del av 1. omgang.

Men heldigvis får ikke bergenserne uttelling i den gode perioden, og sakte, men sikkert kjemper vi oss inn i kampen. Det skal spillerne selvsagt ha honnør for!

Scoringene er praktfulle, og etter hvert skaper vi også flere andre sjanser og spiller tidvis god offensiv fotball. Forhåpentligvis har vi nå spilt på oss en fin dose selvtillit som tas med inn i de to neste og avgjørende kampene. Men for å gå hele veien til Tippeligaen, er vi nødt for å skjerpe oss fra første sekund. Det holder ikke i lengden å basere seg på at motstanderen besitter udyktighet/uflaks foran mål, mens vi først kommer i gang etter 15-20 minutter. Mot en mer effektiv motstander vil vi bli straffet hardt for den type sløvhet.

Ellers står jeg på mitt i at jeg vil ha Martinsen ved siden av Piiroja som stopper. Særlig dersom vi møter Hønefoss med en hurtig og teknisk god spiss i Angan. Jeg vil få angst av å se Ophaug i én-mot-én-dueller med Angan. Hjertet mitt tåler det ikke. Vidar Martinsen er riktignok ujevn, men per i dag føler jeg han er et bedre valg. I tillegg vil jeg fortsatt ha en spillende Agim Shabani inn på venstreback, og skyve Joachim Thomassen opp på sentral midtbane sammen med Risholt. Det er dessverre et vedvarende problem at Risholt og Ramberg utfyller hverandre for dårlig. Her vil jeg ha inn Thomassen som en motor med større akselerasjon og flere gir enn Ramberg som flytter beina for sent på hurtigspillende motspillere. Det går for sakte med Ramberg for tiden, dessuten er Thomassen en bedre førsteforsvarer og mer aggressiv i spillet. Det kommer godt med i en vanskelig bortekamp mot Hønefoss/Ranheim. Ramberg leverer sjeldent varene på fremmed gress. 

Før denne kampen ville jeg også sett Alex Valencia fremfor Amin Askar på høyre kant. Nå er jeg mer usikker. Askar viste endelig god innsats og spilte kortene sine sjeldent godt. Er også langt bedre defensivt enn Valencia. Konklusjon: Askar bør muligens spille bortekampen, mens Valencia bør vurderes hjemme. Valencia har tross alt en spisskompetanse som blant annet gjør Celso Borges enda mer målfarlig i boksen.

Utover det krever jeg ikke mer enn en blodluktende innsats i sesongens to siste kamper, enten det er mot Hønefoss eller (forhåpentligvis) Ranheim.


kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 13 nov 10, 00:32

Opprinnelig postet av Plankekæll

Johan Thorbjørnsen mener han burde tatt frisparket.

På meg så virker det som om han ble lurt av at Thommasen først hoppet over ballen....

På 1-0 målet skjedde det noe jeg ikke har sett i år,da var det flere løp samtidig, både på kant og inn mot mål....

---------------------------

wakka wakka wakka ( < o o o o o o o


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 13 nov 10, 00:49

Opprinnelig postet av kratos

På 1-0 målet skjedde det noe jeg ikke har sett i år,da var det flere løp samtidig, både på kant og inn mot mål....

Det var en leksjon i godt angrepsspill. Noe jeg har sett sjeldent i år.

Ramberg spiller en flott ball ut til Askar, som deretter banker ballen inn foran kassa der Gunnar kommer stormende og hamrer ballen i nettet. Slik skal det gjøres!! 

2-0 målet til Borges er pure class! Intet mer å si om det.


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 13 nov 10, 00:58

Jeg vet ikke klubben har for vane å gjøre det, men burde vi ikke klage på kortet til Celso. Han tok ikke på noen måte av seg drakta, han bare dro en del av den opp på hodet.
Korriger meg hvis jeg tar feil av regelen, men skal man ikke faktisk ta av seg drakten?

Det kan faktisk bli avgjørende, og det er uansett en bakdel for Celso å måtte ta hensyn til dette i neste kamp.

---------------------------

http://twitter.com/GardC


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 13 nov 10, 01:05

Det holder dessverre å løfte drakta opp på  hodet. FIFA så seg lei på politiske budskap på undertrøyer og gikk derfor inn med at det ikke er lov å løfte drakta over hodet. Har ingen grunn til å klage på det kortet med andre ord.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 13 nov 10, 01:25
Opprinnelig postet av nilz1

Et lite tilbakeblikk til høsten 2003: (hentet fra historikk her på ffksupporter.net)

- Kan vi gjenskape denne kvelden?
- Er det mulig at vi igjen kan få en islending i hovedrollen og bytte ut vår den gang kjære Bjørnar fra Hvaler med Celso fra Costa Rica???

Troll i ord???

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best, the world's best footballplayer - ever!!)


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 13 nov 10, 02:17

Hehe, bra tippet ;)

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)


bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 13 nov 10, 10:11

Opprinnelig postet av niggle
Var tydelig å se at spillerne spilte med skuldrene langt over øra de første 20 minuttene. Overhodet ikke bra i hele tatt. Så spilte vi noe som ligna årsbeste, helt til Celso scoret det vakreste frisparkmålet siden Per Egil Ahlsen.. Kan noen forklare meg poenget med å legge seg helt bak på 25 meter når det er 20 minuter igjen av kampen? Det virket som det også var taktisk. Hvis ikke, så er jeg ikke akkurat imponert av trenerbenkens evne til å formidle ting til spillerne.. Lærte de ikke i Ranheim, at det kanskje er lurt å spille fotball helt til dommeren blåser? Å legge seg bak sånn som de gjorde idag, er bare å be om bråk. Hadde de fortsatt å spille fotball (latt som det var 0-0), er jeg sikker på at de hadde spilt mye bedre. Det er det de kan.... Kan noen fortelle meg hva Ramberg gjør bedre enn Elvestad? Får 10 grå hår for hver kamp jeg ser han spille...

Det med å legge seg bakpå mot slutten plager meg også. Greit nok at LøvHam presser oss bakover, men på meg virka det veldig som spillerne ble altfor defensive i hodet mot slutten av kampen. Jeg mistenker også at det å legge seg bakover var taktikken - spesielt når men ser at når LøvHam får corner så legger vi ikke igjen en eneste spiller på topp. Det tillater jo LøvHam å klare seg med å legge igjen én spiller på midtbanen. Hadde vi lagt igjen Odi måtte de lagt igjen minst to, og vi hadde fått sjansen til kontring med ball i bakrom. Skulle man først gjøre en vri på defensiv dødball sent i en viktig kamp på 0-2, tror jeg snarere jeg ville lagt igjen TO spillere på topp for å tvinge de andre til å legge igjen minst tre.

Til sist: Man kan si mye om Ramberg, men å slakte ham etter kampen i går synes jeg er helt feil tidspunkt. Bortsett fra de første tjue minuttene - når alle var helt på bærtur - synes jeg han gjorde en god kamp i går.

---------------------------

Bjørn Jervell Hansen


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 13 nov 10, 12:02

Utrolig deilig å vinne denne kampen. Laughing

Synes gutta gjør en veldig god match,mot en meget god motstander (vi må ikke glemme at LøvHam faktisk er et megt godt lag). Wink

Det som slår meg er at i tunellen der spillere står når de skal entre banen,på veggen der henger det svære bilder fra sølv-sessongen. Jeg har et forslag: fjern de før neste sessong. De bildene er med på å heise skuldrene på våre gutter,og til å motivere motstanderlaga enda mere.

Greit at vi har bilder fra den fine tiden,men få de lenger opp i etasjene,ikke akkurat der spillere ser dem rett før de går på banen.

Mulig jeg tar feil,men intervjuene gjort av Jan etter kampen igår,tror jeg er gjort i 'tunellen'. Ellers gleder jeg meg til søndag,og det hadde vært fint med Follo seier,og en spennende kamp kl 2000 samme kveld.Smile


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 13 nov 10, 12:11

Opprinnelig postet av bjervell

Opprinnelig postet av niggle
Var tydelig å se at spillerne spilte med skuldrene langt over øra de første 20 minuttene. Overhodet ikke bra i hele tatt. Så spilte vi noe som ligna årsbeste, helt til Celso scoret det vakreste frisparkmålet siden Per Egil Ahlsen.. Kan noen forklare meg poenget med å legge seg helt bak på 25 meter når det er 20 minuter igjen av kampen? Det virket som det også var taktisk. Hvis ikke, så er jeg ikke akkurat imponert av trenerbenkens evne til å formidle ting til spillerne.. Lærte de ikke i Ranheim, at det kanskje er lurt å spille fotball helt til dommeren blåser? Å legge seg bak sånn som de gjorde idag, er bare å be om bråk. Hadde de fortsatt å spille fotball (latt som det var 0-0), er jeg sikker på at de hadde spilt mye bedre. Det er det de kan.... Kan noen fortelle meg hva Ramberg gjør bedre enn Elvestad? Får 10 grå hår for hver kamp jeg ser han spille...

Det med å legge seg bakpå mot slutten plager meg også. Greit nok at LøvHam presser oss bakover, men på meg virka det veldig som spillerne ble altfor defensive i hodet mot slutten av kampen. Jeg mistenker også at det å legge seg bakover var taktikken - spesielt når men ser at når LøvHam får corner så legger vi ikke igjen en eneste spiller på topp. Det tillater jo LøvHam å klare seg med å legge igjen én spiller på midtbanen. Hadde vi lagt igjen Odi måtte de lagt igjen minst to, og vi hadde fått sjansen til kontring med ball i bakrom. Skulle man først gjøre en vri på defensiv dødball sent i en viktig kamp på 0-2, tror jeg snarere jeg ville lagt igjen TO spillere på topp for å tvinge de andre til å legge igjen minst tre.

Til sist: Man kan si mye om Ramberg, men å slakte ham etter kampen i går synes jeg er helt feil tidspunkt. Bortsett fra de første tjue minuttene - når alle var helt på bærtur - synes jeg han gjorde en god kamp i går.

Er ikke lett å være midtbane spiller de første 15 20 min av kampen. Løvene har er meget god bakroms spiss+ en offensiv midtbane-(Fredrik Haugen,som spiller i Brann fra neste år). Når FFK ikke får tatt ballen i trekkene før ,så er Løvene meget samkjørte,på offensive løp. Med en gang midtbanen vår justerte seg ,og vant ballen FØR den nådde Løvene sine offensive løp,da tok vi over kampen.

Jeg tror IKKE vi legger oss bakpå av taktiske årsaker. Kan være at vi blir sliten,eller at gutta blir defensive i hodet. Tror ikke vi egentlig vil legge oss bakpå.

Man kan si hva man vil om spillere i laget,men jeg synes ærlig talt at slakt,og negativitet kan heller gjøres etter at kampene er ferdig. Nå trenger gutta 110 % støtte,og det skal de få av meg,så tar vi alt som har skjedd,og all negativitet etter 25 nov.Wink


1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 13 nov 10, 13:26
Gratulerer så mye med seieren. Det var vel årets positive kamp hvor laget viser en moral som nok har ligget der. Skremt de første 20 min, men så reiste de seg. Forøvrig var jeg fornøyd med Ramberg, og Borges viste hvilken klassespiller han er. Går dette bra så skal vi nok klare å slå fra oss i TL rundt midten av tabellen. Trenerspørsmålet lar jeg ligge denne gangen.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 13 nov 10, 13:51

http://www.fredrikstadfk.no/content/view/3513/372/  her kan du se frisparket til Borges, igjen og igjen og igjen og igjen.. :P

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

24.08.2010 kom du ut og ville se verden :)


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 13 nov 10, 14:31

Ophaug skryter av FFK-supporterne og tillegger støtten de fikk en stor del av æren at de vant i går. Dette sier han i papir-utgaven av f-b i dag: "Det føltes som om vi spilte mot Barcelona det første kvarteret. Vi ble rett og slett løpt over. Men hva skjer? Publikum drar i gang og løfter oss inn i kampen. Det var utrolig moro. (FFK-kapteinen la ikke skjul på hvor viktig støtten var.)"

Det er hva vi kaller den 12.mann. Slike supportere vil vi ha mere og oftere på stadion. Vet det har vært diverse kampanjer i forkant av kampen om å få smilet tilbake og støtte opp nå som klubben trenger det. Det var bare litt over 4.000 på tribunen. Men det gjør ikke noe så lenge de er av en slik kvalitet. Mulig stemningen hadde vært dårligere hvis det hadde vært dobbelt så mange på stadion i går? For da hadde vel alle piperne, klagerne og buing-koret vært på sine faste plasser også. Istedet var det de som virkelig ønsket gutta våre tilbake til tippeligaen som var der og bidro tydeligvis sterkt at spillerne lot skuldrene falle, fant vilje og aggressivitet nok til å krige Løv-Ham ut av kampen.

All ære til dere supportere som var tilstede i går.


niggle

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 13 nov 10, 19:46

Dersom spillerne var slitne, burde jo  Aune byttet ut en mann. Han brukte jo bare 2 bytter, så uansett dårlig lagledelse



Flat Trådet Nøstet
Side 11 av 13 11

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3