Husk meg
Brukernavn
Passord

Adeccoligaen 2010

Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 8 6

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 07 nov 09, 02:47

Jeg som bor i Trondheim gleder meg fryktelig til bortekampen mot RarararararararaRanheim i Adeccokokoko. Fytterakkern. Vi skal spille mot Løv-Ham, Tromsdalen og Sandnes-Ulf i The Gråsteinship i 2010. Jeg har knapt ord for hvor stusselig dette er.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Kilden

A-lagspiller

Ble medlem: 02 mai 04
Innlegg: 382

Lagt til: 07 nov 09, 02:52

Finnes det mulighet for å hente hjem Simen Brenne som erstatter for Barson?

---------------------------

Svømmer du mot strømmen, finner du kilden!


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 07 nov 09, 02:57

Neste år er det én jævla ting som gjelder, og som har vært totalt fraværende i år;

INNSATS!!!!

Adeccoligaen er såpass god at FFK må faktisk legge ned litt innsats for å komme seg opp derfra igjen. Vi kommer til å være storfavoritter i stort sett samtlige kamper neste år, og vi vet jo alle hvor gode FFK er når vi er favoritter. Det går som regel til helvete hver gang.

Jeg frykter en møkkasesong hvis ikke det blir foretatt en GRUNDIG oppvask, og da snakker jeg om både spillere, trenere, gymlærere og overbetalte ubrukelige menneske(r) i administrasjonen. Dessverre tror jeg ikke klubben FFK lærer noe som helst av dette.

Det årnær sæ vet dere, det er hva folka i FFK trur.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 07 nov 09, 02:57

Opprinnelig postet av Kilden

Finnes det mulighet for å hente hjem Simen Brenne som erstatter for Barson?

Nei.


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 07 nov 09, 03:23

Opprinnelig postet av Tøfflus
.

Jeg har knapt ord for hvor stusselig dette er.

 

Jeg har fulgt FFK siden jeg selv begynte å spille i klubben i 1984, hmm var da nedturen begynte ser jeg nå, men tror ikke det hadde noe med meg å gjøre egentlig. Uansett, det tok oss 20 år å komme tilbake, brorparten av de åra var vi i 2 divisjon. Vi har opplevd enorm framgang, klubben har vokst enormt de siste åra og det fundamentet ligger der fortsatt, vi har blant annet en ny stadion og grunnlaget for et topplag i byen er stor. Er ingen grunn til å sutre nå folkens, klubben har reist seg fra den bakgårdsklubben vi var på 90-tallet, at vi opplever å rykke ned er i ikke verdens undergang, det skjer med de fleste klubber fra tid til annen. Misforstå meg rett, det er en sorgens dag å rykke ned, ingen tvil om det, men kanskje må vi nå bunnen for å begynne å reise oss igjen? Kanskje trengte vi dette for å ta en lang og ærlig titt på oss sjøl og klubben. Hva er FFK? Hva ønsker FFK å være? Hva har vi vært i år? Årets sesong har dreid seg altfor lite om fotball, for det er jo en fotballklubb Fredrikstad egentlig er, ikke sant?  Vi er Fredrikstad Fotballklubb, ikke Ghana, Brasil, Sverige, Estland, Costa Rica, Canada etc etc. Er greit med litt krydder, men det må ikke bli hovedingrediensen, da mister hvertfall jeg matlysten. Nei, gi oss et lag av lokale helter, krydret med litt magi, et ønske om å underholde og en drøm om å glede mange tusen hver gang man går på banen! Klarer vi det så har etter min mening fotballen kommet hjem, og det er ikke mye stusselig over det?

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 07 nov 09, 04:52

Har fulgt laget siden vi rykket opp fra 2 divisjon, og vært på hver eneste hjemmekamp og de fleste bortekampenee i nærheten, men nå er det slutt!!! Makan til totalt idioti og inkompetens i å totalt kjøre en fotbalklubb utfor stupet. Vi går fra å være en klubb som var:

- Elsket for entusiasmen og samhørigheten i byen - til å bli en klubb som folket i gata er totalt likegyldig til

....og kom ikke her å si noe annet uansett. Det vi hadde her for 2-3 sesonger siden er totalt borte. Ja jeg vet vi kjempet i bunnene av tabellen, men riktignok kjempet vi!!!! Hva har vi sette de siste 1,5 årene av FFK? Total mangel på klubbfølelse. Jeg har selv snakket med flere lokale spillere, og man bare rister på hodet.

Nei - skal ikke nevne navn, men jeg håper at minst 10-15 personer er vekk fra FFK systemet når Adecco Ligaen starter neste år. Hvis ikke tar vi en Ham-Kam!!!

 

GRATULERER SARPSBORG - DET VAR VEL FORTJENT!!!

 


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 07 nov 09, 08:39

Sats ungt og lokalt!

Kvitte oss med utlendingene!!


GurrBass

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 jul 05
Innlegg: 1827

Lagt til: 07 nov 09, 08:46

Opprinnelig postet av ffkmufc

Sats ungt og lokalt!

Kvitte oss med utlendingene!!

 

Enig den...  VIF klarte å gjøre det i løpet av en sesong i TL,så da bør vel FFK klare å gjøre det i løpet av en sesong i adecco`n..

Kanskje beholde noen av de rutinerte spillerene og bygge på med unggutter rundt dem!

---------------------------

FFK,klubben i mitt hjerte :-)


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 07 nov 09, 09:10

Lasse Staw, Erik Bråthen

Shabani, Ophaug, Martinsen, Pål Andre, (Thomassen), (Askar)

Gashi, Elvestad, Ramberg, (Thomassen), (Askar)

Andersson, Valencia, (Thomassen), (Askar)

Dissa vil jeg ha med videre. Gjerne Tegan eller Gardar også, men da må lønna senkes betraktelig.

I tillegg må det forfremmes minst 4 junior spillere..

Thomassen og Askar kan spille over hele banen, avhenger av hvor vi trenger døm. Eneste som er sikkert er at begge skal spille fast!


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 07 nov 09, 09:30

Tror vi skal glemme Piroja, takke han for det han har gitt og ønske han lykke til videre.   Vi supportere kan ikke snakke dritt om vår viktigste spiller gjennom flere år når han nå sier takk og farvel.  Etikk, etikk!  Jeg tror vi også skal glemme Borges, Everton og Wallace.  De er ikke her for å vinne noe i Norge, men for å stille seg ut for bedre ligaer.  Barsom har sluttet å spille fotball og er mest opptatt av å vise hvor vondt han har det.  

Resten av laget avhenger av hva som skjer i styret.  Henriksen må helt klart gå.  Ikke på grunn av medietabber mm., men fordi han ikke har klart å rydde opp i den interne spliden som tydligvis har vært der i hele år.  Og mest sannsynlig er han årsaken til dem.  Og så må flere i administrasjonen ut.  Den eneste jeg stoler på i media er mr FFK himself - Cwartek - han kan si hvem som må ut.  Og han bør tilbys jobb i FFK.  Har ikke han en økonomiutdannelse?  

Tom Nordli.  Tror egentlig vi skal være glad vi har han nå.  Han er lagbygger, han kan ta oss opp, men vi må bli nummer 1 eller 2. Kvalikk går ikke med TN.

Vi må få inn mer lokale spillere og satse på dem.  Få tilbake identiteten i laget.  Igår var det lokaloppgjør, men bare for det ene laget.  Gardar bør vi også prøve å beholde.  

Plankehaugen:  Her bør det også rydes kraftig opp.  Synes de feilet så grovt forrige helg at hele styret bør tre av.  

Sarpsborg08 : Lykke til mot Kongsvinger!  Dersom dere rykker opp må dere vel spille kamper på Fredrikstad Stadion - det er bra for FFK´s økonomi vil jeg tro.

 

 

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


freud

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jan 07
Innlegg: 115

Lagt til: 07 nov 09, 09:47

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

.....at vi opplever å rykke ned er i ikke verdens undergang, det skjer med de fleste klubber fra tid til annen. Misforstå meg rett, det er en sorgens dag å rykke ned, ingen tvil om det, men kanskje må vi nå bunnen for å begynne å reise oss igjen?

Ja det har jeg stor tro på hvis hele klubben i alle ledd er virkelig stemt for å evaluere det som har skjedd, og sammen finne veien videre. Det klarte Stabæk for 2-3 sesonger siden.

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

.... Nei, gi oss et lag av lokale helter, krydret med litt magi, et ønske om å underholde og en drøm om å glede mange tusen hver gang man går på banen! Klarer vi det så har etter min mening fotballen kommet hjem, og det er ikke mye stusselig over det?

Enig! I år hadde vi i starten av sesongen opp til 7-8 østfoldinger tilsammen på banen (inkl innbyttere). I går avsluttet vi kampen med en østfolding på banen. Det er mange gode talenter som vi må satse på. I går stod en 16-åring for fremspillet til Sarpsborgs første scoring!

---------------------------

En drøm er oppfyllelsen av et ønske
En drøm er en tilslørt oppfyllelse av et ønske
En drøm er en tilslørt oppfyllelse av et ubevissst ønske
En drøm er en tilslørt oppfyllelse av et ubevisst, infantilt ønske

…. og jeg som drømmer om FFK-gull !


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 07 nov 09, 11:19

Vi må få inn flere spillere som er stolt av å ta på seg den rød-hvite drakta, som vil kjempe gjennom 90 minutter og bidra til at FFK rykker opp.

Noen som tør tippe lønnsforskjellen på Abgar Barsom og Bjørnar Johannessen? Tror den er stor. Hvem løp mest i går og kriget for laget? Johannessen.

Se på Gardar Jóhannsson. Han har blitt behandlet elendig av klubben i år; fått lite spilletid, ikke ny kontrakt etter en glimrende fjorårssesong og fikk heller ikke lov å gå til England i sommer.

Allikevel kommer han inn på banen og er engasjert. Han hadde en fin heading på målet, hvor prestasjonen hans var glimrende. Etter å ha lagt ballen til Borges, spurtet han inn i feltet og holdt på å score. Han ble også rasende en gang han ikke fikk hjørnespark, noe som viser at han ikke var likegyldig.

Det er sånne spillere vi må ha. Jeg hadde skjønt ham om han ga faen i hele drittklubben i går, men det gjorde han ikke. Om ikke denne spilleren signes for neste år, vil det være en skandale.

At ikke Joachim Thomassen spilte i går, er også en skandale. Han var en av våre aller beste spillere i vår, spilte bra i fjor, er på landslaget og er en spiller som løper enormt mye. Det er utilgivelig og skandaløst av Nordlie å ikke la ham slippe innpå.

"Taktiker" som han er, burde han skjønt at vi må ha løpssterke spillere på banen i en kvalifiseringskamp mot et hardtarbeidende Sarpsborg-lag.


freud

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jan 07
Innlegg: 115

Lagt til: 07 nov 09, 11:28

Opprinnelig postet av Lemmy

Vi må få inn flere spillere som er stolt av å ta på seg den rød-hvite drakta, som vil kjempe gjennom 90 minutter og bidra til at FFK rykker opp.

Noen som tør tippe lønnsforskjellen på Abgar Barsom og Bjørnar Johannessen? Tror den er stor. Hvem løp mest i går og kriget for laget? Johannessen.

Se på Gardar Jóhannsson. Han har blitt behandlet elendig av klubben i år; fått lite spilletid, ikke ny kontrakt etter en glimrende fjorårssesong og fikk heller ikke lov å gå til England i sommer.

Allikevel kommer han inn på banen og er engasjert. Han hadde en fin heading på målet, hvor prestasjonen hans var glimrende. Etter å ha lagt ballen til Borges, spurtet han inn i feltet og holdt på å score. Han ble også rasende en gang han ikke fikk hjørnespark, noe som viser at han ikke var likegyldig.

Det er sånne spillere vi må ha. Jeg hadde skjønt ham om han ga faen i hele drittklubben i går, men det gjorde han ikke. Om ikke denne spilleren signes for neste år, vil det være en skandale.

At ikke Joachim Thomassen spilte i går, er også en skandale. Han var en av våre aller beste spillere i vår, spilte bra i fjor, er på landslaget og er en spiller som løper enormt mye. Det er utilgivelig og skandaløst av Nordlie å ikke la ham slippe innpå.

"Taktiker" som han er, burde han skjønt at vi må ha løpssterke spillere på banen i en kvalifiseringskamp mot et hardtarbeidende Sarpsborg-lag.

Enig med det meste, men er ikke litt av problemet med Gardar at han krever 2 mill i lønn, det sier iallefall ryktene.

Jeg har aldri likt Tom Nordli og gremmet meg da han ble hentet inn. Men det var mest på grunn av hans opptreden og tildels altfor harde treningsopplegg som knekket mange i Start og Lillestrøm. Trodde det positive var hans kunnskaper og taktiske evner. Det avkreftet han grundig i går da Joachim Thomassen ikke fikk spille.

---------------------------

Ser fram til Leeds - Liverpool, da blir det tur!


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 07 nov 09, 12:33

Opprinnelig postet av DeKjök

Tror vi skal glemme Piroja, takke han for det han har gitt og.... resten av innlegget.

 

 

Takk. 100% enig og slipper skrive det selv. Tror forøvrig PAC har øko utdannelse. Jobbet vel blandt annet i Landsbanken.

 

 

 

 

 

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 07 nov 09, 13:00

Opprinnelig postet av shaggy

Opprinnelig postet av DeKjök

Tror vi skal glemme Piroja, takke han for det han har gitt og.... resten av innlegget.

 

 

Takk. 100% enig og slipper skrive det selv. Tror forøvrig PAC har øko utdannelse. Jobbet vel blandt annet i Landsbanken.

 

 

 

 

 

Har ikke tenkt tanken før, men kanskje PAC hadde vært en strålende mann å fått inn i administrasjonen. Han har hjertet for klubben, han er en særdeles fornuftig og likanes kar, og han kan økonomi. Hvis Pål ønsker det selv så er det ingenting som hadde gledet meg mer enn om han fikk jobb i klubben nå som han legger opp.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Flisa

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 07 nov 09, 13:04

Helt enig!

Det er jo sånn andre klubber gjør det! Dette skaper en sjel i klubben!

Jeg mener at FFK har skapt en uverdig avslutning både for Pål Andre, og Kvisvik som tross alt har bidratt enormt til klubben. Pål Andre har vært her i 15 år, og burde fått spille videre til han selv valgte å legge opp! Minst lønn i forsvaret har han også...

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2001 direkte fra Nydalen, Oslo!

- Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass (Kvisvik)


RuneT

A-lagspiller

Ble medlem: 18 nov 06
Innlegg: 466

Lagt til: 07 nov 09, 13:05

PAC må bli med videre, uansett om han er spiller eller i administrasjonen. Makan til trofast og sympatisk spiller/menneske skal du lete lenge etter. Det blir skandale dersom han forsvinner nå...

---------------------------

Drømmesituasjon: FFK rykker opp til Tippeligaen igjen...men tviler på at det kommer til å skje med det første.


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 07 nov 09, 13:22

Opprinnelig postet av RuneT

PAC må bli med videre, uansett om han er spiller eller i administrasjonen. Makan til trofast og sympatisk spiller/menneske skal du lete lenge etter. Det blir skandale dersom han forsvinner nå...

Har ikke PAC jobbet i bank? Jeg lanserer han som ny adm.dir. Fra spøk til revolver, er enig i at det bør finnes en plass til han i administrasjonen, men som spiller ser jeg ikke noe nytte av han. Han er gjennomsnittlig og han blir ikke akkurat yngre, så ser helst at vi satser på yngre blod neste sesong.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Gonzales

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 09
Innlegg: 197

Lagt til: 07 nov 09, 13:28

Ingen dum idè å få Pål Andre inn i administrasjonen. Hvis vi bytter ut Henriksen med Czwartek får vi inn fotballkompetanse og en som kan økonomi , istedenfor en som har vist seg å være ubrukelig på begge områder.


kjellemann

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 07 nov 09, 13:33

Opprinnelig postet av Gonzales

Ingen dum idè å få Pål Andre inn i administrasjonen. Hvis vi bytter ut Henriksen med Czwartek får vi inn fotballkompetanse og en som kan økonomi , istedenfor en som har vist seg å være ubrukelig på begge områder.

Høres ikke dumt ut

---------------------------

You'll Never Walk Alone



Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 8 6

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3