Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK - desperat pengejakt for å kunne betale lønn

Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 7 6

GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 30 sep 09, 23:51

Kvisevik var bosmanspiller og hans agent ønsket 750000 i sign on fee,som er ganske standard,FFK tilbød 350000,Ray sa nei.han fikk tilbud om 750000 i sarp,da han skulle skrive under fikk han bonustilbudet som ALLE i FFK syns var en god ide da man var usikker på om han kunne være skadeutsatt alderen tatt i betraktning-Eller om utensportlige ting kunne ta oppmerksomheten..Ray takket ja,selv om grunnlønnen ble kraftig redusert. Han ble også lovet reforhandling hvis han holdt nivået,med en fast lønn uten bonus fra 2010,selvsagt høyere! Å henge ut Ray for dette er muligens det mest idiotiske jeg har hørt! Det er dette mannen i gata har sagt i årevis,(eller suportere)la ingen få overbetalt som ikke er god nok for laget.Når så skjer er samme mannen i gata i harnisk..UTROLIG!


Graarud

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 01 okt 09, 00:16

Opprinnelig postet av Lemmy

Ellers vil jeg sette det opp slik:

Wallace- 10-15 mill. Vanskelig å spå, men stort pluss at venstrebacker er en mangelvare i fotballen.
Piiroja- 5-7 mill. La oss være ærlige, han har relativt store mangler selvom han er en glimrende spiller for oss...
Thomassen- 5 mill om han klarer å fortsette den gode utviklingen han har hatt.
Staw- 2-3 mill om han satses på av klubben.
Gashi- 2-3 mill om noen norske klubber er dumme nok (noe som ikke er altfor usannsynlig)
Askar- 2-3 mill. Med en god utvikling kan det fort bli interesserte klubber i TL.
Andersson- 2-3 mill. Kanskje om noen år at noen ønsker ham...

Da tjener vi 10 millioner (33 %, Anderson eier vi jo ikke så han kan vi glemme, forøvrig har vi jo tenkt å selge de resterende andelene i Thommassen også).

Spørsmålet er hvilke kostnader ev. nye forsterkninger vil koste, for jeg regner vell med at vi fremdeles ønsker å være et Tippeliga lag? Forøvrig har Thomassen, Staw, og Askar ikke "all verden" av lønn i disse kontraktene slik at ev. erstatninger mest sannsynlig vil heve høyere lønn + sign on fee vi er så gla i å gi bort.

Som et lite sidespor tror jeg du legger for små summer i Askar, Staw og spesiellt Askar. Disse er fremragende spillere som om 3-4 år vil være toneangivende i Tippeligaen og være verdt minst det dobbelte. Dette gjelder spesiellt Staw og ikke minst Joachim. Vi har allerede nå fått et god bud på han og bruker Nordlie han korrekt er han verdt MYE i fremtiden!

Det er jo slik vi skal drive fotball. Som sagt vil ikke Anderson, eller Valencia gi oss noe som helst avkastning. Uansett har vi betalt så mye for såpass ferdig utviklede spillere at vi ikke vil selge med avkastning allikevell. Nå vet jeg ikke nøyaktig hvor mye vi ga for Thommassen, eller Staw men vi snakker maks hundre tusen. (Husker ikke hvem som Borg krevde 15000 for i farta...). Her snakker vi avkastning! Ikke krever de noe lønn heller....

Tenk å kunne selge en spiller i året med en avkastning på flere millioner! Reagerte i harnisk når FFK nå vurderer å selge bort resten av eiendelene i spillegruppa i tillegg! Fantastisk langsiktig tenkt må jeg si! Ikke bare blir varelageret vårt nedjustert men vi mister i tillegg all ev. fremtidig avkastning.

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2001 direkte fra Nydalen, Oslo!


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 01 okt 09, 02:05

Kvisvik og Czwartek får tilsammen 45.000 kroner for å starte en kamp

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 01 okt 09, 10:02

Opprinnelig postet av Gardarson

Det har kommet en del kritikk, særlig når det gjelder verdien på spillerstallen. Er 70 millioner så altfor mye, slik TKK sa? Jeg synes ikke 70 mill høres særlig mye ut! De som vil gi oss mest penger i kassa er antakelig disse:

Celso: Bør kunne gi oss minimun 30 mill om han får være her ett års tid til og fortsetter utviklingen, kanskje enda mer om han viser seg frem i VM!

Wallace: Om han kommer tilbake til samme nivå han var på ifjol bør 10-15 mill være et minimum!

Raio: Om vi skulle bli nødt til å selge ham bør vi hvertfall få et sted mellom 7 og 10 mill! Minus at han begynner å trekke på årene.

Thommasen: Om han får et år eller to til på baken bør en sum rundt 3-5 mill være overkommelig!

Staw: På sikt bør denne spilleren bli verdt 2-3 mill, minimum!

Gashi: Tapt seg en del, men 2-3 mill er han da fortsatt verdt.

Dominic: Skulle han slå til, vil han være en av klubbens dyreste spillere. Han har vel et internasjonalt snitt, men det gjelder å få det ut! Se bare på hvordan han herjer i U20 VM nå! Nå er han verdt 2-3 mill, kan fort bli verdt 20 +!

I tillegg har vi spillere som Barsom, Tegstrøm, Martinsen, og Shabani som alle bør gi klubben 500 000-1 mill hver.


Da synes ikke jeg 70 mill er noe hinsides all fornuft som enkelte "eksperter" mener. Det står selvfølgelig å faller på stjernene, særlig Celso, men når Molde får 50 mill for Diouf..........
Eller er det noen som mener jeg bommer veldig her?

Når ord som "om", "kanskje" og "tipper" dukker opp ofte i en tekst om klubbens økonomi så bør noen lamper blinke.  Bengt Eriksen har rett i at spillersalg er bonus og intet annet.   Og hvis slike salg kun går med til å dekke gjeld så sitter FFK igjen gjeldfri, men uten spillere.  

Men klubbene opererer slik: De tjener 10 mill på et salg og da kan de kjøpe 1-2 nye spillere eller inngå nye og bedre avtaler med mulige bosmanspillere.  Samtidig har de en gjeld som ikke betjenes fordi man kan som Lyn, gå ut å tigge penger når det går dårlig.

Rundt Lyn var det en innsamlingsaksjon der pengene heller skulle gå til barneavdeligen på radiumhospitalet dersom Lyn uansett gikk konkurs.  Altså bruker man barn med kreft som en brekkstang inn i folks lommebok.  Ønsker man å samle inn penger til Lyn så bør man gjøre det uten slike lokkemidler og pengene burde vel egentlig uansett gått til dem Lyn skylder penger.  Man viser jo ikke ansvar for de man har satt seg i gjeld til engang. 

26 klubber inkl FFK har møtt konkursspøkelset siden 1991 og ingen av klubbene har gått konkurs.  Det skjer ikke med Lyn nå og heller ikke FFK. Og klubbene lærer ingenting av det.

FFK brukte 5 år på å betale 15000 til en liten klubb som Berg.  Hvordan går det an når man betaler Cwartek det samme per kamp han starter?

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 01 okt 09, 11:23

Hovedgrunnen til at ingen lærer, er nok nettopp det at ingen går konkurs! De blir alltid reddet av noen utenfra og klarer seg. Norsk fotball hadde hatt veldig godt av at en klubb gikk konkurs! Måtte det bare ikke bli FFK, selv om oddsen nok er ganske lav på nettopp FFK.


Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 01 okt 09, 11:39

Jeg tror ikke FFK går konkurs, men det er på tide med en opprydning. Selvom Kvisvik er en god spiller og hadde en god vårsesong var det ingen grunn til å betale han en så stor sum, han burde få dratt til Sarpsborg. Når det gjelder høye lønninger så regner jeg med at noen av de forsvinner. KW er borte, Barsom kommer til å forsvinne og jeg tviler på at det blir en sesong til på Kvisvik i FFK drakt. Barsom mister jeg mer og mer sansen for hver gang jeg ser han spille, stygge taklinger og skuespill er ikke noe jeg vil se fra en FFK spiller.

Det er på tide å være fornuftige, her må det bygges opp nytt og jeg håper Nordli ser det. Drill inn Elvestad i midtbanerollen, det er en grunn til at han har vært i klubben i så mange år. Fokuser på de yngre er de ikke gode nok i øyeblikket så bruk mer tid og energi på å gjøre de bedre. Så fort tippeliga kontrakten er sikra så sleng de utpå. Jeg vet hvordan TN har kjøpt spillere før, men er det ikke penger så får man bruke det man har.

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 01 okt 09, 11:49

En konkurs er nok det som skal til ja og derfor var det synd at det ikke skjedde nå med Lyn, før serien var ferdig. Fordi det hadde hatt store konsekvenser.  Uansett, NFF må kreve mer styring av klubbene.  NFF burde også hatt noe å si mht spillerkjøp for klubber med dårlig økonomi.  Jeg liker heller ikke disse spillereinvestorene som delvis eller helt eier spillere og fotball ASA'er og div.  En klubb burde eie egen stadio - det er selve sjelen til klubben og klubbene bør ha fullt eierskap til spillere og fullt ansvar som klubb.   Klubbene bør også eie salg av supportereffekter 100%.   Jeg forstår heller ikke hvordan det henger sammen lengre, hvem har ansvar for hva, alle de merkelige stillingene i klubbene og alle de rare kontraktene.  Det er tåkelegging der noen tar ut penger.

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 01 okt 09, 11:51

Opprinnelig postet av Dokka

Jeg tror ikke FFK går konkurs, men det er på tide med en opprydning. Selvom Kvisvik er en god spiller og hadde en god vårsesong var det ingen grunn til å betale han en så stor sum, han burde få dratt til Sarpsborg. Når det gjelder høye lønninger så regner jeg med at noen av de forsvinner. KW er borte, Barsom kommer til å forsvinne og jeg tviler på at det blir en sesong til på Kvisvik i FFK drakt. Barsom mister jeg mer og mer sansen for hver gang jeg ser han spille, stygge taklinger og skuespill er ikke noe jeg vil se fra en FFK spiller.

Det er på tide å være fornuftige, her må det bygges opp nytt og jeg håper Nordli ser det. Drill inn Elvestad i midtbanerollen, det er en grunn til at han har vært i klubben i så mange år. Fokuser på de yngre er de ikke gode nok i øyeblikket så bruk mer tid og energi på å gjøre de bedre. Så fort tippeliga kontrakten er sikra så sleng de utpå. Jeg vet hvordan TN har kjøpt spillere før, men er det ikke penger så får man bruke det man har.

Enig! Laughing

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


TheJester

A-lagspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 306

Lagt til: 01 okt 09, 12:16

Opprinnelig postet av DeKjök

En konkurs er nok det som skal til ja og derfor var det synd at det ikke skjedde nå med Lyn, før serien var ferdig. Fordi det hadde hatt store konsekvenser.  Uansett, NFF må kreve mer styring av klubbene.  NFF burde også hatt noe å si mht spillerkjøp for klubber med dårlig økonomi.

 

Det er kommet en ny lisensordning nylig som kan gjøre dette. At f.eks klubber ikke får bruke mer enn et visst antall prosent av inntektene på kjøp og lønninger, styrt etter (u)sunnheten på økonomien.

Bare generelt: Hvorfor i helvete (vet mange har sagt det samme) kvittet vi oss med TKK? 

---------------------------

"Jeg startet på bunnen og jobbet meg nedover"

@ Twitter: http://twitter.com/matiashs
http://thejester.blogg.no


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 01 okt 09, 12:20

Opprinnelig postet av TheJester

Bare generelt: Hvorfor i helvete (vet mange har sagt det samme) kvittet vi oss med TKK? 

Fordi fremtiden var rosenrød med herr Grönis.... Undecided


TheJester

A-lagspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 306

Lagt til: 01 okt 09, 12:27

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av TheJester

Bare generelt: Hvorfor i helvete (vet mange har sagt det samme) kvittet vi oss med TKK? 

Fordi fremtiden var rosenrød med herr Grönis.... Undecided

Jeg kjenner ikke detaljer rundt oppsigelsen til TKK, men han skrev under på en kontrakt for noen år (usikker på lengden). TTK sa etter oppsigelsen at en advokat skulle se på det juridiske, såvidt jeg har fått det med meg har det ikke blitt en stor sak rundt en sluttpakke, men jeg tar det nesten for gitt at han fikk noe av lønnen for kontraksperioden. Et halvt år senere må vi kjøpe ut mannen som er "skyld" i at TKK sluttet. Dette må jo ha kostet mye, i tillegg til ansettelsen av Nordlie som kostet sitt.

Sløseri og korttenkthet? 

 

PS! Bruker ikke ordet "skyld" for å angripe Grønis, men bare for å statuere et poeng.

---------------------------

"Jeg startet på bunnen og jobbet meg nedover"

@ Twitter: http://twitter.com/matiashs
http://thejester.blogg.no


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 01 okt 09, 12:30

Opprinnelig postet av TheJester

Sløseri og korttenkthet? 

Absolutt. Men lett å være etterpåklok. Uansett er jeg lite imponert.


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 01 okt 09, 13:03

Fordi han ville frigi Kvisvik, PAC og Ramberg til Moss for å hente Askar.


_insider_

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 01 okt 09, 13:10

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av TheJester

Bare generelt: Hvorfor i helvete (vet mange har sagt det samme) kvittet vi oss med TKK? 

Fordi fremtiden var rosenrød med herr Grönis.... Undecided

Fremtiden var langt fra Rosenrød med herr Grønis. Det var store diskusjoner innad i styret, og slett ingen selvfølge at Grønis skulle fortsette.

Det er også derfor det blir så utrolig sløvt å gi ham ny kontrakt like etter.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 01 okt 09, 13:18

Prøvde å være ironisk... Ser at du ikke skjønte det.


_insider_

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 01 okt 09, 13:24

Opprinnelig postet av Plankekæll

Prøvde å være ironisk... Ser at du ikke skjønte det.

Ironi er en farlig sport i det skrevne medium. Jeg tok ikke den desverre.

Bakgrunnen er kanskje at svært svært mange tror akkurat det der, at alt var rosenrødt mer herr Grønis.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 01 okt 09, 13:30

Hehe. Vet at det er vanskelig å være ironisk her inne. Men trodde kanskje jeg fikk det til.

Jeg orker ikke å rippe opp i T-KK og Grönis og alt det der igjen. Gjort er gjort dessverre. Synd det gikk som det gikk med alle parter.


Sulla

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 01 okt 09, 16:54

Opprinnelig postet av Plankekæll

Hehe. Vet at det er vanskelig å være ironisk her inne. Men trodde kanskje jeg fikk det til.

Det er faktisk nesten en umulighet å være ironisk her inne, og jeg lurer på om det har sammenheng med at så mange er i kranglemodus med en gang de logger seg inn på forumet. Det aller aller meste tas dødelig seriøst og gjerne fornærmende.

---------------------------

It is proof of a bad cause when it is applauded by the mob. Seneca


TheJester

A-lagspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 306

Lagt til: 01 okt 09, 17:03

Opprinnelig postet av Plankekæll

Hehe. Vet at det er vanskelig å være ironisk her inne. Men trodde kanskje jeg fikk det til.

 

Skjønte ironien din ;)

---------------------------

"Jeg startet på bunnen og jobbet meg nedover"

@ Twitter: http://twitter.com/matiashs
http://thejester.blogg.no


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 01 okt 09, 18:54

Opprinnelig postet av TheJester

men jeg tar det nesten for gitt at han fikk noe av lønnen for kontraksperioden.

Mottok ikke lønn i det hele tatt

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.



Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 7 6

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24