Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kamp: Fredrikstad - Vålerenga: 3 - 1 (Nordlies første)

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 6 4

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 13 sep 09, 11:06

Kan jo ikke synge "er det alltid så stille over der" når vi er like stille sjøl...


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 13 sep 09, 11:07

Opprinnelig postet av Gardarson

Hadde PH og klanen byttet side igår ville det vært PH som hadde dominert.
Når det er sagt, så hadde det vel ikke rart om 1500 IVRIGE fra klanen lager mer lyd enn 1000 på PH? Resten av folka på tribunen holder jo kjeft.......

Nå er det engang slik at "de syngende" supporterne står på ett felt, og de andre som vil SE på kamp SITTER et annet sted. Er det ikke derfor Plankehaugen står på ett felt da? Å begynne å klage på langsidene er bare patetisk, de/vi er med på "Røde og hvite er de beste", "Fredrikstad - Fredrikstad" osv.

Hva om vi andre 10.000 ikke kommer på kamp da, da blir du fornøyd tenker jeg??? Da er jo alt "daukjøttet" borte fra stadion, og kun "kremen" er igjen.

Skjerpings!


Insolvent

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 aug 04
Innlegg: 19

Lagt til: 13 sep 09, 11:13

+1

 

 


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 13 sep 09, 11:20

Opprinnelig postet av ffkmufc

Kan jo ikke synge "er det alltid så stille over der" når vi er like stille sjøl...

lov og prøve... en vet jo at det er deilig og synge sånt når vif var sure Wink

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 sep 09, 11:21

Ser at veldig mange VIF-supportere gir Roy Helge Olsen skylda for tapet. Laughing

Jeg syns faktisk Olsen var god. Det kunne fort utartet seg til å bli en tøff kamp etter de 5 gule korta på fire minutter, men han løste oppgavene sine på en god måte. Sjeldent dommere får ros, så tenkte han skulle få litt nå. Han skulle kanskje gitt VIF enten et straffespark eller et indirekte frispark (har dog ikke sett de på reprise etter kampen), men syns han løste det på en bra måte.

En ting jeg faktisk er fornøyd med her inne er at folk forholdsvis sjeldent klager på dommeren om vi taper en kamp etter å ha spilt dårlig.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 13 sep 09, 11:40

jeg har sett reprisen og ballen treffer leggbeskytteren til amin askar og det er som NRK sa at det ville vært veldig strengt dømt.. kanskje vi også kunne hatt en straffe Smile

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


Vitagen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 13 sep 09, 13:15

I går var jaggu Barsom god! Om han greier å fortsette spillet han viste i går, vil jeg mer enn gjerne se han mer i FFK-drakta...

Endelig var det moro å gå på Stadion igjen! Heia Nordlie!

 

(Det var litt komisk da plankehaugen sang "er det alltid så stille over der"... hehe.. Klanen dominerte..)

---------------------------

Signer TKK.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 13 sep 09, 15:03
Endret: 13 sep 09, 15:05
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av Tiger

Andersson spilte meget godt...ble t.o.m kåret til banes beste.

Ikke av meg.

Ikke det at jeg forventer all verden heller i hans første kamp. Han evnet kun en gang å passere VIFs H.back, på mange forsøk.

Så hva var det han lyktes med som gjorde at noen kåret han til BB?

 

Dette var strengt tatt en kamp som kunne vippet begge veier. Forskjellen på lagene var de individuelle ferdighetene til Wallace og Everton, samt at Perkins hadde en dårlig dag på jobben(spesielt på 1-0).

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 13 sep 09, 16:11
Endret: 13 sep 09, 16:53
Endret av: Holters

Jeg rakk bare å se nesten hele første omgang i morges (+ alle mål og høydepunkter på VG live), men foreløpig heller jeg mot de som mener at dette ikke var festfotball. Faktisk synes jeg VIF var hakket nærmere scoringer i begynnelsen av kampen. Derimot strålte det arbeidsinnsats lang vei av samtlige på banen, og det i seg selv får det jo til å bruse i blodet hos oss supportere. I tillegg storkoser man seg litt ekstra når resultatet blir som det ble, men festfotball? Nei, det vil jeg ikke påstå. En deilig arbeidsseier? Absolutt!

Jeg er enig med kanogvetalt om at det var individuelle ferdigheter og marginer på vår side som avgjorde et tett oppgjør, men jeg er uenig i at Andersson ikke hadde noen god kamp. Han var nok ikke FFKs beste, men jeg synes det kom tydelig frem at Andersson vil bli en stor tilvekst for FFK. Han var flink til å utfordre på utsiden av backen, forsøkte å legge innlegg (som få medspillere angrep på), og la også ut 45 grader ved et par anledninger. Dette har vært totalt mangelvare i FFK lenge. Andersson jobbet også godt hjem ved et par anledninger, og viste både muskler og arbeidskapasitet. En herlig spilletype. Utvikler han hodespillet ytterligere, samt blir enda mer gjennombruddshissig og angriper mer direkte mot mål når ballen er motsatt, så blir det nok mange mål på ham fra innleggsfoten til Valencia.

Wallace var rufsete, men fytti katta for en tilvekst det er å ha den mannen tilbake. Greit, noen baller ble slått bort og foten var ikke helt på topp - det kan vi heller ikke forvente etter et lengre skadebrekk - men FFK får et helt annet forsvars- og angrepsspill med den mannen på banen. Et mye mer offensivt forsvar som står opp og etter bedre. Utrolig viktig spiller.

Abbe imponerte meg. Har trua på ham som indreløper fremover, da han aldri har vært noen typisk kantspiller, og det var vel indreløper han stort sett spilte i Ørebro. Jaggu vikarierte han godt som defensiv midtbanespiller også. Han har noen fakter jeg ikke verdsetter - og som gjør han til et yndet hatobjekt hos andre - men i går var han veldig god. Trolig FFKs beste spiller.

Borges er en maskin. Tidsforskjeller og solide smeller - han fortsetter å spille og prestere uansett, selv om han var hakket under normalt prestasjonnivå i denne kampen. Det er helt utrolig at den mannen nylig bare fylte 21 år.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Sing&JumpFTW

Juniorspiller

Ble medlem: 11 mai 09
Innlegg: 142

Lagt til: 13 sep 09, 16:45

Opprinnelig postet av keiko99

jeg har masse stemme igjen Gardarson og flere andre en meg har det så da må du ha brukt stemmen på andre ting en synge, for det var ikke noe bra av PH i går.. 

Herregud Keiko. De fleste i ph sang jo med innestemme. Er jo ikke rart de ikke blir hese, ink deg i å med at de skriver at har "masse stemme igjen". 

(ps. tror det er lurt å flytte den diskusjonen til en annen tråd)

---------------------------

Syng for fredrikstad!

07.04.1903


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 13 sep 09, 17:08

Til Sing&JumpFTW. diskuskjonen på går her

 

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 sep 09, 17:40

Uvisst med Ophaug

Håper det ikke er noe særlig alvorlig for Jan Tore. Ønsker ham lykke til og alt godt, han må vel uten tvil være den mest sympatiske spilleren i FFK.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 13 sep 09, 17:47

Opprinnelig postet av Lemmy

Uvisst med Ophaug

Håper det ikke er noe særlig alvorlig for Jan Tore. Ønsker ham lykke til og alt godt, han må vel uten tvil være den mest sympatiske spilleren i FFK.

Håper det går bra med han.

Ellers er vel også "svigermors drøm" Pål André rimelig sympatisk han også. Wink


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 13 sep 09, 17:47

Vi trenger virkelig Ophaug i innpspurten med skadeutsatte Martinsen, og en skadet Shabani som ble estimert ute i kun 6 uker fjorten år tilbake. PAC mangler både duellkratf og ikke minst posisjonering til å spille stopper. Tror faktisk Borges kunne gjort en god jobb som stopper. Til neste sesong bør det uansett hentes inn en ny klassemakker til Raio, Gerrbrand var ekstremt viktig for FFK både defensivt og offensivt.

TM ønsket jo to vinger (Andersson og Valencia), samt en ny stopper og spiss, mao kan vi forvente stopperkjøp etter sesongen.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


ishmaelSchmuck

Knøttespiller

Ble medlem: 02 aug 06
Innlegg: 75

Lagt til: 13 sep 09, 18:12

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Barsom vår beste. Og dere som mener han er så usympatisk. På hvilket grunnlag? Hestehalen? Kjenner han godt? Synes tvertimot han er veldig proffesjonell.


Barsom kunne hatt rosa krøller eller hanekam for min del, spiller ingen verdens rolle. Han er sikkert verdens mest sympatiske fyr utafor banen, masse bra holdninger såvidt jeg skjønner. Men man skal ha rimelig tjukke rødhvite briller på seg for å ikke se at han er en usportslig og grisete spiller banen. Til det har det vært altfor mye albuer, kneing, filming og tull. Ikke en FFK-kaptein verdig er nå my humble opinion. Mulig jeg er naiv, men jeg får meg ikke til å like spillere som spiller stygt og er usportslige, selv om de tilfeldigvis spiller på det laget jeg holder med. Jeg hadde ikke blitt nevneverdig mer glad i Bernt Hulsker hvis FFK hadde signa han f.eks. (gud forby, forresten)

 

---------------------------

Krut har større kraft enn joik. Deal with it.


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 13 sep 09, 18:29

Opprinnelig postet av Holters

Abbe imponerte meg. Har trua på ham som indreløper fremover, da han aldri har vært noen typisk kantspiller, og det var vel indreløper han stort sett spilte i Ørebro. Jaggu vikarierte han godt som defensiv midtbanespiller også. Han har noen fakter jeg ikke verdsetter - og som gjør han til et yndet hatobjekt hos andre - men i går var han veldig god. Trolig FFKs beste spiller.

Trur du han blir indreløper framover? Trur nesten han blir fast som anker nå jeg. Gashi og Borges spilte seg vel heller ikke ut av laget? Og sånn som Barsom spilte i går, er han klart bedre enn vårt andre alternativ på anker, Ramberg..


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 13 sep 09, 18:39
Endret: 13 sep 09, 18:45
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av ffkmufc

Trur du han blir indreløper framover? Trur nesten han blir fast som anker nå jeg.

Tror nok han blir fast alternativ som anker siden vi ikke har noe anker i stallen (foruten Elvestad) Wink, men tror nok Barsom har størst potensial som indreløper.

Tipper det blir hentet et midtbaneanker før neste sesong.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 13 sep 09, 18:48

Jeg trur også at det hentes ett nytt anker før neste sesong.. Hvis ikke Elvestad har en enorm framgang..

Men denne sesongen trur jeg Barsom blir anker, med Ramberg som backup


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 13 sep 09, 21:09

Opprinnelig postet av Holters

Jeg er enig med kanogvetalt om at det var individuelle ferdigheter og marginer på vår side som avgjorde et tett oppgjør, men jeg er uenig i at Andersson ikke hadde noen god kamp. Han var nok ikke FFKs beste, men jeg synes det kom tydelig frem at Andersson vil bli en stor tilvekst for FFK. Han var flink til å utfordre på utsiden av backen, forsøkte å legge innlegg (som få medspillere angrep på), og la også ut 45 grader ved et par anledninger. Dette har vært totalt mangelvare i FFK lenge. Andersson jobbet også godt hjem ved et par anledninger, og viste både muskler og arbeidskapasitet. En herlig spilletype. Utvikler han hodespillet ytterligere, samt blir enda mer gjennombruddshissig og angriper mer direkte mot mål når ballen er motsatt, så blir det nok mange mål på ham fra innleggsfoten til Valencia.

Tror også at Andersson og Valencia vil kunne bli en tilvekst, men synes ikke de var det i går. De fleste vil vel si at Askar, Gashi, Barsom, Borges, Pioija, Everton og Wallace var bedre, på et ikke altfor godt FFK lag. Da er det et stykke igjen til glimrende(?!)

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 13 sep 09, 21:12

Både Valencia og Andersson var på det jevne i går, Andersson var litt bedre.

Barsom, Piiroja, Pereira og Askar de fire beste etter min mening.

Andersson var i tillegg syk i går, derfor imponerende kamp synes jeg. I tillegg har han vært småskadet i to uker.



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 6 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24