Husk meg
Brukernavn
Passord

Ønskeliste

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 24 aug 09, 22:54

Det jeg ønsker meg hvis vi går ned eller redder plassen er:

*Skikkelig opprydning i stallen, kaste ut de overbetalte spillerne som ikke presterer.

* Ny hovedtrener - en med guts, har litt sansen for Jan Jønnson i stabæk eller Erik Hamren i RBK, noe ala dem

* Sportsdirektør - Det trenger vi, en som har peiling på fotball og et godt kontaktnett som vi kan benytte. Bengt eriksen i TV2?

* Presseansvarlig - En som har ordne på pressen, som kan uttale seg til pressen om ting

* Opprydning i styre - Vi trenger vel ikke så mange folk der nede? Få inn litt profesjonalitet der..

* "Ordensperson" - En som holder orden på avtaler o.s.v, som sørger for at de der bort snakker sammen, det gjør de tydligvis ikke nå

* Runar Henriksen - kun direkstør med ordning i økonomi, ikke ha NOE med presse å gjøre..

Vet det er urealistisk, men det er noe av det jeg kunne ønsket meg etter sesongen, hva med dere andre?

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Trulzo

Bedriftsspiller

Ble medlem: 21 aug 09
Innlegg: 20

Lagt til: 24 aug 09, 23:05

er helt enig i deg der! er nok veldig enig i deg der! Kunne tenkt meg han bror til FFK som trener men kan vel ikke stole på norlendinger vetter;) he he eller hva med Owe Røsler som trener! trenger en som kan svinge med pisken som trener her

---------------------------

En for Alle, Alle for en!


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 aug 09, 23:18

Opprinnelig postet av Trulzo

er helt enig i deg der! er nok veldig enig i deg der! Kunne tenkt meg han bror til FFK som trener men kan vel ikke stole på norlendinger vetter;) he he eller hva med Owe Røsler som trener! trenger en som kan svinge med pisken som trener her

Røssler? Vær så snill æ..


Trulzo

Bedriftsspiller

Ble medlem: 21 aug 09
Innlegg: 20

Lagt til: 24 aug 09, 23:26

bedre med røssler en den gjengen vi har nå da! han Aune ser ut som har gitt opp helt! Trenger en vinner inn som trener og det er han! en sterk person! bare vi ikke ender opp med Jørn er jeg fornøyd. han er litt for mye spør du meg

---------------------------

En for Alle, Alle for en!


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 24 aug 09, 23:28

Min ønskeliste - uavhengig av om vi redder plassen eller ikke:

1. En rød tråd: Jeg ønsker meg en klubb som har en tydelig rød tråd, en klar visjon og filosofi. At klubben fronter dette utad, Vi er FFK, vi er...  Tenker ikke da på ambisjoner og målsetninger, men rett og slett hvordan klubben skal drives. Skaff klubben en skikkelig identiet, gi folk noe dem kan identifisere seg med. (Jeg kunne for eksempel tenkt meg at klubben rett og slett bestemte seg at vi skal bli best på spillerutvikling, og på å gi unge spillere sjansen. Samtidig bør etablerte spillere som hentes inn være klart  bedre enn de som er der. Gi klubben lokal og ung identitet, men med litt krydder. Vi har uansett ikke grunnlag her i byen til være med på pengekarusellen. Det må da være mye bedre med en klubb med sjel og som kriger om medaljer hvert 4 år, enn slik det er nå?

2. Et kompetent styre: Jeg ønsker meg et styre som kan få lagt den røde tråden, følge opp den røde tråden, gjøre gode ansettelser i administrasjonen, la folk gjøre det de er satt til å gjøre. Slik det har vært de senere år, har styret vist at det ikke holder mål.

3. Henriksen bort: Say no more.

4. Sluttavtale med Grönhagen: Say even no more.

5. Tor Kristian Karlsen tilbake til klubben: Sørg for at han har en klar stillingsinstruks og la ham jobbe etter den.

6. Ny hovedtrener: En tydelig kar med klar filosofi og som kan samarbeide med sportssjefen.

7. Beholde nåværende trenerteam: Synes de gjør en god jobb ut ifra forutsetningene og at de har god kompetanse, men enn så lenge har vi nok behov for en mer rutinert hovedtrener.

8. En administrasjonssjef som faktisk har evne til å kommunisere og å ordlegge seg: Say absolutely no more.

9. En skikkelig opprydning i spillerstallen!

10.
Da har jeg et ønske igjen, men det skal jeg spare til jul.

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 24 aug 09, 23:52

A.Scheie er helten min. Signerer fullt og helt på det han skriver.

- Say no more.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 24 aug 09, 23:54

Opprinnelig postet av A.Scheie

Mye bra

Helt enig. Bra innlegg!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 25 aug 09, 00:06

Tommel opp!!


Gofoten

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 05
Innlegg: 207

Lagt til: 25 aug 09, 00:10

A.Scheie!!

Beste innlegget på forumet på laaaaaaaaaang tid!

Send det rett inn til klubben!!

Men med ledelsen som er der nå, så blir det vel ikke gjort noe med ;)

---------------------------

"We play with 2 stoppers and 3 spisses." - Nils Arne Eggen

"Jeg er kjempefornøyd med dommerne i år, de gjør såpass mange feil at vi har noe å diskutere." - Svein Matta Mathisen


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 25 aug 09, 00:13

Om 10 uker står det i f-b.no hilsen Henriksen. Hadde A.Scheies ønskeliste havnet på min pult så hadde nok utfallet blitt helt annerledes en det vi har sett til nå. Forklaringa etter nedrykk:(


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 25 aug 09, 00:31
Endret: 25 aug 09, 00:49
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Om 10 uker står det i f-b.no hilsen Henriksen. Hadde A.Scheies ønskeliste havnet på min pult så hadde nok utfallet blitt helt annerledes en det vi har sett til nå. Forklaringa etter nedrykk:(

Pressemelding: Henriksens realitet...

Runar Henriksen forstår ikke kritikken mot det norske sommerværet. Selv har han hatt en strålende sommer i Spania og Hellas. Han stiller seg derfor helt helt uforstående til folks gnåling over dårlig vær. Ikke forstår han har folk klager over mye arbeid heller. Henriksen tar selv ferie når det er mest å gjøre.

Videre benekter Henriksen at det har kommet noe som helst kritikk mot ham som leder. Henriksen har i hvert fall ikke hørt eller lest noe om dette selv. Allerede første dag på jobben bestemte Henriksen seg for å si opp alle lokalaviser. I Gjensidige hadde Henriksen gratis bredbånd hjemme, og han er forundret over at dette ikke lenger virker.

Runar jobber ofte i hagen, og ingen av naboene har noen gang nevnt noe negativt om den jobben han har gjort i FFK. Dette til tross for at han er ute og raker plenen hver tredje søndag kl. 06.30. De andre søndagene er det de innleide polakkene som raker plenen. De har heller ikke hørt noe negativt.

Når det gjelder de ondsinnede ryktene om at det ble feiret med kake den dagen han sa opp i Gjensidige, så avfeier Henriksen dette som ren løgn. Henriksen kan nemlig ikke erindre at han var med på noe kakelag den tiden han var i Fredrikstad.

Videre så ser Runar Henriksen frem til et godt samarbeid med Tor Kristian Karlsen. Runar har ikke blitt kontaktet av TKK siden han valgte å frivillig forlate FFK. Henriksen er sikker på at TKK vil ta kontakt da Runar Henriksen i media sterkt har gitt signal om at han ikke bærer nag til TKKs illojale avgang. Klubben skulle tross alt benytte seg av TKKs tjenester i fremtiden, til tross for at dette ikke var diskutert.

En annen ting som ikke var diskutert var Grønhagens avgang. Det har aldri vært et tema. Verken før, nå eller i fremtiden. Grønhagen har kommet for å bli. I hvert fall har de hvite løgnene til Henriksen det. Og sportsplanen da... Sportsplanen Henriksen selv utviklet og nå styrer etter. Eller, la oss omformulere: Sportsplanen Henriksen nå tar æren for. Sånn var det.

Henriksen har heller ikke hørt noe om de økonomiske problemene til FFK. I budsjettet går nemlig alt opp i opp. Inntektene som manglet pyntet man til ved å oppføre posten "spillersalg". 20 millioner fra eller til har ingenting å si. Hvorfor bry seg med små detaljer? Så lenge Henriksen har krav på 2.550.000,- i etterlønn vil livet være en dans på roser.

Apropo roser. Nei, musikk. Viktigheten av å love bort at korpset skal spille før kampstart kan ikke undervurderes. At klubben taper penger på at de ikke får noen storskjermsending ofres ingen tanke. De tapte inntektene legger man bare inn i potten "spillersalg". Og speaker... Henriksen vil ha sin favorittspeaker. Sånt er viktig.

Penger fra onkel Terje? Nei, det har vi ikke sett... Eller jo, stemmer, DE pengene - pengene til en klassespiller har vi fått. Dessverre har det seg nå slik at FFK er en møkkaklubb i nedrykksstrid som ingen vil komme til. Henriksen er tross alt ingen spåmann, nei, magimann, og markedsføring kan han ingenting om.

Nå vil Runar Henriksen friskmelde FFK og den økonomiske situasjonen i klubben. Han leste nemlig noe om at FFK hadde vunnet i lotto. Hver dag går Runar Henriksen i postkassa for å se om konvolutten fra Norsk Tipping har ankommet. Den dagen den kommer er alt mye bedre. Inntil denne dukker opp fortsetter vi som før... Nå har tross alt Henriksen fått håndhilst på noen under turen til Polen. Apropo tur, Henriksen reiser for klubbens regning, gjerne med billettene klubben får av NFF. At det er pålagt å sende med sikkerhetssjefen på bortekamper får så være. Det er viktigere at Henriksen møter opp.

Avslutningsvis vil Henriksen bare påpeke at han ikke kan forstår hvorfor det skal svirre rykter om hans avgang. Han lever tross alt ikke i samme virkelighet som oss andre.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 25 aug 09, 00:55

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Om 10 uker står det i f-b.no hilsen Henriksen. Hadde A.Scheies ønskeliste havnet på min pult så hadde nok utfallet blitt helt annerledes en det vi har sett til nå. Forklaringa etter nedrykk:(

Pressemelding: Henriksen forstår ikke...

 

Skjønner at det er frustrasjon, men ærlig talt Holters, nå opplever jeg at du bruker din posisjon i dette forumet til en personlig kamp mot Henriksen.
Skjønner at du ikke liker fyren (kjenner ham ikke, har aldri møtt så jeg har ingen grunn til å forsvare ham heller), MEN nå opplever jeg at du og noen andre SKAPER negativitet og er ikke med på å støtte klubben (får du ikke så mye inside informasjon som tidligere - er det derfor du er sur?)

Ser utmerket godt at Henriksen ikke er en som bør uttale seg til pressen, men det er noen på dette forumet som gjør ham til en større nisse enn det han egentlig er. (Kan heller ikke huske at Henriksen søkte jobb som mediasjef i FFK)

Sportsdirektør eller hva det nå hetrer. Var ikke TKK det - og oppgaven ble lagt på Henriksen når TKK forsvant - tror ikke det var den jobben som fristet Henriksen i FFK

Kanskje Holters & co skal skyte løs på Henriksen og så kan noen godt betalte spillere vralte rundt på banen og tenke som så: det er Henriksen sin skyld at vi rykker ned - det sier Holters & co.

Det er ekstremt dårlig tidspunkt å skyte på andre for heve sitt eget selvbilde og dekke over sin egen inkompetanse (gjelder ikke Holters).
Vær gjerne kritiske - men konstruktive. Har en ikke noe konstruktiv å komme med så hold kjeft.

Er klar over at jeg bruker denne artikkelen til å få ut litt frustrasjon over et forum som begynner å bli dårlig og hvor negativitet og inkompetanse råder.

Kanskje dialog fungerer bedre enn skittkasting i lengten - verdt å prøve?


GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 25 aug 09, 01:49

Henriksen er muligens en dyktig leder som har fått/tatt på seg oppgaver han ikke mestrer,Poenget er at han må bedømmes for det han reelt sett gjør og sier..Og for meg framstår han som den mest innkompetente lederen i norsk toppfotball gjennom tidene..Orker ikke gå gjennom historien,bare søk på Google,hver gang han åpner munnen er det full krise!Jeg poengterer at jeg ikke kjenner han,og han sikkert er en grei kar,men alle fagpersoner blir bedømt utfra det de gjør.slik at en sykkelrepratør bedømmes utifra om han får sykkelen i orden, ikke om han er flink til å skrive regnskap..Henriksen har det sportslige ansvaret i ffk, Det må noen gjøre noe med!


madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 519

Lagt til: 25 aug 09, 03:49
Endret: 25 aug 09, 03:50
Endret av: madcow

Opprinnelig postet av rød og hvit

Er klar over at jeg bruker denne artikkelen til å få ut litt frustrasjon over et forum som begynner å bli dårlig og hvor negativitet og inkompetanse råder.

Er jo en stor del av problemet at ingen ser noe positivt i noen ledd av klubben, derfor negativiteten og frustrasjonen råder OVERALT i disse dager. Vi er alle glad i klubben vår og ingen ønsker adeccoligaen for den, men det er Henriksen sin jobb å ta å fikse problemene og motgangen som klubben møter, vil du ikke da si at det virker _litt_ søkt slik som Henriksen fremstiller seg selv og situasjonen?

 

edit: enig med A.scheie =)

---------------------------

Ja Rekti...


- FFK / LFC / Østsiden -


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 25 aug 09, 07:21

Greit med ønskeliste.

Kaster meg på:

1:     Enkelte utskiftninger i styret. Ny ledelse.

2:     Henriksen er ikke rett person, virker for veik, vinglete og utydelig.

3:     Forholdet med Grønhagen bør avklares. slik det ser ut pga uklarheter rundt hans sjukemelding hadde det vært best med en gjensidig avslutning av arbeidsforholdet.

4:     Eventuell ny trener må ha kraft og mot nok til å fortsette med å kreve innsats og vilje av samtlige som er innvolvert i FFK. Med andre ord kreve en gjensidig respekt og arbeidsvilje slik at den samla klubben kan trekke i samme retning. Sponsorer selvsagt inkludert. 

Ny trener må også få lov til å sjøl velge / ta med seg trener team.

5:     Enkelte utskiftninger i FFK-stallen. Wehrman, Barsom, Johansson ikke fornya kontrakt.  En ny spiller  i hvert ledd som holder kvalitet, og da snakker man ikvalitet nok til å gå rett inn på laget.  Tror ikke klubben /sponsorene har midler til mer.

Ps, Når det gjelder Kvisvik, har jeg tro på at han, vil få ny vår dersom FFK klarer å skaffe en myndig trener.

Skal FFK bytte ut fler kan det f.eks gjerne være Ophaug og Ramberg av de eldre og Trulsen.

Lista kunne gjerne vært lengre men, dette med økonomi.

 

6:   Kvitte seg med Tjernås.

7:    Sky mediajapper som TKK, men få inn folk med samarbeidsevner og lagfølelse.

8:    Sist men ikke minst, supportere som tåler motgang og som holder seg for gode til useriøsiteter som ryktespredning  osv, men som setter FFK høyere enn eget ego. Det siste tror jeg er for mye forlangt her i byen. 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 25 aug 09, 07:47

Opprinnelig postet av dracula

6:   Kvitte seg med Tjernås.

Hvorfor det??


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 25 aug 09, 07:57

syntes det var en godt skrevet historie. Han fremstår mer og mer som en tulling i media. Tror han bør trekke pusten tre ganger før han uttaler seg til media i fremtiden.

Kanskje han burde la Tjernås stå for mediahåndteringen resten av sesongen, han er jo vant til det.


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 25 aug 09, 09:24

Opprinnelig postet av Holters

A.Scheie er helten min. Signerer fullt og helt på det han skriver.

- Say no more.

Jeg slenger meg på.

---------------------------

Hater hat!


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 25 aug 09, 09:26

Kjempegodt innlegg Arne Scheie. Jeg er veldig enig med deg.

Synd du ikke får ønskene dine oppfyllt med en eventuell ansettelse av Tom Nordlie.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 25 aug 09, 09:53

Opprinnelig postet av A.Scheie

Min ønskeliste - uavhengig av om vi redder plassen eller ikke:

....
10.
Da har jeg et ønske igjen, men det skal jeg spare til jul.

 

Jeg skriver under. Slik styret har drevet de siste årene har det vært mer vingling enn *sett inn tilfeldig vinglete politisk parti her*. Punkt 1. og 2. må ligge til grunn for enhver ordentlig ledelse av en bedrift, inklusive fotballklubber. Resten vil da følge logisk og naturlig.

 

 

 

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24