Husk meg
Brukernavn
Passord

Tegan til Hønefoss ut sesongen

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 4 3

Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 17 aug 09, 17:31

Nei, da er det bedre å fortsette med plasseringsterke Amin Askar på høyreback, duellsterke Barsom på venstre, lagspilleren Gashi og lojale Wehrman sentralt, og raske, målfarlige Gardar på topp. I tillegg da stabile Ophaug i midtvforsvaret, som aldri er skadd. Skal dere "supporte" klubben ned i Adecco? Dette går kjepprake veien til helvete, med et mannskap som tok sølv i fjor (over evne, men dog) og i tillegg er forsterker fra den gang - og det er greit?

 

Jaja.....

 

Det mest paradoksale hadde vært å møte Hønefoss i kvaliken og bli senket av Tegan. Ingen tvil om at han hadde fortjent mer spilletid når man ser på de som faktisk har fått det.

---------------------------

-Elsker alle-


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 aug 09, 17:34

Opprinnelig postet av Nugattistjerna
Og det er derfor vi herjer i tippeligaen for øyeblikket?

Synes Tegstrøm i likhet med de lokale keeperne har blitt behandlet dårlig. Tegstrøm var undervurdert........

Jeg skjønte rett og slett ikke hva du mente med første setning? Du må jo innse at Éverton bidrar med utrolig mye mer på banen enn Tegström, som tilfører laget lite. De scorer begge lite med mål, men Éverton skaper mer på egenhånd, binder opp spillere, kan holde på ballen og vente på medspillere.

Hvorfor er Tegström undervurdert? Jeg vil heller si han er overvurdert av enkelte som lever på drømmen om han skulle bli like god som i 2005/06 for Sandefjord. To mål på 27 starter, det går faktisk nesten ikke an å undervurdere en slik spiller.


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 17 aug 09, 17:57

Er det virkelig noen som mener Tegan er undervurdert??

Han har fått sine sjaner og bevist at han ikke er god nok. Skjønner ikke hvorfor vi kjøpte han, og det har jeg aldri skjønt.

Husker Grønis sto å skrøyt av at vi hadde fått en sjef på topp også, nå hadde vi en sjef i alle ledd. Jeg syns vel ikke akkuratt Tegan har framstått som noen sjef


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 17 aug 09, 18:02

Jeg vil si at Tegstrøm tillhører topp 5 av tabbekjøpene vi har gjort (noe som sier sitt). At han scorer mot Alta på hjemmebane for Adeccoligaens beste lag endrer ikke denne konklusjonen.


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 17 aug 09, 18:19

Sorry da. Min mening er at Tegstrøm hadde mye i seg som han ikke fikk ut. Hadde FFK hatt en notorisk målscorer kunne jeg vært enig i at Tegstrøm var langt dårligere. Synes Everton ikke er bedre til å score mål enn Tegstrøm, noe som faktisk er alfa og omega i dette spillet vi kaller fotball. Og har virkelig Everton bidratt til mange poeng for FFK? I såfall hadde vi kanskje ikke ligget i nedrykksumpa.

Og hvis jeg ikke husker helt feil har vel Tegstrøm nesten bare spilt spiss sammen men Everton denne sesongen. Kanskje Tegstrøm hadde gjort det bedre med en spiss som kunne sluppet ballen tidligere? Eller når han først gir fra seg ballen, etter å ha driblet en haug med spillere, så går den bakover?

Ellers er jeg enig i at Tegstrøm ikke fortjente den lønna han hadde.


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 17 aug 09, 18:42

Hele problemstillingen rundt Tegans og mange, mange andres spilleres situasjon er spørsmålet om de er dårlige, eller om de er dårlige i FFK. Det kan ofte være to helt forskjellige ting, og historien er full av historier som Tegans. Gode før og etter, men ikke i FFK. Jeg er sikker på at Tegan bidrar til at Hønefoss rykker opp, samtidig som jeg tror at ingen av de spissene vi har i dag plutselig får en ketchupeffekt. Evertons sjanser kan forsvares med hans relativt unge alder, han kan bli ordentlig god. Men hvis kriteriene for å bli sendt ut av klubben er at man er treg, burde Gardar vært på sagaøya for lengst. Synes fremdeles ikke Andreas Tegström har fått den behandlingen han fortjener.

---------------------------

-Elsker alle-


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 17 aug 09, 18:55

Tegan var jo ikke god i Sandefjord før han kom hit. Den vårsesongen han spilte i Sandefjord det året vi henta han, var han jo direkte dårlig. Året før overpresterte han og scora mange mål.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 aug 09, 19:38

Opprinnelig postet av Ido Form Klyster

Hele problemstillingen rundt Tegans og mange, mange andres spilleres situasjon er spørsmålet om de er dårlige, eller om de er dårlige i FFK. Det kan ofte være to helt forskjellige ting, og historien er full av historier som Tegans. Gode før og etter, men ikke i FFK.

Hvilke spillere sikter du til her egentlig? Det er vel uansett drøyt å påstå at Tegström var god før og etter tiden i FFK. Før han kom til FFK, har jeg som skrevet, ett mål på 14 starter - er det å være god? Han hadde en god vårsesong da han herjet, etter dette har det gått en vei. Å si at han er god etter tiden i FFK blir vel også noe drøyt å konkludere med, etter en kamp.

De fleste spissene som har gjort det dårlig i FFK har vel ikke fått sjansene videre i Tippeligaen? Wiig og Hoås ble jo sendt ned en divisjon. Det er ikke så mange spillere FFK har solgt til TL-rivaler. Brenne og Bjørkøy er de jeg kommer på først, og deres situasjon er jo det stikk motsatte. FFK gjorde toppspillere ut av dem og solgte dem til LSK hvor de ikke innfridde.

Hvilke spillere er det egentlig du tenker som du mener har vært gode før og etter et opphold i FFK?


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 17 aug 09, 20:08
Endret: 17 aug 09, 20:11
Endret av: dracula

Gode spillere før og etter FFK, kan ikke komme på noen faktisk. Dersom du ikke tør påstå at det gjelder Hermani V. som vistnok gjorde det bra i Finland før FFK og enkelt påstår at han gjør det bra nå.

Ellers kan vi se på Bjørkøy og Brenne. Bjørkøy bra utvikling i FFK stagnert i LSK, kan vel si det samme om brenne. brenne har riktignok en ny vår i Odd.

Ellers Roger R, Ok i FFK, etter FFK mye rot, Adecco spiller.

Hornseth , svak i FFK , Adecco spiller.

Wiig, dårlig før FFk, svak i FFK, Adecco Sarp.

Hoås reserve Molde før FFK, svak FFk, Adecco Sarp.

Stadheim, "over the hill" i Sogndal, ditto I FFK, forsetter i samme stil i Sogndal nå, svak Adecco.

Marcus R, ukjent før FFK, bra her, ikke samme standard i Kamma.

Sper gjerne på med noen "over the hill" ungarere bl.a

Tegan, reserve i Sandefjord, fortsatte i samme spor i FFK, Adecco spiller.

Bertie, bra i Hgsd, framgang i FFK, fortsetter positiv i Viking.

Wehrman og Gashi, reserve i sine klubber før de kom til FFK, blomstret.

Shaban fikk en opptur i FFK.

Ørlund på tuppa i Sverige, topp i FFK, tja etter FFK.

Når det gjelder Costa Rica - eller Ivory boys så kjenner jeg ikke til deres nåværende status, men trolig ikke stjernespillere!

Tarik god i FFK, kanskje stagnert så langt i Heerenven.

Røn og Riis ikke slått til etter FFk de heller.

Fabian Andersen, tja Adecco spiller i Mjøndalen.

Ser dessverre ingen som har vært stjerner før kjøp, som har stagnert i FFK. heller motsatt.

Kritikken bør heller rettes mot alle bomkjøpa, særlig i KTE sin periode.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 17 aug 09, 20:12

Opprinnelig postet av FFK1903
Hvilke spillere er det egentlig du tenker som du mener har vært gode før og etter et opphold i FFK?


Mats Rotting

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 17 aug 09, 20:14

Opprinnelig postet av FFK1903

De scorer begge lite med mål, men Éverton skaper mer på egenhånd, binder opp spillere, kan holde på ballen og vente på medspillere
------------------------------------------------
To mål på 27 starter, det går faktisk nesten ikke an å undervurdere en slik spiller.

Tegan er for dårlig. Det er Everton også. Han skaper svært lite som kan måles i statistikkene. At han holder på ballen, binder opp spillere og venter på medspillere hjelper ikke en dritt når resultatet er tilnærmet NULL. Men det er kanskje alle de andre som spiller med ham som er dårlige?

 


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 17 aug 09, 20:37

Opprinnelig postet av Ymer

Tegan er for dårlig. Det er Everton også. Han skaper svært lite som kan måles i statistikkene. At han holder på ballen, binder opp spillere og venter på medspillere hjelper ikke en dritt når resultatet er tilnærmet NULL. Men det er kanskje alle de andre som spiller med ham som er dårlige?

 

Bingo! Gi Everton en spiss som hjelper ham og FFK vil bli mye farligere! Du sier jo selv at han binder opp spillere, er ikke det viktig for en spiss? Du sier han venter på medspillere og holder på ballen, er det dumt a? Er vel akkurat det en spisstype som Everton skal gjøre? At resten av laget stort sett er en gjeng med overbetalte latsabber spiller faktisk en del inn!

Husker du  at du påstod du ikke klaga mye på EVerton og kun sa negative ting? Enda ikke sett et innlegg der du ikke kommenterer Everton og klager.....


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 17 aug 09, 23:48

Opprinnelig postet av Gardarson

Husker du  at du påstod du ikke klaga mye på EVerton og kun sa negative ting? Enda ikke sett et innlegg der du ikke kommenterer Everton og klager.....

Fortell meg hva slags utttelling Evertons evner har gitt for laget. Han er veldig god med ball, men hva hjelper det? Det ender jo opp med en brent sjanse eller at en motspiller får ballen... Everton eier ikke taktiske evner. Jeg syns han var morsom å se på de første 10-15 kampene, men nå er det bare irriterende. Jeg kritiserer sjelden eller aldri spillere før de har fått en sjanse til å vise seg frem. Det har Everton fått.
En god spiss istedet for Everton vil også gjøre FFK mye giftigere Laughing
Bedre enn Tegan er han kanskje, men å bli sammelignet med ham er jo et nederlag i seg selv.

 

 


Matiashs

A-lagspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 306

Lagt til: 18 aug 09, 01:07

Opprinnelig postet av Ymer

Fortell meg hva slags utttelling Evertons evner har gitt for laget. 

[/quote]

 

Hvem hadde en nestenassist mot Start nå da? Everton med en heading til Gardar Johansson. En sjanse som gikk til spille. Everton la da opp til en stor FFK-sjanse, han kan ikke klandres for at Gardar sliter med nerveproblemer inne i boksen.

---------------------------

"Jeg startet på bunnen og jobbet meg nedover"

@ Twitter: http://twitter.com/matiashs


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 18 aug 09, 11:54

Opprinnelig postet av Matiashs

Hvem hadde en nestenassist mot Start nå da? Everton med en heading til Gardar Johansson. En sjanse som gikk til spille. Everton la da opp til en stor FFK-sjanse, han kan ikke klandres for at Gardar sliter med nerveproblemer inne i boksen.

Ja da er han jo brått verdt 5 millioner og ei årslønn på 1 1/2 million Laughing. Spørsmålet mitt var: "Fortell meg hva slags uttelling Evertons evner har gitt for laget."
Ikke hvor mange sjanser han har brent og en nesten-assist i siste kamp. Det vet jeg allerede alt om.

P.S.
Raymond må jo få noen millioner for å skrive ny kontrakt. Han hadde jo nesten en scoring mot Start. Bare tverrliggeren som hindret årets m,ål i TL. LaughingLaughing


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 18 aug 09, 12:02

Uten Everton eller en spillertype som ham på topp, hadde vi aldri kommet oss lenger enn 10 meter inn på motstanderens halvdel sånn som vi spiller nå! Man kan ikke regne med å få en som både henter ballen på egen banehalvdel, holder på ballen og venter på resten av laget, og i tillegg banker inn 15 mål per sesong! Vis meg den spilleren som gjør det og vil spille i Tippeligaen a! Everton har da også mange bra pasninger, husker også en av de siste kampene der han fint dro seg forbi et par mann og slo 45 ut til Borges som skjøt hull i lufta fra 11 meter! Slike eksempler er det flere av.

Alle er vel enige i at han bør score flere mål og kanskje spille ball litt mer, men det er ikke veldig ofte midtbanespillerne på FFK løper ræva av seg for å bli med i angrep....


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 18 aug 09, 12:42

Opprinnelig postet av Ymer

Ja da er han jo brått verdt 5 millioner og ei årslønn på 1 1/2 million Laughing. Spørsmålet mitt var: "Fortell meg hva slags uttelling Evertons evner har gitt for laget."
Ikke hvor mange sjanser han har brent og en nesten-assist i siste kamp. Det vet jeg allerede alt om.

Everton har ikke produsert mange poengene direkte for FFK, og skal man se historisk på det så bør han ikke signeres.

Men der er lov å bruke hue også. Han kom til Norge direkte fra Brasil. Han er relativt ung. Det tilsier at han vil/må bruke lang tid på å akklimatisere seg både på og utenfor banen. FFK, og andre TL klubber. har ikke det samme apparatet til å ta seg av spillere som de europeiske storklubbene(hvis noen skulle falle for fristelsen å sammenligne). Nå har Everton vært her ca 1 år, og om han trives så tror jeg vi vil se en progresjon denne høsten eller neste sesong.

Alternativet er å sende ham hjem for så å starte på nytt med en ny spiller somigjen vil bruke 1,11/2, 2 år på å finne seg til rette. Ja, det er spillere fra skandinavia som vil tilpasse seg raskere. Men de har ikke FFK råd til så det er bare å glemme.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 18 aug 09, 12:57

Jeg har sagt det før og sier det igjen: Everton kommer til å bli en hit enten for oss eller i den klubben han havner i.


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 18 aug 09, 13:32

handler ikke denne tråden om Tregan? hehehe

hver gang det handler om en eller annen spiss, så ender det opp en diskusjon om Everton :P


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 18 aug 09, 13:39

Rart det der. Hver gang noe debatteres på dagbladet.no ender det opp med en diskusjon om muslimer, den rød/grønne regjeringen eller konspirasjonsterorier.

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 4 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3