Husk meg
Brukernavn
Passord

Situasjonen Opdal - Kovacs

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 08 aug 09, 19:55
Endret: 08 aug 09, 19:56
Endret av: Dokka

"Brann-sinnene sto i kok da Peter Kovacs trillet ballen i tomt mål etter at Brann-keeper Håkon Opdals kne ga etter da han skulle klarere ballen.

Kovacs trillet ballen i mål, trener Dag Eilev Fagermo jublet som om det skulle vært seiersmålet i VM-finalen og Brann-spillerne ble rasende."

Hva syns dere er riktig, hva ønsker vi at spillerne våre skulle gjort. Jeg syns det blir helt feil at han scorer på denne måten, i tillegg er jubelen til treneren til Odd helt usmakelig. Det er ikke slik jeg ville vunnet en kamp

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 08 aug 09, 20:08

jeg er på en måte enig, men på en annen måte gjør spilleren sin plikt. spørs mål er om dommeren burde grepet inn og avlyst målet, for dem ser at keeperen blir skadet...

Jeg ville ikke vunnet kampen på sånn måte, men noen ganger heter det: seier er seier..

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 08 aug 09, 20:17

Usmakelig av Kovacs, usmakelig av Fagermo. Blir faktisk mest provosert av Fagermo sin oppførsel. Kovacs vinner ihvertfal ikke årets Fairplay-pris. Ble mektig provosert her jeg satt i sofaen.

Håper Bakke ofrer et rødt kort pg meier ned Kovacs slik at han får kjenne på feigheten sin. Gjerne slik at FFK slipper å møte han senere i høstWink


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 08 aug 09, 20:42

Bakke fikk hverfall rødt. Han er den mest usmakelige i kveld også


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 08 aug 09, 20:46

He he. Det røde kortet lå i lufta.


Matiashs

A-lagspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 306

Lagt til: 08 aug 09, 21:44

Synes taklingen til Bakke var mye verre. Strake bein med knotter først mot stamfot. Kunne lett blitt et stygt benbrudd. Fysjameg. Synes heller saken burde vært vinklet annerledes. Overskriften burde vært: "Bakke satte inn en potensiell karriereødeleggende takling i en kamp hvor Kovacs scoret et omdiskutert mål". :P

---------------------------

"Jeg startet på bunnen og jobbet meg nedover"

@ Twitter: http://twitter.com/matiashs


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 08 aug 09, 22:15
Endret: 08 aug 09, 22:15
Endret av: Supreme NTM

Har i det hele tatt veldig lite til overs for både Kovacs, Fagermo og Odd (mye pga disse og en del tap...). Håper oppturen deres tar slutt snart...

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 08 aug 09, 22:54
Endret: 08 aug 09, 23:02
Endret av: Lemmy

Forferdelig av Kovacs, men syns taklingen fra Eirik Bakke er helt horribel. Måtte han få mange kampers straff for denne. Det er bare flaks at Odd-spilleren ikke får en alvorlig skade der. Har han beina plantet i bakken, så kan fort ting ryke av og det hele bli veldig alvorlig.

Er virkelig en gris, etter min mening. Sånne taklinger vil jeg ikke se på en fotballbane. Tøffe taklinger er noe av det beste jeg vet, men den der er grisestygg og feig. At han i tillegg er så bøs og sinna etter taklinga, er også ille. Håper fotballforbundet virkelig tar tak og gir ham 2-3 kampers utestengelse minst, men regner med han bare får èn kamp siden han spiller på Brann.

Ikke så mye å si om Kovacs. Jeg hadde ikke klart å juble eller være stolt over et slikt mål. Jeg hadde også satt ballen i mål, da man aldri kan vite helt sikkert om keeperen virkelig er skadet eller ikke. Men jeg hadde tatt ansvar for at laget scoret et selvmål eller ga bort ballen til motstanderne etterpå, da det var helt tydelig at Opdal faktisk var skadet.

Forventer en offisiell beklagelse fra Odd i morgen når alt er litt mer roet og oversiktlig.

Ser også at NFF og Norsk Tipping kjører en Fair Play-kampanje hvor barn og ungdom kan signere en fair-playkontrakt med klubben sin. Flott tiltak, men regner da også med at NFF statuerer et godt eksempel ved å reagere mot Kovacs på en eller annen måte. Om ikke vil den kampanjen de kjører miste troverdighet.


bikaboo

Knøttespiller
Ble medlem: 05 okt 04
Innlegg: 73

Lagt til: 08 aug 09, 23:50

Opprinnelig postet av Lemmy

Ser også at NFF og Norsk Tipping kjører en Fair Play-kampanje hvor barn og ungdom kan signere en fair-playkontrakt med klubben sin. Flott tiltak, men regner da også med at NFF statuerer et godt eksempel ved å reagere mot Kovacs på en eller annen måte. Om ikke vil den kampanjen de kjører miste troverdighet.

Hva slags represalier mener du NFF skal komme med, da? Kovacs gjør jo strengt tatt ingenting ulovlig i situasjonen. Når det er sagt synes jeg han burde sparket ballen utover sidelinja, men det er vel ting som skjer i "kampens hete".

Taklingen fra Bakke er helt horribel og kan i verste fall ødelegge karrieren til Kovacs. 3 kampers karantene burde være et minimum!


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 08 aug 09, 23:56

Jeg skjønner også Kovacs. Han har liten tid på seg til å tenke, og det kan godt hende jeg hadde gjort det samme i den situasjonen. Reagerer dog på at han ikke forsøker å gjøre noe med det senere, eller beklager seg etter kampen.

Mener ikke NFF skal straffe ham med karantene, bot etc. Men likevel må man være tydelige i media og ta klar avstand fra det. Syns også man for eksempel kan sende en skriftlig oppfordring til klubbledelsen i Odd om å ta snakke med spilleren og spillergruppen. Er sikkert mye annet kloke hoder kan tenke ut, men det får bli deres jobb. Jeg håper uansett man bruker denne situasjonen til å fremme fair-play på en eller annen måte.

Bakke sin takling er forferdelig. Enig med deg angående karantene.


bikaboo

Knøttespiller
Ble medlem: 05 okt 04
Innlegg: 73

Lagt til: 09 aug 09, 00:36

Mhm.. Skjønner hva du mener. Vanskelig situasjon, spesielt mtp at de selv, FIFA, NATO eller hvem pokker som legger føringene, har gått ut å sagt at det skal spilles til pipa blåser for å forhindre drøying av spillet. Var vel derfor regelen om at dommeren kun skulle blåse av ved hodeskade eller annen alvorlig skade kom for noen år tilbake.


TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 09 aug 09, 00:38
Endret: 09 aug 09, 00:44
Endret av: TheDude

Får vel mange mot meg her nå, men jeg ser ikke noe galt i det kovacs gjør. Skader er en del av fotballen og kovacs gjør det man skal og er opplært til, spille til fløyta går. Hadde tjukken en livstruende skade? Hadde han behov for akutt legehjelp? Nei, det hadde han ikke og jeg synes det er patetisk å se intervjuet med ham etter kampen der han står med tårer i øyne i sier at hadde vært flau over å spille på lag med Kovacs, selv spiller ham på lag med Eirik Bakke....

Fagermo er usmakelig uansett hva han sier, så der er jeg enig med resten her. Hadde dette her vært snakk om en annen spiller enn keeper hadde det ikke vært i nærheten av å få det samme fokuset.

En annen ting; fotballspillere filmer og hvilken garanti hadde kovacs for at ikke dette var tilfeller her? Dessuten klarer Oppdal å bruke krefter på å sparke ned Kovacs så helt død var han jo ikke....


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 09 aug 09, 02:45

Jeg er helt enig med deg! Kan heller ikke se noe feil han gjør... Hadde han sparket ballen utenfor med vilje, DA hadde han gjort noe feil, for laget sitt. Kovacs snur seg kjapt for å se om dommer har tatt affære, noe han ikke har gjort, og gjør jobben sin som spiss, scorer mål!

Eirik Bakke er et eget kapittel, og det bør skrives ferdig snart.

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


Spurvene fra London

A-lagspiller

Ble medlem: 11 feb 04
Innlegg: 232

Lagt til: 09 aug 09, 03:30

Peter Kovacs gjør ingen feil i den situasjonen. Opdal blir verken taklet eller er i noen kontakt med noen andre. Dette skjer i sekundet før kovacs scorer. Hva hadde skjedd vist f.eks en forsvarsspiller hadde fått strekk i det han skulle spille ballen tilbake til keeper. Å det kom en fra motstander laget å snappet opp ballen. Skulle dommeren blåst?  hehe.  Hva skulle man gjort vist man kom alene med keeper. Tre meter før keeper så får keeperen en skade. Skulle dommeren blåst?? Blir litt for dumt!!  Blir for lett. Blir lissom litt hockey. Når keeperen kan på en feig måte skyve buret ut av stilling. hehe Laughing-

Men misforstå meg rett. Skal blåse vist det er noe alvorlig, men på den måten blir det litt for dumt. Kovacs rakk vel ikke å tenke der. Kunne like godt ha snublet. Selvom han ikke gjorde det der. 

Men det Bakke gjør etterpå er langt over streken. Å det er vel ikke første gang..Makan til idiot skal du lete lenge etter!  Håper forbundet griper inn her.

 


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 09 aug 09, 08:42

Hadde ikke Kovacs scora der, så hadde nok ikke Opdal blitt bytta ut. Tviler på at det var så ille som døm skal ha det til. Selvfølgelig skal Kovacs score der..

Kovacs er jo faktisk oppi å presser litt, han presser ikke hardt, men nok til at Opdal må skyte ut tidlig. Kovacs skal ha skryt for den jobben han gjør.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 09 aug 09, 09:07

Brann kunne bytta opdal med en gang.. kanksje ikke den andre keeperen hadde varma opp der og da, men sånt må en gjøre ved skade...

 

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 09 aug 09, 10:45

Kovacs gjør ingen feil, dommeren lar spillet gå og Kovacs gjør jobben sin.

Kovacs kan vel ikke stoppe opp å spørre Opdal om han er alvorligskada eller bare tabba seg ut.!

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Oslo

A-lagspiller

Ble medlem: 10 aug 04
Innlegg: 311

Lagt til: 09 aug 09, 11:03

Kovacs gjør ingen feil i mine øyne, Oppdal var iallefall frisk nok til å prøve å sparke ned Kovacs....


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 09 aug 09, 11:23

Hadde dere sagt det samme om scoringen kom mot FFK? Jeg tviler. ;-)

Jeg tror ikke man skal sette Opdals skade i tvil. På en corner tidligere ser det ut til at han får en vridning i kneet når han får Fakiri oppå seg, og etter kampen gikk han på krykker. Er nok en leddbåndsskade han har fått, og da kan han fort være ute noen uker.

Man kan selvfølgelig si at Kovacs gjør det rette for laget sitt, men jeg hadde hatt en flau smak i munnen om det var en FFK-spiller som gjorde noe slikt.


eliot

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 637

Lagt til: 09 aug 09, 11:23

Opprinnelig postet av Oslo

Kovacs gjør ingen feil i mine øyne, Oppdal var iallefall frisk nok til å prøve å sparke ned Kovacs....

   Kan se for meg samme situasjon på stadion.  Lasse Staw blir skada og mister ballen.  Ops der dukker Azar Karadas opp , snapper ballen og setter den i mål.  Lurer på hva dine øyne hadde sett da ?Surprised  Wink



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24