Husk meg
Brukernavn
Passord

Football Manager 2009

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 6 5

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 des 08, 01:38
Endret: 11 des 08, 01:40
Endret av: FFK1903

Så var mye av moroa over... Erlend Thorvaldsen har spilt fast på venstrevingen nesten fra starten av. Hele denne sesongen har han nektet å skrive ny kontrakt, han ville til en større klubb. Har sikkert tilbudt han kontrakt 20 ganger i løpet av sesongen, men nei. Helt greit det. Fyren har ambisjoner tydeligvis og det er fotballens hverdag at spillere forsvinner og ikke vil skrive ny kontrakt.

Så er sesongen over, og han takker nei på ny og forlater klubben. Prøver å gi han kontrakt da, men nei. Flere ganger ga jeg han et kontrakstilbud på 2,4 millioner i året og 2,3 i signeringsbonus, men han takker nei. Så går han faen meg til Hamkam gratis med en lønn på 300 000 kroner i året. Hvor faen er logikken der liksom? Hamkam dasset seg til en tolvteplass på tabellen.

Det er så jævla typisk CM/FM. Spillere takker nei til kjempelønn og går til en drittklubb og får mye lavere lønn. Hvorfor i gamperæva klarer de ikke å fikse dette? Nå har Staw, Thorvaldsen og Gashi dratt fra klubben og jeg sitter igjen med null kroner i utbytte av dem. Thorvaldsen er verdt 11 millioner nå.

En annen irriterende ting. Hele sesongen har det vært spekulasjoner om at klubben skal bli kjøpt opp av et eller annet. Derfor har styret fryst overganger til klubben, så jeg får ikke hentet inn spillere. Et helt forbanna år har de holdt på nå. Først er noe på gang, så møter investorene veggen. Så er noe på gang, så møter de veggen. Sånn er noe på gang, så møter de veggen. Så har det vært hele sesongen.

Men selv om jeg ikke får kjøpe spillere, har selvsagt styret gått bak ryggen min og solgt vekk to spillere for meg. Blant annet Everton.

Lurer på den neste ubehagelige overraskelsen som skjer i spillet. Styret mener at Hoseth vil gi et tilskuerboost og kjøper han og at han er fryst fast til førstelaget?


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 11 des 08, 10:05

Kjenner meg igjen FFK1903 tror mye (ikke sikker) ligger i annselsen til klubben. Altså hvor atraktiv klubben er. Det virker som det tar lang tid før denne endrer seg. Har ofte opplevd på tidligere versjoner at jeg har vunnet sesongen 3 år på rad så forsvinner spillere fordi de har større ambisjoner og havner da i RBK som da er midelsfarer. Så har derfor en liten følelse på at annselsen til klubben har mye å si og at denne dessverre tar alt for lang tid på å oppdatere seg.

Men kan jo lurer på hvorfor Ham-Kam har større annselse en FFK.

 

Det med at styre fryser overganssummen er jo litt mer realistisk. eventuelt nye eiere hadde jo ikke blitt happy om noen hadde svidd av hele overganspotten rett før de kjøpte klubben, men det burde vært lagt inn maks sperre på to-tre mnd kanskje.

 

Men men


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 des 08, 13:14
Endret: 11 des 08, 13:52
Endret av: FFK1903

Jo, selve greia med at klubben kan bli kjøpt opp og at overganger blir fryst er greit nok, det er tidsperspektivet jeg reagerer på. Hamkam kan umulig ha større anseelse enn FFK, det må vel noen ha kontrollert. I hvert fall ikke så god anseelse at han er villig til å tjene nesten en tiendedel av hva han kunne fått i FFK for å spille for dem.

Jeg har nå kommet til februar og jeg får fortsatt ikke lov å kjøpe spillere. Det ironiske er at styret har sagt at jeg får 26 millioner å handle for, men som jeg altså ikke får lov til å bruke.Jeg trenger en ny sentral midtbanespiller og Jönsson har funnet en knallbra brasilianer som jeg har råd til å kjøpe, men altså ikke kan kjøpe likevel.

Sliter med å få ut potensiale i Dominic, og med en del spillersalg så er det ikke mange igjen fra utgangspunktet jeg startet med.

 Even Hanssen - Jesper Mathisen

Kim Aabech - Kasey Wehrman - Franco Zuculini - Fredrik Gulsvik

Wallace F. Pereira - Marcus Nilsson - Raio Piiroja - Jimmy Andersen

Erik Bråthen

Tror jeg har 7 eller 8 16-17-åringer på U21-landslaget til Sverige, Danmark og Norge, så jeg håper jeg får beholdt samtlige fremover og at styret ikke er idioter og selger unna. Greit at de kan tvinge frem et salg om klubben har dårlig råd, men å tvinge igjennom et salg på 5-10 millioner når klubben har 50 millioner på bok blir for dumt når spilleren spiller fast og gjør det bra.

 


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 11 des 08, 13:37
Endret: 11 des 08, 13:38
Endret av: A9$h

                            Lasse Staw

Ophaug      Gerrbrand    M.Skjønnberg       Wallece

                               Sebastin Johanson

                      Rafn                          Hoff

                                    Brenne

                     Adiyah              Styvar

 

Solgte Lewandowski til IFK for over 50 mil kroner+ vidresalgsklausul. Har nå 100 milioner på bok, økonomisk ser det solid ut.

Skal ta en titt innom det brasilianske markedet for å se om det er noen gode spisser som vil komme over. Det som er irriterendes er at Julio Santa Cruz fra Blackburn vil komme over (lillebror av Roque) men får ikke arbeidstillatelse, kunne vært en ung lovende spiss som hadde passa godt inn.

Må jeg vente til han 1. Får britisk pass og 2. Får spillt A-Landskamper for paraguay? Han han mange Ungdomslandskamper, det holder ikke?

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 11 des 08, 15:30

Etter sju lange og sju breie (eller 3 sesonger 2 div. og 3 sesonger 1.div) har nå endelig underet hendt! Østsiden IL har fått status som profesjonell! Jeg har loka rundt i 1.div i tre år og slitt som faen med å få inn nye spillere, samt bare fått lov til å scoute i norge. Eneste positive med denne lokingen er at jeg har fått bygd meg opp en imponerende egenkampital på 67 mill kr. gjennom salg av mediokre talenter.

Skiftet i status har vært en drøm. Plutselig får jeg lov til å scoute over hele europa, og spillere jeg før kunne se langt etter vil plutselig til klubben. Nå skal Øssiæ til TL!

---------------------------

Jon Syversen: 400 millioner fluer kan ikke ha feil; bæsj smaker godt....

"si vis pacem para bellum"


Megasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 01 aug 07
Innlegg: 152

Lagt til: 11 des 08, 17:34

Er inne i min første sesong etter at dataen brøt sammen og jeg måtte sette den opp på nytt.... Datoen er 20. mars 2008 og TL har altså ikke startet ennå. Men må si at jeg tror jeg har fått til noe som det kan bli noe veldig bra ut av!

 

                            

                          Èverton Santos da Costa    Gardar Jòhannsson

 

        Fredrik Gulsvik     Kasey Wehrman     Ardian Gashi     Fredrik Ljungberg

           

        Wallace Pereira     Raio Piiroja     Patrik Gerrbrand     Jan Tore Ophaug

 

                                                        Lasse Staw

 

Benken:

 

Dominic Adiyiah

Michael Trulsen

Simen Rafn

Abgar Barsom

Raymond Kvisvik

Erlend Thorvaldsen

Dardan Mehmeti

 

Reserver:

Pål Andrè Czwartek

Joachim Thomassen

Andreas Tegström

Christian Halvorsen

Vidar Martinsen

Agim Shabani

Erik Bråthen

Martin Elvestad

 

Skal kvitte meg med PAC, Thomassen, Tegan, Halvorsen og Martinsen.

Da har jeg forhåpentligvis en fin stall på 22 spillere!

 

Her er forøvrig treningskampene hittil:

Lisleby - FFK 1 - 4

Rolvsøy - FFK 0 - 4

Greåker - FFK 0 - 5

Selbak - FFK 0 - 4

Og sist, men ikke minst:

Kråkerøy - FFK 1 - 10

 

Heia FFKLaughing


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 11 des 08, 17:50

du bør vurdere å beholde halvorsen. har er helt konge hos meg nå. Har kommet et stykk ut i spillet 2011, men har spiller stort og er på landslaget sammen med staw. Er nok ikke alltid han blir god, men billig og god reserve for venstre back


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 des 08, 17:52

Helt i begynnelsen av spillet så er det for øvrig lett å få tak i Premier League-lag for å spille treningskamper. Blackburns terminliste i mars var tom, de begynte ikke å spille før i august, så de kom, fikk bank 6-0 og dro igjen. Da jeg spilte CM så regnet de ut en tabell for Premier League hvis spillet startet midt i sesongen. På denne versjonen så var det tydeligvis ingen sesong i det hele tatt.

Pereira, Wehrman og Piiroja nekter nå å skrive ny kontrakt, så jeg får vel prøve å selge dem før sesongen er over. Overgangsvinduet nå er stengt, fikk selvfølgelig ikke kjøpt en eneste spiller ettersom det fortsatt er spekulasjoner om oppkjøp i klubben.

Klager likevel ikke all verden ennå, det detter inn juniorspillere med bra potensiale som jeg slipper til på A-laget.

 


Megasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 01 aug 07
Innlegg: 152

Lagt til: 11 des 08, 17:53

Opprinnelig postet av mysthical

du bør vurdere å beholde halvorsen. har er helt konge hos meg nå. Har kommet et stykk ut i spillet 2011, men har spiller stort og er på landslaget sammen med staw. Er nok ikke alltid han blir god, men billig og god reserve for venstre back

Ditt råd vil vurderes! Laughing


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 13 des 08, 16:21

Nå er'e flow! 13 seiere på rad etter 14 kamper spillt, med 7 poengs luke ned til Molde på nr 2, som ble grusa med 3-1 borte av meg. Det skal bli så utrolig digg å endelig komme til TL. Fabian Anderssen har nå utvikla seg til min kaptein og lagets store stjernespiller, med best rating i første divisjon. Fremtiden er lys.

---------------------------

Jon Syversen: 400 millioner fluer kan ikke ha feil; bæsj smaker godt....

"si vis pacem para bellum"


ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 15 des 08, 21:46

Opprinnelig postet av FFK1903

Så er sesongen over, og han takker nei på ny og forlater klubben. Prøver å gi han kontrakt da, men nei. Flere ganger ga jeg han et kontrakstilbud på 2,4 millioner i året og 2,3 i signeringsbonus, men han takker nei. Så går han faen meg til Hamkam gratis med en lønn på 300 000 kroner i året. Hvor faen er logikken der liksom? Hamkam dasset seg til en tolvteplass på tabellen.

Hehe.. Det som er det rare er at HamKam tydeligvis er et norsk "storlag" De blir tippet som en av gullfavorittene i alle mine sesonger hvertfall. Mens FFK blir tippet på nedrykk=s


Megasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 01 aug 07
Innlegg: 152

Lagt til: 18 des 08, 17:31

Er nå ferdig med 2009 sesongen, hvor jeg vant seriegull Laughing

Laget ser sånn ut etter at overgansvinduet er stengt:

 

 

                                               Gardar Johannsson    Dominic Adiyiah

 

Daniel Fredheim Holm                                                                                               Espen Hoff

                                                  Ardian Gashi                Kasey Wehrman

 

Wallace Pereira                                                                                                           Carlos Johnson

                                              Morten Skjønsberg          Andreas Nordvik                                   

 

                                                                       Espen Johnsen

 

 

Benken:

Gulsvik, Trulsen, Thomassen, Rafn, Obiefule, Thorvaldsen, Ophaug 


ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 19 des 08, 10:20

Et tips til alle er Sebastian Fernandez. Jeg fikk han av en eller annen merkelig grunn for 2 mill! Han har til nå (halvveis i første sesong) 8 mål og 7 assist!


Megasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 01 aug 07
Innlegg: 152

Lagt til: 19 des 08, 11:40

Han koster 16 mill hos meg.... Undecided

Samma det, har kjøpt Moa gratis, kommer etter sesongslutt Cool


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 19 des 08, 12:45

Østsidens første sesong i Tl er nå på sin fjerde kamp. Etter en overraskende borteseier mot RBK i første runde har det gått mildt sagt trådt, så det er tid for taktikkjusteringer. Har hentet inn Erlend thorvaldsen samt dardan memeti som forsterkninger, men fabian Andersen klarte å pådra seg et benbrudd rett før seriestart. Uflaks:(

---------------------------

Jon Syversen: 400 millioner fluer kan ikke ha feil; bæsj smaker godt....

"si vis pacem para bellum"


Modric

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jul 08
Innlegg: 212

Lagt til: 19 des 08, 13:35

Har nettopp begynt med Østsiden selv nå.. Virker som om det kan bli noen tunge sesonger i 2.div ja. Ikke mye å hoppe i taket for dette her.


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 19 des 08, 16:12

Største tipset er å få alle over på heltidskontrakt snarest, og ansette en god fysisk trener.

---------------------------

Jon Syversen: 400 millioner fluer kan ikke ha feil; bæsj smaker godt....

"si vis pacem para bellum"


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 21 des 08, 15:12

Nå begynner virkeligheten å flyte ut på saven min. Jeg solgte nylig det 20 år gamle supertalentet lauri kesanen til Liverpool for 65 millioner kr, soom jeg hadde signa på free transfer før sesongen. Østdisen IL har pr. dato en positiv egenkapital på 120 mill. kr,- og et transferbudsjett på 62 mill. kr,-

 

Jaja, man skal vel ikke klage.

---------------------------

Jon Syversen: 400 millioner fluer kan ikke ha feil; bæsj smaker godt....

"si vis pacem para bellum"


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 21 des 08, 19:30
Endret: 21 des 08, 20:33
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av ffkmats
Et tips til alle er Sebastian Fernandez. Jeg fikk han av en eller annen merkelig grunn for 2 mill! Han har til nå (halvveis i første sesong) 8 mål og 7 assist!

I hvilken klubb spiller han? Selv har jeg fått tak i noen ekstremt gode spillere etter godt speiderarbeid og litt på egenhånd. De kom nemlig inn i spillet etter at spillet startet. Blant annet en offensiv midtbanespiller ved navn Fernando som jeg hentet for 57,5 millioner kroner! Fått solgt unna en del, så det er hovedgrunnen til at jeg kunne ta meg råd til han og en fransk keeper til 23 millioner før sesongen. Det går likevel rimelig dårlig. Sjetteplass i serien er ikke godtjent, og etter 1-1 borte mot Utrecht så jeg for meg gruppespill i UEFA-cupen. Et 3-1-nederlag hjemme mot samme lag satte en effektiv stopper for akkruat det.

Håper å beholde jobben til neste sesong, da skal jeg handle inn spillertypene jeg savner og selge de som er overflødige...

Edit: Kanskje det løsnet nå? Serieleder Enga ble slått 3-2 på Ullevaal (Enga scoret 6 min på overtid). Dermed ble RBK ny serieleder. Neste runde ble de grisebanket 4-1 på Lerkendal! Endret på spillersystemet, men det tok kanskje ti kamper før det begynte å sitte...

Edit 2: Skuffendte med 0-0 mot Start hjemme. 3-1-seier borte mot Moss smakte dog. Jeg har blitt et knallsterkt bortelag!


ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 21 des 08, 21:57

Det var speideren min som fant Fernandez. Han var da tilgjengelig for 2 mill, noe som egentlig var helt sykt. Han spilte i Miramar Misiones. Han bøtta inn mål for meg, så godt som i hver kamp. Så kom Rosenborg på banen med et bud på 26mill og det ville ikke styre si nei til, så han måtte gå. Hadde han ikke dratt dit så hadde jeg sikkert fått mye mer for han neste og han kunne putta myye mer for meg også. Idiotisk at Styret ikke ser sånt ass!



Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 6 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3